Italský tisk: Dřív byli Češi silnější

11.09.2013, 10:10
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda že jsme dostali góly ze standardek, to by jinak Italové byli v Prandelli.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to by nesměl hrát např. už tak rok tragickej Gebre...

Reagovat
jarin27

drz hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Za pár roků bude líp, nějakou dobu si posedíme ve třetím koši, pak se haluzově kvalifikujeme do Kataru, který bude 50% světových týmů bojkotovat ( např. ES, ITA, BRA ), Češi si poradí ve s kupině s dodatečně kvalifikovanými týmy z Madagaskaru a Bolívie a nakonec narazí až v semifinále na favorizovanou Austrálii se kterou prohrají o dva góly. V zápase o třetí místo dokáží v bouřlivé atmosféře Quatar stadium ( 12 500 diváků ) porazit domácí borce a nastartují novou fotbalovou éru KLČR ( Komunistické lidové české republiky ).

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele