Kouč De la Fuente si získal důvěru, Španělé mu prodlouží smlouvu

09.01., 21:17
Aktuality
Luis de la Fuente (© AFP)

Luis de la Fuente se před rokem stal trenérem španělské reprezentace a národní tým by měl vést i v dalších letech. Svaz je se službami 62letého kormidelníka spokojen a připravil pro něho novou smlouvu.

De la Fuente za sebou má působení u mládežnických výběrů Španělska a krátce se mihl na lavičce Deportiva Alavés. U seniorské reprezentace po mistrovství světa v Kataru nahradil Luise Enriqueho a rychle se dostal pod tlak.

Španělé koncem března prohráli ve Skotsku a tisk spekuloval o rychlém konci, odpověď byla rázná a evropská země nastartovala sérii výher. Kvalifikaci o postup na ME do Německa proplula suverénně a navrch přidala triumf v Lize národů.

Bývalý hráč Athleticu, Sevilly a Deportiva Alavés má kontrakt do turnaje v Německu a nový bude o dva roky delší. Vše by mělo být podepsáno do 22. března, kdy na Španělsko čeká přátelský zápas proti Kolumbii, o několik dní později pak De la Fuenteho svěřenci nastoupí proti Brazílii.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Csaplárova past

Ani nevím, že je trénuje zrovna tenhle

Reagovat
Mateo16

Ty vole tie jeho nominacie vseliakych Yamalov je len ukazka ako sa tlaci Barcelone do zadku

Oni mu ešte predlzia zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

Stanley Tucci.

Reagovat
Moshe Dajan

ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele