Hoedt: Udělal jsem chybu, když jsem opouštěl Lazio

17.10.2020, 16:01
Aktuality
Do důvěrně známého prostředí se před necelými dvěma týdny vrátil Wesley Hoedt. Nizozemský obránce se podruhé v kariéře stal hráčem římského Lazia, italský celek si ho vypůjčil ze Southamptonu, kde se hráči tolik nedařilo a sám angažmá v Anglii považuje za chybu...

26letý Hoedt dříve hrával za Alkmaar a v Laziu strávil dva roky, než v srpnu 2017 zamířil do Southamptonu. Po solidní první sezoně začal v základní sestavě i tu další, následně s ním ovšem přestal počítat nový manažer Ralph Hasenhüttl a řešením se stalo několik odchodů.

Nejprve si ho vypůjčila Celta Vigo, loni hostoval v belgických Antverpách a letos se pokusí nastartovat kariéru v Laziu.

"Když mi trenér Inzaghi před několika týdny zavolal, bavili jsme se o různých věcech. Inzaghi hrál při mém rozhodování hodně důležitou roli a požádal mě o návrat zpět. Vím, že okolo mě panují pochybnosti, ale kvůli tomuto dresu a fanouškům ze sebe vydám maximum," nechal se slyšet Hoedt.

"Udělal jsem chybu, když jsem opouštěl Lazio, jsem tím prvním, kdo by to měl přiznat, ale v životě zkrátka chyby děláte. A já mám radost, že se mi dostalo příležitosti se přes onu chybu dostat. Vedle toho mám tříletou zkušenost s fotbalem v zahraničí, díky níž jsem určitě vyzrálejším hráčem i člověkem. Teď je na mně, abych to dokázal," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Pekne vyjadreni, drzim palec.

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele