HILDEBRAND BUDE MÍT TĚŽKOU POZICI

21.06.2007, 12:59
Aktuality
Timo Hildebrand se postupem času měl stát novou brankářskou jedničkou Valencie a nástupcem Santiaga Canizarese, nakonec ale možná bude všechno jinak. Může za to včerejší dění ve španělském klubu...

Valencia prozradila část plánů pro novou sezonu a rozsekla válku mezi sportovním ředitelem Amedeem Carbonim a trenérem Quiquem Sanchezem Floresem. Dva kohouti na jednom smetišti je zkrátka moc a poraženým se nakonec stal bývalý italský obránce, který tak ve své funkci vydržel pouze rok.

Carboni a Flores se přeli o nové posily. Před rokem přišel na Mestallu za deset milionů eur kanonýr Empoli Francesco Tavano - Carboniho krajan. Flores však chtěl Luise Garciu z Espanyolu a rázem byl oheň na střeše. Tavano si příliš nezahrál a v zimě tak byl rád, když mohl odejít na hostování do AS Řím. A vzhledem k tomu, že Flores s ním nepočítá a nadále chce Garciu, ho ve Valencii žádná budoucnost již nečeká.

Další diskutabilní přestup přichází nyní. Netopýři se podle všeho již dohodli na příchodu Tima Hildebranda z VfB Stuttgart. Na tomto transferu pracoval opět Carboni, Flores byl proti a i nadále počítal a počítá se Santiagem Canizaresem, který před několika měsíci podepsal nový dvouletý kontrakt.

Hildebranda tak čeká hodně těžké období - minimálně ze začátku bude ve Valencii dvojkou, což může nakonec trvat i dva roky. Už se také objevily spekulace o možném okamžitém odchodu, a to ať již na hostování, tak na trvalo.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Diego López za 6 mega?

Reagovat
Kily
Reagovat
smazaný uživatel

jj, hned jsem to šel hledat a našel

kariéra: 2 zápasy v LM, 2 v La Lize, v posledních sezonách prakticky skoro nechytal zápasy... , jestli je to pravda, tak za Portilla jsme museli dostat aspoň 12

Reagovat
Kily

a za Mejiu, Helgueru, Brava a Cassana možná dostanete tolik, že přivedete Kaká a ještě vám zbyde i na Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

tak zpět do reality, prý se opravdu chystá čistka, odejde až 12 hráčů, což už loni sliboval i Capello, ale nějak se mu zvrtlo...

mimochodem, těch vašich 23 mega za Forlána je velká paráda

Reagovat
Kily

tak to jsem naštěstí ještě nikde nenašel, přestává se mi pomalu líbit, jak moc se zajímáme o útočníky. Villa a Morientes hráli dobře, koupili jsme Arizmendiho a mluví se o Forlanovi a Trezeguetovi. Pokud by jeden z těhle dvou přišel, pak asi někdo zároveň odejde, což by se mi moc nelíbilo.

Forlan je střelec, ale 23 mega je hodně, dal bych možná 15. Zajímá mě, z čeho by to chtěli zaplatit, jestli opravdu máme peníze nebo se počítá s prodejem například Miguela, Villy (???). Ještě v roce 2000 jsme měli dluhy 120 milionů dolarů, holt hodnota pozemků dělá svoje a tak každej rok přicházej drahý posily.

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

bohužel Forlán za 23 mio, Luis García za 20-30, Baptista za 15, gangsta Flores gangsta Quillon

Reagovat
HOST*Dom

Carboni mu do toho neměl kecat!!Když chce trenér určitého hráče,tak mu dá vedení úplně jiného kterého nechce!!! To jde alespoň vidět že jsou všichni ve Valencii pěkní kokoti...VIZ zápas s Interem

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*venab

to ma souvislost jako tajemno s h*vnem

Reagovat
HOST*Helloween

Vaz slova hochu. Nevim sic jakeho klubu jsi priznivec, ale fotbalu patrne nerozumis

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

Timo by měl být brzo jedničkou. Caňete fakt dělá občas hrůzy, začne sezonu, ale Timo musí vědět že přebírá roli

Reagovat
HOST*

Canizares je jasně lepší a hildebrant odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda. Vždy som vravel že Valencia je strašne chaotický klub. Tvária sa ako veľkoklub ale od toho majú ešte dosť ďaleko.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele