Je to perfektní cesta, jak oslavit narození dítěte, řekl po dvou gólech Olayinka

29.07.2022, 10:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
GrimeBaller98

Slavisti jak hral Tiehi na stoperu? Celkem me to prekvapilo (i kdyz u Jindry asi uz ani ne :D), nikdy tam nehral. On dela ze stopera defenzivniho zaloznika a z defenzivniho zaloznika stopera

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle zápas nám moc neřekne

Měl tam jednu velkou chybu, jinak moc práce neměl. Párkrát hezky vyvezl míč dopředu a nádherně trefil přímák. Ale jak už jsem řekl, podle St.Josephs nejde ty hráče moc hodnotit.

Reagovat
GrimeBaller98

Diky, Tiehi bude skvelej pro Slavii, hlavne je to sympatak, zadnej frajirek typu Kamso Ma

Reagovat
jackinho10

Celkem dobrý, i když sám JT říkal, že s ním počítají do středu. Na stopera bude jako první volba jen v případě nějakých zranění nebo karet stabilních stoperů.

Reagovat
KingMaster13

Směrem dopředu jak vyvážel míče se mi moc líbil, navíc se mi líbí že jeho přihrávky měly myšlenku a byl i dost kreativní. Defenzivně ho tenhle soupeř moc neprověřil, jednou tam udělal celkem hrubici ale dobře to dopadlo

Reagovat
GrimeBaller98

On je prave hodne kreativni a ve Slovanu chodil pro balony hodne mezi stopery, takze rozehravka a prihravka jsou jeho prednosti

Reagovat
KingMaster13

Což je úplně super, protože takového hráče jsme přesně potřebovali S ním a Ewertonem zatím velká spokojenost

Reagovat
Lof

Reagovat
Mass

Dobře, i když moc na stoperu nebyl a běhal víc dopředu. Sem na něj zvědavej, jak bude hrát proti lepším soupeřům, vypadá jako silák i co si rozumí s míčem. Podle mě by se mohl hned vejít do základu a hrát v záloze s Holešem a Provodem.

Reagovat
kilobyte

Když jsem viděl sestřih prvního poločasu, tak kdybych nevěděl, co je to za tým, tak bych si tipnul, že měl brankář vsazeno.

Reagovat
Spalovač šancí

Tak snad se mu nějaké dítě narodí i proti Pana

Reagovat
PBLead

tak pokud má ještě milenku, tak klidně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele