Kouč Rosenborgu Tørum rezignoval

25.10.2007, 12:06
Aktuality
Rosenborg Trondheim v Lize mistrů opět šokoval fotbalovou Evropu, když na svém stadionu včera porazil Valencii 2:0. Za svým nepovedeným angažmá tak udělal příjemnou tečku kouč Knut Tørum, který se po vzájemné dohodě s klubem rozhodl na svou funkci rezignovat.

Rozdíl v tažení v Lize mistrů a domácí soutěží byl totiž pro norský velkoklub jako den a noc. V Lize mistrů Trondheim šokoval remízou s Chelsea a posledně domácím vítězstvím proti Valencii. Nicméně v lize se krčí až na šesté příčce, což je na nejúspěšnější norský klub rozhodně málo. "Rosenborg byl vždy o týmové práci a já se nechci držet svého místa za každou cenu. Opouštím Rosenborg se spoustou pozitivních zkušeností," řekl ke své rezignaci Tørum.

Tørum převzal Rosenborg BK v létě roku 2006 po úspěšném kouči Per - Mathias Hogmovi, který z funkce odstoupil kvůli pracovní vytíženosti. "Zkoušel jsem ze sebe vydat to nejlepší. Ale ligová tabulka ukazuje, že rok 2007 nebyl pro tento klub dobrý. Naučil jsem se hodně, ale posledních několik týdnů bylo hodně tvrdých."

Prezident Rosenborgu Terje Svendsen potvrzuje, že zklamání z domácí soutěže bylo hlavním důvodem pro rezignaci Tøruma. "Ale trenér není jediným viníkem – Tørum nás zachránil minulý rok a to mu nemůže být zapomenuto."

Do konce roku 2007 mužstvo Rosenborgu povede Trond Henriksen s Kare Ingebrigtsenem jako asistentem. Před sebou má zajímavý úkol, v Lize mistů zatím Rosenborgu patří druhá postupová příčka a šance na osmifinále nejsou nulové.

Autor: David Kubáň / uefa.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
HOST*

proc

Reagovat
HOST*

vysledky v lize..

Reagovat
smazaný uživatel

Dejve, proč dáváš ke článku o Rosenborgu fotku Andrého Agassiho

Reagovat
M11

ja ze je to Soukup...

Reagovat
smazaný uživatel

my, prostovlasí, jsme si podobní všichni, že jardo

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou si podobní co?

Reagovat
smazaný uživatel

to jo. Dokonce maj stejně šišatou hlavu

Reagovat
M11

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*xD

On to je ale fakt agasi :D

Reagovat
HOST*

Vykopnou ho za to, že v lize nic moc, ale za to v lize mistrů válej, jak nikdy jindy, včera mi posrali tiket

Reagovat
HOST*

me taky

Reagovat
smazaný uživatel

holt liga je důležitá, ale i tak to nechápu, v lize už nemůžou ničeho dosáhnout jen v LM....

Reagovat
Mr.Jindros

No ale když se nebudou do LM přes ligu dostávat...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*LOTUS

Reagovat
HOST*

kokoti

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*giO

Vykopnou ho , kdyz se mu zacne darit Ne cekal sem . ze ho kopnou jelikoz vysledky v lize sou tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on přeci rezignoval, nikdo ho nevyhodil.

Reagovat
Hiko

Drtiva vetsina fanousku je proti, na Knuta byl obrovsky tlak z medii a od predstavenstva. Rosenborg je jeho prvni angazma v roli hlavniho trenera, takze to je docela tvrdy orisek. Myslim si ale, ze mel zustat, menit trenera kazdy rok, to neni moc prinosne...

www.rosenborg.estranky.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele