Jsem připraven na novou výzvu, potvrdil Galtier

12.05.2016, 16:56
Aktuality
Christophe Galtier je od roku 2009 koučem Saint-Étienne, načež se objevily informace, že by se na tom ani během nadcházející sezóny nemělo nic změnit. Sám 49letý kouč se však poohlíží po nových výzvách...

Zkušený kormidelník prožívá u "Štěpánů" úspěšné období, které vyvrcholilo trojnásobnou účastí ve druhé nejprestižnější evropské klubové soutěži, kam skromný celek míří i letos.

Saint-Étienne se však stále nedaří dostat z nadvlády nedalekého Lyonu, sám Galtier se pak poohlíží po nových výzvách. "Jsem připraven na nové výzvy. Chtěl bych bojovat o nejvyšší příčky," vyhlásil Galtier pro italský deník "Gazzetta dello Sport", čímž dal najevo své úmysly.

Pro oblíbeného lodivoda by tak nadcházející ligový duel s Lille mohl být na nějakou chvíli posledním na lavičce Saint-Étienne. "Chtěl bych poznat novou kulturu a získat tím potřebné zkušenosti. Pečlivě zvážím každou nabídku, která dorazí," řekl před koncem sezóny Francouz.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (876)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele