Kisela těšilo, že Slavia konečně vyjádřila dobrou hru vítězstvím

23.08.2012, 23:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Alf da Gama

perfektní zápas se skvělou atmosférou

Reagovat
smazaný uživatel

Mě hlavně těší, že se dneska ukázali mladí v úžasném světle - Tusjak, Zmrhal, Petrák ... Juhar nezahrál na bekovi tak špatně, defenzíva jakž takž klapala... A jediné, co mě mrzí je, že se na hřišti neobjevil Standa a že si Rada střídání šetřil až na prodloužení... A aspoň, že jsme dali onoho pověstného bůra a trefil se i Škoďák... Uvidíme, jak budeme hrát proti kvalitním soupeřům, Brno po tom hurá startu bude možná klesat, nás to ale musí nastartovat... Musíme zakončit podzim aspoň v TOP 8 a na jaře hrát důstojnou roli. Neprodávat mladíky a bude líp !

Reagovat
Alf da Gama

taky mě mrzí, že si Standa neudělal další čárku v kolonce startů, od rekordu ho zase tolik nedělí...

Reagovat
smazaný uživatel

cože?? od rekordu ho tolik nedělí?? Standa 202 startů Franta Veselý 404

Reagovat
smazaný uživatel

No však..

Reagovat
smazaný uživatel

Máte to letos docela dobře poskládané a Rada není špatný trenér. Možná pomalu vstává z mrtvých stará Slavia. Ale ještě vás čeká hodně velký kus cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

i cesta nůže být cíl..

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou tihle mladíci vyrostou a budeme neuvěřitelně silní

Reagovat
smazaný uživatel

Aby je naše vedení zase nerozházelo do Jablonce, Liberce atp jak už tomu bylo

Reagovat
salami

Tusjak dobrej výkon, ale čekal bych, že si za stavu 3:0 pro nás dovolí víc, když jde sám na bránu, trochu se bojim, že mu chybí drzost, která je na křídle důležitá, ale umí slušně centrovat a neni pomalej, Zmrhal se mi líbil ze začátku, ale bohužel v druhý puli dost nepochopitelně odešel a bylo to spíš slabý, což je škoda, Petrák výbornej a Juhar pro mě s Kiselem muž zápasu, ten mě hodně mile překvapil, z beka nebezpečnej, dozadu se poctivě vracel, fakt dobrý, otázka je je jestli to zvládne proti silnějším soupeřům, protože Brno bylo celkově strašně slabý, asi už opadla euforie z návratu do ligy a ukazuje se na co ten tým doopravdy má

Reagovat
Losinho

Drzost mu podle mě nechybí, vem si třeba tu jednu akci, kde posadil na zadek dva hráče Brna, když šel ke konci zápasu sám na bránu, tak běžel nějakejch 30 metrů a neustále se přetlačoval s bekem, podle mě už byl prostě unavenej...

Reagovat
salami

právě proto jsem čekal kličku, když ho bek doháněl, mohl si ho vykoupat, měl tam jednu akci jak řikáš, ale to nebylo až tak drzostí, ale tim, že je celkem rychlej, dostal se do sprintu a situace byla taková, že se jim musel vyhnout, jako určitě nezklamal, ale na to jak se ten zápas vyvíjel a jemu se dařilo, bych čekal, že se víc odváže, i když samozřejmě chápu nervozitu z premiery v GL, rozhodně se mi líbí víc než třeba Hurka a je dobře, že máme mladocha, co dokáže slušně zahrát na levý záloze, ale zas bych ho nepřecenoval

Reagovat
Losinho

Však jo, možná už vážně pletl nohama a tak to chtěl jenom dohrát, to je fuk. Mě spíš zaujal Zmrhal, ten je vážně skvělej, to prostě musí znamenat definitivní konec Jarolíma.

Reagovat
salami

první puli bezvadný, v druhý puli začal kazit úplný zbytečnosti, trochu mě tim znejistil, narozdíl od Jarolíma na to má ale nárok, každopádně je to momentálně asi nejlepší variant na střed

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeceňovat prosím.. Ale užít si to a máknout o to víc..

Brno po výhře v Plzni má asi hlavy v oblacích a ty dva masakry jim už asi dojdou i tam nad mraky..

Každopádně my Slávisti budeme mít do dalšího zápasu dobrou náladu, a když Pepi Bican dá, tak i potom..

Chtěl jsem psát kamarádům sparťanům, ale po tom zápase co odehráli s Feynordem je nechám být..

Reagovat
stiflerovamama

Kysel do repre !!!

Reagovat
stiflerovamama

*Kisel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jo... Ten Bílek je fakt chuj, že ho nepovolá..

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele