La Volpe zveřejnil nominaci

29.06.2011, 09:12
Aktuality
Trenér Kostariky Ricardo La Volpe zveřejnil konečnou nominaci svého týmu na Copu América, která začíná prvního července. Reprezentaci nedávno zasáhla tragédie, obránce Dennis Marshall se svou ženou zemřel při autonehodě.

Konečná nominace Kostariky na Copu:

Brankáři:
Minor Alvarez (Belen), Leonel Moreira (Herediano), Danny Carvajal (San Carlos).

Obránci: Johnny Acosta (Alajuelense), Heiner Mora (Saprissa), Kevin Fajardo (Santos), Jose Salvatierra (Alajuelense), Francisco Calvo (San Jacinto College), Pedro Leal (Puntarenas), Oscar Duarte (Saprissa).

Záložníci: Allen Guevara (Alajuelense), David Guzman (Saprissa), Jose Cubero (Heredia), Hanzel Arauz (Santos), Luis Miguel Valle (Alajuelense), Diego Madrigal (Cerro Porteno), Jorge Gatgens (Alajuelense).

Útočníci: Josue Martinez (Saprissa), Joel Campbell (Saprissa), Randall Brenes (Cartagines), Jorge Castro (Saprissa), Cesar Elizondo (Saprissa).

Autor: Radim Šantrůček / fifa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bryan Ruiz ???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to taky nechápu, proč zrovna jeho nepovolal =/

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je ten kouč co vždycky kouří aji na zápase na stadionu? nebo si ho s někým pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

je to on

Reagovat
smazaný uživatel

Není to nejsilnější výběr jaký může Kostarika nabídnout, stejně jako Mexiko upřednostňují pochopitelně Gold Cup. Výrazný výsledek se od nich nečeká, určitě ale nebudou jako otloukánek. Bude zajímavé sledovat, jak si povedou. Jako turnajoví hosté můžou hrát v klidu a pohodě. Tak su na ně zvědav ....

Reagovat
Tomanatura

Je to výběr do 23 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Outsideři, Sorry.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele