Hughton jmenován novým manažerem Brightonu

31.12.2014, 11:16
Aktuality
Druholigový anglický Brighton, kde nedávnem skončil Sami Hyypiä, našel nového manažera. Tím se stává Hughton, jenž byl od dubnového konce na lavičce Norwiche bez angažmá. Hughton se Brightonu uvázal na tři a půl roku...

Brighton pod vedením finské legendy vyhrál pouze jeden jediný z posledních osmnácti ligových mačů, načež se propadl jen těsně nad sestupové pásmo. Sám bývalý obránce Liverpoolu tak druholigovému mužstvu nabídl svoji rezignaci, kterou nakonec vedení neochotně přijalo.

Hledání nového vládce pak netrvalo dlouho, úkol vytáhnout ambiciózní celek do klidnějších vod dostal Chris Hughton. "Chris je skvělý manažer," řekl předseda Tony Bloom. "Cítili jsme, že jeho jmenování je správnou volbou. Chris je někdo, kdo nám může okamžitě pomoci, ale také s ním můžeme plánovat do budoucna," dodal.

Sám Hughton se do práce vrací po osmi měsících, kdy byl vyhozen z Norwiche, jež se mu nepodařilo udržet mezi anglickou elitou. "Brighton je skvělý klub s výborným zázemím. Tuhle nabídku jsem nemohl odmítnout,"prohlásil Hughton po svém jmenování. Nadějný manažer už jednou do nejvyšší soutěže postoupil, když před necelými pěti lety vrátil do nejvyšší soutěže NUFC.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Paul Anka

sympatický klub a hlavně krásné město

Reagovat
smazaný uživatel

Hughton bol z Norwichu vyhodený ešte pred koncom sezóny,nie po vypadnutí...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

nj, Hyypia dopadl este hur jak Solskjaer...

Reagovat
cristiano.K.

má na PL, ale Brightonu docela přeji, snad je zvedne

Reagovat
cetto

OT: Kalas zpět do Chelsea, která ho obratem pošle do QPR...

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne si tam nekopne.

Reagovat
cetto

Brighton měl loni podle mě jedinečnou a neopakovatelnou šanci dostat se do PL. Ten tým na to dlouhodobě nemá jednak finance, jednak kvalitu. Ta kvalita šla navíc dolů s tím, jak mnoho hráčů týmu má věk okolo 33 let a také s odchodem klíčového útočníka Ulloy a objevu závěru lonské sezony Lingarda..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Hyypia nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nepřeji brightonu sestup sympatický klub který patří do téhle ligy

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton & Hughton Pact.

Reagovat
smazaný uživatel

Brian Clough

Reagovat
Murtago

Souvislost bude znát Huntelaar.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele