INIESTA: TITUL VYHRAJEME MY

25.04.2007, 15:20
Aktuality
Ve španělské nejvyšší soutěži je v tuto chvíli pět kandidátů na mistrovský titul. Zaragoza a Valencia na první místo ztrácejí jenom šest bodů, ještě lépe na tom jsou Real Madrid a Sevilla. Ligovému pelotonu zatím vévodí Barceloa a její záložník Andres Iniesta věří, že tomu tak bude i nadále...

"Jsme první, protože si to zasloužíme. Je pravda, že žádný tým letos není přesvědčivý, ale tabulku vedeme my a snad to tak bude pokračovat až do konce. Ligu vždycky vyhrává tým, který si to nejvíce zaslouží. Doufám, že to nepustíme," prohlásil mladý španělský reprezentant.

Barcelona sice je první, její náskok na druhou Sevillu však činí pouhý jeden bod, o další bod zpátky je potom Real Madrid. Na svědomí to částečně má víkendová prohra 0:2 ve Villarrealu.

"Propásli jsme velkou šanci na zvýšení náskoku. Není to poprvé, co se nám letos stalo něco podobného a my se musíme pokusit napravit to ve zbývajících zápasech," nedívá se Iniesta zpět, ale vyhlíží další zápasy.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Výborně, takhle se mi to líbí. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkají to všichni hráči celou sezónu, občas by nebylo na škodu udělat pro to i něco víc, než jen otevřít pusu před novináři...

Reagovat
HOST*luke

Dacan z FCB!!

Reagovat
HOST*Matej

Ty si asi fanusik Madridu, ze??Madridacni taketo reci vypustaju z huby kazdy tyzden!

Reagovat
HOST*madridcan

este pojdete do atletica z ktorym mate problem uz roky rokuce.To moze vyuzit niekto za vami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele