Lákali mě do Arsenalu, řekl Yaya Toure

18.09.2008, 14:49
Aktuality
Z Arsenalu v létě odešli Gilberto Silva a především Mathieu Flamini a manažer Arsene Wenger hledal náhradu na post defenzivního záložníka. Tu si vyhlédl v Barceloně a do svého týmu opět lákal Yayu Toureho, ve snaze mu ovšem nakonec nepomohl ani bratr záložníka z Pobřeží slonoviny a obránce Kanonýrů Kolo...

"Můj bratr a Wenger mi v létě říkali, že bych měl přestoupit do Arsenalu. Já jim pak odpověděl, že v Barceloně jsem velice šťastný," prozradil africký středopolař v rozhovoru pro rozhlasovou stanici RAC-1.

Barceloně to v nové sezoně zatím nejde podle představ a po dvou odehraných ligových kolech má na svém kontě pouze bod. Yaya Toure zatím nastoupil jenom k jednomu ligovému zápasu, jako střídající hráč pak zasáhl do úterního utkání Ligy mistrů proti Sportingu.

"Nemůžeme hrát ve dvanácti. Fyzicky jsem na tom dobře, ale musím respektovat trenérovo rozhodnutí. Jsem profesionál a když nehraji, musím být trpělivý a dělat vše pro dobro týmu. Když obléknete dres Barcelony, reprezentujete jeden z největších klubů světa a musíte vyhrát každý zápas. Konkurence je velká. Na každou pozici máme dva velmi dobré hráče," řekl dále Yaya.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

v barce bude mat svoje miesto..je to dobry futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to souhlasím s tebou..

Reagovat
smazaný uživatel

Loni hrál dost dobře. Vyčníval. Doufám, že bude dostávát víc šancí..

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenale by mal zaklad isty, takto sa bude o miesto bit s Keitom...Asi este nezabudol ako ho starsi brat vzdycky zbil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boze neber zivot vzdy vazne, nikto nespochybnil Toureho ani barcu tak

Reagovat
hawk

Co by delal v Arsenalu, jakmile ti mladi hraci vyrostou a stanou se z nich "hvezdy" tak okamzite zmizej jinam, protoze Wenger jim neprida a rekne ze si najde novy mladiky. Jak chce dosahnout uspechu, kdyz porad meni zkusenost za mladi.

Reagovat
smazaný uživatel

wenger je tvrdohlavy ale predsa vynimocny trener..jeho prinos je obrovsky, sice sa to nejavi na vysledkoch

Reagovat
hawk

souhlasim ze je skvely trener, ale na co ti je skvelej trener kterej si hraje na hluchyho, kdyz mu fanousci porad vycitaji, ze pousti dulezity hrace

Reagovat
smazaný uživatel

On si nehraje na hluchýho S vedením se dohodli na nějaký koncepci, kvůli stavbě stadionu a snaží se ji dodržet. Prostě jdou teď jinou cestou.

Reagovat
smazaný uživatel

presne..v tychto kluboch to nie je take jednoduche ako to na prvy pohlad vyzera..myslim ze ani on nie je rad ze predava tychto hracov, ale ked sa to tak vezme, az tak sa arsenal neoslabil

Reagovat
smazaný uživatel

Vcelku se Arsenal opravdu až tak neoslabil. Akorát probíhá stále hledání DM. Škoda, že nemůže hrát. Jinak dopředu je to prakticky stejný jak v minulý sezóně, akorát se zranil Nasri - takže je situace taková jako by se zranil Hleb.

Reagovat
hawk

Tak to jo, ale stejne pustit takove hrace je chyba, vem si napr dalsi kluby PL maji daleko mensi rozpocty a presto jak jde o hvezdy tymu tak je drzi, pokud teda neprijde nejaka brutal nabidka nebo pokud hrac nema uz zajem za ne hrat, tady to bylo jen o penezich u tech hracu, takze se to vyresit dalo, ale nebyla snaha. Ale me to muze byt jedno fanda Arsenalu nejsem, ale obcas je mi fandu Gunners az lito, kdyz po kazdej sezone vzniknou diry v tymu, ktere se snazi zacelit nezkusenejma mladakama.

Reagovat
hawk

oni neoslabi ani tak herne jako tema zkusenostma, prijde horsi obdobi a tym se sesype, viz lonska sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neni pravda, že by Arsenal pustil Fabregase, Adebyora nebo třeba Gallase, že(hvězdy týmu)

V minulý sezóně ten propad nastal po kombinaci několika faktorů, zkušenosti byly až na cca 3.-4 místě.

Reagovat
smazaný uživatel

výsledky nejsou tak špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat Toureho by byl zločin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Touré je všechny odhalil, prásknul to na ně. Veřejnost zírá, čeho by byli v Arsenalu schopni - ukrást Barceloně tak výjimečného fotbalistu...

Reagovat
Tomanatura

Smrdí z toho ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Sarkasmus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele