Jol: Věřím, že Sulejmani má kvality na to se v Ajaxu prosadit

27.10.2010, 17:50
Aktuality
Miralem Sulejmani zůstává stále hodně dlužen amsterdamskému Ajaxu. Ten za srbského útočníka předloni v létě zaplatil konkurenčnímu Heerenveenu přes šestnáct milionů eur a Sulejmani je zatím velkým zklamáním, trenér Martin Jol mu ale i nadále věří...

21letý Sulejmani dal za Ajax ve dvou sezonách jenom deset ligových branek a letos se zatím netrefil ani jednou. Blýská se mu ovšem na lepší časy, Martin Jol mu totiž ho s výjimkou úvodních dvou zápasů letošní sezony ho na hřiště posílá pravidelně a i když branky nepřicházejí, tak mu nepřestává věřit.

"Není to tak, že by tolik jeho individuálních akcí končilo neúspěšně, ale podle mě hraje až příliš často na jistotu. Vypadá to, jako kdyby mu stále chybělo sebevědomí, avšak to je něco, co s postupem času přijde," nepochybuje Jol.

"Věřím, že Miralem má kvality na to se v Ajaxu prosadit. Je to nyní na něm, aby ukázal svou cenu. Na jeho přístupu a touze po úspěchu není nic špatného, potřebuje jenom trochu sebevědomí, aby udělal další krok ve své kariéře," dodává Jol na adresu hráče, který byl v létě na odchodu. Sulejmani měl rok hostovat ve West Hamu, londýnský klub pro něho ale nekonec nesehnal pracovní povolení a z celého hostování sešlo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Footballer

Za tohle prohlášení si trenér zaslouží co víc si hráč od trenéra může přát...

Reagovat
AjaxFans

Tak před půl rokem to vypadalo jináč,že už si Mira pod Jolem neškrtne.Férový hráč,který by měl patřit do zákl 11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když už ho neprodal a Sulejmani zůstal, tak co má dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně špatnej obchod, ať ho někam pustí aspoň na hostovačku

Reagovat
fantomas

Jejich nejhorší přestup za poslední dekádu minimálně. Už když ho kupovali, nekoukalo z toho nic dobrýho. Jenom one-season star, která nemá klubu jako Ajax co dát. Je zrozenej max. pro to táhnout menší kluby, a to ještě spíš v Eredivisie nebo doma.

Reagovat
smazaný uživatel

zas tak strašne nehra

Reagovat
fantomas

Hrá strašně vzhledem k poměru cena/výkon. Ono taky nést na bedrech těch 16 mega, to není žádná legrace pro takovýho mladýho kluka, z kterýho se hvězda a megatalent udělal přece jen z velké části tak nějak uměle.

Reagovat
AjaxFans

Tak zas tak špatně nehraje,ale ktomu poměru cena/ výkon jo. Nechápu,jak Srdíčka tu cenu nahrotili tak vysoko a Basten na to kývnul Když Wesley,Hunter odešli za 20 mga,tak těch 16 je fakt neuvěřitelných.

Reagovat
fantomas

No právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Slabý je.

Reagovat
FC Porto FC

16 M je dost zlaty EL Hamdoaui

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele