JUVENTUS O TONIHO NESTOJÍ

24.04.2007, 11:32
Aktuality
Juventus v létě nebude usilovat o služby Luky Toniho. Turínský velkoklub a s největší pravděpodobností také navrátilec do Serie A údajně měl o útočníka Fiorentiny velký zájem, sportovní ředitel Alessio Secco však možnost tohoto transferu vyloučil...

"Lhal bych, kdybych nepřiznal, že Toni je velkým hráčem, ale Juventus už má své útočníky a nepotřebuje dalšího. Opravdu se nechci bavit o přestupových plánech, nejprve se chceme soustředit na postup, až poté uvidíme, co se stane dále," prohlásil sportovní ředitel "Staré dámy".

O Toniho stěhování do Turína se mluvilo v souvislosti s náhradou za Davida Trazegueta. Francouzský útočník stále váhal se svou budoucností a chvíli to vypadalo na odchod, nakonec ale změnil názor. "Jsme s rozhodnutím Davida Trezegueta velmi spokojeni, s ním v kádru jsme silnější a šťastní," řekl Secco.

I přes nezájem o Toniho bude Juventus s Fiorentinou v létě jednat, v jeho kádru je totiž na hostování Valerij Božinov, za stejných podmínek zase ve Viole působí Manuele Blasi.

"O Božinovovi a Blasim jsme se ještě nebavili. Pokud se rozhodnou ho nekoupit, potom ho rádi přiveme zpět do Turína," naznačil Secco, že jeho tým má o Blasiho stále zájem.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Leto bude horúce, som zvedavý čo povie v lete Nedvěd.

Reagovat
HOST*ANDREA DELLA VALLE

TONI ZUSTAVA VE FLORENCI

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

myslíš si, že šefík Fiorentiny umí česky?!

Reagovat
HOST*MDF

urcite,sak to hlavny jazyk vo svete

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele