Hoffenheim začne hledat nového trenéra, favoritem je Rose

19.12.2018, 21:32
Aktuality
Spoustu práce před sebou má vedení Hoffenheimu. Německému klubu po sportovní stránce nevychází konec první poloviny sezony a vedle toho pomalu musí začít s hledáním nového trenéra. Na lavičce bundesligového celku končí Julian Nagelsmann a jeho nástupce nejenže stále není znám, ale ještě se o něčem ani nezačalo jednat...

"Máme před sebou dlouhou zimu," odvětil sportovní ředitel Alexander Rosen na dotaz ohledně jmenování nového stratéga.

Nagelsmann na lavičku prvního týmu Hoffenheimu usedl před necelými třemi roky a jeho angažmá v klubu se pomalu chýlí ke svému konci. Už od června je jisté to, že odejde do bohatšího RB Lipsko, s nímž je domluven na podmínkách čtyřletého kontraktu.

Vedení Hoffenheimu jednat zatím nezačalo, média ale přesto spekulují o jméně nového lodivoda a favoritem na uvolněnou funkci je Marco Rose ze Salzburgu. Rakouský klub suverénně míří za ziskem mistrovského titulu a po skvělých výkonech se může těšit na vyřazovací fázi Evropské ligy.

"Jedinou věcí, o níž aktuálně jednám, je to, zda moje dcera dostane k Vánocům nový telefon. To je to, na čem mi záleží. Vše ostatní je na sto procent záležitostí Red Bullu Salzburg," reagoval Rose na spekulace.

Rose německé prostředí velmi dobře zná, jako aktivní fotbalista oblékal dresy Mainzu a Hannoveru, v Salzburgu má smlouvu do června 2020.

Autor: Tomáš Pavlík / transfermarkt.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Rudnevs

Keď sa tá citácia s telefónom objavila na Transfermarkte, tak im tam z toho začalo celkom šibať, bola z toho zaujímavá diskusia...

https://www.transfermarkt.de/rose-scherzt-uber-hoffenheim-gerucht-ndash-bdquo-120-prozent-bei-meiner-mannschaft-ldquo-/thread/forum/228/thread_id/108608/lesenswerteBeitraege/0

Reagovat
Liquid

Si taky rád, že jde Nagelsmann do Lipska ? Lipsko to je budoucnost bundesligy.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

No ligu vedie slusne zatial bez prehry a v rakuskom pohari tiez moze uspiet ak by k tomu pridal aj vitazstvo v EL tak by bol uplne sverenny a osobne si myslim ze by onho mohli predsa len prejavit zaujem aj trosku vacsie kluby nez Hoffenheim so vsetkou uctou k Hoffenheimu ze to nie je zly klub.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

*suverenny (v EL Salzburg predvadzal peknu hru)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele