Koubek by mohl zamířit do Belgie, o českého brankáře se zajímá Cercle Bruggy

Dnes, 10:48
Aktuality
Tomáš Koubek (© AFP)

Už čtyři měsíce je Tomáš Koubek (32) bez angažmá, to se ale může brzy změnit. Po někdejším reprezentačním brankáři zatoužil podle novináře Sachy Tavolieriho belgický Cercle Bruggy, který přišel kvůli zranění o brazilskou jedničku Warlesona (28) a tu novou vzhledem k účasti v Konferenční lize hledá.

Někdejší brankář pražské Sparty, Liberce a Hradce Králové si po červnovém konci v bundesligovém Augsburgu stejně jako jeho vrstevníci a někdejší kolegové z reprezentace Tomáš Vaclík (35) a Jiří Pavlenka (32) hledá angažmá. Zatímco Pavlenka nedávno podepsal v PAOKu Soluň, Koubek se Vaclíkem jsou stále bez práce.

A i když se na Koubka podle serveru inFotbal.cz vyptávaly kluby z Chance Ligy a nedopadlo mu ani angažmá v dánském Aarhusu, nyní se zdá, že by mohl posílit 15. celek belgické Jupiler Pro League. Cercle se k celé záležitosti stejně jako Koubek či jeho agentura nevyjádřili.

Autor: Livesport.cz / Jaroslav Šindelář

Komentáře (9)

Přidat komentář
kattos

Stejně nechápu jak dovolil a jak ho možné aby ty 2 sezóny nechytal ani zápas

Reagovat
oli9

Peníze chodily. Rodina byla spokojená. Proč to měnit, někdo to bere prostě jako práci.. Asi si řekl že BL je strop

Reagovat
schuby

on ale nějaké zápasy při zranění jedničky odchytal a stačilo mu to navíc podle mě na přestup o něj nebyl zájem když už hledá klub jako volný hráč takovou dobu

Reagovat
kattos

Právě že ne, 2 sezóny za sebou nechytal ani zápas

Reagovat
ACSeRw!n

golmani to maji slozity.. hrat muze jen jeden.. kazdej co sezene slusny angazma musi bejt spokojenej

Reagovat
lampas

Já nechápu, jak se s touhle bilancí mohl dostat ve výsledku do nominace na EURO

Reagovat
Sigma Olomouc

legenda Augsburgu

Reagovat
Salfovic

Ten je po tolika letech sezení na prdeli úplně vyřízenej, alespoň o tom přesvědčoval v Augsburgu, když se omylem dostal do brány.

Reagovat
delfin

No on nebyl nějak extra ani předtím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele