Juventus potvrdil příchod Gonzáleze. Přišel jsem vyhrávat, hlásí útočník

26.08., 08:39
Aktuality
Nicolás González (© Juventus FC)

Juventus spřádá plány k návratu na italský trůn a pomoci by mu měla i nejnovější posila. Očekávanou akvizicí se stal Nicolás González, argentinský útočník dorazil z Fiorentiny.

Stará dáma tento transfer dojednávala již delší dobu a minulý týden se vyskytly komplikace, když Viola požádala o vyšší odstupné. Kluby se nakonec podle tisku dohodly na hostování za osm milionů eur s povinnou opcí na přestup za 25 milionů. Součástí jsou další dodatečně výdaje a celková suma může být díky bonusům navýšena ještě o osm milionů eur.

Jihoameričan o víkendu dorazil do Turína, aby se podrobil zdravotní prohlídce. Na severu Apeninského poloostrova bude mít kontrakt platný do června 2029, ročně si vydělá 3,5 milionu eur.

"Jsem velmi šťastný, že budu oblékat tento dres. Snil jsem o tom nejenom já, ale i celá rodina," prozradil González.

"Jako malý kluk máte obrovské sny a dostat se do Juventusu pro mě znamená vše. Už se nemohu dočkat, až se zapojím do tréninku a začnu se připravovat s týmem. Přišel jsem vyhrávat, nic jiného neexistuje. Vyhrajeme, nebo vyhrajeme," dodal.

Kádr Juventusu v průběhu letošního léta doplnili i Douglas Luiz, Michele Di Gregorio, Pierre Kalulu a Juan Cabal a příchodům by stále neměl být konec. Otevřenou záležitostí zůstává Teun Koopmeiners, na přestupu nizozemského záložníka z Atalanty bude vedení turínského klubu pracovat v nadcházejících hodinách. Během pondělí by pak měl podpisem stvrdit hostování křídelník Francisco Conceição z FC Porto.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (69)

Přidat komentář
Raffaello

Benvenuto

Velká slova na úvod. Už tu před tebou byla dvě podobně nadšená křídla z Florencie a obě vlastní mentalitou shořela na popel. Velká výzva a zodpovědnost. Tak hodně štěstí.

Reagovat
10

Reagovat
Raffaello

Cisco na dorazil na zdravotní prohlídku.

https://x.com/ilbianconerocom/status/1827962566741533089

Reagovat
10

ten jel v dětský sedačce, ne?

Reagovat
M11

To je hostovani opravdu bez opce?

Reagovat
Raffaello

To je otázka. Četl jsem, že tam má být do 15. července 2025 výstupní klauzule na 30m. Poté se aktivuje výstupní klauzule na 45m. Ale zatím to není potvrzené z více relevantních zdrojů. A je otázka, jestil to Juve uvede v oficiálním oznámení, nebo jestli to bude jen "dohoda na pozadí" a nikde to nebudou prezentovat. Ale asi se to během dneška/zítřka dozvíme.

Reagovat
10

naposledy jsem četl, že ta raketa za hostování (7+3) bude vlastně první splátka té výkupní klauzule, což by bylo super

Reagovat
Raffaello

Reagovat
FC Porto FC

Conceicao měl výkupku 30 Mega do 31.7. 2024 Poté se zvedla na 45. Na hostování šel bez opce

Reagovat
Raffaello

Ano. To platilo pro toto léto. Juventus ale řeší s Portem to, že příští rok do půlky července bude výkupka 30m a rozhodnutí bude na hráči. Zatím to není potvrzené, ale takto se to formuluje. Uvidíme, na čem to skončí.

"In the next few days, #Juventus will have a private agreement with the #Porto president that will say: 'We will have the priority on the release clause for #Conceição (€30M) in 2025'. Then it will be up to the player to decide."

https://x.com/Chehaly/status/1827833911398773039

Negócio Francisco Conceição na Juventus:

FCPorto assegura já 7M€ e poupa 2M€ em salários do jogador

+3M€ de bónus caso a Juve se apure para a Champions

Chico viaja hoje para realizar exames médicos e ser apresentado

Juve negoceia prioridade para acionar a cláusula de 30M€

https://x.com/nogu3s/status/1827620522722488625

Reagovat
FC Porto FC

Už sem to našel, každý rok od 15.6. Do 15. 7. se to snižuje z 45 na 30. Ale je nesmysl si myslet že by se z těch 30 odečetlo těch 7+3. Už jen proto že 20% z přestupu půjde Conceicaovi přímo do kapsy

Reagovat
Raffaello

20 %? Tyjo, to je dost. Pak chápu, že ho Porto nechtělo pustit jen tak a částka za hostování dává větší smysl. Tak či tak, má kluk to ve svých rukách, ať už jde o to, jak se herně předvede, jestli se mu bude dařit a v klubu bude panovat oboustranná spokojenost. Pokud se mu bude dařit, tak za těch 30m po sezóně budou rády všechny strany.

Reagovat
FC Porto FC

Těchto 7 milionů pomůže právě tomu až si za rok vezme těch 20% z 30 Mega

Reagovat
10

větší nesmysl je si myslet, že dají 7+3 za hostování, aby pak za rok dali 30

Reagovat
FC Porto FC

Když bude hrát dobře tak těch 30 dá někdo jinéj a furt to pro nás bude 30+7 a je fuk od koho to bude, když bude špatnej furt máme 7 Mega za roční host

Reagovat
M11

Diky pokud je to opravdu jak pise 10 splatka, tak by to byl slusny deal

Reagovat
Raffaello

Filip #Kostic è sempre più vicino alla #Fiorentina.

La #Juve ha già dato il via libera alla cessione, che è in trattativa con i viola per trovare un accordo sullo stipendio. Pronto un contratto fino al 2027 [@NicoSchira]

Reagovat
Agnelli

Jako ty ofenzivní posty vypadají hrozně svěže. Gonzalez,Yildiz,Conseisao ještě to vypadá na Sancha. A to všcihni víme co předvedl první kolo Mbangula.

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
MarcoBanco

Ďalší velký ťahún opúšta Fialky.. Žial už to muselo prísť. Minulý rok bolo prekvapenie, že ho Fio udržala Cena asi good ale dufál som že 45-50 z neho vytrieskajú keď mal zmluvu do 2028

Reagovat
M11

Tak snad do třetice

Reagovat
10

ty si optimistický počtář...

Reagovat
M11

Beru jen ty kridla za posledni dobu

Reagovat
10

bude to lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Wily kily mily gonzález!

Reagovat
Raffaello

Další dílek do Gasperiniho skládačky... Cuadrado na zdravotce a brzy podpis v Atalantě

https://x.com/tvdellosport/status/1827971130809868532

Reagovat
Raffaello

A Atalanta pokračuje a nahrazuje Mussa...

#RuiPatricio nelle prossime ore a #Bergamo, domani probabili visite (via AlfredoPedulla)

Reagovat
sergi

Dílek do skládačky? Šak má 36rokov.

Reagovat
Raffaello

Zkušenost a šíře kádru do nejdůležitější sezóny v historii Atalanty. Chlap s 50+ zápasy v Champions league, který je variabilní a dokáže ti v nouzi zastat jakýkoliv post, je hodně vítanou posilou. Příchází jako mentor a hráč do rotace. Nejstarší hráč v kádru s nejvíce zkušenostmi. Pokud bude zdravý, může odlehčit hráčům základní sestavy v Coppě nebo v jasně rozhraných zápasech na 30-40 minut.

Reagovat
sergi

Fajn takto to znie celkom OK, ale stále toho neodohrá veľa a jeho doménou bola rýchlosť skĺbená s technoikou, no tá rýchlosť ale už nebude cajk asi.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Toto absorbuje herní styl Atalanty. Nikdo z těch krajních beků od Spinazzoly nebyl vyloženě rychlý a fungovalo to.

Gasperiniho fotbal je nejepší na světě ve skrývání nedostatků hráčů a těžení maxima z toho zbytku.

Reagovat
10

Reagovat
sergi

Reagovat
stuff

Reagovat
Malresi

Reagovat
Raffaello

Two #SerieA’s clubs have asked info for Milan #Skriniar, who is not in #PSG’s Plans and he could leave Paris in the next days. #transfers

Tohle by mohlo být zajímavé. Měla by to být na 100 % Neapol (Škriniar si už měl volat s Contem). Druhým týmem by mohl být Řím nebo Milán. Ale ať půjde kamkoliv, problém bude jeho plat.

Reagovat
Raffaello

EXCLUSIVE: Al Nassr have sent official bid to Paris Saint-Germain for Milan Skriniar, deal almost done!

Permanent move proposal submitted and deal close to being agreed for Slovakian defender.

Despite proposals from Italy, Skriniar is now close to joining Al Nassr. (vai Fabrizio Romano)

Reagovat
Raffaello

#ASRoma are waiting for #Lens’ answer to their bid to sign Kevin #Danso on loan with the option to buy for a total package of €23M. Danso wants to leave Lens to join #Roma. Already agreed personal terms with Giallorossi for a contract until 2029 (€1,8M/year). #transfers (via NicoSchira)

Reagovat
Pozor skluz!!!

To nedopadne pokud nedáme 25 a poříd moc nevěřím, že přistoupí na hostování.

Reagovat
Uživatel0

další předražená ViolaMerda

Reagovat
Katepal

Jestli předražená se dozvíš během sezóny

Reagovat
Raffaello

Tak jen co Illing-Junior zamířil hostovat do Bologni, tu máme dost možná další návrat do Serie A.

Two #SerieA’s clubs have shown interest in #AstonVilla’s midifielder Enzo #Barrenechea for a loan. #transfers #AVFC (via NicoSchira)

Reagovat
Katepal

Jsem zvědav kde bude Chiesa hostovat z Barcelony

Reagovat
Raffaello

Bologna poslala nabídku na Vitíka

Martin Vitík (21) je v závěru přestupového okna hodně žádaným hráčem a kromě Hoffenheimu na Letnou dorazila nabídka ze Serie A. Sumu přesahující 12 milionů eur má podle serveru infotbal.cz nabízet Bologna, nadále však platí, že Sparta nechce jednat do odvetného zápasu 4. předkola Ligy mistrů s Malmö, který je na programu v úterý.

Na Twitteru/X se píše o částce až 16m. Vitík by mohl po odvetě s Malmö odejít.

Reagovat
Raffaello

Talks in progress for Tammy #Abraham to #WestHam from #ASRoma on loan with the option to buy, which will become an obligation upon reaching certain conditions. #transfers #WHUFC (via NicoSchira)

Jako peníze na dřevo by byly lepší, aby z něj nebyl další Lukaku. Ale už jen to, že by to mohlo dopadnout s hostováním a opcí, je pozitivním příslibem. Tak snad! Na kluby z PL je v tomhle celkem spolehnutí.

Reagovat
danko10

Bože, o rok je späť. Všetci, ktorí z Ríma hosťovali v Anglicku, sa, až na Kluiverta, vrátili. Navyše Ghisolfi potrebuje okamžitý kapitál, aby prišiel aspoň stopér, ktorý sa nebude volať Pani Columbová... teda... Djalo. Skurvené mercato pred ešte skurvenejšou sezónou.

Reagovat
10

když jsem včera viděl tu zálohu, pak Baldanziho s Shomudorovem, Dybalu...bylo podle tebe pro AS opravdu tak zásadní koupit Dovbyka a Soulého? Mě přijde, že tam je tak 6+ postů, které potřebovaly vyřešit prioritněji...

Reagovat
danko10

Ale veď som tu písal snáď pred mesiacom, že Rím spravil namiesto koncepčnej práce to, čo každý rok - prilepil k tej sračke dvoch drahých pokémonov a v Septembri príde veľký údiv nad tým prečo to zas nefunguje.

Reagovat
10

už si to vybavuju...

Reagovat
Truffaldino

Záleží na podmínkách opce a zdali WHU převezme celý jeho plat, potřebujeme hlavně snížit rozpočet. A ve výsledku bude lepší, pokud si zapíše 15 zápasů a 3+2 v PL než to samé v Římě. V posledních pěti dnech mercata si těžko můžeme vybírat.

Reagovat
danko10

Jasné, máš pravdu. To bol len povzdych, lebo to tak nejak podtrhuje tú tragickú pozíciu, v akej sa Rím nachádza. Keď nedokážeš vytiahnuť prachy zo sveta, v ktorom stojí 80 miliónov Solanke, tak kam chceš ešte spadnúť?

Reagovat
Largo

Reagovat
Pozor skluz!!!

Piče, Solanke, to mi nezlepšilo radost z toho, že Tammy půjde za 20. Snad.

Reagovat
Katepal

Chtěl jsem vyšší plat a z Fiorentiny pryč. Sem jdu vydělávat větší peníze a jestli něco vyhrajem a budou větší prémie, bude to pecka. To byl vždycky můj sen. Vydělám víc, vydělám víc. Nic jiného neexistuje.

Vítej Nico ;-)

Reagovat
Malresi

Dobrý podpis pre Juventus

Reagovat
Pozor skluz!!!

Za Dansa musí jít 25, jinak to nedopadne.

Koné - jestli kolem něj krouží PSG a my fakt ještě neposlali formální nabídku, je fuč.

Cristante a prachy za Frattesiho je fantasmagorie, které je těžké uvěřit, na druhou stranu kde jinde by mohl Bryanko hrát než v Inzaghiho uspávačce. Aspoň jeden tragéd by byl odejit.

Frattesi ale neřeší naše problémy, narozdíl od Koného, který umí i bránit i vyvézt míč. Ale pomohl by skrýt nedostatky Daniho "koncepce" prostým běháním.

Pořád nemáme zálohu za Paredese, která měla být prioritou a byla by teď ready do hry, než se Leánek trochu naběhá protože ještě minulý týden tlačil burgery na jachtě. To nikdy nepochopím.

Pokud bychom šli do 3. kola se záložníky Paredes/Prati - Frattesi/Koné - Baldanzi/Le Fée a Pellegrinimu zlomil nohu nějaký dorostenec v tréninku, aji bych se trochu těšil na zápasy, i když nějaký řád asi nelze čekat, aspoň tu živelnost, než v lednu odejde fyzička kompletně.

Nechápu, kde to chceme vydělat zpět do dvou let, ale to je jedno.

Neřeší to chaos nahoře a slabotu na beku, ale aspoň něco. I ten loni tlačený De Paul by dával smysl oproti Bryanovi, ani nebere víc a aspoň ví co má hrát s Paredesem. Jenže toho už teď Atletico nepustí, zase hraje.

Křídlo nepřijde.

Reagovat
Truffaldino

Už je strašně málo času na cokoliv, Kone závisí na prodeji Boveho, na Dansa by mohl stačit Tammy, ale kdo ví. Fratte by byl fajn, ale přijde mi to mimo realitu, podobně jako všechny ty pokusy vyměnit Zaleho.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nečekám nikoho, každý bude bonus.

Ten Tammy ale snad dopadne.

Reagovat
danko10

Ešte nás čaká oznámenie saudskoarabského Cafúho, ktorý dnes, tak nejak pod radarom, pristál v Ríme.

A príde stopér, lebo tam sú traja ľudia, z toho jeden je búraný Smalldini. Len teda to bude henten Diallo, alebo nejaký podobný odpad, ktorý sa dá zohnať na hosťovanie za drevenný model Kolosea.

Reagovat
Hachim Mastour

Paris Saint-Germain nepočítá s Milanem Škriniarem, který by se - navzdory zájmu z Itálie - mohl přesunout do Al-Nassru. Podle novináře Fabrizia Romana se čeká na rozhodnutí 29letého obránce, úřadující mistr Ligue 1 je totiž připravený transfer odsouhlasit.

to nech ide radsej do Juventusu. Alebo Neapolu

Reagovat
Pospovič

V Juventusu ho nikdo nechce

Reagovat
stuff

S tym Rimom je to smutne. Bolo to jasne od podpisu. S takou ikonou ako je Dano, je to problem. Mali mu podakovat za docasku a poslat ho niekam kus rast. Teraz mu vlastny klub pravdepodobne znici trenersku karieru, on si znici auru u casti fans a klub strati dalsi rok. Vsetci prehraju. A to nemalo byt mozne, aby to bolo horsie jak za Joseho.

Reagovat
danko10

On dostal trojročný kontrakt vo chvíli, kedy bol klub bez športového riaditeľa,pretože z toho kukalo zabránenie prepadu permanentkárov po Josého konci, ktorý ľudia v meste niesli ťažko. Friedkinovcom patrí večná vďaka za to, že Rím nemá existenčné problémy, ale tieto ich zásahy do športového úseku podľa príručky How to Soccer by Todd Boehly, sú likvidačné.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Fotbal je jednoduchý, pár hráčů může vykompenzovat taktické nedostatky, pokud se přivede Danso a Koné a Le Fée zvládne odehrát aspoň 2/3 zápasů, nemůže to být horší než loni.

Ti dva lenochodi jsou alfa omega všeho, čím méně budou hrát, tím to bude lepší.

Po dvou kolech je nesmyslné odepisovat sezónu, jakkoliv to zatím vypadá hrozně.

Reagovat
pastal

Ale pokud budou hrát pořád jedni a ti samí v záloze tak bude po sezoně brzy

Reagovat
Pozor skluz!!!

Však to říkám.

Reagovat
Raffaello

EXCLUSIVE: Liverpool make initial approach for Federico Chiesa as possible option for final days.

Chiesa, available on the market as Juve want to find a solution and #LFC made contact today.

Liverpool exploring conditions of the deal as Chiesa would be keen on PL move. (via Fabrizio Romano)

Tohle bude ještě sranda. Barca je v loji, takže tonoucí Chiesa se stébla chytá.

Reagovat
MoonKnight

Tak já bych Chiesu do 15 mega euro zkusil klidně také, co je dneska 15 mega ? Chiesa je furt v dobrém věku, dobrý trenér z něj zvládne ještě něco vymáčknout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele