Ignaševič si v Torpedu vede dobře, vedení s ním prodloužilo smlouvu

25.12.2019, 22:58
Aktuality
Sergej Ignaševič před rokem a půl pověsil kopačky na hřebík, následně se vydal na trenérskou dráhu a vede si velmi dobře. Někdejší ruský reprezentační obránce koučuje Torpedo Moskva, útočí s ním na postup do nejvyšší soutěže a už nyní se mu dostalo odměny v podobě prodloužení kontraktu do června 2023...

Ignaševič začínal s velkým fotbalem v Samaře, tři roky oblékal dres Lokomotivu Moskva a od ledna 2004 byl zaměstnancem CSKA Moskva. Tomu zůstal věrný i po povedeném domácím světovém šampionátu a loni v létě se ujal kormidla mládežnického týmu, než ho po roce zlákala nabídka z Torpeda.

Torpedo pod vedením Ignaševiče zažilo vynikající podzim, v jehož průběhu postoupilo do čtvrtfinále poháru a bojuje o postup do první ligy. V tabulce je druhé s jednobodovým mankem na vedoucí Rotor Volgograd a litovat může nepovedeného listopadu, v jehož průběhu vytěžilo ze čtyřech zápasů jen jeden bod.

"Moc mě těší, že zde mohu pracovat. Cítím podporu ze strany vedení, věří mi majitel i prezident," prohlásil Ignaševič.

"Máme dobrý tým, poskládali jsme kádr plný profesionálů a z nového kontraktu mám velkou radost," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Torpedo by sa mohlo vrátiť do najvyššej Ruskej súťaže. Historicky tam patrí.

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucí trenér CSKA Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

Způsob jakým vypustili ty poslední zápasy byl dost podezrely, stejně jako nejasná budoucnost ohledne domaciho Strelcovova stadionu...snad jsou to jen řeči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele