Konečně trocha štěstí, oddechl si Panucci

24.11.2007, 21:29
Aktuality
Až v samotném závěru se rozhodlo o osudu utkání italské nejvyšší soutěže mezi janovským FC a římským AS. Na ukazateli skóre dlouho svítily dvě nuly, v poslední minutě ale zaúřadoval hostující obránce Christian Panucci a svou trefou zajistil Giallorossi plný bodový zisk...

"Je to dobré, i když stále nejsem v nejlepší formě. V každém případě bylo důležité vyhrát. Proti silnému janovskému soupeři se nám to podařilo až v poslední minutě. Konečně jsme měli nějaké štěstí, ne jako proti dalším soupeřům, s nimiž jsme v závěru ztratili vítězství," usmíval se po utkání Panucci.

AS Řím má díky sobotní výhře 25 bodů a na čele tabulky se dotáhl na vedoucí Inter. Ten má ovšem k dobru večerní utkání s Atalantou Bergamo a Giallorossi znovu odskočí v případě jakéhokoliv bodového zisku.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na jeho věk už horko těžko přijde nějaká forma ta už je tu tam......

Reagovat
smazaný uživatel

Christiaaaaaaaaaaaaan...............Panuuuuuucciiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jinak konečně se na nás začíná usmívat štěstí (v Lisabonu a taď v Janově, hlavně aby to vydrželo!)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele