Joaquína těší zájem Juventusu

11.11.2008, 14:33
Aktuality
Záložník španělské Valencie Joaquín připustil, že ho nesmírně těší zájem takového giganta jakým je turínský Juventus. Jasné ano ovšem italskému zájemci neřekl. Neřekl však ani ne.

Juventus se po roce v druholigovém vyhnanství a loňském tažení za návratem do Ligy mistrů snaží vybudovat tým, který bude schopen nejprestižnější evropskou klubovou soutěž znovu vyhrát. I proto shání posily. V lednovém termínu by měl být hlavním cílem bianconerri záložník Valencie Joaquín.

Ten se cítí zájmem slavného klubu poctěn. "Vždy je to velké ocenění, když si někdo z celého týmu vybere právě vás," uvedl Joaquín. "Dvojnásob to platí, když jde o tak významný klub, jakým je Juventus."

Joaquínovi vyšlo poslední ligové utkání s Getafe, v němž se dokonce prosadil střelecky. Oporou Valencie je ale Joaquín v průběhu celé sezóny. "Zájem klubu jako je Juventus znamená, že pracuju dobře a to je věc, na kterou můžete být opravdu pyšní," řekl Joaquín.

Juventus se pustil do honby za Joaquínem s předstihem. Pokud totiž Valencie svolí k prodeji své hvězdy, očekává se, že zájem projeví i další velké kluby napříč celou Evropou.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (55)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bohuzel si myslim,ze je to pro juve utopie. Je prilis drahej a co si budeme rikat, juve uz neni to juve z dob maga Moggiho,za kteryho bylo naprosto konkurenceschopny v prestupovep olitice treba realu,barcelone nebo manchesteru

Reagovat
Pinturicchio

Moggi zas takový mág nebyl, nevím, proč je tak glorifikovaný. Ty prostředky, které měl on, by takového přestupového čaroděje udělaly z "každého" + to, kde bylo Juve tenkrát a kde je dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

tak prestupovej mag to byl o tom se vubec nemusime bavit.......Nedved, Buffon,Thuram........hraci takoveto kvality,tedy absolutni spicky uz dnes do juve nechodi. Jestli se mu neco nepovedlo,tak ze prodal Henryho a nedodelal Ronalda,kterej k nam mel uz namireno

Reagovat
smazaný uživatel

S Henrym a Ronaldem totalni nesouhlas. Henry se neprosadil, prostě na Sérii A něměl a i ve Španělsku ukazuje, že to tak skvělý hráč není. A Ronaldo je stejný případ. Pokud jsi ho viděl hrát proti italským mužstvům, působil spíš směšně než nebezpečně.

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě ne, s takovou kupní silou, jakou tenkrát Juve disponovalo, by ty hráče dokázal dotáhnout prakticky kdokoliv + tehdejší úsěchy.

To, že uměl hráče vytipovat a věděl, koho tým potřebuje, to mu nikdo nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

Henryho odchod byl logickej. vůbec se neprosadil, italský fotbal mu absolutně neseděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pravda. Moggi si uměl vybrat správné hráče, což současné vedení absolutně nezvládá. A nezvládá to ani Moratti, nezvládá to Madrid, Řím, většina anglických klubů a mohl bych pokračovat do nekonečna(třeba Sparta). Moggiho přínos se naopak zbytečně podceňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Moggi byl "čaroděj" v tom, jaký měl čich na hráče..., na volbu posil, které dokázaly v drtivé většině případů zapadnout do sestavy, klapat se systémem Juve a být přínosem + samozřejmě finanční stránka věci (rodina Agnelliů, Fiat). v současném Juventusu není ani kvalitní (světové) vedení, ani dostatečně silnej sponzor v pozadí, kterej by starou dámu vytáhl zpět na absolutní špičku..., zatím.

Reagovat
Pinturicchio

Snad máš pravdu. Chtělo by to hlavně pořádné vedení + nějaký výrazný úspěch pro získání sponzorů, respektive pro získání lepší smlouvy od nějakého výrazného sponzora

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně je omyl domnívat se, že Moggi mohl získat nejlepší hráče jen díky Agnelliům. Juventus si na sebe vždycky dokázal vydělat sám. Odešli Vieri, Vialli, Ravanelli, přišel Zidane, Davids, Inzaghi, jelo se dál a úspěchy přicházely. Odešel Zidane, Davids, přišel Nedvěd, Buffon, Thuram a s nimi další úspěchy. Žádné Morattiho bláznivé nákupy, výdaje na posily prakticky nikdy nepřekročily příjem z prodejů. Což je vizitka skvělého vedení. Skoda, že si to pak Moggi takhle posral.

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, dokázal ty peníze protočit, jenže ten základní kapitál na nákup těch špiček dostal právě od Agnelliů, tady "není co točit"

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že Agnelliovci byli pro Juventus důležití. Hlavně kvůli renomé. Juventus byl s takovou podporou zárukou úspěchu a stability, což je samozřejmě pro hráče důležité. Ale jinak si Juventus vystačil s vlastními zdroji, hlavně díky skvělému výběru hráčů. Když si člověk vezme, kdo všechno za poslední dekádu prošel Juventusem, tak se to dá srovnávat snad jen s Realem. Jenže zatímco Real superhvězdy kupoval, Juventus je vytvářel.

Reagovat
Pinturicchio

S tím se nedá nesouhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

tobe neprijde ze kdyz ma Juve v pozadi firmu Fiat je to malo? Jako firma ktere ovlada pulku Italie si myslim ze je dostatecna, v silnem sponzorovy problem neni silny sponzor tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže Juve nesponzoruje Fiat, nýbrž New Holland Fiat Group, což je nějaká podspolečnost Fiatu, zaměřující se na zemědělskou techniku. to je bych řek slušnej sešup. časy, kdy stál za Juventusem celej Fiat, jsou pryč (calciopoli a "vymření" Agnelliů).

Reagovat
Pinturicchio

Tak GATTUSO odpověděl za mě

Reagovat
M11

i Tamoil byla slusna injekce

Reagovat
smazaný uživatel

To, že mají na dresu New Holland neznamená, že za nimi nestojí Fiat New Holland je divize Fiatu a ti asi potřebují brandovat jinou značku, než přímo Fiat, to je normální. Stejně tak to je/bylo s AC, kdy měli na dresu Zafira, Real Madrid Siemens Mobile atd.

Reagovat
smazaný uživatel

tady ses opravdu spletl gattuso el loco to rekl presne

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný, ale nemyslím si. ono je trošku rozdíl mít na drese jeden rok třeba Merivu, jinej zas Zafiru, což jsou "podznačky" Opelu, přičemž za váma ale celej ten Opel stojí (Opel jsme měli mimochodem na dresech vždy ob-rok) a je rozdíl mít tam New Holland Fiat Group už třetí sezonu. jinak stačí se mrknout na oficiální stránky Juve a zjistit si oficiálního sponzora. vykoukne na Tebe "New Holland Fiat Group". pak je tady další stránka věci a to, že po smrti Gianniho a Umberta Agnelliových už Juventus prostě neměl takovou podporu Fiatu, jako dřív. po calciopoli ta podpora ještě víc klesla. vždyť se stačí podívat, kdo za poslední dva roky do Juve přišel. neříkám, že to jsou nějací tragédi, ale s dobou před calciopoli se to moc nedá srovnávat. to všechno není vina jen slabého vedení a toho, že Juve první rok po návratu do Serie A nehrálo LM. finančně na tom Juventus není tak, jako před aférou..., protože za ním už prostě nestojí celej Fiat (nebo už ho aspoň tak finančně nepodporuje, jako dřív).

Reagovat
smazaný uživatel

takhle penize v juve jsou ne takovy jako kdysi ale je jich stale hodne, ale nejvetsi slabinou je tragicke vedeni pod a. seccem, ktery radsi nakoupi pet prumernych hracu nez jednu dve hvezdy a pak rika jak usetrili, byt v juve jiny manazer tak je tam i ta hvezda nova.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, bože. Joaquín je určitě kvalitní hráč. Pokud by přišel v létě(spolu s dalšími asi pěti hráči), tak by snad mohl být posilou. V současném systému Juventusu pro něho není místo a jeho příchod by spíš uškodil než pomohl. A hlavně nechápu snahu o posilu na místo, kde máme 3 kvalitní alternativy, když posílit je potřeba úplně jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že Joaquín by se tímto přestupem jenom zahrabal. Do Juve ano do AC či Interu ale nejlépe zůstat ve španělsku

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Zůstane u nas ve Valencii. To by si moc nepomohl přestupem do Juve! Nic proti nim, ale ve Vale je hvězda a v Juve je kádr o něco silnější, tak si myslím, že zustat na Mestalle je pro něj nejlepší"!!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

to sou duvody teda

Reagovat
smazaný uživatel

Těšit ho to může, nicméně musí zůstat pouze u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Henry v Juventusu ukázal že není špičkový hráč????????

Si sa asi zbláznil chlapec za to,že sa nepresadil???

To čo dokázal v Arsenale so dk enchal a v Barce no tam uzž je len pre prachy a s láske k Arsenalu elbo vedel že už je tam len na škodu

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

co to?

Reagovat
Fenix

Joaquín je hráč který by do Juve celkem zapadl myslim ze Juventus bude zase tim co bylo driv ale jane ze to nejde behem jedne nebo dvou sezon.Hráči jako Sissoko Nedved nebo Del Piero jsou tahouni tymu hraci jako Joaquín by byli skvelymi zaky

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia Joaquina neprodá,navíc Valencie je momentálně lepší než Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj nazor,samozrejme nesouhlasim. Juve ma asi 10 zranenych,z toho i nektery tahouny typu Buffona,Trezegueta,Zanettiho,Camoranesiho a stejne hraji velmi dobre. Kluci z Bernabeu by ti o tom mohli rict vic. Valencie ma skvely hrace,letos hraje dobre,ale nema tak sirokej kadr kvalitnich hracu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Valencia má širokej kádr,troufám si říct,že víc než Juve,když hráči jako Horno,Vicente,Mata,Morientes maj problém bejt v základu a Juve nemá,takové top hráče jako Villa,Silva a Joaquin,ale jinak mi je Juve sympatické na to,kolik má zraněných hraje skvělé a 2 výhry s Realem to dokazují

Reagovat
smazaný uživatel

To je, promin mi to, pitomost. Jestli Buffon, Chiellini, Del Piero, Treza, Nedvěd nejsou top hráči, tak kdo potom?

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik jim je let? Jak to můžeš srovnávat třeba se Silvou, kterej může řádit ještě klíďo deset let

Reagovat
smazaný uživatel

Může. To já taky můžu hrát za deset let v Juventusu. A mimo to, momentálně jsou věk nevěk lepší a to je důležité. A ne to, co bylo nebo bude.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli budeš hrát za Juventus,to bys mi moh poslat autogram

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to skvělý hráče,ale žádné né tak kvalitní jako Villa,Silva a Joaquin

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to skvělý hráči,ale žádný né tak jako Villa,Silva a Joaquin

Reagovat
smazaný uživatel

O jejich kvalitě hovoří mimo jiné umístění v loňském ligovém ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Tak Treza a Alex byli nejlepšími střelci Serie A v minulém ročníku. Dva hráči z jednoho týmu, to už o něčem svědčí. Treza je ted zraněný, ale Del Piero stříli jeden gol za druhym, a všechny prakticky rozhodující. To že jim je přes 30 vůbec nic neznamená. Navíc Alex rozstřílel Real Madrid, zatímco Valencia doma jen remizovala s FC Kodan. Gigi Buffon je dlouhodobě nejlepším brankářem světa, Chiellini už momentálně patří mezi nejlepší stopery, navíc je dost mladý a perspektivní. O Pavlovi by se daly vést spory, někdy zahraje výborně, jindy to tak skvělé není, přeci jen ten věk už je znát.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice hezký, ale do 3 až 5 let se jim komplet rozsype kádr, což Valencii nehrozí

Reagovat
Mr.Jindros

Kluci, Valencie je sice sympatické a dobré mužstvo, ale s Juventusem v žádném případě srovnání nesnese.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme za rok v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nějakou haluzí udržíte v první čtyřce a pak stejným způsobem prolezete předkolo, tak se na vás budu těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

koukám odborník na Španělskou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

rád bych se ted s juve utkal

Reagovat
smazaný uživatel

at zustane tam kde je bude to lepsi

Reagovat
fabec1222

mel by zustat tam kde je, v juventusu to je naky proklety.tam jak nekdo pride tak uz si v tu sezonu nekopne

Reagovat
smazaný uživatel

navic dobre znamo ze az na vyjimky se spalenove neprosazujou v italske lize a i naopak... takze aj bych ho nechal ve Vale

Reagovat
smazaný uživatel

Amedeo Carboni, co ty na to?

Reagovat
smazaný uživatel

namcore nemuzu s tebou souhlasit..na to ze to vypada ze fandis valencii tak bys mel vedet kdo ji delal jednu chvili kampitana...a neni to tak dlouho..a mozna je tomu tak i ted.....zkus se kouknout na sestavu.emiliano moretti jestli tio to neco rika..krajni obrance...ital..takze i vyjmky jsou..myslim ze by Joaquín mohl prijit :wink::

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele