James: Carson bude i nadále jedničkou

27.11.2007, 12:39
Aktuality
Na svou seniorskou soutěžní premiéru na mezinárodní scéně by nejraději zapomněl. Brankář Scott Carson dostal minulý týden od trenéra anglické reprezentace Steva McClarena důvěru nastoupit ke klíčovému utkání evropské kvalifikace proti Chorvatsku, ale zklamal a především jeho vinou Albion podlehl 2:3. Jeho kolega David James si přesto myslí, že by Carson měl být i nadále anglickou jedničkou...

"Se Scottym soucítím, ale to je prostě život. Myslím si, že Scotty bude po mnoho dalších let anglickou jedničkou. Věřím v to, je to skvělý brankář. Velkou konkurenci mu snad vytvoří Joe Hart a možná i někdo další," připomíná gólman Portsmouthu mladíka z Manchesteru City.

"Když se podíváte zpět, byli tam Ray Clemence a Peter Shilton. Oba byli geniální a jejich velká rivalita z nich dostala to nejlepší. Nyní obviňuji sám sebe, že jsem ze sebe nevydal vše potřebné a nebyl dostatečnou konkurencí pro Paula Robinsona," dodává James.

Carson se s kritikou vypořádal skvěle a o víkendu opět přesvědčil o svých kvalitách. Brankář, který je v Aston Ville na hostování z Liverpoolu, udržel v Middlesbrough čisté konto a i jeho zásluhou si tak Villans odvezli výhru 3:0.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je to dobrej golman,ale nevypořádal se s psychikou...stejne to bude anglicka jednicka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele