Je to čistě mé osobní rozhodnutí, řekl k rezignaci Silkin

07.08.2012, 13:54
Aktuality
Dinamo Moskva je od včerejška prvním ruským klubem, který v nové sezoně vyměnil trenéra. Zodpovědnost na svá bedra po mizerném startu do sezony vzal Sergej Silkin, jehož minimálně pro nejbližší dny nahradí někdejší kapitán a naposledy kouč rezervního týmu Dmitrij Chochlov...

Dinamo je po třech kolech až na posledním místě tabulky ruské ligy, když jako jediné prohrálo všechna tři utkání a navíc nedalo ani jednu branku. Sezonu začalo prohrou 0:1 na půdě Volgy, následovala porážka 0:2 v Petrohradě a další ranou byl debakl 0:4 od Spartaku. Situaci pak Dinamo jenom částečně vylepšilo remízou 2:2 na půdě Dundee United v rámci předkola Evropské ligy.

"Rozhodl jsem se skončit a rozloučil jsem se s hráči. Je to čistě mé osobní rozhodnutí. Bylo to hodně složité, ale poté, jak jsme hráli v úvodu sezony, jsem cítil ohromné zklamání. Tým se potřebuje zlepšit a doufám, že mu můj odchod pomůže. Rád bych hráčům a vedení za vše poděkoval, svému milovanému klubu přeji jenom to nejlepší," rozloučil se s moskevským klubem Silkin.

51letý trenér strávil v Dinamu celkem deset a půl roku, kormidla prvního týmu se pak ujal v dubnu loňského roku a s týmem dlouho bojoval o mistrovský titul. Vedle toho s ním dokráčel až do finále domácího poháru, v němž podlehl Kazani.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A nasledovat bude Sluckij u CSKA....co tyhle dva letos predvedli se svejma nabitejma muzstvama to je opravdu tragedie. Hlavne Dinamo jeste pred rokem slapalo jako hodinky a ted...

Reagovat
Kily

spekuluje se o tom nějak hodně vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, uz se spekuluje I o moznym docasnym nastupci, kterym by mel byt Nepomnajscij.

Reagovat
Kily

díky

Reagovat
smazaný uživatel

nj Sluckij taky brzy pujde ale je to skoda necid mel u nej dobrou pozici

Reagovat
Filip12

sympatický trenér ale s Kurynyim Voroninem A tím Maďarem by měli začít vyhrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Voronin hrá vo Fortune

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
Filip12

Reagovat
FC Porto FC

Voronin je ve Fortuně

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rangers získali dalšie skvelé posily Sandazu a Cribariho, takto silný tím nemali ani minuly rok v Premier League ...snad sa za par rokov dostanu spať medzi elitu

Reagovat
smazaný uživatel

no já očekávám, že pokud nepřijdou nějaké další finanční komplikace, bude to co rok, to postup. zrovna jsem si je celkem oblíbil a oni mi je přeřadí o 3 ligy níž.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ich zacal viac sledovat ked tam bol Nacho Novo a vzdy som im prial viac ako celticu no moc som ich v poslednej dobe nesledoval takze dufam ze sa coskoro vratia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

vypadá skoro jak Přemek Podlaha

Reagovat
smazaný uživatel

né všechno co má šedivé vlasy je Přemek Podlaha...

Reagovat
smazaný uživatel

žádnou podobnost tam nevidím..

Reagovat
Filip12

nebo Zíma

Reagovat
paver

Alepsoň přizná svoje chyby, ne jako to hovado Kean

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele