HENRY: VŠECHNO MÁME VE VLASTNÍCH RUKOU

14.04.2007, 13:07
Aktuality
Fotbalisté Arsenalu se dostali do nezáviděníhodné situace. V letošní sezóně již nehrají o žádnou trofej, přišli o kapitána a strachují se o čtvrtou příčku. O tu mohou dokonce dnes přijít, zraněný Thierry Henry však věří, že jeho spoluhráči všechno zvládnou...

"Kanonýři" prohráli ve finále Carling Cupu, z FA Cupu vypadli s Blackburnem a v Lize mistrů na ně vyzrál PSV Eindhoven. Růžově to nevypadá ani v Premier League, kde Arsenalu patří na jeho poměry až čtvrtá příčka s pouhým dvoubodovým náskokem na pátý Bolton. Dnes půjde o hodně, protože právě tyto dva celky změří síly na Emirates Stadium.

"Nechci být příliš sebevědomý, ale je fakt, že svůj osud máme ve vlastních rukou. To nám dává pocit jistého bezpečí," prohlásil v rozhovoru pro bulvární deník The Sun Thierry Henry. "S blížícím se koncem na tom byl loni stejně Tottenham a já jsem věděl, ža ani čtyři vítězství nám nemusejí stačit. Bál jsem se, i když neúspěch jsem si nepřipouštěl," vzpomíná dále francouzský kanonýr.

Arsenal sice hraje nejpohlednější fotbal v Anglii, doplácí však na neproměňování šancí. Jeho fanoušci se za hlavu chytají každý víkend a pak už je ani nepřekvapí, že vinou častých zranění nesehraná obrana z ničeho nic inkasuje tak, jak tomu bylo například před týdnem v utkání s West Hamem.

Případná neúčast v příštím ročníku Ligy mistrů by se určitě negativně projevila na ekonomice Arsenalu. Ten sice má nejperspektivnější kádr v Evropě, pokud ale bude chtít v sezóně 2007/2008 bojovat o titul s Manchesterem United a Chelsea, bude potřebovat posílit. Miliony z prestižní soutěže by pak mohly chybět.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*

Arsenal vyhra, verim tomu a GUNNERS 4EVER !

Reagovat
HOST*minta

Nejhezci fotbal v Evrope hraje MAN UTD....jednoznacne.

Reagovat
HOST*emanuel

ja taky

Reagovat
HOST*

Bych se hadal...

Reagovat
HOST*Manu

Tady tento titul,,hraje nejhezčí fotbal" je velice subjektivní názor. Arsenal hraje fotbal s velkým držením míče pořád kombinujou a kde nic tu nic, takže je jim to, jak se ukazuje i v letošní sezóně, na prd. Arsenal bez Henryho není Arsenal. Ale já jsem spokojený, že hrají ten svůj nehezčí fotbal na celém světě, aspoň nevyhrávají trofeje což mi jako fanoušku United zcela vyhovuje

Reagovat
HOST*

řeč byla o kráse ,ne o účelnosti

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co je krása? co je pravda? chápeš jak to myslím, doufám..

Reagovat
HOST*Kremilek

ja fandim jednoznacne arsenalu a nic nebudu menit,hraje nelip fotbal co znam na cele Evrope kdo veri veri kdo ne ne

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kde máš Vochomůrku?

Reagovat
HOST*Rocky

jee tady nekdo moc cte noviny...Arsenal sice neziskava body ale kazdopadne nejhezci fotbal v Evrope hraje ..ses trubka co moc cumi na televizu a hovno vi ...si myslis zhe Manchaster vyhral 7:1 a uz je nejlepsi jj??....ses moc blazen... ...proste Arsenal hraje nejlip a myslim zhe i redaktori tomu rozumijou vic nez ty

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

co se líbí tobě, co se líbí mně, co se líbí "Manu", co se líbí veřejnosti.. trošku šírší okruh! tím ti chci dát najevo, že každému "podle chuti"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele