Jestli budu hrát, dám do toho vše, slibuje uzdravený Azpilicueta

27.05.2011, 16:46
Aktuality
César Azpilicueta před rokem přestoupil z Osasuny do Marseille a rychle se zabydlel v základní sestavě francouzského mistra, pak ale přišlo vážné zranění a dlouhá přestávka. Na trávník se pak mladý španělský obránce vrátil o víkendu a měl obrovskou radost...

"Dostat se na hřiště v zápase s Valenciennes pro mě znamenalo obrovský zážitek. Když jsem se začal rozcvičovat, tak i následně při nástupu na hřiště fanoušci vyvolávali moje jméno, což dokazuje, že na mě za šest měsíců, co jsem nehrál na Stade Vélodrome, nezapomněli. Byly to jenom tři minuty, ale bylo to báječné," pochvaluje si.

Azpilicueta si na konci listopadu v duelu s Montpellierem vážně poranil kolenní vazy a následovala dlouhá nucená pauza. Původně pro něho měla skončit letošní sezona, nakonec se ale dal fit a vešel se i do španělské nominace pro letní evropský šampionát hráčů do 21 let.

"Určitě doufám, že v neděli budu v nominaci pro zápas s Caen. Pokud bych si připsal ještě více minut, než v duelu s Valenciennes, bylo by to skvělé. Byl jsem mimo hru šest měsíců a hodně dlouho jsem tam čekal na tuto možnost. Jestli budu hrát, dám do toho vše, to je jasné," slibuje fotbalista, který do zápasu s Valenciennes naskočil až v 90. minutě.

Azpilicueta má v Marseille smlouvu ještě na několik sezon, není ovšem vyloučen jeho letní odchod. Zájem údajně má například Valencia a sám hráč přiznává, že vliv na jeho budoucnost bude mít další osud trenéra Didiera Deschampse, o něhož je zájem v zahraničí. "Ano, je to možné. Byl jedním z těch, kteří mě do klubu přivedli. Je pravdou, že na sto procent nevíme, zda zůstane, ale uvidíme. Osobně jsem s ním o jeho budoucnosti nemluvil. Každý má své povinnosti a musí se starat především o ně," uzavírá.

Autor: Tomáš Pavlík / ligue1.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
Filip12

nechť se daří

Reagovat
prevadec spojitosti

bude lepsi nez fanni

Reagovat
božský John

Azpi

Výbornej obránce,sice ne tak precizní jako Bonnart, ale je mladej a časem bude fantastickej

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
FC Porto FC

Mohl by vyjít přestup do Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z nejoblíbenějších

Reagovat
Langi
Reagovat
smazaný uživatel

Fernandéz zatím jednička na listu, že?

Reagovat
Langi

asi jo, psalo se o něm nejvíc, až dneska sem objevil náhodou tehle článek o Ranierim...jenže bůhví jak to nakonec dopadne, třeba má Aulas zálusk na někoho o kom se vubec nemluví...Gourcuff taky přišel jako blesk z čistýho nebe

Reagovat
smazaný uživatel

Tigana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi

z bláta do louže

Reagovat
Godwinson

Včera ještě jedničkou byl, dnes je jí Gerets, uvidíme zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase má za sebou angažmá ve velkých klubech a systém 4-3-3 mu je vlastní... Pořád menší zlo než Jean a jemu podobné "jistoty".

Reagovat
Godwinson

Supr, něco takového jsem čekal. Nantes

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele