Krkič na španělský A tým zatím nemyslí

23.11.2007, 09:23
Aktuality
Velké věci se v budoucnosti očekávají od Bojana Krkiče. Teprve sedmnáctiletý talent Barcelony již patří do španělské reprezentace do 21 let a zřejmě to nebude dlouho trvat a dostane pozvánku do A týmu, na ten však mladý hráč v současné chvíli nemyslí...

"V týmu do 21 let se stále učím a na hlavní mužstvo nemyslím. Velice si považuji slova Luise Aragonese, ale musím jít krůček po krůčku. Zúčastnit se mistrovství Evropy? Byl bych velice rád. Pokud mi zavolají, nebudu přemýšlet dvakrát," prohlásil Krkič.

Krkič těmito slovy reagoval na prohlášení současného kouče španělského národního týmu Luise Aragonese, který hráče bedlivě sleduje. Otázkou je, zda si Krkič za A tým zahraje ještě pod Aragonesem, ten totiž neprodlouží smlouvu a po evropském šampionátu svůj post přenechá někomu jinému.

"Prošel si výběry do 17, 19 a 21 let a teď je jeden krok od hlavního týmu. Může u nás být velice brzy, ale stejně jako ostatní musí hrát pravidelně," určil Aragones podmínku nominace.

Krkič má v útoku Barcelony velice těžkou konkurenci a o místo v sestavě bojuje s Ronaldinhem, Thierrym Henrym, Samuelem Eto'em a Giovani dos Santosem.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

budoucí talent a odchovanec Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

dalsi supertalent, jeho budoucnost stoji na zranenich

Reagovat
smazaný uživatel

Nespěchal bych. Pěkně kousek po kousku. Loni hrál ještě za béčko, letos střídá v áčku, repre má ještě jeden, dva roky čas

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Bojan se mi včera líbil, jak si užíval vítězství nad Realem v basketu. Hltal to jako blázen a výborně se bavil. Je vidět, že je to Barceloňák tělem i duší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bojan.

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele