HUGHES GAMSTA DO MANCHESTERU NEPUSTÍ

18.04.2007, 15:22
Aktuality
Manažer Manchesteru United Sir Alex Ferguson se prý pomalu začíná porozhlížet po náhradě za Ryana Giggse. Podle britských médií si skotský kormidelník údajně vyhlédl záložníka Blackburnu Mortena Gamsta Pedersena, manažer Rovers Mark Hughes však o odchodu své hvězdy nechce ani slyšet...

Giggs sice na Old Trafford stále odvádí cenné služby, věk se ale nedá zastavit a ani on nebude hrát do nekonečna. Je tedy čas načít pomalu hledat náhradu. Deník Daily Mirror ji již našel, roli 33letého Giggse by v následujících letech mohl převzít Morten Gamst Pedersen.

"Loňské léto jsem strávil odháněním klubů od svých hráčů, měli jsme výjimečnou sezónu a jsem si jistý, že další nabídky budeme mít v létě. Situace s Mortenem je taková, že podepsal nový kontrakt a byl velmi šťastný, když tak učinil. Sám ví, že tohle místo je pro něho nejlepší a obě strany jsou se současnou situací spokojeny," odmítá spekulace o odchodu norského reprezentanta z Ewood Parku manažer Mark Hughes.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

no ja by som to videl celkom realne nakolko byva v manchestri a ma z radov man utd vela kamaratov...(podla sprav)

ostatne vedel by som si ho predstavit v tottenhame na lavom kridle a lennona na pravom

jeden z mojich oblubenych hracov v prem. league

Reagovat
HOST*Heretic

Jojo...kvalitní hrač...chybí mu ta nabubřelost a lemplovství jihoameričanů...myslím, ze Fergusonovi se musí dost zamlouvat...ale dokud bude hrát Giggs tak by byla chyba jít do Manchesteru...akorát by zahříval lavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Gamst je sympaťák.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele