Jihlava představila nového trenéra: Oulehlu na lavičce nahradil Marek Jarolím

04.09., 19:33
Aktuality
Jihlavský stadion (© Vysočina Jihlava)

Jihlavu ve druhé lize povede Marek Jarolím. Aktuálně poslední klub neúplné tabulky dnes na svém webu oznámil, že se čtyřicetiletým trenérem podepsal smlouvu. Dvojnásobný český mistr se Slavií se tak stal nástupcem odvolaného Davida Oulehly.

Bývalý ligový záložník, trenér juniorky Slavie a naposledy asistent v Mladé Boleslavi již dnes vedl první trénink Vysočiny. Spolu s Jarolímem do jihlavského realizačního týmu přišel jako asistent třebíčský trenér Pavel Němec.

"Volbě Marka Jarolíma jistě napomohl fakt, že se osobně známe a jsme schopní nalézt společnou komunikaci, což považuji za velice důležité. Napříč klubem potřebujeme mít shodu v tom, kteří hráči by v Jihlavě měli působit, jak je chceme sportovně rozvíjet a jakým herním stylem se hodláme prezentovat," uvedl sportovní ředitel Lukáš Vaculík.

"Marek dlouhodobě vedl mladé fotbalisty, navíc má jeho trenérská práce poměrně jasný rukopis v souladu s moderním fotbalem. Tedy vysoký herní presink, aktivita, rotace hráčů a samozřejmě intenzita hry. V neposlední řadě jsme na Marka získali velmi dobré reference z hlediska jeho pracovitosti," dodal ředitel.

Nový kouč se zná s Vaculíkem ze společného angažmá v dresu Mladé Boleslavi a Plzně. Jihlava v úvodních osmi kolech jen jednou zvítězila a je poslední. "Karty jsou rozdány. Hrana úspěchu a neúspěchu je zejména ve druhé lize strašně tenká. V nadcházejících kolech se potřebujeme posunout do klidnějších pater tabulky a zápasy bodově zvládnout tak, abychom v zimní pauze měli prostor a relativní klid na práci," předsevzal si Jarolím.

Pochází z fotbalové rodiny. Po aktivní kariéře nastoupili trenérskou dráhu také jeho strýc Karel Jarolím a bratranci Lukáš s Davidem.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pablos

MJVCD

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Puskas

MJVCDKJ

Reagovat
Moshe Dajan

Dobrá současná Jarolímova fotka, tu má na občance? Za takové články bych rovnou sekal hlavy jak Robespierre.

Reagovat
Fodbalysta

Já stejně nepochopím, že máš odjakživa žlutomodrý klubový barvy a pak tam dostavíš tribunu, kterou bouchneš do červenobílé.

Reagovat
monty25

Tak to jsou zase barvy města, ne?

Reagovat
Fodbalysta

Tomu rozumím, ale proč tím kurvíš stadion.

Reagovat
Salfovic

Protože tak měl vypadat celej stadion, tohle měla být jen první tribuna, ne poslední.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele