HENRY POHROZIL ARSENALU

27.04.2007, 15:46
Aktuality
Vedení Arsenalu si zřejmě bude muset začít velebit manažera Arsena Wengera, v případě jeho odchodu by totiž z londýnského klubu odešly minimálně dvě hvězdy. Po Cescu Fabregasovi by si jiné angažmá začal hledat i kapitán Thierry Henry...

O Henryho odchodu z Emirates Stadium se mluví již dlouho a neustále. Francouzský útočník je pevně rozhodnutý zůstat, případný konec manažera by však jeho postoj k celé záležitosti změnil.

"Věřím v trenéra a v to, co se snaží udělat. Dokud tady bude, budu zde i já. Je to prosté," zdvihl Henry ukazováček směrem k vedení a přidal se tak ke svému spoluhráči Fabregasovi.

Právě vedení Gunners stojí za týden starou rezignací viceprezidenta Davida Deina, který měl s některými představiteli Arsenalu špatné vztahy. To hodně zasáhlo především Wengera a anglická média okamžitě začala spekulovat i o jeho rezignaci. Všechny tyto zvěsti ještě přiživil fakt, že francouzský trenér odložil jednání o nové smlouvě, ta současná mu přitom vyprší již za rok.

Fanoušci Arsenalu ale zřejmě mohou být klidní, Wenger totiž několikrát ujistil, že nemá v úmyslu z Londýna odejít.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

kokot

Reagovat
HOST*kuba

jsi největsi frajer na světě věrim ti

Reagovat
HOST*

Henry ty klidně můžeš odejít.Stejně už moc nepomůžeš a už nejsi to co jsi býval...Díky ti za vše ale ahoj měj se

Reagovat
smazaný uživatel

směju se ti... bez nej budete v uplných sračkach...

Reagovat
smazaný uživatel

tjn, úpa nejde na tom hřišti vidět od tý doby, co kvůli zranění je na tribuně...

Reagovat
HOST*

ty si poriadny loser.Henry bol tuto sezonu dost zraneny a v 16 zapasoch PL dal 10 golov a na 7 nahral.A ze henry uz neni to co byval.pockaj ked sa vylieci a bude hrat celu sezonu tak je zlata kopacka zase jasne ty chudak

Reagovat
HOST*

Maj tam preci Rosu ten ma vzdy nejvetsi podil na uspechach Arsenalu

Reagovat
HOST*forrest23

no ten teda jo, s tim by to vyhral kazdej klub :))

Reagovat
smazaný uživatel

A všichni tři i s Rosou půjdou do Barcy

Reagovat
HOST*1860

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele