Jsem ve formě, hlásí Del Piero

27.11.2007, 09:46
Aktuality
Alessandro Del Piero je stále postrachem všech italských obran a dokázal to i v nedělním utkání proti Palermu. Zkušený útočník na hřišti sice pobyl pouze 25 minut, přesto si na svou pažbu připsal dva zářezy a navíc přidal jednu gólovou asistenci...

"Před zápasem jsem říkal, že dám dvě branky. Nikdy jsem si nepřestal důvěřovat, jsem v optimální fyzické kondici a díky narození syna jsem uprostřed skvělého období," pochvaluje si italský reprezentant. "Jako tým máme velký potenciál, ale na postavení v tabulce můžeme hledět až po polovině soutěže. Musíme cítit, že dokážeme porazit každého soupeře," řekl dále Del Piero.

Stará dáma smetla Palermo 5:0 a v tabulce Serie A je na druhém místě za Interem Milán. Jak na tom Juventus po svém návratu mezi elitu doopravdy je by měl ukázat následující zápas, v němž na San Siru změří síly s milánským AC.

"Budeme muset být skromní. Milán je skvělý tým, ale to jsme my také," varuje Del Piero před sílou Juve.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tohle je pan borec!!! A to v jeho věku Forza Juve!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prave, jako zolik ze stridacky dobry, do zakladu bych dal prednost Žakvintovi (vtipna fonetika komentatora sportu 1, Bohu zel to myslel vazne..)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele