Koeman litoval nešťastného gólu

26.11.2007, 09:56
Aktuality
Valencia včera už popáté v sezóně prohrála. Neúspěch v Santanderu mrzí o to víc, že se mohla dotáhnout tři body za vedoucí Real Madrid. Trenér Koeman po zápase nekritizoval vlastní hráče, spíš ocenil hru domácího týmu.

O tom, že hosty nečeká snadná práce, přesvědčoval už pohled na tabulku - Valencia byla o pouhé čtyři body před Santanderem. Samotný zápas prognózy potvrdil a hrál se vyrovnaný fotbal. Domácí nakonec střelce Valencie ubránili a díky lacinému gólu se radovali z výhry.

"Na výsledku má větší zásluhu výkon Racingu, než naše chyby," prohlásil po zápase hostující trenér Ronald Koeman. "Racingu skvěle vyšla jeho defenzivní taktika a rychlé protiútoky. My jsme bohužel inkasovali ve chvíli, kdy jsme hráli náš nejlepší fotbal."

Koeman nekritizoval brankáře Canizarese. Ten dostal po delší pauze přednost před Hildebradem, jenže propustil slabou střelu Lopeze a podepsal se pod prohru svého týmu. "Přesně jsem neviděl, co se stalo. Nechci nic vysvětlovat," tvrdil trenér.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Canizares je ŽEBRÁK!!!

Reagovat
smazaný uživatel

už mě to fakt začíní sr*t!!!!!! Vyměnili trenera pořád stejná bída jako před tim! Vedení a hráči by se nad sebou měli zamyslet! takhle to dál nejde!

Reagovat
smazaný uživatel

1 DOBRY ZAPAS A ONI SE CHYTNOU,JE TO I PRIPAD SEVILLY,ono to mozna prijde v LM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele