Ilenikhena si vysloužil další přestup, na talentovaného útočníka vsadilo AS Monaco

25.07., 10:29
Aktuality
George Ilenikhena (© AS Monaco)

George Ilenikhena za sebou má povedenou sezonu v Antverpách a odměnou mu je přestup do většího klubu. Stále teprve sedmnáctiletého útočníka získalo AS Monaco, suma za transfer se pohybuje okolo dvaceti milionů eur.

Talentovaný fotbalista včera úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku, dnes dopoledne pak podepsal smlouvu na pět sezon. V knížecím celku bude oblékat dres s číslem 21.

Rodák z nigerijského Lagosu vyrůstal ve francouzském Amiens SC a Antverpy za něho loni zaplatily šest milionů eur. Investice se belgickému celku vyplatila, Ilenikhena nastoupil k padesáti zápasům a nastřílel čtrnáct branek.

Z Monaka po loňském ligovém ročníku odešel Wissam Ben Yedder a náhradou se původně měl stát Georges Mikautadze. Gruzínský útočník byl s vedením domluven, na poslední chvíli se ovšem do všeho vložil Lyon a jeden ze šesti nejlepších střelců letošního mistrovství Evropy nakonec upřednostnil nabídku od OL.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Neznám, ale za 2 roky bude mít zájem Realek, Chelsea nebo Manchester United tak ho asi budu sledovat.

Reagovat
r.mrazik

tyjo..tak tomu bych 17 let fakt netipoval

Reagovat
MarcoBanco

Vyzerá tak na 27 a 2 deti

Reagovat
Witcher

Reagovat
vceradnesazitra

Podle mě už je 2x rozvedenej

Reagovat
FC Porto FC
Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Seydou Doumbia

může mít 17 let, po 2 dětech a po dvou rozvodech

Reagovat
Sigma Olomouc

Snad bude dobrý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele