Křišťan přestoupil z Teplic do Slovácka, s nímž uzavřel tříletou smlouvu

28.06., 17:43
Aktuality
Jakub Křišťan (© 1. FC Slovácko)

Záložník Jakub Křišťan přestoupil z Teplic do Slovácka. Jednadvacetiletý fotbalista podepsal smlouvu do léta 2027. Klub z Uherského Hradiště to uvedl na svém webu. Hráč se k týmu připojil již v minulém týdnu a absolvoval s ním kondiční přípravu.

Mladý středopolař nastoupil v nejvyšší soutěži k 25 ligovým zápasům, gól zatím nevstřelil. Patří rovněž do kádru reprezentace do 21 let, za niž odehrál osm utkání. "Když se možnost naskytla, tak mě to hned zaujalo. Celkově se na angažmá ve Slovácku těším," řekl Křišťan pro klubovou televizi.

"Jedná se o mladého talentovaného hráče, kterého jsme nějakou dobu sledovali. Z působení u mládežnického reprezentačního týmu ho rovněž zná asistent Jan Baránek. V Jakubovi vidíme potenciál pro náš tým. Jestli se dokáže prosadit, ukáže až čas," uvedl sportovní ředitel Veliče Šumulikoski.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Mass

Další slávistický odchovanec na top úrovni v české lize.

Reagovat
Zdechlina

Snad se i prosadí

Reagovat
KingMaster13

Omlazování Slovácka

Reagovat
PISTOLERO

Bude to sice znamenat vyklizení předních pozic, ale je to nezbytné. Vzhledem k finanční situaci, dobré posily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele