Je to jako ruská zimní příprava, řekl v nadsázce kouč Trpišovský

20.04.2020, 17:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
meno

Vysral bych se na nadstavbu. 30 kol a dost + dohrát pohár. Není to ideální, ale to není žádný z návrhů.

Reagovat
KingMaster13

Hlavně tohle je fakt mimořádná situace se kterou nemohl nikdo počítat. Hlavně vždy bude nějaký poškozený. I s nadstavbou kdyby se to dohrálo tak fajn ale hlavně neanulovat ročník to je totální blbost

Reagovat
ratusek

já si myslím, že se vyhodnotí velikonoční katastrofické řádění neukázněných lidí, zjistí se, že žádná apokalypsa nenastala. Prymula s Hamáčkem budou nasraní, ale příští pondělí dle mě řeknou, že za 4 týdny začne liga. čili 23.5. nebo toho 30.5., za předpokladu, že teda fakt nenastane apokalypsa, ale tomu už vůbec nevěřím.

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme, ono se může stát, že fakt ten počet nakažených stoupne dost. Uvidíme no ale třeba do práce s mámou chodila kolegyně která ten koronavirus měla snad 14 dní, pak udělali testy zjistili že je pozitivní ale výtěry měla negativní a v práci nenakazila nikoho a to byli lidi normálně v kontaktu. Mě osobně přijde, že ta nemoc možná trochu slábne, uvidíme snad už to bude dobré, už chci aby se ten život vrátil do normálu

Reagovat
ratusek

už by po velikonocích dávno stoupl, od čtvrtka (otevření hobby) je to už 10 dnů. Taky už chci aby se to vrátilo do normálu. hlavně dát do hajzlu ten hadr na hubě na veřejnosti v přírodě

Reagovat
KingMaster13

Tak roušku klidně nosit budu když to pomůže ale už by to chtělo do normálu

Reagovat
kiciN

Tak nejak, chapu ze ty rousky jsou nutnos v obchodech a v mestske doprave, ale nekde v lese? Totalni nesmysl.

Reagovat
ratusek

Jo proti tomu je.mít.v MHD, obchodech, uřadech atd nic nemám, ale venku je to totální ulet a přišli na to i rakušáci a další

Reagovat
smazaný uživatel

Co znamená stoupne dost?

Reagovat
KingMaster13

Že se to vrátí třeba k těm 300 nakaženým denně, nebo to třeba ještě překoná? To je dle mě už dost v našich končinách

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku umírá 500 lidí denně, myslím, že 300 pouze nakažených není problém. Ale chápu, jak to myslíš.

No, ale myslím, že i kdyby se to vrátilo na ta naše rekordní čísla, tak už se to neuzavře, tak jak se to zavřelo v březnu.

Reagovat
KingMaster13

Uvidíme, jako kdyby opět třeba po 2 měsících to utáhli tak už by to mělo kritické následky pro naší zemi

Reagovat
smazaný uživatel

To už si nikdo nemůže dovolit to utáhnout. Ale to už tady v diskuzích bylo řečeno s argumenty pro i proti xkrát

Reagovat
ratusek

Jestli by to znovu zpátky utáhli tak by to jednak lidi už nevzali a nedoderžovali a druhak což je hlavní bychom fskt mohli všichni do jeskyň a jíst kořínky

Reagovat
Coutinho10

jedině to hrát 2x týdně, ale i tu bude zajímavý...ukáže se síla laviček

Reagovat
Coutinho10

taky nejradši, ale ostatní by brečeli, že bysme měli jednodušší cestu k titulu

Reagovat
ratusek

nebo si nacvičíte los a rozhodne se soutěž losem

Reagovat
kilobyte

Ten už nemusí cvičit.

Reagovat
Coutinho10

ikdyž posledně jsme to podcenili a hned nás to stálo vyřazení

Reagovat
ratusek

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Ale už jsme nějak vyšli ze cviku.

Reagovat
Coutinho10

no, to už taky není úplná jistota viz poslední naše kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Vysral bych se na baráž.

Reagovat
Alan_Shearer

Tak ja chapu, ze nic neni idealni, ale stejne se to proste musi dohrat cely. Jednou jsou pravidla nejak nastaveny, tak se proste musej dodrzet, ikdyby se mel start pristi sezony treba o neco posunout. Slavii by se tohle samozrejme hodilo, a ano, dokonce i nasemu Slovanu by se vzhledem k losu hodilo nehrat nastavbu. Ale vuci vetsine ostatnim je to fakt neferovy, takze bych o tomhle vubec ani nepremyslel.

Reagovat
meno

Ta pravidla ohledně nadstavby jsou dost paskvil, ale i kdybych s nimi souhlasil, nebyl bych pro dohrát standardně. 30 kol je dost na to, aby se ukončil ročník (fungovalo to 26 let před tím a nadstavba se přijala, jen kvůli eliminaci zbytečně dlouhý zimní přestávky), rozhodlo se o pohárech z 80 % a baráž ať si klidně dají týmy, co hrají o postup/udržení se v lize, ti by na tom tratili nejvíc, protože o dvou postupivších do LM bylo rozhodnuto před začátkem ročníku a 3. místo níž odpovídá průběhu sezony, vždycky je to stejný. Nahoře jsou finančně zajištěný kluby (Plzeň, Sparta, my, Jablonec, Baník, Liberec a Bolka) z nichž podle formy si 3 drží nějaký top pozice a zbytek se plácá v horní půlce tabulky podle formy a pak je vždycky nějaký osvícený klub s jedno až dvou sezonní formou. Teď Budějky se Slováckem, před tím Olmík, před tím Zlín, ještě před Příbram nebo Brno, dávno Dukla pod Kozlem nebo Slovácko pod Habancem.

TLDR

O poháry ani moc nejde, my i Plzeň budeme hrát předkola LM, což se vědělo už před sezonou a EL by se vklidu rozhodla v 6 zbývajících kolech. Týmy v sestupovém/postupovém pásmu v druhé lize si klidně můžou nadstavbu dát. Pohár určí pátýho do EL.

Reagovat
martin1

Reagovat
KingMaster13

Nico Stanciu finančně podpořil Dinamo Bukurešť, které se nachází ve velkých finančních problémech! Zajímavé ja také to, že Nico dlouhou dobu hrál za Steauu Bukurešť, tedy největšího rivala Dinama.

Tím se to u toho kluka dost vysvětluje, prostě rivality má na háku

Reagovat
Seydou Doumbia

tak rivalitu vytváří jen opice okolo...fotbalistům to může být jedno, kdo je platí

Reagovat
PH8

Nejsem pro mlácení a bodání na fotbale, ale derby a rivalita k fotbalu patří. Když nic jiného, tak to podporuje týmového ducha. Snažit se být v tabulce co nejvýš je jedna věc, ale porazit ****** z vedlejší vesnice se musí zapít jak postup na euro.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
berliner

Titul at vyhraje Slavia,ale ceske kluby aby v predkolech pristi sezony EL vylitli vsechny .aby se koeficient nadale zhorsoval. A Aby se tahle sezona evropskych poharu dohrala jak ma.

Reagovat
montaigne33

Podíval js se po letech na zápas SKS:Ajax (s novým komentářem O2tv= a ti komentátoři plácali blbosti i k legendárnímu záznamu např. za stavu 1:1 , jeden z nich uvažoval o "možném prodloužení" atd/ Jak potom mohou zvládat LIVE zápasový komentář .)

Reagovat
TheMally11

o2 by měli sport zakázat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele