Kaká už prý ví, že vyhrál Zlatý míč

24.11.2007, 12:36
Aktuality
Ještě to není oficiální, ale vše nasvědčuje tomu, že držitelem Zlatého míče za rok 2007 se stane největší favorit – Brazilec Kaká. Zástupce pořadatele ankety už podle italského tisku záložníkovi AC Milán sdělil radostnou novinu o jeho výhře.

Časopis France Football, který anketu o nejlepšího fotbalistu světa pořádá, oficiálně oznámí vítěze druhého prosince v Paríži. Držitel Zlatého míče se však o své výhře dozví s určitým předstihem, aby byly pořízeny fotky.

Podle italského listu Corriere della Sera se tak už letos stalo, zástupci France Footballu prý informovali Kaká o jeho vítězství. Jeho triumf by nebyl žádným překvapením, jelikož záložník AC Milán a brazilské reprezentace je od začátku považován za největšího favorita.

Pokud se informace z Itálie potvrdí, stane se Kaká dalším z řady úspěšných fotbalistů AC Milán. Prestižní Zlatý míč už získali Gianni Rivera (1969), Ruud Gullit (1987), Marco Van Basten (1988, 1989 a 1992), George Weah (1995) a Andrej Ševčenko (2004).

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Myslím, že si to zaslouží více než všichni ostatní

Reagovat
Slejdy

no to si zase nemyslim ja ale co uz ...

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych to Messimu, ale letos to asi fakt vyhraje Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

messi za rok kdyz si udrzi formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, asi to vyhraje Kaká. Ale dále tu jsou čtyři fotbalisti, kteří by si to zasloužili minimálně stejně tak jako Ricardo: Messi, Totti, Cristiano Ronaldo a Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ne, nevyhrál nic a zraněný byl dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká za tu svou pracovitost pro AC je pro mě jasná volba. Určitě si to zaslouží, stabilní výkony narozdíl od jiného brazilského kouzelníka, že?!

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se mu jeho kouzelnické triky neokoukaly stejně rychle jako Ronniemu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to super hrac a navic Brazilec,2. RONALDINHO,3.TOTTI,4.CECH,5.MESSI

Reagovat
Sosi

To je hráč, na kterýho se dá dívat. Jeho zrychlení-nemá konkurenci. Během 5 metrů tě o 2 předběhne. Technika k tomu- a máme jasnýho vítěze Zlatýho míče...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele