Je vidět, že jsme mentálně silnější, řekl Haraslín po Bohemians

12.02.2023, 23:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
KingMaster13

No to nevím hele. Však jste to utkání měli naprosto pod kontrolou a jen díky vašemu obrovskému selhání jste o něj mohli reálně přijít (zbytečná penalta, dokonce 2, Čvančara se nechal málem vylejt, Kuchta tam vyváděl blb*ny). Vlastně ten zápas zachránil krásnej gol Haraslína, což je otázka jestli by to Sparta zvládla i bez něj (asi jo nejspíš ale ruku bych do ohně nedal).

Sparta tu Bohemku přehrávala fakt brutálně, měla dost šancí a mohla vyhrát vysoko ale přesto udělala ani bych nenazval chybou ale zkratem, několik zkratů. Kdo ví jak by to vypadalo kdyby Bohemka vyrovnala a na začátku druhé půle dala na 2:1......Sparta předvedla troufám si říci skvělý výkon ale mohla o ten zápas naprosto idiotsky přijít.

Reagovat
Rizek

No to sice všechno jo, ale psychickou odolnost (byť zatím jen jednou) ukázali, když po těch dvou chybách (penalta, vyrovnání ze šatny) dokázali Bohemku znovu zmáčknout a pro ty tři body si prostě dojít. Mně se to včera líbilo.

Reagovat
KingMaster13

To určitě jo Posun tam je obrovský. Jen jsem chtěl vypíchnout na co si musí dávat pozor

Reagovat
bartes

Je zajímavé, že tohle říká Slávista. Ani jeden tým z top3 není v ideální formě. Ale když je srovnáš, tak právě Sparta měla zatím nejtěžší jarní los. A kdyby nebylo tyčky na konci v Olomouci, tak to má za 9 bodů. I tak je 7 bodů a skóre 11:4 naprosto skvělé. Zvlášť 6:2 na Bohemce, kde se hrálo doslova na poli a kde se obecně nevyhrává. K tomu je třeba připočíst, že se chytají odepisovaní hráči jako Haraslín, Minčev, Zelený, dali góly Čvančara i Kuchta, dobře se zatím zapracovávají posily a celkově Sparta hraje velmi atraktivní fotbal a má obrovskou chuť ten zápas zlomit. Ano, jsou tam chyby, občas je to se štěstím, ale jde vidět, že na tom stále pracují.

Plzeň si svoji prohru vybrala hned 1.jarní kolo a vypadá to, že se zvedá.

Slávia má sice 9 bodů, ale taky měla nejlehčí los. Taky to uhrála s kopou štěstí a díky fakt vynikajícímu Koláři. Ten se fakt chytl neskutečně a jen díky němu má Slávia 9 bodů. Podle mě je v takové pohodě, že on by ten Haraslínův volej měl. Jinak je tam taky spousta chyb, viz Douděra, ten je fakt marný. Fakt jsem na Slávku zvědavý v dalších kolech. Pokud nezačne hrát, tak první prohra je jen otázkou času, kdy narazí na lepšího soupeře. Hodně mě láká vsadit na marné Teplice, že jim nějaký ten bod vezmou. Zvlášť když na Slávku je nesmyslných 1,3 venku.

Reagovat
smazaný uživatel

zapracovávají posily, aha, leda ten fin max,,, Na to, s jakým boomem přícházeli,,, Ale já od toho nic nečekal, při znalosti nýmandů v klubu ,,,

Reagovat
bartes

Kairinen hraje, Mabil vypadá, že má rád balón a vypadá solidně a ti další 2 se uvidí. Rozhodně se nedalo čekat, že sotva přijdou, tak budou všichni Spartu táhnout. Když vyjdou 2, tak je to úspěch. I kdyby vyšel jen 1, tak zaplatí zbytek. Navíc se dostali do hry hráči jako Minčev, což nikdo nečekal.

Reagovat
srbic13

Priske dela z Mincheva delo

Reagovat
Bartys

Bude se o něj prát Real :-)

Reagovat
jackinho10

Sparta hraje velmi atraktivni fotbal

Reagovat
bartes

Jsem nezaujaty a z top3 se mi libi nejvic a rad ten progres sleduju. Je tam obrovska chut hrat a vymyslet od spousty hracu, mnohem vice si dovoli, fotbal je nahoru dolu, spousta golu, hra uz ma nejaky system a jdou videt vysledky. Neni to strojove dokonale, ale to pricitam z casti tomu, ze ti hraci se fakt snazi hrat kreativne. Viz Haraslin, drive nevidane solo Zeleneho nebo paradicky Mabila. Jde videt, ze se hrou mnohem vice bavi sami hraci

Reagovat
jackinho10

Ja fakt nevim, jestli si delas srandu nebo to fakt myslis vazne ale jako napsat jako hodnoceni ke hre jednoho tymu, ze fotbal je nahoru dolu asi vypovida samo o sobe

Reagovat
KingMaster13

Na Slávii jsem mnohem mnohem mnohem kritičtější, až tím kolegy spoluslávisty seru (ale mám rád dokonalost no ). Bez kritiky se v životě nemůžeš někam posunout. Jinak jestli sis nevšiml tak jsem dost věcí u Sparty vypíchl jako plus. Třeba to že se z toho všeho neposrala Nicméně musí si to vše hlídat, dnes měla na to Bohemku zničit v první půli a mít klid

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdyby kdyby. Kdyby Buren v zapase s Pardubicemi promenil svoje sance, tak je Slavie porazi vetsim rozdilem, kdyby v minulem zapase promenili aspon jeden z 12 rohu, co meli, tak by to taky vypadalo jinak. Kdyby Boleslav minule nebyla tragicka v zakonceni, tak mohla Sparta prohravat o dva goly v puli. Anebo taky ne.

Trochu mi tohle pripomina to lonsky kazdokolovy breceni ohledne Plzne, ze luckeri furt vyhravaj o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Okecáváš to hezky, ale většina nás nezaujatých komentátorů se shodla, že jak Pardubice, tak Brno byli v zápase se Slavií lepším týmem a jen díky Kolářovi nevyhráli.

Reagovat
kilobyte

Kdyby Boleslav nebyla tragická v zakončení, tak by to dopadlo asi stejně, protože se většinou do toho zakončení ani nedostali.

Reagovat
kilobyte

Zrovna Bohemka je doma jeden z nejhorších týmů ligy.

Reagovat
Losinho

Bohemka má doma jednu z nejhorších bilancí.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, plus teda 6:2 vypadá sice dobře, ale ty poslední 2 goly si už Bohemka nechala dát do úplně rozložený obrany

Reagovat
KingMaster13

Jako Sparta je přejela neskutečně ale víš co mohlo být v klidu rozhodnuto v poločase Místo toho za stavu 1:0 se brutálně rozhodili a mohli to ztratit ale ukázala mentální sílu

Reagovat
hematop

Tady zde je zadržíme! Tady budeme bojovat!Tady zde budeme umírat!

Reagovat
fabec1222

Můj "guilty pleasure" dabing Je tak špatnej, až je dobrej

Reagovat
hematop

Tak to mně se strašně líbí dabing Leonidase Vidím tuto scénu a mám husinu.

Reagovat
ratusek

Dnes jsme tu naposledy. Svět, jak ho známe, skončí. Nic nebude jako dřív. Zítřkem začíná nejvýznamnější událost novodobé historie. Otázka je, chceme v takovém světě žít?

Reagovat
srbic13

Zhirkov ukoncil karieru?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to mnohem horší. EF ukončil kariéru.

Reagovat
ratusek

Reagovat
delfin

Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222

Aspoň nám snad zůstane ef owny search

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta v Ďolíčku neprohrála už 15 zápasů v řadě, víc netřeba říkat ,,,

Reagovat
KKralik77

Ano, že jste mentálně úplně někde jinde, vidí snad každý.

Reagovat
delfin

Pravda, nejvíc mentálně jinde je Láďa Krejčí ml., koukněte kolik dává gólů.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že to o LK37 a West Hamu je kec. Když už Londýn, tak aspoň Arsenal, přestup do WHU by byl krok zpátky.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
ACSeRw!n

ultimatni cil se blizi

Reagovat
Panini Calciatore
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele