Konečná nominace Paraguaye na Copa América

26.06.2011, 14:39
Aktuality
Konečná nominace Paraguaye na Copa América:

Brankáři: Justo Villar (Valladolid), Diego Barreto (Cerro Porteno), Roberto Fernandez (Racing).
Obránci: Paulo Da Silva (Zaragoza), Antolin Alcaraz (Wigan Athletic), Darío Veron (Pumas UNAM), Aureliano Torres (San Lorenzo), Marcos Caceres (Racing), Ivan Piris (Cerro Porteno), Elvis Marecos (Guarani).
Záložníci: Cristian Riveros (Sunderland), Edgar Barreto (Atalanta), Enrique Vera (LDQ), Víctor Caceres (Libertad), Nestor Ortigoza (San Lorenzo), Jonathan Santana (Kayserispor), Hernan Perez (Villarreal).
Útočníci: Roque Santa Cruz (Blackburn Rovers), Nelson Haedo Valdez (Hercules), Lucas Barrios (Borussia Dortmund), Osvaldo Martínez (Monterrey), Marcelo Estigarribia (Newell’s), Pablo Zeballos (Olimpia).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

útok

Reagovat
smazaný uživatel

jenom podle jmen

Reagovat
verv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Cardozem?

Reagovat
FC Porto FC

tuším zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Opě nenápadá nominace, mix hráčů z domácí ligy + krajánci z ligových soutěží střední Ameriky a Evropy. Nominace je to zdařilá, všechny řady jsou vyvážené, nejvíce asi vystrkuje růžky složení útočné vozby. Paraguay byl a je sympatický tým, který už tradičně patří do širšího okruhu kandidátů na medailové pozice. Tak doufám, že je naplní.

PARAGUAY !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hezky řečeno

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na bary 72

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoc, ale ve mě ten útok nevzbuzuje téměř žádný respekt. Až na Barriose jsou to buď vyhaslé hvězdy nebo hráči totálně z formy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele