Krejčího navzdory smolné prohře s PSG chválil trenér i tisk

Dnes, 10:20
Aktuality
Ladislav Krejčí a Ousmane Dembélé (© AFP)

Obránce Girony Ladislav Krejčí si po středečním úvodním utkání Ligy mistrů s Paris St. Germain vysloužil pochvalu ze strany trenéra Míchela i španělského tisku, přestože brzy inkasoval žlutou kartu a jeho tým nakonec favorizovanému francouzskému týmu podlehl 0:1 brankou z 90. minuty. Média vyzdvihla především Krejčího zákrok proti Ousmanemu Dembélému.

Dembélé se na začátku druhého poločasu řítil sám na branku Girony. Pětadvacetiletý český reprezentant, který po letním přestupu ze Sparty odehrál v úvodních pěti kolech španělské ligy jen deset minut, francouzského útočníka po dlouhém sprintu dostihl a výborným zákrokem mu zmařil vyloženou příležitost.

"Ukázal svoje přednosti. Nahoře titán, dole svými přihrávkami rozbíjel řady. K dovršení svého výkonu zabránil Dembélému skórovat poté, co ho dohnal ve sprintu na více než 30 metrů," napsal Mundo Deportivo. Další deník As označil Krejčího výkon za úchvatný, upozornil rovněž na jeho vysokou úspěšnost přihrávek.

Také podle katalánského listu Sport patřil Krejčí spolu s brankářem Gazzanigou k nejlépe hodnoceným hráčům zápasu. "Jeho první start byl překvapením. Dobře držel svou pozici a ukázal, že se nebojí obranných zákroků," odůvodnil Sport nadprůměrnou známku 8.

"Hodně mu důvěřujeme. Měl problém se zraněním, kvůli tomu začal sezonu na lavičce. Určitě však bude naším důležitým hráčem," řekl po Krejčího soutěžním debutu v základní sestavě Girony trenér španělského celku Míchel.

Autor: ČTK

Komentáře (55)

Přidat komentář
fantomas10

"Jeho první start byl překvapením. Dobře držel svou pozici a ukázal, že se nebojí obranných zákroků,

To by snad u posily za rekordni castku nemelo byt prekvapeni ne

Reagovat
Moshe Dajan

Hráli venku proti PSG, ne proti FC Lugo

Reagovat
fantomas10

Spis jsem narazel na to, ze se obrance neboji obrannych zakroku

Reagovat
kilobyte

Za takové peníze kupují PSG uklízečky.

Reagovat
freeSanchinho

To je pravda protože žádná normalni uklízečka by za normalni prachy nešla k těm špínám uklízet ..

Reagovat
hefy

Za tenhle nick dávat ban.. je to hrozně matoucí. :)

Reagovat
$dolar$

Tak ja uprimne cekal, ze ho tam budou motat, nebude stihat, dostane rudou a jeste bura k tomu. Ale hral fakt paradne. A to jak dohnal Dembeleho a jeste mu sebral balon, to bylo neco famozniho.

Reagovat
kilobyte

Na to že je pomalý, tak docela dobrý. Ještě mu dal jesličky.

Reagovat
Freedo

No, měl žlutou od 20. minuty, tak jsem si říkal, že asi nedohraje. O to těžší to měl a zvládl to dobře. Ten zákrok na Dembeleho byl dost riskantní, ale už mu nic jiného nezbývalo. Udělat to čistě je fakt umění, možná trochu i štěstí, že Dembele tak zpomalil a nedal si tam nohu

Reagovat
naheCZ

Ten zákrok mohl Krejčí udělat jenom díky totální demenci Dembelého. Tím nesnižuji ten zákrok, protože spoustě jiným hráčům by se to nepovedlo, ale Dembelé měl čas a prostor přihrát, vystřelit, udělat cokoliv jinýho, než to, co udělal, a nedal by tím Krejčímu šanci.

Reagovat
mayday

Dembele je snad nejblbější fotbalista, osm z deseti rozhodnutí špatných každý zápas. Šílenej borec.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Skleepy

Teď to místo v základu už nepustit.

Reagovat
Taarabt_QPR

Jako sorry .... ale hodit ho vody v takovém zápase, když předtím nedostal pořádně čuchnout a jeho forma byla hodně s otazníkem je dost na zamyšlení..... dokonalý výkon to nebyl, ale rozhodně klobouček

Reagovat
Seydou Doumbia

tak pár dní zpátky přišel debakl s barsinkou a proti psům se nečekalo že by girona měla brát body...ligový duel posrali, tak dali prostor jiným hráčům a zrovna to tak vyšlo že máš duel proti takovému týmu

Reagovat
Taarabt_QPR

Jo s tím souhlasím, spíš jestli to neukazuje na nějaké interní spory .... nevíte jestli to byl trenér kdo chtěl Krejčího nebo?

Reagovat
Seydou Doumbia

tak to netuším, stejně vždy za vše může trenér

Reagovat
Taarabt_QPR

Vždycky to trenér odsere

Reagovat
Jordi Alba

Oni ty stopeří ale hrajou fakt prostě dobře a jak David tak Blind jsou i technicky hodně dobrý, když nepočítáme ten zápas s Barcelonou, loni se hrálo na 3 stopery většinou.

Reagovat
Bakary3

Trenér ho chtěl posrat a místo toho ho posral krejčí

Reagovat
Taarabt_QPR

Jako taky z toho cítím nějakou čertovinu a moc mi to nesedí celou dobu ho "ignoruje", je pod tlakem po debaklu s Barcou..... no snad jen konspirace

Reagovat
rave

Přečti si konec článku ty konspirátore.

Reagovat
Taarabt_QPR

Dobře taťko, protože do médií říkáme jen a jen pravdu a běda jak ne!

Reagovat
kilobyte

Na začátku měl mít snad lehčí zranění. Když se Gironě dařilo, tak nebyl úplně důvod sahat do sestavy. Zvlášť u stoperů to trenéři moc nedělají, když to vzadu funguje. S Barcelonou se jim vzadu nedařilo, tak už bylo lehčí sáhnout do obrany. Navíc když teď budou mít hustější program. Krejčí ukazuje sebevědomí, takže trenér mohl vidět, že se z PSG nepodělá.

A nebo jak píšete ho mohl chtít odstřelit.

Reagovat
Sigma Olomouc

Já mu vždycky věřil.

Reagovat
Crustyq

Čekal jsem, že nastoupí až o víkendu, hodit ho hnedka proti PSG byl celkem risk . Ale zvládl to skvěle

Reagovat
Bakary3

Hodně dobrý

Ale dembele je mentál

Reagovat
-R2D2-

Je takovej lehkovážnej, no. 150 mio..

Reagovat
Bakary3

Reagovat
ratusek

absolutně člověk neví, proč to furt tahal dopředu a chtěl snad zakončit až pár centimetrů od brankáře nebo co vlastně chtěl dělat? Navíc mu vedle běžel spoluhráč.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
kilobyte

Protože je to Dembele.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Tomanatura

Proste beckovy hrac

Reagovat
naheCZ

Reagovat
mayday

Co chtěl udělat neví ani on doteď.

Reagovat
Biozdenda

To dost! Kdyby se tam nemotal a uplne zbytecne nesoloval, tak neni co resit. Tim lip pro Krejciho hehe

Reagovat
Igner Farnsworth

Mezi nejlépe hodnocené hráče utkání přijde mi, že eurofotbal už není úplně seriózní, trochu ta úroveň padá k ruik, efotbal..

Reagovat
Sandstorm

Zajímavé, že na klubové úrovni naší hráči dokáží podat nadstandardní výkon, ale jakmile přijdou do repre tak je to šedý průměr.

Reagovat
milan78

nejen v repre potřebuješ systém, každej hráč svou roli..., pokud jim tu roli trenér není schopný najít, tak ti hráči hrají pod svoje možnosti.., nejvíc jsem to viděl v hokeji opět u repre..., hráč byl nadstandart v NHL, ale v repre se motal, protože neměl jasně dané, co po něm trenér chce

Reagovat
Taarabt_QPR

Souhlas, bohužel jsem od našeho nároďáku delší dobu neviděl co by chtěli hrát ... takže klasický předzápasový proslov bude "hrajte si to svoje" případně "jako v klubu jo! "

Reagovat
fantomas10

Chceme navazat na zapas s Ukrajinou, to hovori za vse. Furt by na neco navazovali, ale zacit z bodu nula a neco noveho taktickeho vystavet se asi holt neda

Reagovat
Taarabt_QPR

Však slušná nakopávaná .... ale abych nebyl pouze negativní, prvních 15min bylo slušných

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
kattos

Na euru byl super

Reagovat
pobody's nerfect

Zákrok na Dembeleho parádní, ale nemůžu si pomoct, sám tam udělal chybu. Zasekl se s tím, že půjde dopředu a pak naštěstí otočil. Zbytečně ztratil nějakou pulsekundu. Ale jinak palec hore, snad dostane další šance.

Reagovat
Firkraag

Jasně, ale nečekaně to posral ten hráč předtím. To bych mu nevyčítal.

Reagovat
krisa

zákrok super, ale taky to mohlo dopadnout penaltou a červenou a byl za ultraocasa. Nicméně nedopadlo a dobře pro něj, snad se chytne

Reagovat
r.mrazik

chytu tam udelal beek,ktery nevyhral vlastni souboj

Reagovat
oli9

Včera se mu to opravdu povedlo. On prostě ten prostor v lize po tom zápase musí dostat..

Reagovat
ACSeRw!n

trenera prekvapila jeho uspesnost prihravek ten asi ani nevi koho kupovali

Reagovat
kris_kros

Madristas ktori boli v nedavnej dobe na zapase Reaulu - mohli by ste mi niekto prosim napisat(sprava alebo koment) ako to funguje s kupovanim listkov cez ofiko stranku, treba mat clenstvo a ake tazke je ziskat listky?

Reagovat
zorz767

Ten jeho zákrok byl opravdu famózní. Už dlouho jsem neviděl ve fotbal tak parádní moment. Už už jsem čekal kalsickou redku a nakonec místo toho euforie. A jsem rád, že jsem to viděl v živém přenosu. Ze záznamu by to tak nevyniklo.

Reagovat
Furia Ceca

"Už dlouho jsem neviděl ve fotbal tak parádní moment..."

No já jsem zrovna předevčírem viděl parádní gól Yildize nebo včera nádhernej gól Laciho

Reagovat
kilobyte

Laci s Olatunjim si je tam pěkně povodili.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele