Krize QPR trvá, Hughes se rezignovat nechystá

18.11.2012, 13:31
Aktuality
Pod obrovským tlakem je Mark Hughes, který je vyzýván k rezignaci na funkci manažera Queen's Parku Rangers. Londýnský klub vůbec nezvládl vstup do nové sezony a situaci nijak nevylepšil ani včerejší domácí porážkou 1:3 od Southamptonu...

"Neutíkám pryč od výzev a tohle je hodně velká výzva. Velká výzva to byla už v době mého příchodu a nemusel jsem se moc rozhodovat, zda je to pro mě ta správná práce," naznačil Hughes, že se rezignovat nechystá.

V Premier League se o tomto víkendu hraje dvanácté kolo a QPR má na svém kontě pouhé čtyři body. Stále pak čeká na první výhru a v tabulce je poslední se čtyřbodovým mankem na předposlední Southampton.

Fanoušci už začínají požadovat Hughesův odchod a v hledišti byly včera k zahlédnutí i transparenty. Na jednom z nich vyzývali majitele Tonyho Fernandese, aby stávajícího manažera propustil a na jeho místo dosadil Harryho Redknappa.

"Jsem ohromně zklamaný. Společně s dalšími akcionáři jsem do toho dal celé srdce a duši, teď můžeme jenom podporovat hráče a trenérský tým. Fanouškům se mohu jenom omluvit, každopádně bojovat budeme dál," sdělil Fernandes na svém Twitteru.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele