Jednáme s Marseille, potvrdil agent Joeyho Bartona

23.08.2012, 18:56
Aktuality
K zajímavému přestupu se dost možná schyluje ve Francii, v hledáčku tamního Olympiqueu Marseille totiž je kontroverzní záložník Joey Barton z Queen's Park Rangers. V tuto chvíli probíhají jednání a některá média už včera informovala o tom, že konečná dohoda není vůbec daleko...

"Joey Barton chce v letošní sezoně hrát za Olympique Marseille. Jednáme, ale pro tuto chvíli nelze nic považovat za dojednané," řekl agent Willie McKay v rozhovoru pro RMC.

"Vzhledem k respektu k Josému Anigovi (sportovní ředitel Marseille - pozn. red.) a Vincentu Labrunemu (prezident Marseille - pozn. red.) nechci k jednáním vydávat další prohlášení," dodal.

Někdejší záložník Newcastlu a Manchesteru City na svém kontě má už řadu prohřešků a ten poslední si připsal v posledním kole loňské sezony. Barton v zápase proti Manchesteru City udeřil loktem do obličeje argentinskou hvězdu Carlose Téveze a za vyloučení dostal zákaz startu ve čtyřech soutěžních utkáních. Dalších osm si nezahraje kvůli následnému napadení dvou hráčů soupeře.

Od Fotbalové asociace dostal rovněž pokutu 75.000 liber, londýnský klub mu pak udělil finanční postih ve výši platu za šest týdnů, navíc mu odebral kapitánskou pásku.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (416)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele