HENRY POTVRDIL DOHODU S BARCELONOU

23.06.2007, 12:00
Aktuality
Zřejmě největší přestup letošního léta je už pouze otázkou formalit. Kapitán Arsenalu Thierry Henry potvrdil, že se s Barcelonou dohodl na čtyřletém kontraktu, k jehož podpisu dojde v nejbližších hodinách...

"Stále mě v pondělí čeká lékařská prohlídka, ale ano, vybral jsem si Barcelonu. Podepíšu smlouvu na čtyři roky. Nic ještě není hotové, ale obě strany se v pondělí na všem dohodly," potvrdil francouzský reprezentant.

"Vybral jsem si Barcelonu kvůli jejímu stylu hry, historii a stadionu. Mrzí mě, že opouštím Arsenal. Rád bych zůstal pro zbytek života. Nechtěl jsem, aby se věci ubíraly tímto směrem, ale zároveň jsem připraven na novou výzvu," přidal Henry důvod svého rozhodnutí.

Henry s Arsenalem vyhrál dva anglické ligové tituly a čtyřikrát se radoval z triumfu v FA Cupu. Do Barcelony měl nakročeno již před rokem, tehdy se ale nakonec kvůli fanouškům rozhodl prodloužit smlouvu a prohlásil, že v Arsenalu zůstane až do konce kariéry.

Za rozhodnutím odejít je hned několik faktorů. Arsenal již dva roky v řadě nezískal žádnou trofej, navíc to vře v jeho vedení. Na svou funkci před několika měsíci rezignoval viceprezident David Dein a stále není jisté, zda neodejde i manažer Arsene Wenger. "Fakt, že se Arsene Wenger rozhodl neprodloužit svůj kontrakt, byl další důležitým faktorem při mém rozhodování," řekl Henry.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (119)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hadajte, kto uz to ma na webe ? Arsenal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

kurwa

Reagovat
HOST*GEGE

neeee nechod tam

Reagovat
HOST*fd

Henry v Barceloně a Eto´o z Barcelony odchází do AC Milán!!!!!!! Eto´o uvolňuje místo Henrymu! Nedvěd ukončil kariéru a na jeho místo přichází Van der Vaart tak to jsou pecky jako hrom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Eto´ půjde do Milána! Barca by TH jinak nekupovala.

Reagovat
HOST*

Na Gazzettě je už anketa koho prodá Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jakub19

Reagovat
HOST*CeceFCB

Vsetko pravda, len ten odchod Eto´a je kravina na entu!

Reagovat
HOST*fd

jo ve všech světových stránkách už je napsáno že eto´o odchází do Milána a uvolňuje místo Henrymu.

Reagovat
HOST*fd

tak ve všech ne to sem přehnnal

Reagovat
HOST*messi30

no napis aspon 3 nech sa presvedcim

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že ten prestup Eto´o do ACM je čím viac pravdepodobnejší, aj napriek tým vyhláseniam...

Okolnosti okolo Suaza su mlživé, Borriello pôjde pravdepdobne do Janova a funckionári proste musia niekoho priviesť.

Henry do Barcy, Eto´o do ACM. To by bolo gut.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj 20 na Ševčenka, tak kde by sebrali 50 na Etoo?

Reagovat
HOST*pichichi

Prodejem Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže to si co do síly kádru nepomůžou a zůstanou na svém.

Reagovat
smazaný uživatel

Shevchenka nikto nechce ty chmuľo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, jenom Galiani žije ve snu, že bude za 10 mega.

Reagovat
sansiro

Suazo oficiálně patří Interu Milán! AC se bude muset poohlédnout jinde a co třeba...

Reagovat
smazaný uživatel

U nás akorát ztrácíte čas, ale zase musím přiznat, že jednáte korektně.

Reagovat
HOST*piccaso16

mě přijde sterda uplně normální podle jeho příspěvků...a neschovává se za anonymitu!! ...a je velká škoda že henry odchází z arsenalu myslím že mu to v barceloně moc nepůjde, tipoval bych něco podobnyho jak schevcenko v chelsea, no trochu lepší protože tak tragickej zas henry nebude

Reagovat
HOST*Dave

S čím tam jako teď chce Arsenal hrát? S Adebayorem???Ten tam spíš překáží...A nejlepší střelec Arsenalu loňský sezony Van Persie to vepředu sám neutáhne...Možná když se za nima seberou kucí vopálený jako Rosický a Fabregas a začnou střílet víc góly, tak třeba.............

Reagovat
HOST*VaVaVoom

ty si fanusik chelsea ci co, ked pises ze adebayor prekaza... momentalne je to jeden z najkreativnejsich utocnikov sveta a chyba mu uz len chladnokrvnost v zakonceni a bude naj africkym futbalistom...a Van Persie to bude valcovat ak nebude zraneny a bude mu mat kto nahrat, napr. cesc ci adebayor

Reagovat
Radin

V noci aji v turecké ligové televizi hlásili,že je přestup hotovej.Sem zvědavej na novu kdy a co zase vypustí z těch svojich tlam :-D.To zase bude mega bomba přestup se udál z noci na dnešek,za policejní eskorty se hvězda světového formátu Henry upsala velkemu klubu Barcelony a udělala rozhodující krok ve své karieře.Deset fanoušků se snažilo zautočit s nožema,ale byli popraveni na místě .Jinak Henry udělal velkou chybu,to chce oblékat ten hnusnej dres,druhého týmu letošní PD

Reagovat
HOST*

Přece by nešel k těm náckum se špinavou historií.

Reagovat
Radin

dotáhnem to jo jo prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Chci vidět, jak Eto'o úsměvem přepustí Henrymu na hrotu fleka. Vždyť ten je nasraný, když střídá patnáct minut před koncem A aby hráli čtyři vedle sebe, to bychom museli mít dva kvalitní DM. Jinak budeme hořet.

Jsem zvědavý, jak to Frank vyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-2-2, jenže to zase bude vedle Tourého místo jenom pro jednoho z trojice Iniesta, Deco, Xavi. Proti slabším by to mohlo jít i bez klasickýho DM. Každopádně pak to chce do obrany bezpodmínečně Chivua a nechybujícího Marqueze.

Reagovat
smazaný uživatel

-------------Valdés

Zambrotta, Andrade? Puyol Chivu

----------Toure, Xavi

Messi-----------------Ronaldinho

--------Henry-----Eto'o

No nevypadá to zle. Ale střed zálohy musí pracovat bezchybně jako před lety a obrana se musí hodně zlepšit.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem psal už včera. Ovšem jestli si necháme Deca (doufám, že neodejde), tak na tohle můžeme zapomenout a bude klasická rotace...

Reagovat
HOST*homer

Eto'o nebo Ronaldinho odejde

Reagovat
smazaný uživatel

No a to říkám. Je to problém. Eto'o rotaci nepochopí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jak to vyřeší. Podle mě jsou jenom dvě varianty: rotace nebo změna systému. Možná, že vymyslí ňákou jinou variantu, ale dost o tom pochybuju. Zatim to vypadá tak, že se chtějí zbavit Deca... tím pádem ty naše 4-2-2-2 sestavy nejsou od věci.

Reagovat
HOST*Jakub19

Bylo by obrovská chyba, kdyby všichni 4 hráli v základu, jediný možný je rotace. Kdo by totiž bránil? Nikdo z R-E-M-H bránit nebude. V záloze musí být hráči, kteří dokážou kromě ofenzívi podpořit i defenzívu, čili nejlépe Xavi (Iniesta)-Toure-Deco. A pak si příliš nemyslím, že by Toure byl hned v základu. Taková hvězda to není a bude určitě potřebovat čas na adaptaci. A měnit systém by byla taky chyba. Máme zažitý atraktivní a účiný systém 4-3-3, tak proč to měnit? Příklad Chelsea, která kůli Ballackovi se Shevchenkem změnila rozestavení a bylo to naškodu.

Doufám, že sestava bude vypadat asi takto:

Valdes (Jorquerra) - Zambrotta (Oleguer), Puyol (Marquez), Chivu (Thuram), Abidal (Gio) - Xavi (Iniesta), Toure (Edmilson či Motta), Deco (Gudhjonssen) - Messi (Dos Santos), Eto´o (Henry), Ronaldinho (Bojan)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měnili systém když...? Tak proč kupovali Henryho? Já nevim co chtějí dělat, ale asi se Henry s Eto'em střídat nebudou! Rotace? Možná, ale jsem zvědavej jak se bude Ronaldinhovi, Eto'ovi a Henrymu líbit, že v jednom ze čtyř zápasů budou sedět na lavičce nebo rovnou na tribuně. Messi by se s tim asi vypořádal, to neni horká krev ani tvrdá palice. Měnit systém je blbost, ale klasická rotace neni o moc lepší.

Btw. Abidal nepříjde, Lyon chce 20 mega odstupný a to by nezaplatil nikdo za hráče, kterej má sotva poloviční cenu (leda Real, Chelsea nebo milánští bratři).

Na post stopera se teda nabízí už jenom tři jména: Milito, Andrade a Piqué. A u všech je to lehce komplikovaný.

Reagovat
HOST*Jakub19

V této sezoně nám chyběl někdo, kdo by během zápasu oživil hru. Pokud bude jeden z nich na lavičce, tak určitě se dostane do hry během zápasu a oživí hru v útoku. To samé když bude na lavičce Iniesta či Xavi pro zálohu. Nevím proč by měli být na tribuně? Utkáních během sezony hrajeme dost, takže s vytížeností by něměl být problém. A doufám, že se s tou rotací hráči vyrovnají. Ronnie bude hrát asi vždycky, ale i v této sezoně bylo vidět, že ho není kým nahradit, když zrovna neměl svůj den a nic mu nešlo. To už by hrozit nemělo.

Reagovat
HOST*Jakub19

Ono Abidala možná nebude ani třeba, pač Chivu dokáže hrát levého obránce a myslím, že Marquez se zvedne a bude předvádět takové výkony, na jaké jsme byli zvyklí z minulých let.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo 4-2-3-1 s Ronaldinhem uprostřed, Henrym napravo a Etoo-em ( tve to se tak debilně skloňuje ) na hrotu. Andradeho ignorujem a jestli přijde Chivu, tak on na 100% ne. Zase taková katastrofa by to nebyla, Chivu je lepší a nemá cenu odepsat Marqueze, má na to, ale nesmí opakovat poslední sezónu.

V každym případě je v prdeli to, že ať se sestava udělá jakkoli, tak nám bude buď v záloze nebo útoku přebývat někdo, kdo na lavce prostě nebude. A druhá věc je ten zasr... africkej mistrák, kdy se se bude muset na měsíc měnit sestava. To tak trochu nahrává zachování současného systému a najmutí psychologa pro Samuela, aby pochopil, že rotace není konec světa.

Že se na to nevykašlali, mohl být Palacio a byl by klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda Henrym nalevo, napravo Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžké. Kdo myslíš, že bude operovat za Ronaldinhem?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, jak to chce Frank poskládat, ale pokud bude za hrotem, tak už se za něj vejde jenom DM.

Reagovat
HOST*Tavo

Už je to i na oficiálních stránkách! Definitivo.

Reagovat
HOST*

a mozno to bude 3-4-3 aj ked nvm ci je to mozne

Reagovat
smazaný uživatel

To už by byla sebevražda. S Ronaldinhem pod hrotama.

Reagovat
smazaný uživatel

3-4-3 by v dnešnim fotbale fungovalo jenom tehdy, když by si měl v obraně tři kvalitní stopery a v záloze dva defenzivní záložníky. Takže to u nás nehrozí. Ani 3-3-4 a jiný super rozestavení z fotbalovejch her a manažerů.

Reagovat
HOST*Parker

To byla teda dlouhá cesta až dolů, ale jinak abych nezapoměl co jsem chtěl napsat. Arsenal je definitivně v hajzlu. A Barca bude hrát 3-3-4.

Reagovat
HOST*CeceFCB

OMG a kto hovori, ze musia hrat vsetci styria??

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zkus představit Eto´a na lavičce, vždyť ten má problém už když má jít po zranění střídat. Ronaldinho je (špatně se mi to říká, nemám ho moc v oblibě) na náhradníka moc dobrej, Messi se teď rozehrál a Henry už je ve svým věku tak trochu Hráč s velkým "H". Rotace by nebyla špatnej nápad, ale s tím budou taky problémy. Ale mě pobavil ten článek nedávno, jak Eto´o řekl, že v Barce pro Henryho místo je...asi chce jít pryč a uvolnit mu to tam...

Jinak podle mýho teď Arsenal bude muset ukázat, že na kapitánovi nebyl tak závislej, jak se psalo. Van Persie už (doufám) nebude zraněnej a Adebayor by mohl začít běhat. A pokud Rosa s Fabregasem začnou trefovat bránu, tak by to nemusela být taková katastrofa...

A ještě se pozastavím nad větou "Vybral jsem si Barcelonu kvůli jejímu stylu hry, historii a stadionu". Historii a stadion beru, ale docela by mě zajímal její styl hry (z pohledu diváka) kdyby tam nebyl Ronaldinho. Arsenal hraje nádhernej fotbal, tak nevím co blbne. Podle mě se bojí že mu tam ti mladí kluci přerostou přes hlavu.

Historicky oznamuju můj zatím nejdelší příspěvek na EF Byla to fuška, ale je tam všechno co mám teď na jazyku.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se to neuvěřitelný, ale do týdne bychom mohli mít podepsanýho Henryho, Tourého a Chivua!!!

Reagovat
Radin

Před rokem tady dávali Barceloňáci najevo titul div ne celé prázdniny,furt se tady vytahovali atd a mě příjde že fanoušci Realu jsou tady takoví ti chytřejší,co jim to nedávaj sežrat letos teměř vubec,skoro vubec se tu nepsalo o titulu atd .Pánové oproti těm děckám co tady fandí špinavé Barceloně jsme charakteři .Tak že nechme si je dělat různé sestavy atd ,příští rok bude Liga Mistrů .A ještě merenguesi nech si ty své řeči o tom jak jsme oslabení a jak budem na nic atd,to si fanoušek,mě příjde že někdy těm barceloňákům podlízáš ,aby ti nedávali takové kapky,známka slabosti chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Jakub19

Co je na Barceloně špinavého???

Reagovat
Radin

celej ten club a ty hnusné barvy dresů,si pamatuju jak měli uplně tmavě červenou na blití jak komanči a ta modrá je taky takové pofiderní

Reagovat
HOST*

My jak komanči, vy fašisti. Navíc pochybuji, že víš význam slova pofiderní.

Reagovat
smazaný uživatel

Abychom si rozuměli. Rudá je barva komunismu jen v zemích, kde byla komunistická diktatura. Třeba ve Španělsku, Katalánsku, Baskicku...Latinský Americe a třeba i Itálii je rudá barva odporu, revolty a revoluce. Třeba zrovna v Barceloně to byla barva interbrigadistů, který za občanský války bojovali proti fašos.

To samý platí pro rudou hvězdu. Je na vlajce EZLN (jestli ti to něco říká) a ta nemá s komunismem absolutně nic společnýho.

Zkus se nad tim zamyslet, jestli vůbec máš takovej "cvik" v repertoáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Dělej se sebou něco chlape.

Reagovat
Radin

já nepotřebuju,já to tady viděl minulej rok,jsme nejlepší klub světa a takové hemzy tady byly na dením pořádku u vás,jste looseři a titul je tam kde patří

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš to samé a ostatním to vytýkáš?

Reagovat
Radin

Nedělám,sem nepsal jak jsme nejlepší na světě

Reagovat
HOST*Jakub19

říkat, že jsou špinavý, kůli barvě dresů? To hraničí s demencí!!!

Reagovat
Radin

Njn kvuli barvě dresů.Těch faktorů je tam milion,mám ti je vysvětlovat?

Reagovat
HOST*Jakub19

Zkus to, to jsem tedy zvědav.

Reagovat
Radin

Tak nikdy se mi nelíbily dresy Barcelony,nemám rád jejich fanoušky zákeřné,nemám rád jejich hru,nemám rád jejich přístup k Realu,nemám rád Katalánsko a jejich přístup ke Spain

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Jakub19

No ty jsi ale čůrák

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, že mezi Madridistama se začíná vytvářet nová skupina: Calderónovci. Jsou stejně inteligentní jako jejich prezident a serou se všude, i když o ně neni zájem.

Reagovat
Radin

být tebou tak se moc nehlásím s tím serou se všude .Stačí se dívat na vaše Barcelonské hádky mezi sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde o to, že sem vlezeš s offtopicem. Pod článkem Henry přestoupil do Barcelony, kde se rozvíjí diskuse o danym tématu, začneš všechny obtěžovat s nicneříkajícíma kecama, který nikoho nezajímají a ani nejsou k věci.

Reagovat
Radin

je to k věci,sem psal k tomu jak si tu píšete sestavy atd :-D.Psal sem k Barceloně

Reagovat
Radin

14:55:09 sem psal přímo k Henrymu

Reagovat
HOST*Tavo

Mě je u prdele cos dělal v 14:55:09, vadí mi ten sněhově bílej stupidní spam, kterym si to tady zasvinil skoro stejně jako ten anonymní kurevník.

Reagovat
Radin

houby zasvinil ,si zazpívej s náma,nikdo ti nebere tvoje práva zjistit co je dobré:-))

Reagovat
HOST*Tavo

Radši bych si vyřínul jazyk, než zazpíval hymnu těch...

Reagovat
Radin

a nachvilku od toho charakteru upustím a na všechny tydle vaše sestavy a příspěvky odpovím,posaďte se v klidu a zařvěte si,Mistři ligy a proto bratři REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej mistři mistři mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Merengues byl takový vždycky... A ty sestavy jsou prostě reakce na neúspěch, však jsem se jich taky něco napsal...

Reagovat
Radin

S tím co hráli si myslím ,že si nemaj co stěžovat a druhé místo je uspěch

Reagovat
HOST*Jakub19

Za to vy jste hráli skvěle?! Hráli jste hovno, ale stáli nad vámi všichni svatí.

Reagovat
HOST*

Jooooooooo REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL REAL !!! Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři Mistři

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě je pořád šance, že by to Henrymu zatrhla manželka

Reagovat
smazaný uživatel

Malá poznámka....Henry není Shevchenko.

Reagovat
smazaný uživatel

To neznáš ženský

Reagovat
Radin

Si pamatuju jak je každej vynášel do nebes za krásnej fotbal,než přišel Messi,tak opravdu užasnej fotbal,pul hodiny si přihrávali mezi sebou na pulce a pak přišla jedna smrtíci přihrávka za obranu,opravdu užasnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si prostě debil každym coulem. Až si budeš příště chtít vylejt srdíčko, tak jdi radši do bordelu, nebo si ho vyhoň v parku.

Reagovat
Radin

tavo-ten náš debílek,pardon andílek a tak životem šel tenhle tlustínek,cestu mu vyšlapal jeho tatínek

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný, Verlaine se musí obracet v hrobě.

Reagovat
smazaný uživatel

A Landa v něm ještě není...

Reagovat
HOST*pichichi

Normálně jako fanoušek Realu jsem z tebe zoufalej.Jsi snad horší než ten Calderon Meleš úplný hovna a ještě se hádáš. K té hře ,,pul hodiny si přihrávali mezi sebou na pulce a pak přišla jedna smrtíci přihrávka" tohle hrál Real v největší slávě,kdy jsme soupeři hodinu nepujčili míč ,ze tří šancí,jsme dali tři góly a bylo hotovo,a ty na to nadáváš u Barci. Zamysli se nad sebou.Fakt ostuda všech fans.

Reagovat
Radin

Ostuda seš ty,když se zastáváš Barcelony,se vzpamatuj,ty nejsi žádnej fanda,leda tak Fanda Trotl .Naše hra byla vytříbená,parádičky a vše co k tomu patří,Barcelonská je nudná.A vubec se s tebou nebudu bavit o tom kdo je jakej fans ,musel by si ještě hodně dorůst,aby si se stal fanouškem jako já

Reagovat
HOST*Kujon

Nevim co bereš, ale chci to taky!

Reagovat
HOST*

presne tak to som na barce neznasal ich uspavanku...

nehovorim chce to vela futbaloveho umenia vediet vobec uspavanku pripravit(neustale si nahravat bez straty lopty) ale aj tak ked to nemalo spad bola ta barca o nicom keby barca hrala cele zapasy tak ako niektore casti tych krasnych zapasov tak potom by hra barcy nemala chybu ale takto..

Reagovat
Radin

jo jo uspávanka,to se k tomu přesně hodí máš recht

Reagovat
Radin

De las glorias deportivas

que campean por España

va el Madrid con su bandera

limpia y blanca que no empaña

Club castizo y generoso,

todo nervio y corazón,

veteranos y noveles,

veteranos y noveles,

miran siempre tus laureles

con respeto y emoción

Hala Madrid!, Hala Madrid!

Noble y bélico adalid,

caballero del honor.

Hala Madrid, Hala Madrid!

A triunfar en buena lid,

defendiendo tu color

atd atd atd Mistři Mistři Mistři,a kdo má titul?Real Real Real děkujeme za celou sezonu a za konečné vychutnání si,první místo je vždy jen jedno a druhé se nepočítá

Reagovat
HOST*Tavo

Že jste mistři vám nikdo nebere, ale taky to tu nikoho nezajímá. A marně hledám souvislost mezi titulem, kterej jste vyhráli před týdnem a nijka zvlášť ho neslavili a příchodem Henryho do

Barcelony...

Reagovat
Radin

mám ti poslat dres Realu nebo co ještě chceš :D

Reagovat
HOST*Tavo

Ne, díky, toaleťáku mam dost v zásobě.

Reagovat
Radin

to je jasné ,když fandíš Barce .Určitě se najde doma nějakej ten špinavej červenomodrej dres

Reagovat
HOST*Tavo

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si kolektivní nadšení nad titulem s individuálním a navíc nezohledňuješ rozdíly mezi merengues a culos, v tom je ten problém...

Reagovat
smazaný uživatel

A tvůj zas ten,. že kdyby nevím co bylo, tak se nedokážeš achvoat jak "pichichi" a neodsoudíš chování fanouška Realu (ať je jakékoli), jen proto, že je to fanoušek Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to v případě jistého individua asi nečteš pořádně všechny diskuse...

Reagovat
HOST*bruce

se mi fakt líbí jak tady každý fandí buď jen Barceloně nebo Realu.......je na vás vidět jak jste zmanipulováni médiema....když už PD, tak což takhle třeba Atletico Bilbao?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten klub neznám. Nemyslel si náhodou Athletic Bilbao?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Kritik

Ta sedla, panečku!

Reagovat
smazaný uživatel

v jednoduchosti je krása.

Reagovat
Radin

v Anglii fandím Spurs,tak že o manipulaci se nedá mluvit a když sem byl malej strašně rád sem měl přirovnání bílý balet a ty bílé dresy,prostě bylo hned jasno co se týče Realu

Reagovat
HOST*empty

stejne si myslim ze Eto'o odejde...na 2 mesice do Afriky reprezentovat a bude nastupovat henry, ten sanci nepusti a bude jednickou a odsune Eto'oa na lavicku...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme zde nového dvorního šaška, to je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Kysliku kdo tě vystřídal ?sterda?no nekecej ,taky sis toho všiml?

Reagovat
HOST*

Tobě víc jak 12 nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fajn, že aspoň někdo se tvým pokusům být vtipný zasmějě - ty.

Reagovat
Radin

já to myslel naprosto vážně ale

Reagovat
smazaný uživatel

Tím hůř pro tebe.

Reagovat
HOST*bistinko

Radin tolko arogancie a debility pokope som nevidel.Aha vlastne hej ty si hraval 2.ziacku ligu ty sa na nas mozes pozerat zhora Ale

naozaj ta prosim nerob nam fanuskom Realu tunak hambu,dobre?A hovori tie nieco pojem netiketa,alebo obecne nejaka ta etika a slusne

spravanie???Snad len ten nizky vek ta ospravedlnuje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele