Juventus má i Conceiçãa, dalším na řadě je Koopmeiners

27.08., 12:14
Aktuality
Francisco Conceição (© Juventus FC)

Hráči Juventusu sbírají body, jejich vedení zase získává posily. Další novou tváří se dnes stal Francisco Conceição, portugalský křídelník přišel na hostování z FC Porto.

21letý fotbalista se na Apeninském poloostrově včera podrobil zdravotní prohlídce a jeho hostování vyjde na sedm milionů eur, další tři miliony může portugalský celek získat díky bonusům. Za tato čísla se ovšem dost možná maskuje budoucí trvalý přestup za třicet milionů eur s tím, že letos zaplacená suma bude příští rok sloužit jako první splátka.

Francisco Conceição má na svém kontě šest startů za portugalskou reprezentaci a za FC Porto dal loni osm soutěžních branek. Na dlouho přitom nezůstane poslední posilou Staré dámy, na zdravotní prohlídku brzy dorazí nizozemský záložník Teun Koopmeiners, za něhož Atalanta dostane 52 milionů eur a dalších sedm milionů eur případně v bonusech.

Kádr Juventusu v průběhu letošního léta doplnili i Douglas Luiz, Michele Di Gregorio, Pierre Kalulu a Juan Cabal, na přelomu minulého a tohoto týdne přišel i útočník Nicolás González.

Autor: Tomáš Pavlík / juventus.com

Komentáře (108)

Přidat komentář
Raffaello

Benvenuto, Francisco "Messi do Oliva" Budu hodně rád, když se prosadí, pomůže týmu a řekne si o vykoupení.

Reagovat
Seydou Doumbia

Až mi příjde škoda že Juve tak posiluje když to těm dětem Mubangovi a dalším tak jde. Ale ne, nejde nic vyvozovat z dvou zápasů. Na druhou stranu Juve začíná solidně skládat tým a letos ten Inter můžou v boji o titul pořádně prohnat, dost svěží krve je správný krok.

Reagovat
M11

Vitej

Reagovat
Salfovic

To asi není moc časté, aby u hostování byl ve hře i nějaký bonus, co ?

Reagovat
Agnelli

Guintoli a Motta s náma budou dlouho, mají hrozný cit. S Allegrim to byly ztracené 3 roky.

Reagovat
Largo

Reagovat
tr1p

Reagovat
meril

Juve letos za mě skvělé mercato. Vypadá to, že to s návratem na italský trůn myslí vážně. Pokud se dotáhne i ten Koopmeiners a všechno si to sedne, tak by mohli být letos největším favoritem ne?

Reagovat
Largo

Reagovat
10

Taky si to všechno musí sednout, ty změny v kádru i herním projevu jsou radikální. Z toho vzorku 2 zápasů proti outsiderům, který budou hrát o záchranu, nejde nic vyvozovat.

Inter má stabilní kádr postavenej na okamžitou výhru s hotovými hráči a musí být brán jako favorit.

Reagovat
Raffaello

Barcelona pracuje.

Oggi il #Barça ha registrato Olmo, tutto secondo programmi. Nelle prossime 48 ore il Barcellona chiuderà un ricco rinnovo con Nike come sponsor tecnico, che insieme alla partenza di Ansu Fati può sbloccare l’arrivo di Federico #Chiesa, sul quale c’è anche il Liverpool. Ma i contatti coi catalani non sono stati mai interrotti finora. Se Laporta riesce a incastrare tutto, prenderà Chiesa che ha il Barça come prima scelta. Altrimenti spazio alla Premier League dove in mattinata anche un altro club ha sondato il terreno con Ramadani… (via NicoSchira)

Jinými slovy, Olmo zaregistrován a Barca má 48 hodin na to, aby uzavřela deal s Nike, který spolu s odchodem Fatiho pomůže dotáhnout Chiesu. Kontakt mezi klubem a Chiesou zůstává, přestože už ho agent nabízí do Liverpoolu a ještě snad nějakého dalšího PL klubu.

Reagovat
Raffaello

Scott #McTominay to #Napoli from #ManchesterUnited is at the final stage for €30M. Contract until 2028. #transfers #MUFC #mutd (via NicoSchira)

Kevin #Danso to #ASRoma from #Lens is at the final stage on loan with the obligation to buy. Contract until 2029 (1+4) with a salary of €1,8M/year. #transfers (via NicoSchira)

Tammy #Abraham is one step away to #WestHam from #ASRoma on loan with the option to buy, which will become an obligation upon reaching certain conditions. Contract until 2029 (1+4). #transfers #WHUFC (via NicoSchira)

Done Deal and confirmed! Facundo #Gonzalez to #Feyenoord from #Juventus on loan with the option to buy. Contract until 2029 (1+4). #transfers (via NicoSchira)

#Juventus are waiting for #ManchesterUnited’s answer for Jadon #Sancho. #Juve are ready to sign him on loan if #MUFC support them with the payment of a part of the salary. #transfers (via NicoSchira)

Reagovat
Pozor skluz!!!

Tammy jen opce

Reagovat
10

McTominay za 30m...to je hovado ten Conte

Toho Facunda je škoda, v přípravě hrál dobře, čekalo se, že zůstane v týmu, nebo půjde hostovat v lize bez opce.

Reagovat
Raffaello

Antonio ví, kudy běží zajíc ještě by to chtělo vyměnit pro Cristanteho.

Jojo, hlavně je to levák, o to víc to mrzí. V obraně jsme závislí vyloženě na pravácích.

Reagovat
10

Jako McTominay není tak špatnej, jak se z něj dělá...ale zároveň to podle mě není hráč za 30m, kde bys nesehnal levnější ekvivalent. Navíc to moc nechápu s Anguissou v týmu. Ale to jsou prostě ty Conteho úchylky...

Reagovat
Raffaello

McT je super hráč do rotace, ale tak za 3m na hostování s 15m opce.

Reagovat
Yzemi

Já četl, že je to bez opce.

Reagovat
Benfica

tak to sa Porto nechalo oje....

Reagovat
Salfovic

V jejich situaci si asi nemohli moc vyskakovat.

Reagovat
AjaxFans

Co se tam děje?

Reagovat
Salfovic

Finančně jsou na tom dost bídně, ale to by ti lépe popsal FC Porto FC.

Reagovat
FC Porto FC

Dluhy 500 milionů euro a pracuje se na snižování výdajů, tudíž hodně draho prodávat levno kupovat a nedávat moc na platech

Reagovat
jany kozak

ved za poslednych 10 sezon su 450 mega v pluse na prestupoch a mozno raz nehrali LM, to ako sa im podarilo?

Reagovat
FC Porto FC

Neshopodárnost, neznám detaily koho všechno klub platit za co dával zbytečně moc peněz kde bylo zbytečně moc lidí...navic kdykoliv se LM neudělala nebo se neprodali hráči za raketu tak už celá sezóna byla v mínusu

Reagovat
Benfica

easy, vrecka Pinta da Costu, Madureiry a pár rozhodcov

Reagovat
FC Porto FC

Jak? On těch 30 má výkupku bohužel sice jen měsíc v roce ale má. Jestli ale příští rok odejde místo 30 za 23 tak se to dá jako fail brát

Reagovat
10

7+23 = 30...a za tu formu Juventus platí ještě bonus 3m

Reagovat
Truffaldino

A těch 23m se někde objevuje? Na Calcio e finanza píší, že v těch 7m by měl být i zahrnut plat, takže by to nedávalo smysl.

Reagovat
10

plat, který podle toho článku z toho zaplatí Porto - "che verosimilmente sarà dunque coperto dal Porto", což už mi přijde jako totální blbost

Reagovat
Salfovic

Tak ale v Portu asi moc velkej plat neměl.

Reagovat
Raffaello

www.google.com -> hledej "porto salary 2023/24" -> capology

Nemáš zač.

Reagovat
Salfovic

To opravdu nemám, neboť tu stránku znám a ty platy tam nejsou nijak zaručené. Natož u mladého hráče Porta.

Reagovat
10

o to nejde, jde o tu formu, která nedává smysl

Reagovat
FC Porto FC

Proč tam ale teda není opce rovnou? To dává smysl jen že Porto vás chce dojebat od vás dostat 7 Mega a za rok od někoho 30. Je to celý divný

Reagovat
10

To bude zase nějakej účetní vejmrd, za kterej v sezoně 2031/32 odečtou Juventusu 25 bodů.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
stuff

Reagovat
Raffaello

Jen moje hypotéza. Protože přestože má teď Chico na rok smlouvu v Juve, pořád má dlouhodobý kontrakt do 6/2029 s určitými náležitosmi v Portu. Je to podobné, jako to měl do dubna v Ajaxu, kde ale stačilo splnit určité podmínky a aktivovat klauzuli. Sám Chico v dubnu přiznal, že od návratu z Ajaxu do Porta formou hostování s opcí pro něj bylo stěžejní, že chce hostování proměnit v přestup. Takže za těch 10m v dubnu upekli přestup.

https://www.noticiasaominuto.com/desporto/2547117/francisco-conceicao-radiante-tracei-este-objetivo-quando-cheguei

https://www.noticiasaominuto.com/desporto/2547084/oficial-fc-porto-anuncia-compra-definitiva-de-francisco-conceicao

Podle mě je to tady podobné. Tak jako mělo Porto poměrně příjemné podmínky na odkup z Ajaxu, má je teď Juventus. Proto tam je, jak zmiňoval Fabrizio Romano, že po skončení zápůjčky bude mít Juventus právo hráče vykoupit za 30m.

https://bolanarede.pt/especial-bola-na-rede/atualidade/fc-porto-e-juventus-acordam-clausula-para-2025-sobre-francisco-conceicao/

O tom, že by mělo být těch 7m zahrnuto v těch 30m v 7/2025, jsem se nikde nedočetl. Jen co psal tady "10" a co psal výše Pavlík. Nicméně Pavlík se ohání zdrojem juventus.com, kde však také není nic o tom, že bych těch 7m mělo být zahrnuto do 30m. Ale třeba si to nejsem schopný správně přeložit.

IT - https://www.juventus.com/it/news/articoli/ufficiale-francisco-conceicao-e-un-giocatore-della-juventus

EN- https://www.juventus.com/en/news/articles/francisco-conceicao-signs-for-juventus

Tak či tak tam od Porta nevidím nic, čím by chtěli s Juve vyjebat.

Reagovat
Benfica

no veď to, akože kto už dnes dáva výkupku 30M?

Reagovat
Raffaello

BREAKING: Wojciech Szczesny retires from professional football.

Reagovat
Raffaello

Připočteme-li Koopa, tak aktuální kádr ...

First XI: Di Gregorio; Cambiaso, Bremer, Gatti, Cabal; Thuram, Locatelli, Koopmeiners; Conceicao, Vlahovic, Yildiz.

Second XI: Perin; Savona, Danilo, Kalulu, Rouhi; Fagioli, McKennie, Douglas Luiz; Nico González, Tim Weah, Mbangula.

+ Adzic

... a to prý Mr. G. ještě nekončí ...

Reagovat
Largo

Osobně bych hrál Luize místo Locatelliho. A chtělo by to někoho kvalitnějšího na stopera místo Gattiho. Ale jinak super práce.

Reagovat
DelPiero137

hlavne ten stoper, Gatti ma dost desi

Reagovat
Salfovic

Padesátimilionovej Luiz těžko bude na lavičce.

Reagovat
Raffaello

To ani González. Jde pouze o výčet.

Reagovat
10

ten stoper tam furt chybí...musíme se modlit, aby Kalulu vydržel a našel formu z mistrovský sezony, jinak je to bez Bremera obrana na úrovni Janova

Reagovat
Raffaello

Reagovat
JuventusFC1897

Co spravil Conte z Barzagliho? Monštrum. Dúfam v obdobný prerod Gattiho. Pre mňa je Kalulu väčšie riziko ako Gatti. Zatiaľ teda. Každopádne, tiež mi tam chýba kvalitná dvojička ku Bremerovi. Ale inak je to mercato, zatiaľ sen.

Reagovat
Furia Ceca

Jenomže Barzagli byl před tím, než se zakopal ve Wolfsburgu, tahounem v Palermu a nechyběl na zlatým MS 2006. Gatti žádnou takovou minulost (a asi ani budoucnost/předpoklady) nemá.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Pozor skluz!!!

Barzagli přišel do Juventusu ve 30 jako skvělý stoper.

Akorát mu navíc totálně sednul ten herní styl. Conte z něho neudělal nic.

Reagovat
Raffaello

Tohle je přesně ten důvod, proč nesnáším zahraniční investory.

Reagovat
Raffaello

Mattia #DeSciglio ad un passo dall'#Empoli

#Muharemovic-#Sassuolo: loan with option

#Hasa dalla #Juventus al #Frosinone in chiusura: operazione a titolo definitivo, bonus di 1 milione e percentuale del 50 per cento in caso di futura rivendita

Hasův agent je Ramadani, Mr. G se tady spíš zbavuje agenta než hráče.

Reagovat
Raffaello

#Adli alla #Fiorentina, le cifre: al #Milan 1,5 milioni di prestito oneroso, 10 milioni per il diritto di riscatto e 10 per cento sulla plusvalenza da eventuale rivendita

Reagovat
Pozor skluz!!!

Kurde tak teď půjdou po Koném..

Reagovat
Truffaldino

Dle poslední zprávy sport.sky.de je domluven s AC a hledá se dohoda mezi kluby.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ty zprávy jsou zase nejednoznačné. Pokud dneska Nottingham pošle 12+3 za Eda, Ghisolfi snad okamžitě nabídne 20 za Koného.

Reagovat
1899-1995

Přestup Koného je závislí na prodeji Bennacera do Saudské. Moc ale nerozumím této obří rošádě, když Adli ani Bennacer přestupovat nechtěli.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Z pohledu AC asi zbytečné držet všechny, když přišel Fofana, Adli mohl ale rotovat na AM, Bennacer měl rotovat s Fofanou nebo hrát spolu jako s Tonalim.

Koné navíc není DM, nebo to alespoň nehraje, už třetím rokem.

Reagovat
Truffaldino

Dneska jsem až zjistil, že Gabriel Sara odešel do Turecka. Býval by byl levnější než Feé.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Já už pláču pár týdnů. Ale asi bych neměl, když si vybral Turecko.

Enzo je v pohodě jako hráč, ale nevydrží zdravý.. a Koné je jiný typ. Výborně by se doplňovali nad Paredesem, ani by nemusel hrát typický AM (Pelle, Baldanzi) v 4-3-3, pokud bychom měli schopné levé křídlo.

Koné pod Dybalou zase umožňuje 4-2-3-1.

Reagovat
Truffaldino

Souhlas.

Dybala je prozatím (jaro + pár moment; letos) při stahování se pro míč nepřesný a v důsledku jsme zažili několik citelných ztrát, on sám hovořil, že na té pozici musí zapracovat a raději hraje výše. Ale máme Baldanziho, takže s 4-2-3-1 potažmo 4-2-2-2 bychom mohli začínat s ním a Dybalu posílat pravidelně v 55. minutě na hřiště střídavě na křídlo, AM nebo na hrot, protože ty dlouhé míče Dovbyk nezvládá a nezvládal je ani Rom, a po centrech ze stran jsme nebezpeční pod Danielem ještě nebyli. Stejně bychom Dybalovi plné minutáže měli šetřit, než se podepíše nová smlouva. Jenže obě rozestavení by potřebovala nějaké verze Kanteho s Makelelem, přitom slova o chybějící fyzičce nejvíce seděla na Paredese a absence rychlosti zase na Cristanteho, s nimi se tak hrát nedá.

Teď jsem četl, že Féeho si hlavně prosadil Ghisolfi a Daniele ho nakonec tak nějak odsouhlasil, stejně tak nebyl nadšený z toho, že měl Dybalu, Boveho atd. do konce jejich přestupových ság nechávat na lavičce. A docele mě překvapilo, že dost lidí z řad italských novinářů po Empoli kritizovalo lpění na Cristantem s Pellegrinim i přesto, že Lorenzo dostal za svůj výkon až nesmyslně vysoké známky při hodnocení jeho výkonu.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Podle mě byl mimo po celém tom týdnu. Dneska je na store s fandy a určitě si vyslechne i nehezké věci za celý manšaft.

Souhlas s tím plánem. Dlouhé míče mají smysl jen za obranu, do náběhů. Nikoliv jako pravidelné vysvobození beka jen proto, že nikdo nejde pro míč, to jsme se nikam neposunuli.

4-2-2-2 si představuješ jako diamant? Nebo jak. Protože krajní beci by pak museli být disciplinovaní a zase tam není prostor pro Soulého/El Sha/Saláta/jakékoliv křídlo a ty kraje budou pustoprázdné. To aby pak záložníci hráli skutečně skoro křídla jak o tom dodnes sní Di Fra a nevěřím, že bychom to dali do kupy, na to máme slabý kádr a nezkušeného kouče.

Doufám, že Edo bude hrát, pokud zůstane. Jinak se nezlepší.

Dani by si asi le Féeho nevybral, ale typologicky je dobrý, jen musí být k dispozici.

Tu dvojku už kritizuje celý fotbalový svět mi přijde, najednou jako by všichni pochopili, že oni jsou ty žáby na prameni.

Známky se udělují podle nesmyslné metriky, stačí třikrát vystřelit na kasu, kopnout pár přímáků a rohů a nedat si vlastní gól a ofenzivní záložník má 7,3. Cristante hraje standardně na 4,5 z 10, ale stejně má kariérní průměr 7.

Doufejme, že se něco zlomilo.

Reagovat
Truffaldino

Na LaRoma24 byl převzatý článek, v kterém zmiňovali pokyny od Soulokou ohledně upozadnění Dybaly a spol., mělo kolem toho být docela dusno a Daniele nebyl nadšený. Ale je to částečně gossip, přeci jen podobná infa jsou někdy zveličena, podobně jako je teď rozmíška s Cristantem.

4-2-2-2 jako hrála Argentina na MS v Brazíli 2014, křídla co hrají dost do hřiště a se dvěma útočníky, kdy jeden z nich má volnou pozici. Koneckonců, Dybala je v NT přímá náhrada za Lionela.

Popravdě tak trochu doufám, že Boveho přesun nedopadne, 12m mi přijde výsměch, to radši někam poslat na poslední chvíli Zaleho, Koneho samozřejmě chci, ale zároveň bych se nerad zbavolal Eda a rozhodně ne za podobnou cenu.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Tak třeba by to fungovalo.

Kdybychom uměli buybacky, tak bych ho klidně nechal se vyhrát jinde.

Reagovat
Largo

Reagovat
Raffaello

FIGC president Gravina will propose the idea of closing the transfer window, in future, before the season starts, As per ANSA

Toho starýho zmrda by už měl někdo oddělat. Mrtvej Gravina, dobrej Gravina. Liga už takhle těžko konkuruje zahraničí a ještě by měla být víc bitá? Kluby by toho zmrda měly samy chtít pověsit.

Reagovat
Truffaldino

Proč víc bitá? On to chce prosadit ve většině soutěží v rámci UEFA. Co jsem letmo četl, tak letos se to nepodařilo hlavně kvůli odmítavému postoji La Ligy.

Reagovat
Raffaello

Z hlavního přestupovém období 8-9 týdnů uděláš 6. Ukrojíš 25 % času. Jaké dealy dělají italské kluby nejčastěji? Hostování, hostování s opcí, výkupy, atd. Včetně splátek na 3-5 let. Nemají kapitál. A ty ji ještě sebereš prostor pro manévry? Zvlášť když mají mnohdy dealy navázané na sebe? Zejména když jde o navázané příchody na odchody? V tomhle boji dostanou výhodu finančně zajištěné kluby z Premier league. Italské kluby mají byznys postavený na vyjednávání. Diskutují, přesvědčují, prostě tu druhou stranu ukecávají jako ženskou.

A za sebe říkám, letní přestupové období je jedním z vrcholů sezóny. Je to stejné jako finále turnaje, derby, rozhodující zápas o titul… Jen je to napětí delší. Je to další způsob, jak prodat ligu, kluby, produkt, sebeprezentaci. Po konci mercata se hráči rozjedou na repre, vše se uklidní a za 14 dnů se rozjede liga na plné obrátky. Navíc má klub možnost reagovat, když se něco podělá v přípravě nebo se nedej bože někdo zraní v prvním/druhém kole ligy.

Geront vymýšlí další blbost, protože většina lig ti nemůže začít stejně. Máš tu evropské poháry a začátky kvalifikací, máš tu klimatické podmínky, velké turnaje co dva roky, atd. Klubům se hází klacky pod nohy a z hráčů se dělají ještě větší otroci.

Reagovat
Truffaldino

Reagovat
Katepal

Já vám to říkal, že Juve vyhraje nad Hellasem.

Reagovat
Raffaello

#Liverpool have offered to Federico #Chiesa a contract until 2028 (€5M/year). #Juventus have opened the door to the sale and ask €15M. #transfers #LFC (via NicoSchira)

#Chelsea have opened talks to try to sign Victor #Osimhen from #Napoli on a permanent deal. #transfers #CFC (via NicoSchira)

Expected medicals and signing for Kevin #Danso with #ASRoma this aftenoon. Contract until 2029 (€1,8M/year). #transfers (via NicoSchira)

#Arthur Melo has been offered to #Lazio. He is not in #Juventus’ Plans, but his salary (€5,5M/year) is too high. #transfers (via NicoSchira)

Done Deal and confirmed! Scott #McTominay to #Napoli from #ManchesterUnited for €30M + 10% on the future sale. Contract until 2028 (€3M/year). Expected medicals and signing tomorrow. #transfers (via NicoSchira)

Esclusiva: #Casale può lasciare la Lazio, ci pensa il #Bologna (via AlfredoPedulla)

Facundo González will complete his move to Feyenoord from Juventus today. Loan with €6m buy option clause to become mandatory under certain conditions. Juventus will have 20% sell-on clause and matching rights. (via FabrizioRomano)

Inter are set to complete agreement on new deal for Denzel Dumfries from next week, as soon as the transfer window closes. There are still some details to discuss including a release clause, expected to be part of new contract. (via FabrizioRomano)

AC Milan and AS Roma will be in touch again in the next hours to understand if they can agree on deal for Tammy Abraham. Alexis Saelemaekers can be included in the deal but no agreement in place yet. More talks needed. (via FabrizioRomano)

Reagovat
Raffaello

Tak tohle osazenstvo z Curva Sud bych na Koopa nečekal, hustý.

https://x.com/ilbianconerocom/status/1828699765598453995

Reagovat
Largo

Reagovat
Raffaello
Reagovat
Raffaello
Reagovat
DelPiero137

Dufam ze sa vyplati za tie prachy a usilie

Aj tak som vacsim fanusikom Fagioliho

Reagovat
Raffaello

Oni dva se ale nevylučují. Ve výsledku se nikdo s nikým nevylučuje z toho, co dal Mr. G dohromady:

Thuram, Luiz, Locatelli, Fagioli, Koopmeiners - můžou nastoupit libovolné kombinaci tří hráčů, variabilita a zastupitelnost je absolutní. Jejich rotace je žádoucí a není to o tom, že by je den bral místo druhému. To je základní předpoklad Mottova úspěšného fotbalu.

Reagovat
DelPiero137

To je mi jasne, bol by som radsej ak by bol Fagio prva volba a stredobod aby sa rozvijal co najviac. Co pri tak drahej posile bude tazsie aj ked verim ze nejaku minutaz dostane.

Reagovat
Raffaello
Reagovat
10

Masakr mercato

Reagovat
Raffaello

Mr. G. zjevně dost hrotí Sancha, osobně bych se na něj vykašlal a pohrotil radši levonohého konstruktivního stopera. Tím by pro mě bylo mercato v rámci možností dokonalé 10/10 (nad odchody zavírám oči), takhle je to 9/10, ať už Sancho přijde nebo ne.

Reagovat
Katepal

Kdyby poladil stopera, tak by to bylo dokonalé. Ale i tak je to dokonalé. Vyměnit skoro celou jedenáctku je paráda a hodně hodně dobré práce.

Reagovat
10

...bohužel se o stoperovi vůbec nemluví

Reagovat
Raffaello

Conteho věž už taky přistála.

https://x.com/DiMarzio/status/1828732607581839798

Reagovat
Raffaello
Reagovat
Katepal

Conteho věž, to zní tak divně

Reagovat
Raffaello

Olalaaaaa

Tanmy #Abraham is one step away to #ACMilan. Compared to July it has changed the formula of the deal. Abraham is ready to join #Milan on a permanent deal with a contract until 2028. Rossoneri are in advanced talks with #ASRoma for a swap with Alexis #Saelemaekers + a compensation fee (via NicoSchira)

Reagovat
danko10

Haha, to sú veletoče, Nakoniec nám zostane.

Reagovat
Emmett Brown

Dobrý obchod pre obe strany. Obaja sa zbavia nepotrebných hráčov a získajú hráča na post, ktorý potrebujú. Saelemaekers za mňa v pohode, nie je to top hráč, ale v Bologni sa ukázal dobre. Radšej by som niekoho perspektívnejšieho, ale teraz máme problém hlavne v stokrát spomínanej zálohe, tam to treba hasiť.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Těch 10 mega je prostě málo na to, za kolik přicházel, Alexis je max 10 mega za mě, ale má aspoň nějakou užitnou hodnotu jako squad player a je mu jen 25.

Akorát pokud dojde nějaké žahavé křídlo, nemá smysl držet Saláta i Stephana. Oni jsou hodně podobní, hodně práce pro tým, ale málo driblinku, spíš pohyb v prostoru a příhra, ale taky nic slavného.

Nakonec bych hrál na křídle Eldora

Reagovat
Raffaello

Nebuď tak náročnej. Podle mě je důležitý, aby odešel. Jasně, něco na něm ztratíš, ale Sael bere snad třetinu toho co Tammy. Takže zase něco ušetříš jinou cestou. Navíc se Saelem se dá pracovat i s ohledem na věk. Za mě pokud se někoho zbavovat, tak Stephana. Poměr cena/výkon/perspektiva podle mě hovoří jasně. A Eldora nech jako backup za Dovbyka a bude klid.

Ale pokud to nedopadne, tak ti Eldor stejně zůstane na křídlo a Tammy za Dovbykem.

Řím potřebuje udělat deal s Milánem, se kterým se navíc pere o Koného. Jenomže Milán musí ještě navrch prodat Bennacera, aby si mohlo otevřít cestu ke Konému. A Římu by navíc hodně pomohl Bove do Anglie, aby se nemusel spoléhat na cash z dealu s Milánem. Dobře zamotaný to je.

Reagovat
Maritazzi

Milán ať vezme Rabiota prosím, Kone je asi poslední věc, jak udělat z našeho mercata něco aspoň trošku důstojnýho a logickýho.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Modlím se k Agovi.

Reagovat
Truffaldino

Stephan je squad player s 2,5m ročně, který neremcá a je na něj vždycky spolehnutí, v týmu je tak deset hráčů, kteří by měli odejít před ním.

Reagovat
pastal

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat
Raffaello

Telenovela Chiesa se zjevně blíží ke svému konci... Chiesa si vybral Liverpool

Arne #Slot has talked with the agent Fali Ramadani and Federico #Chiesa to show the project at #LFC for the italian winger. Advanced talks for a contract until 2028. #Liverpool will talk with #Juventus in the aftenoon to submit the first official bid around €10-12M. #transfers (via NicoSchira)

#Calciomercato | @juventusfc e @LFC sono fiduciosi di chiudere l'affare #Chiesa in giornata: le parti stanno limando l'accordo, mentre il giocatore ha ormai deciso. @SkySport (via DiMarzio)

Secondo quanto riportato da @GiovaAlbanese accelerata sul fronte Liverpool per Federico Chiesa: il club inglese offre le giuste condizioni al giocatore e alla Juventus, mentre da Barcellona non arrivano più segnali. Si può chiudere a breve

Reagovat
Katepal

Nechť se mu vyhýbají zranění. Teď má šanci ukázat, co v něm je.

Reagovat
Raffaello
Reagovat
Raffaello
Reagovat
Emmett Brown

Via del Corso, odtiaľ mám dva šále

Reagovat
Pozor skluz!!!

Tak prodat aspoň 10 000 dresů a hlavně se nezranit

Reagovat
Furia Ceca

Já už od něj podepsaný tričko mám

Je dobře, že zůstal, pro AS toho dělá strašně moc, i když půl sezóny chybí... a mimo Itálii by mi dost chyběl.

Mimochodem jak on to dělá, že ve 30 vypadá furt na 20

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ve 20 vypadal na 15

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele