Hauge se do AC Milán nevrátí, zůstane ve Frankfurtu

28.05.2022, 19:19
Aktuality
Jens Petter Hauge (© AFP)
Eintracht Frankfurt natrvalo získal Jense Pettera Haugeho z AC Milán. Čerstvý vítěz Evropské ligy po aktivování opce pošle na Apeninský poloostrov 12 milionů eur...

Dvaadvacetiletý křídelník na sebe upozornil v Bodø/Glimt, odkud se před necelými dvěma lety přesunul do AC Milán, zde se však výrazněji neprosadil, a proto před necelým rokem odešel na hostování do Frankfurtu.

Ani v bundesligovém klubu nenastupoval osminásobný norský reprezentant pravidelně a ve 38 soutěžních zápasech vstřelil tři góly a přidal dvě asistence. Jednou trefou se podílel na cestě Eintrachtu do finále Evropské ligy.

Hauge může bilanci vylepšit, udržením hesenského klubu v 1. Bundeslize se aktivovala opce ve výši 12 milionů eur, na jejímž základě byla podepsána smlouva do roku 2026.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (14)

Přidat komentář
Morgue

Co s tím klukem je? Neví to někdo? Myslel jsme, že jsme do AC koupili dělo a nejednou z ničeho nic přestal hrát a slehla se po něm zem. Má někdo nějaké zákulisní informace?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavil jsem se s Maldinim a prý se mu nedaří, tak jak mělo.

Reagovat
vlasy

Myslím že v AC můžeme být rádi, že jsme někoho za levno koupili a za "draho" prodali. Jsme zvyklí že to tam chodí naopak přeci jen

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo slehla se po něm zem ale vyhrál jenom evropskou ligu

Reagovat
Morgue

Co to je evropská liga?

Reagovat
Seydou Doumbia

soutěž pro týmy druhého sledu

Reagovat
fRRR

Objevily se cire spekulace, ze tam byl nejakej personalni problem... nicmene koupenej za 5, prodanej za 12 + mozny bonusy... za me dobrej obchod.

Reagovat
Rox

Jaký dělo proboha? Hauge přišel z Norska a splnil si sen. Nikdo od něj nic nečekal, šikovnej na míči, ale na top úroveň to fakt nebylo. Jestli je to opravdu 12 milionů euro, tak klobouk dolů. Pro něj bude cílem zůstat hrát na nejvyšší úrovni. Navíc pořád je mladej, tak třeba se i nějakou sezónu ještě ukáže.

Reagovat
Eldarion

Bohužiaľ mu to v AC nevyšlo, inak sympatický chalanisko. Vo Frankfurte sa snáď rozohrá, aj keď to tak zatiaľ nevyzerá. 10m profit zo strany AC je však pozitívny

Reagovat
Milan.B

Skoda, sympatak to je. Pioli ho od istej chvile celkom ignoroval

Reagovat
AngryPrd

Nechapem to, ked hral stale podal dobry vykon. A dal aj par golov ked nastupoval ako striedajuci na par minut. Urcite produktivnejsi ako Krunic. Urcite by bol lepsi aj ako Diaz.

Reagovat
fRRR

Obligatni kauf, byla podminka kdyz Frankfurt zustane v lize, musi ho koupit a AC ho musi prodat, je to jednoduchy.

Reagovat
VojtovaChelsea

Zlatan

Reagovat
Pipo123

Lazio, vicino l’accordo con l’Atalanta per Carnesecchi

Buffon pičo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele