Jsem v tom zápřahu pořád, takže jsem připravený, hlásí plzeňský Šulc

21.07., 11:58
Aktuality
Pavel Šulc (© FC Viktoria Plzeň)

Pavel Šulc pokračuje v krasojízdě. V minulé sezoně měla plzeňská hvězdička nabito, prostřílela se až do národního týmu a odjela také s reprezentací na Euro do Německa. Pak si dalo mladé plzeňské eso týden volna a už zase jede ve Viktorii na plný plyn. A na Julisce už Šulc jedním gólem pomohl Viktorii k výhře nad Duklou 3:1. O únavě nemohla být řeč.

"Doufám, že moje limity jdou daleko. Sezona bude dlouhá a věřím, že budeme hrát hodně zápasů. A já co nejvíce minut," přál si Šulc před kamerami O2 TV.

Šulc, jak je jeho zvykem odjezdil zápas. Jako by byl odpočinutý po dlouhé dovolené. "Po repre jsme měli týden volna, jsem v tom zápřahu pořád, takže jsem připravený," nedivil se tomu, že na hřišti řádil plzeňský střelec. Když měl popsat, jak odpočíval, rozesmál se. "Člověk musí aspoň na den vypustit fotbal," vyhrkl nejprve. "Asi jsem ještě mladý," doplnil další důvod toho, že je plný energie.

Na kontě už má také premiérovou trefu v nejvyšší soutěži. Troufl si jít na penaltu a s přehledem proměnil Kam pokutový kop zahraje, to měl rozhodnuté dávno dopředu. "Řekl jsem si, že jí dám doprava, gólman skočil na druhou stranu. Jsem vždycky rozhodnutý, nepřemýšlím, kopnu to tam, jak to mám natrénovaný," prozradil.

V ofenzivě se musel obejít bez tradičného parťáka Tomáše Chorého, jenž odešel do Slavie. Spolupráce s Vašulínem a Kabongem ale fungovala velmi slušně, chválil si ji i trenér Miroslav Koubek. "Ještě se s Kabongem musíme víc sehrát," konstatoval. Na dotaz, zda plánuje ještě vylepšit uplynulou velmi povedenou sezonu, reagoval s úsměvem na tváři. "Tak to nevím, uvidíme, jak se bude dařit týmu. Když ano, tak se bude dařit i mně."

Autor: eFotbal.cz / René Machálek

Komentáře (1)

Přidat komentář
$dolar$

Jako na penaltu bych ho neposilal, ale pokud si uz takhle veri, tak je to jen a jen dobre.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele