LaLiga - preview 11. kola: Atlético se může přiblížit Realu

25.10., 09:31, aktualizováno dnes, 09:39
Previews
Diego Simeone (© AFP)

Ve stínu sobotního El Clásika se odehraje nedělní program španělské nejvyšší soutěže. Leganés nejprve přivítá před vlastními fanoušky Celtu, pak se dění přesune do Getafe. Do akce půjde také Atlético Madrid, které se představí na půdě Realu Betis. Real Sociedad večer vyzve Osasunu.

CD Leganés - Celta Vigo

neděle 14:00

Nedělní čtyřzápasový program 11. kola otevřou týmy Leganés a Celta Vigo. Utkají se poprvé po čtyřech letech a budou mít oba velký důvod porvat se o vítězství do posledního dechu. Zatímco Celta se totiž zatím nachází na slušném jedenáctém místě, jen dva body za sedmým Betisem, Leganés bude opět potřebovat zabrat v boji o záchranu, zejména proto, že jeho dva pronásledovatelé, Valladolid a Las Palmas, dokázali v minulém kole zvítězit.

Los Pepineros se letos vrátili mezi elitu a zatím bojují velmi statečně o každý bod. V třetině sezony jich mají na kontě osm za jednu výhru a pět remíz. To jim však nestačí na lepší než sedmnácté místo, navíc jen o body za nimi je osmnáctý Valladolid. El Lega má problém zejména v útoku, šest vstřelených branek je vůbec nejnižší počet z celé ligy.

V minulém kole si na své konto Leganés připsalo jedinou branku, jejich soupeř, věhlasné Altético Madrid, však dokázal vsítit hned tři a proto získal všechny tři body. Outsider sice v poločase vedl po trefě Neyoua, Madridští ale dokázali ve druhé půli kontrovat brankami dvěma brankami Sörlotha a jednou Griezmanna a zaslouženě zvítězil.

Hvězdného soupeře měla také Celta. Ta na domácím hřišti přivítala Real Madrid a i přes slušný výkon s ním nakonec padla 1:2. Skóre otevřel ve dvacáté minutě Mbappé, po pauze sice dokázal srovnat Swedberg, rozhodující trefu ale zaznamenal Vinícius Júnior a Real tak natáhl šňůru bez porážky už na třicet dva zápasů.

CD Leganés - pravděpodobná sestava:
-Dmitrović - Rosier, González, Nastasić, J Hernández - El Haddadi, Neyou, R López, Tapia, Cisse - de la Fuente

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Guaita - Manquillo, Starfelt, Alonso - Mingueza, Beltrán, Moriba, Álvarez - Aspas, Iglesias, Swedberg

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.64 - 3.24 - 2.24

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF

neděle 16:15

S jasným cílem bude vstupovat Valencia do nedělního utkání s Getafe, totiž odlepit se od samotného dna tabulky, kam se po minulém kole propadla. Do hlavního města přijede zejména odčinit další porážku, již šestou v sezoně. Stát proti ní bude taktéž do boje o záchranu namočené Getafe, které se v současnosti nachází na šestnácté pozici pouze o tři body výše.

Jedno vítězství, šest remíz a tři porážky, taková je zatím nepříliš lichotivá bilance madridského Getafe po první třetině sezony. Jeho bilance sedm vstřelených a osm obdržených gólů navíc dává tušit, že atraktivitou jeho zápasy také příliš neoplývají. I tak ale Azulones může těšit pevná defenziva, vždyť méně gólů v dosavadním průběhu zatím obdrželo pouze Atlético a Real Madrid.

Velmi obtížné je pak pro soupeře ukořistit proti Getafe všechny body, v posledních pěti utkáních se to podařilo pouze Barceloně, a to navíc nejtěsnějším možným rozdílem 0:1. I tato statistika tak dává tušit, že jsou svěřenci Bordalase Jiméneze velmi houževnatým týmem.

To poznal na svém domácím stadionu také Villarreal, který si sice na svého soupeře věřil, nakonec však musel být poměrně spokojen i s bodem za remízu. Skóre sice otevřel těsně před poločasem Comesana, za hosty ale srovnal pár minut před koncem z penalty Arambarri a domácí navíc přežili několik dalších nebezpečných šancí.

Jak už bylo řečeno, start Valencie do nové sezony byl velmi nepovedený, završila jej navíc porážka s doposavad posledním Las Palmas z minulého víkendu. Los che šli na domácím hřišti sice do vedení díky Pepeluově proměněné penaltě, Ostrované ale otočili třemi góly, když se postupně prosadil Muňóz, Silva a Moleiro. Za Valencii pak už dokázal skóre pouze korigovat Tarrega, Barajovi svěřenci si tak připsali další velmi bolestivou prohru a propadli se až na samé dno tabulky. Nyní se chtějí co nejdříve odlepit a právě Getafe by pro ně mohlo být dobrým odrazovým můstkem.

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Iglesias, Dakonam, Alderete, Rico - Pérez, Arambarri, Milla, Sola - Uche, Yildirim

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Terrega, Mosquera, Gayá - Canos, Barrenechea, Guerra, Rioja - Almeida - Duro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 2.97 - 4.61

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid

neděle 18:30

Třetí utkání nedělního programu španělské LaLigy bude patřit Realu Betis a madridskému Atléticu, celkům, které se od půl sedmé střetnou na Estádio Benito Villamarín v hlavním městě Andalusie. Oba týmy budou mít co napravovat, zejména pak Atlético se potřebuje vzpamatovat z šokující domácí porážky s Lille. Betis by naopak rád zapomenul například na nepovedené derby či plichtu s Kodaní.

Tým trenéra Simeoneho je aktuálně v tabulce na třetím místě za svými největšími rivaly Realem a Barcelonou. Ty však nyní svedou lítý boj spolu, proto je pro pronásledovatele ideální příležitost se alespoň k některému z nich dotáhnout. "Colchoneros” se už tradičně pyšní velmi kvalitní obranou, ze které vychází jejich styl hry, co do obdržených gólů jsou na tom pak vůbec nejlépe z celé ligy.

A co víc, Atlético je společně se svým madridským rivalem posledním klubem, který v nové sezóně v lize stále neprohrál. To se však bohužel nedá říct o vystoupení v pohárové Evropě, kde se už Indiánům daří podstatně méně. Přes úvodní vítězství na Lipskem nejdřív vybouchli na stadionu Benficy Lisabon a bodový zisk nezapsali do tabulky ani po středečním představení na domácím hřišti proti Lille.

Francouzský výběr sice rychle prohrával, když se již v osmé minutě prosadil Álvarez, ve druhém poločase ale utkání parádně otočil. Nejprve srovnal Žegrova, následně z penalty otočil skóre David a pojistku na vítězství hostí pak přidal znovu Jonathan David.

Podobný zápas, ovšem v opačném gardu, pak zažili Atléti o minulém víkendu, kdy na Estádio Metropolitano hostili Leganés. Na trefu Neyoua z první půle dokázal odpovědět dvěma góly Sörloth a jednou brankou Griezmann, a Atlético se tak mohlo radovat z vítězství 3:1.

A dařilo se také Betisu, který zajížděl k důležitému střetnutí do Pamplony a utkání nakonec zvládl. Už v sedmé minutě se dostal do vedení díky Vitoru Roquemu, po hodině hry sice srovnal Torró, skóre nicméně definitivně na stranu hostí překlopil Ávila.

Už přeci jen o něco méně se pak bílo-zeleným dařilo ve čtvrtečním duelu Konferenční ligy UEFA, ve kterém se svěřenci kouče Pellegriniho utkali na domácím stadionu s Kodaní. Zápas to byl veskrze vyrovnaný, a výsledná remíza 1:1 mu tak slušela. Postaral se o ni domácí Ezzalzouli a také Kevin Diks, který se z pokutového kopu postaral čtvrt hodiny před koncem o srovnání skóre.

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Bellerín, Bartra, Llorente, Perraud - Ezzalzouli, Cardoso, Altimira, Fornals - Roque, Bakambu

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Molina, Witsel, Giménez, Lino - Koke, De Paul, Gallagher - Griezmann - Álvarez, Sorloth

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.44 - 3.33 - 2.29

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CA Osasuna

neděle 21:00

Baskický Real Sociedad se konečně výsledkově chytil a po dvou soutěžních výhrách v řadě si brousí zuby na další. La Real přivítá v neděli večer Osasunu, se kterou má po minulé sezoně nevyřízené účty. Hostům se výsledkově daří, o čemž svědčí lepší postavení v ligové tabulce.

Real Sociedad se po rozpačitém začátku zvedá a jen v LaLize ve čtyřech zápasech po sobě neprohrál. Naposledy vyhrál na půdě účastníka Ligy mistrů Girony nejtěsnějším způsobem a v tabulce poskočil na jedenáctou příčku. Činil se i v Evropské lize a v Bělehradu, na neutrální půdě, porazil Maccabi Tel-Aviv 2:1. Šlo o vůbec první výhru v novém formátu EL.

Na zlepšenou formu budou chtít Alguacilovi svěřenci navázat, ale Osasuna i letos patří mezi nevyzpytatelné soupeře. V tuto chvíli jsou Los Rojillos dokonce o tři body před Baskama, jenomže minulé kolo nezvládli a nepotvrdili tak předchozí zajímavé výsledky. Jenom připomeňme, že Osasuna na konci září senzačně porazila Barcelonu 4:2.

Osasuna také vyhrála poslední vzájemné měření sil s Realem Sociedad. V únoru letošního roku dobyla Anoetu 1:0 gólem Anteho Budimira. Šlo spíše o výjimku, protože jinak Baskové vzájemným zápasů dominují a i v neděli jsou považováni za favorita.

Real bude bez služeb Alexe Remira, Aihena Muňoze, Pabla Marina, Hamariho Traoreho a Arsena Zakharyana. Domácí tým se stále vypořádává s odchody klíčových hráčů Le Normanda a Merina. Imanol Alguacil sice našel náhradu v Aguerdovi a Sučićovi, ale objevil se jiný problém na pozici klasické "devítky", kde se neprosadil Umar Sadiq. Pokud jde o marodku Osasunu, tam chybějí Kike Barja a Iker Muňoz.

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Merrero - Aramburu, Zubeldia, Aguerd, S Gomez - Oyarzabal, Sucic, Zubimendi, Mendez, Barrenetxea - Oskarsson

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Areso, Catena, Boyomo, Bretones - Ibanez, Torro, Oroz - Ruben Garcia, Budimir, Zaragoza

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.63 - 5.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Villarreal CF

sobota 14:00

Úvodním zápasem sobotního programu 11. kola LaLigy se stane střet mezi domácím Realem Valladolid a Villarrealem. Zatímco Valladolid se v minulém kole vymanil ze série porážek a zvítězil, Žlutá ponorka naopak vyhrávat přestala.

Minulý víkend se ve Valladolidu slavilo, protože svěřenci trenéra Paula Pezzolana dokázali zvítězit nad Deportivem Alavés. Nic světoborného, řeknete si možná. Jenže Real Valladolid registroval díky porážce baskického soupeře teprve své druhé vítězství v sezoně! Tahle výhra mu sice trochu zvýšila pošramocené sebevědomí, ale stále ho nedostala ze sestupového pásma. Pořád dlí až na 18. místě a ono se není moc čemu divit, když vezmeme v úvahu jeho velmi propustnou obranu. Vždyť Valladolidští si nechali dát už 21 branek, což je pochopitelně nejvíc ze všech účastníků La Ligy.

Pokud si mají Pezzolanovi svěřenci zajistit prvoligovou příslušnost i pro další ročník, s tímhle musí něco udělat. Ani doma na Estadio Municipal Jose Zorrilla ovšem neoplývají kdovíjakou formou. Prohráli poslední dva domácí duely s Mallorcou a Rayem Vallecano, shodně pokaždé 1:2. Zápasy s Villarrealem jim navíc obecně moc nejdou, za posledních deset let nad ním triumfovali jen třikrát.

Domácí se nyní připravují bez trojice zraněných, do utkání se nezapojí trio Cesar de la Hoz, Victor Meseguer a Cenk Ozkacar. Ani hosté nedorazí kompletní, to u nich však bývá častým jevem. Eric Bailly, Logan Costa, Denis Suárez, Juan Foyth, Ayoze Pérez nebo Gerard Moreno, ti všichni by měli chybět.

Trenér Marcelino sleduje postupné zlepšování výkonů svého týmu, který v minulém ročníku skončil na osmé pozici. Momentálně se následkem dobrých výsledků dostal Villarreal už na čtvrté místo. Ani jeho obrana nicméně není bezchybná, inkasovala už 18 gólů. Po ztrátě s Realem Madrid si mimochodem Villarreal připsal další zaváhání v minulém kole, kdy jen remizoval s Getafe.

Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Hein - Peréz, Sanchéz, Torres, Rosa - Moro, Comert, Martin, Tuhami - Amallah, Sylla

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Conde - Femenía, Albiol, Navarro, S. Cardona - Comesaña, Parejo - Akhomach, Gueye, Baena - Barry

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.60 - 2.00

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Deportivo Alavés

sobota 16:15

Deportivo Alavés cestuje na půdu Vallecana s cílem přerušit nelichotivou sérii porážek a zastavit strmý pád tabulkou. Hosté nebodovali už čtyři zápasy v řadě, na druhou stranu poslední vzájemné utkání proti Rayu ovládli a stačila jim na to jediná branka.

Rayo má v tuto chvíli na svého soupeře tříbodový náskok a mohlo být lépe, kdyby zvládlo poslední kolo na půdě Mallorcy. Porážkou 0:1 se připravilo nejen o body, ale také o poměrně slušnou sérii neporazitelnosti. Po desíti kolech patří Vallecanu slušná devátá příčka.

Hostující Alavés je na tom po herní stránce hůře. Čtyřikrát v řadě prohrál a od sestupového pásma ho dělí jen dva body. Alavés se z výhry radoval naposledy před více než měsícem, kdy porazil Sevillu 2:1.

Bilance vzájemných zápasů je vyrovnaná. V březnu letošního roku vyhrálo doma Deportivo 1:0, ale ve Vallecano 0:2 prohrálo. Také v sobotu se očekává vyrovnaná partie, kterou může rozhodnout jediná branka. Papírovým favoritem jsou domácí, v jejichž prospěch hraje jednak aktuálně lepší forma i domácí prostředí.

Rayo o víkendu nemůže počítat s Abdulem Moominem, Alfonsem Espinem a Diegem Mendezem. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana a Deportivo bude bez služeb Antonia Blanca, Huga Novoy, Aleksandara Sedlara, Abdela Abqara a Kikeho Garcii.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Batalla - Ratiu, Lejeune, Hernandez, Balliu - De Frutos, U Lopez, Gumbau, A Garcia - Camello, Palazon

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Tenaglia, Mourino, Diarra, Sanchez - Jordan, Guevara - Vicente, Guridi, Conechny - Martinez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.13 - 4.44

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Girona FC

sobota 18:30

Už devět let čeká Las Palmas na to, až se mu podaří zvítězit nad Gironou. Tentokrát má v rukávu jeden trumf - může využít toho, že je daleko odpočinutější než poháry svazovaná Girona. Navíc se mu povedlo zvýšit sebevědomí výhrou v minulém kole.

Las Palmas se ze tří bodů proti Gironě radovalo naposledy na jaře 2015, kdy se oba týmy nacházely v Segundě. Od té doby čeká na výhru a moc mu nepomáhá ani domácí prostředí, kde s Gironou taky pravidelně ztrácí. A že by se mu dařilo právě v těchto chvílích, to se rozhodně říct nedá. Ještě před minulým kolem bylo Las Palmas nejsilnějším mužstvem soutěže, protože nad sebou neslo všech 19 zbývajících týmů. Nicméně z poslední příčky se přesto dokázalo vyškrábat, což mu zajistila výhra nad Valencií. Na její půdě totiž Las Palmas dokázalo otočit náročný duel ve svůj prospěch a prohodilo si s ní místa.

To samozřejmě pořád není žádný důvod k oslavě, nicméně sebevědomí týmu nově jmenovaného trenéra Diega Martíneze se po vítězné premiéře muselo trochu zvýšit. Martínez se při svém druhém utkání na lavičce potápějícího se celku musí obejít bez Marvina Parka se Sandrem Ramírezem, menší zranění si v minulém kole přivodil obránce Viti Rozada. Girona se dostaví na Estadio de Gran Canaria bez mnoha opor, mimo hru jsou Blind, Artero, Martín, Cyhankov, Portu nebo Solis.

Zraněními stíhaný katalánský celek i kvůli tomu zatím nedokázal navázat na extrémně úspěšnou minulou sezonu, v níž si zajistil start mezi evropskými milionáři. V Lize mistrů naposledy dokázal porazit Slovan Bratislava, čímž částečně odčinil své neúspěchy v LaLize. Girona se totiž s pouhými třemi výhrami nachází až na dvanáctém místě.

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Cillessen - Rozada, A. Suárez, McKenna, Muñoz - Essugo, Campaña - Januzaj, K. Rodriguez, Moleiro - Silva

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - Frances, D. López, Krejčí - A. Martinez, Misehouy, Herrera, Gutiérrez - Danjuma, Stuani, Miovski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.63 - 3.32 - 2.90

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona

sobota 21:00

Boj o prvenství v tabulce se na prahu 11. kola týká tradičně těžkých vah - Realu Madrid a Barcelony. První letošní El Clásico se uskuteční na Santiago Bernabéu v Madridu a v lepší výchozí pozici jsou Katalánci. Tabulku vedou o tři body, a navíc se posílili výhrou nad jiným gigantem Bayernem Mnichov. V Lize mistrů úřadoval i Real Madrid, který pro změnu fantasticky otočil utkání s Borussií Dortmund. Ve vzájemných zápasech s Barcelonou už čtyři soutěžní zápasy v řadě neprohrál.

Jeden z nejsledovanějších zápasů na světě je opět tu. Sobota bude ve znamení El Clásika, tedy souboje, který zastiňuje všechny ostatní. Real Madrid versus Barcelona je hlavním tahákem programu LaLigy, obzvlášť, když se oba soupeři nacházejí ve skvělé formě.

Před vzájemným střetnutím si totiž v Lize mistrů vyšlápli na německé velkokluby. Real Madrid v repríze posledního finále fantasticky otočil výsledek proti Borussii Dortmund a zvítězil jasně 5:2, zatímco Barcelona zdemolovala jindy neoblíbený Bayern Mnichov 4:1.

Real i Barcelona mají i skvělou domácí formu. Bílý balet jako jediný společně s Atlétikem ještě neprohrál a Barca s jedinou porážkou a devíti výhrami celé soutěži kraluje. Rozdíl mezi vedoucím týmem a obhájcem prvenství činí tři body, vzájemný souboj je tak zároveň bojem o průběžné vedení. "V zápasech jako je El Clásico nebo derby je vždycky těžké najít favorita. Nevím kdo je favorit, bude záležet na dynamice utkání. V tomto střetnutí se může stát cokoliv," nechal se slyšet trenér domácích Carlo Ancelotti.

Real Madrid je na utkání dobře připraven a chce navázat na předchozí dvě výhry s Villarrealem a Celtou Vigo. "Tým je namotivovaný. El Clásico je vždy soutěživé, tvrdé a bojovné utkání. Je to oslava fotbalu a my chceme před našimi fanoušky uspět. Barcelona má jasnou představu o hře a vede si velmi dobře. Je to statečný tým a my se musíme připravit, abychom hráli co nejlépe," rozpovídal se italský stratég.

Sobotní duel bude vůbec prvním El Clásikem pro Kyliana Mbappého či pro německého trenéra Hansiho Flicka. Hostující kouč si výhru nad svým bývalým zaměstnavatelem Bayernem pochvaloval, ale připustil i nedostatky, na kterých je potřeba zapracovat. "Máme svůj přístup a nápady, měli jsme je už proti Bayernu a uvědomili si, že se musíme ještě zlepšit. Na každý zápas se musíme připravit a přizpůsobit se mu. Teď hrajeme proti Realu Madrid a všichni hráči jsou připraveni. Věřím jim, protože hrají skvěle a to jak s držením balónu, tak i bez něj. Ukázali jsme to a budeme to ukazovat i nadále," prohlásil Flick.

Barcelona se těší vynikající formě, v LaLize přejela Deportivo Alavés a Sevillu, v Lize mistrů už zmiňovaný Bayern Mnichov. S Realem Madrid však pojí Barcelonu horší vzájemná bilance, alespoň co se posledních let týče. V minulé sezoně vyhrál Real všechny tři zápasy a celkově vyhrál už čtyřikrát v řadě.

Real Madrid bude postrádat Thibaulta Courtoise a Rodryga, jinak má Ancelotti kam sáhnout. Připraven už bude i Brahim Díaz. V dobré kondici je i Barca, které už se zotavili Frenkie de Jong, Dani Olmo a Gavi. Všichni budou připraveni zasáhnout do hry, avšak jedničkou ofenzivy je polský kanonýr Robert Lewandowski.

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Lunin - Vazquez, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni, Camavinga - Bellingham - Vinicius, Mbappé

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Peňa - Koundé, Cubarsi, I Martinez, Baldé - Casado, Pedri - Yamal, Fermin, Raphinha - Lewandowski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.01 - 4.26 - 3.38

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC

pátek 21:00

Tradiční páteční předehrávku v LaLize zprostředkuje katalánský Espanyol, jenž si na RCDE Stadium pozval Sevillu. Oba kluby mají co napravovat, protože nejenže v minulém kole prohrály, ale ještě oba dostaly od svých soupeřů pořádný příděl branek.

Za prvních deset utkání se Espanyolu rozhodně nedařilo tak, jak by si jeho fanoušci přáli. Šest porážek, jedna remíza a tři vítězství stačí momentálně až na patnácté místo, přičemž jeho náskok na sestupovou propast činí jen pouhé dva body. Nejlepší formu měla družina trenéra Manola Gonzáleze mezi koncem srpna a polovinou září, kdy se jí povedlo ze tří zápasů posbírat sedm bodů. Jenže to je teď jen vzdálená vzpomínka.

Za sebou totiž má výbuch z minulého kola, ve kterém jí Athletic nadělil rovnou čtyři branky. To není nic zas tak neobvyklého, protože celkově už Espanyol dostal sedmnáct branek! A to ho řadí na čtvrtou příčku v žebříčku nejhorších obran celé ligy. Dalším problémem je fakt, že proti Seville se katalánskému celku vůbec nedaří. Je pravda, že minulou sezonu strávil ve druhé lize, nicméně nad Sevillou vyhrál naposledy v roce 2017.

Trenér González se nyní musí obejít bez zraněné trojice Fernando Calero, Javi Puado a Edu Exposito, zatímco hosté dorazí bez záložníka Saúla Ñígueze. Návrat do sestavy ale hlásí obránce Tanguy Nianzou, který si nezahrál minulé kolo kvůli kartám.

A určitě je rád, že chyběl, protože asistovat přímo takovému debaklu, to se sebevědomím sportovce neprovede nic příjemného. Bez něj v sestavě totiž Sevilla minule inkasovala nepříjemných pět branek od rozjeté Barcelony. Pro tým trenéra Pimienty to bylo velmi negativní vystřízlivění poté, co v předchozích třech duelech ztratila Sevilla jen dva body. V tabulce se proto propadla až na třináctou příčku.

Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
García - El Hilali, Goméz, Kumbulla, Olivan - Gragera, Lozano, Milla - Tejero, Cheddira, Romero

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Carmona, Badé, Nianzou, Pedrosa - Agoumé, Lokonga, Sow - Peque, Romero, Lukebakio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.10 - 3.18 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
10
9
0
1
33 : 10
27
2
Real Madrid
10
7
3
0
21 : 7
24
3
Atlético Madrid
10
5
5
0
16 : 6
20
4
Villarreal CF
10
5
3
2
18 : 18
18
5
Athletic Bilbao
10
5
2
3
17 : 11
17
6
RCD Mallorca
10
5
2
3
10 : 8
17
7
Real Betis
10
4
3
3
10 : 9
15
8
CA Osasuna
10
4
3
3
14 : 16
15
9
Rayo Vallecano
10
3
4
3
11 : 10
13
10
Celta Vigo
10
4
1
5
17 : 17
13
11
Real Sociedad
10
3
3
4
8 : 8
12
12
Girona FC
10
3
3
4
11 : 13
12
13
Sevilla FC
10
3
3
4
10 : 15
12
14
Deportivo Alavés
10
3
1
6
13 : 18
10
15
Espanyol Barcelona
10
3
1
6
10 : 17
10
16
Getafe CF
10
1
6
3
7 : 8
9
17
CD Leganés
10
1
5
4
6 : 12
8
18
Real Valladolid
10
2
2
6
8 : 21
8
19
UD Las Palmas
10
1
3
6
12 : 19
6
20
Valencia CF
10
1
3
6
7 : 16
6

Zbývající zápasy

28.10. 21:00
RCD Mallorca - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (634)

Přidat komentář
Mateo16
Reagovat
vacin

Jeho zakončovací schopnosti bych přirovnal porovnatelné k tvým schopnostem napsat zde kloudný příspěvek...

Reagovat
Jordi Alba

Zas aspoň trošku respektu k Sorlothovi by neuškodilo...

Reagovat
vacin

Omlouvám se, nechal jsem se unést

Reagovat
fantomas10

U te prvni sance jsem nechapal, jaktoze ten balon neklesa za branu, pak jsem pochopil

Reagovat
Xavivax1

OT: V prvním zápase osmifinále Inter Miami - Atlanta Utd 2:1

Reagovat
Gazdo

Noo stale si myslim ze napriek momentalnej fazone tak je Real favorit a dokonca by som si dovolil povedat ze nie uplne mierny. Oni sa nejako nezdaju lebo ten futbal nie je na oko ale proste neprehravaju a ked potrebuju tak zapnu. Nie je to futbal ktory by som dokazal pravidelne sledovat ako fanusik ale obdivovat to musim a teraz trosku prianiu -> podme ich rozlozit na atomy

Reagovat
Paganini

Tak Real je na novém Bernabeu favorit proti komukoliv

Reagovat
Salfovic

Kurzově je jasný favorit 1,9 ku 3,5

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kenneth

Alibisto

Reagovat
Gazdo

Tak je to bohuzial tak ostatne ten rok bez prehry v lige nie je uplne nahoda. Ale ako spravny fanusik a milovnik Hansiho verim ze vas porazime a drtivo

Reagovat
Kenneth

S touhle formou musíte jít do zápasu s tím že vyhrajete, kor když jste rozmetali Bayern.

Reagovat
Novak.Usykovic

Bayern je tým v rozkladu těžící pořád z hypu okolo Heynckese a roku 2013.

Reagovat
Paganini

Bayern je hrozný, vtipný trenér, komičtí stopeři, v záloze ani nevím kdo jim hraje, na křídlech lamy jako Sane, Gnabry... jediný Kane "za něco stojí" a i tak je to loserska lama z Tottenhamu. Celkově všechny top kluby šli kvalitou hráčů do zadele, ale brát Kompanyho Bayern jako nějakou hrozbu je solidní wtf. Ten kádr je hrozný.

Reagovat
Novak.Usykovic

Pojďme srovnat dekády.

Arsenal 2003/2004 > Arsenal dnes

Chelsea 2004/05 > dnešní Chelsea

ManU 2007/08 > dnešní MU

Liverpool za Owena a Gerrarda či Torrese > dnešní Liverpool (jenom měli smůlu na větší konkurenci)

AC Milan 2003 - 07 > dnešní AC

Inter Milán 2003 - 2010 > dnešní Inter

Juve 2003-2013 > dnešní Juve

To samé Lazio a As Roma lepší než dnešní Římani

Bayern 2013 > dnešní Bayern

Leverkusen 2001 > dnešní Leverkusen

Valencia 2000's > dnešní Valencia

LaCoruna 2000's > kde je LaCoruna lol

Sevilla 2007 > dnešní Sevilla

Real 2014 > dnešní Real

Barcelona 2008/09 > dnešní Barcelona a takhle kolem dokola

Porto 2003-2010 > dnešní Porto

A to že sem přibylo pár týmu jako PSG nebo ManShitty? Tak na to jim séru.... Protože se počet špičkových týmů se snížil z 15 na 3 nebo 4. Mě už ten fotbal fakt nebaví a nehorázně mě ta mr.dka irituje ..... Fotbal šel dolů ve všech ohledech. Dnes hrají fotbal v 60 procentech influenceri, ne profici.

Kde jsou ku.rva ty poradny narušený týmy a ty stovky ikonických hráči a hvězd z obran, záloh a útoku. Pak tu akorát pobíhají vocasove na úrovni Tore André Flo jako Erling Gaylaand.

Fotbal je na dně.

Reagovat
Kluivert9

Vlastně kdyby Barca Bayern neporazila, tak by to byla ostuda, že?

Reagovat
Paganini

Ani né chlapče, ale porazit Bayern s Robbenem a Riberym je něco jiného než zdolat dnešní Bayern.

Reagovat
drussbarb

Neříkám, že je to tvůj případ, ale u mě v práci používal oslovení ”chlapče kolega, který tím zakrýval ukázkový napoleonský syndrom (skrýval jej neúspěsně). Pokud nejsi Jyrka, tak sorry.

Reagovat
Xavi

Nebo to říkal, protože si nepamatuje jména ne?

Reagovat
drussbarb

Tak teď si tak trochu říkám, jestli náhodu neznáš stejné knížky jako já

Reagovat
Gazdo

No neviem ci si ten zapas videl ale romzetanim by slm to nenazval. Tak keby Bayernu vysli niektore prihravky o cm lepsie tak to mohlo skoncit uplne opacne

Reagovat
Kenneth

Kdybysme neměli v LM Cortouise, tak jsme bez bodu po třech zápasech. Takhle se to brát nedá.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Eichel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Ladas321

Od té doby co Ronaldo odešel z Realu, tak první El Classico na které se těším.

Reagovat
misinho7

Och dlho som sa tak na El Clasico netešil.

Dnes vlastne mozme vyrovnat aj ten rekord v neporazitelnosti (43 zapasov)

Reagovat
O.Giroud

ani ja

Reagovat
sensei25

Ja verim nasim ako dlho nie.To ze nehra Tibo je pre nas obrovska vyhoda.Top brankar na svete.Obranu staviam viacmenej na rovnakej urovni,zalohu mame podstatne lepsiu a hlavne kreativnejsiu.A utok.Raphinha s Yamalom nie je urcite horsia dvojica ako Vini s Mbappem,ktory sa zatial stale len hlada.Tip 1:4

Reagovat
Novak.Usykovic

Vy jste zase přišli o Tera Štěknu ... A Rafinha a Džamal nejsou na úrovni Mbappe a vítěz zlatého míče Vinnie. Splaces dneska. Máte výhodu v záloze, ale jestli se ječné Jude a Modric s Valverdem, tak je s vama konec.

Reagovat
Novak.Usykovic

Jestli se hecne*

Reagovat
sensei25

Vas staci nechat hrat(tvorit) a komedia je na svete.Dufam,ze Flick to ma precitane a necha Vas “hrat” futbal.Tak ako to urobil Dortmund vo finale a v poslednom zapase.Skoda ze zakazdym vydrzali iba prvy polcas.

Reagovat
los_blancos

Real s Dortmundom tvoril?

Reagovat
sensei25

Presne tak “tvoril”.Pochopil?

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kluivert9

Tak snad nebudou nikdy na úrovni Mbappeho.

Reagovat
Novak.Usykovic

Mbappe vyhrává válku, malé krysy vyhrávají dílčí bitvičky.

Reagovat
Kenneth

Courtois out, Vázquez vpravo, hledající se Bellingham a špatná souhra Viniciuse s Mbappem. Moc nám nevěřím, bral bych i bod.

Reagovat
Kily

Čekám, že vyhrajete o dva góly

Reagovat
Kokesh

Většinou ti nejlepší v takových zápasech ožívají. Lunina tu chtěla spousta fanoušků loni i na finále LM a Cafucas je jistota vždy a všude. Tady forma nerozhoduje.

Reagovat
ACSeRw!n

dneska nam verim jako nikdy - 3:0

Reagovat
Paganini

easy win

Reagovat
Pithivier

Vedet co jsi zac, tak se ti jdu osobne vysmat do ksichtu

Reagovat
ramm+

Reagovat
Salfovic

Po zápase se ti vysmívat nebudu, jen by mě zajímalo, proč zrovna včera? Vždyť byly časy, kdy na tom byl Real lépe a Barca zase hůře.

Reagovat
ACSeRw!n

nemuzu odpovidat

Reagovat
whatever

A je to tady

Ve stredu v noci jsme hrali tezkej zapas proti Bayernu doma, v patek jsme cestovali do Madridu. Moc casu na odpocinek nebylo, ale vyhodou oproti prvnim dvema mesicum je, ze muzeme konecne stridat - Olmo, De Jong, mozna Gavi.

Tesim se! Visca el Barca!

Reagovat
Crustyq

Hodně vytáhlá linie Barcelony proti rychlíkům z Realu - na to jsem dost zvědavý. A pro některé hráče pořád jeden z prvních velkých zápasů. Ale jinak nám věřím.

Reagovat
Crustyq

A jeste z Peni nejsem moc klidný...

Reagovat
LAM

Peňa je jednoznačně nejslabší článek, ale po zranění Stegena si budeme muset tuto sezónu zvykat.

Reagovat
O.Giroud

2:5 lebo Pena a nasimulovana pena

Reagovat
Dr. Admess

Beru i bod dnes. Vedeme o 3 body, hrajeme venku. Udržet náskok by bylo přijatelné.

Reagovat
sylarko

Reagovat
patas92

Případná ztráta zas tolik neřeší. Spíš bude důležité jak to bude vypadat herně

Reagovat
Kluivert9

Ale zas kdy jindy je doma porazit, než dnes.

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
Haaland

Real vyhraje 2:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Jordi Alba

Hlavně ať to nepomrdá rozhodčí na jednu nebo druhou stranu, ať můžeme nadávat jenom na Peñu.

Reagovat
Gazdo

A Roberta

Reagovat
Kluivert9

V Comu

Reagovat
Gazdo

Nech si nemysli ze ho to minie ked odide zo Spanielska. Stazovat sa proste musi

Reagovat
Kluivert9

Síla zvyku

Reagovat
Arsenal.FC

Ani náhodou Barcelona vyhraje 0:2 a oba dva góly dá Raphinha. Letos mám takový

typ že Barcelona vyhraje Ligu. Bylo by pěkně kdyby jsme také vyhráli ligu

Reagovat
Xavivax1

Treble

Reagovat
Pepe1911

Typ jak cyp,

Sesekám tě a budeš rip

Reagovat
Arsenal.FC

Polib mi pr..l

Reagovat
TactXak

Jestli nebude červená, tak mě to zklame. Červená to musí být a od začátku bitky. Ať je zábava.

Reagovat
zasranej malíř

Lunin,Lucas,Militao,Rudiger,Mendy,Tchouameni,Camavinga,Valverde,Bellingham,Mbappe,Vini Jr

Choreo ready, ať je pěkný zápas

Reagovat
TactXak

Tvl, s takovou defenzivou dá Barcelony minimálně 3 góly

Reagovat
misinho7

boli zvesti ze bude Mili napravo ale tak dal doveru Lucasovi tak uvidime,

A Luka potom do rozbehnuteho zapasu

Reagovat
zasranej malíř

Luku jsem čekal od začátku Luka,Brahim,Endrick,Arda...dobří žolící do průběhu zápasu

Reagovat
Kokesh

Takového zbabělého činu dávat CB na RB je schopna jen Barcelona

Reagovat
zasranej malíř

FCB: Iñaki Peña;

Koundé, Cubarsí, Inigo Martínez, Balde; Casadó, Pedri, Fermín;

Raphinha, Lewandowski, Lamine Yamal.

Reagovat
O.Giroud

užil sem si

Reagovat
avicii

Dnes večer si clasico pustím, snáď sa budem baviť a je mi jedno ako to skončí

Reagovat
sylarko

No uz pomaly zacinaju ist na mna nervy. Budem rad i za remizu. Ale hlavne aby sme podali dobry vykon

Reagovat
doocetung

3:1 2xLucas,Arda

Reagovat
doocetung

3:1 2xLucas,Arda

Reagovat
doocetung

3:1 2xLucas,Arda

Reagovat
doocetung

3:1 2xLucas,Arda

Reagovat
Jordi Alba

Jak tipuješ výsledek?

Reagovat
doocetung

jak to mám vědět ?

Reagovat
patas92

Však to píše, výhra Barcelony 3:12

Reagovat
doocetung

to mi nevychadza

Reagovat
patas92

Nakonec si byl se svojim tipem 3:12 nejblíž docente

Reagovat
Pepe1911

Bohužel dnes nám vůbec nevěřím. 3:4

Reagovat
TactXak

S takovou defenzivou méně jak 3 góly Barcelony budou překvápko

Reagovat
MystycMac

Real nedopadne lepšie ako Bayern stredu...

Reagovat
TactXak

Hlavně ať to není další nuda Bitky, goly, emoce a budeme všichni spokojeni.

Reagovat
Pepesma

bitky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

V Barceloně dnes potečou potoky slz.

Reagovat
Wayne Rooney

Ty mi čteš myšlenky

Reagovat
LAM

Jako kvůli tomu, že se na nás maximálně dotáhnete?

Reagovat
doocetung

spíš kvůli Tebasovi,Perezovi,rozhodcimu, VAR , nepokropene trave atd.

Reagovat
Ed_Hazard

Franca si zabudol.

Reagovat
valloire

jasná věc

Reagovat
Xavivax1

Radostí

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
el Principito

za troubu, jako vždy

Reagovat
ramm+

Reagovat
Majk91

Reagovat
Wayne Rooney

Jen aby to Barcelona neposrala jak v minulé sezoně v lize mistrů ve čtvrtfinále proti PSG smolaři sou na to dost velký

Reagovat
Pharrell

Hala Madrid !!!

Reagovat
adyss2

to čo je za kokota v štúdiu? zdá sa mi to či to je slovák co mluví česky?

Reagovat
zasranej malíř

Karol Kisel

Reagovat
ACSeRw!n

ano je to jedinej soudnej slovak, co se naucil cesky

Reagovat
dantetomas

Ale picu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
TactXak

Pouštím zapas v originálním španělském komentáři, lepší jak poslouchat kkta Jinocha zas

Reagovat
zasranej malíř

Michal je dobrej, dává tam do toho alespoň emoce

Reagovat
TactXak

Nechci být sprostý, ale je to protezovany zmrd. Komentoval Real během týdne, pak Spartu, Slavii, teď Classico. Komentuje každé finále, každý šlágr. Může jít rak do prdele.

Reagovat
adyss2

Reagovat
adyss2

Reagovat
TactXak

To je kotel. Nejlepší aréna na světě.

Reagovat
TactXak

Super, Jinoch zase něco dojebal a nekomentuje, super! klaun

Reagovat
maxton

prosím nejaký link na stream ?

Reagovat
zasranej malíř

Ještě že ofsajd

Reagovat
ACSeRw!n

katalanci nevi kde sou

Reagovat
Wayne Rooney

Reagovat
TactXak

Offside nebyl, klaun Mbappe. Machýrek

Reagovat
unk

Cama na hrote...hm

Reagovat
king23

Offside neofside, tohle se musí dávat v takové utkání

Reagovat
zasranej malíř

Právě že to nedal, tak jsem byl nakonec rád, že byl ofsajd ale jasný to musí dávat jinak

Reagovat
Haaland

Ta Barcelona je ale čajová. Real a City jsou nejsilnější kluby na světě bylo by krásné vidět finále Real Madrid vs Man. City

Reagovat
Majk91

Reagovat
Kixi Syhimour

Inaki

Reagovat
Xavivax1

Vau, To byl zákrok

Reagovat
ACSeRw!n

Pippo Mbappe

Reagovat
O.Giroud

mega zákrok

Reagovat
TactXak

Tvl, Mbappe tři gólovky, ano, sice offside, ale všechny vyřešil na picu Zase začíná pěkně.

Reagovat
MystycMac

Barca si znich robi prdel v tych ofsajdoch a tie polene netušia čo robiť ...A Bellingham už nikdy gol neda...

Reagovat
king23

No tak zatím po 15 minutách jsme jasné lepší, vyborne napadáme. Jsem prekvapenej, čekal jsem holomajznu v prvním poločase. Bohužel nic z toho, snad to nebude mrzet

Reagovat
Csaplárova past

Mate nekdo funkcni stream? Web s reddit streamy hlasi chybu 500 a co jsem nasel, tak se porad zastavuje

Reagovat
TactXak

Ja sleduju Novq Sport 4 přes Telly a zastavuje mi taky, co máš z toho

Reagovat
Miguel19

To je jenom čekání, kdy to Realu vyjde.

Připomíná mi to loňský zápas Spurs proti nám, když i v 9 hráli lajnu na půlce...

Ale zajímavej zápas zatím...

Reagovat
TactXak

Mbqppe a Junior úplně, ale úplně jebou na bránění. Nechávají na svých stranách dalnice pro soupeře a ani se neobtezuji vratit dal, než po stredovou čáru. Až bude stát proti Realu klub jako City, tak je úplně roztrhají.

Reagovat
MystycMac

:DDDDDDD to su tupci a Barca sa im smeje oni snáď netušia čo je offside....

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
MystycMac

oni vôbec tomu nechápu 5 offside už

Reagovat
Gazdo

Sudi ale zatial solidny chuj…

Reagovat
TactXak

Nevím, co jako zamýšlí Ancelotti s Mbappem a Juniorem, že jim absolutně toleruje nebránit a jen čekat na balón vpředu, jak v roce 2005, ale tohle se jim vymstí. Real totiž hrajev defenzivě jen v 8 lidech, lol.

Reagovat
ACSeRw!n

kam to kopou do pici.. ale rychlostne sme jinde.. neskutecny tempo dnes

Reagovat
Rizek

Zatím nás slušně větrají. Jestli to takhle chceme hrát celý zápas, tak by z toho mohla být slušná darda.

Reagovat
Haaland

No zatím jste takový čajíček

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
MystycMac

Mbappe a Vinicius to je parodia na zakončovateľov na dedine to robia lepšie

Reagovat
TactXak

Reagovat
drussbarb

Už běž do řiti

Reagovat
Rizek

Tchuameni slušný čuně.

Reagovat
ACSeRw!n

tak schvalne z kolikatyho najezdu trefi konecne branu

Reagovat
Thomass28

slušný sudí i s varem dohromady..takovou červenou nevidět ani s videem neuvěřitelné...

Reagovat
MystycMac

Jednu žltú Casado mal mat určite ale Redku zatiaľ nie

Reagovat
Thomass28

a ten tchouameni červenou...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Jesfey

Reagovat
martin.b

to zakončení je zatím slušnej úlet

Reagovat
TactXak

Kolik ten francouzský kokkt ma za 25 minut offsidu? 6? To jsem ještě nezral tvl. Ani u Inzagjhiho.

Reagovat
MystycMac

nepochopil stále....

Reagovat
ADM

Čo s týmto chceme dosiahnuť?

Reagovat
MystycMac

Real je uplne mimo to bude Easy win 0:3

Reagovat
Haaland

Však vy Man.United se jentak nezvednete min. 10 let ligu mistrů hrát nebudete

Reagovat
mistr129

Střely 1:4, střely na branku 0:2, katalánský válec

Reagovat
mistr129

2:4

Reagovat
mistr129

1:4

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

Ok kľud

Reagovat
TactXak

Neskutečných 25 minut Zakončení hráčů sami před golmanem jak někde z krajského přeboru, a co minuta, to offside. Tohle je jak nějaká parodie na clasico.

Reagovat
TactXak

Ale tempo super.

Reagovat
Rizek

Ten Vinicius je fakt kokot.

Reagovat
Haaland

Goooooool čajová Barca

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
Rizek

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
ramm+

Reagovat
mimi_united

Bellingham záver minulej sezóny, Euro, aj aktuálne nová sezóna čistá katastrofa.

Reagovat
Sigma Olomouc

Joooooo

Reagovat
ACSeRw!n

desatej ofsajd

Reagovat
drussbarb

Ještě že tak, už jsem hloubí hroby. Začínáte přebírat zápas, ale super zápas!

Reagovat
Sigma Olomouc

Tak nevadí, no

Reagovat
Haaland

Tak nic škoda ale brzy Real dá gol

Reagovat
MystycMac

Ta Ofsajdová línia Barcelony to je dokonalosť...

Reagovat
Rizek

Jako ale tohle je jak chůze po provazu v desátým patře.

Reagovat
ADM

Offside neoffside, príde ich pravdepodobne ešte par ak budeme hrať až takto vysoko

Reagovat
TactXak

Je tohle náhoda nebo Barcelona vytvořila nějaký geniální systém na offside past? Dokáže to někdo vysvětlit? Nechápu.

Reagovat
Cracker10

Cubarsi hori jak papir

Reagovat
alcantara

Este sa tesi?

Reagovat
O.Giroud

cubarsi tragedia

Reagovat
MystycMac

Lewandowsky

Reagovat
drussbarb

Parádní fotbal, oba týmy hrají super, reklama na fotbal

Reagovat
TactXak

Jo, oba týmy jdou dopředu, žádná vyckavana. Jaký rozdíl oproti City a predrzavani balonu a prihravani zleva doprava. Jenže City by zase využilo to nebraneni Mbappeho a Juniora.

Reagovat
MystycMac

ja vidím len dokonale organizovanú defenzívu Barcelony a Tragickú ofenzívu Realu....

Reagovat
TactXak

36' a osmý offside Realu. Lol.

Reagovat
Rizek

Bellingham žlutá jak hovado.

Reagovat
MystycMac

odpustil aj Casadovi a Cubarsimu...

Reagovat
Rizek

ani jeden neměl takhle jasnej faul.

Reagovat
Rizek

Ale ať je to jak chce - Mbappe je skvělej hráč.

Reagovat
Xavivax1

Kromě rychlosti nemá nic

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Majk91

Reagovat
Ladas321

Reagovat
TactXak

Jo, do ofenzivy, do defenzivy neumí nic. Oh wait, protože se ani neobtezuje vrátit do prostoru, ne tak za balón. Takže vlastně tým s ním hraje v 9 hráčích v obraně.

Reagovat
Transfermarkt

Nechápu, proč si nebyl ve studiu misto Kisela. Tvé rozbory jsou neskutečné. Můžeš mi prozradit, jakou trenérskou licenci vlastniš?

Reagovat
Haaland

Na Haalanda nemá....Haaland je skvělej Mbappé je dobrej

Reagovat
Rizek

Kdybych si mohl vybrat, tak stopro Haaland.

Reagovat
Haaland

Reagovat
Gazdo

Tak ja zase Kyliana. U nas by mohol hrat tam kde je mu to prirodzene a samozrejme je to ovela lepsi futbalista ako Erling

Reagovat
Rizek

Haaland by nám dal přesně to, co bychom potřebovali. Navíc je to bezproblémový člověk.

Reagovat
Gazdo

Kde sa stale berie ten narativ ze je Mbappe problemovy?

Reagovat
patas92

Dneska měl problém dát gól

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
drussbarb

Reagovat
misinho7

Reagovat
Gunner14

Reagovat
TactXak

Tvl, klobouk dolů před Bellinghamem. Klobouk dolů před ním, že takový hráč má kvůli Mbappemu, který čeká jen na hrotu a nevrací se, de facto dvojnasobnou robotu. Takový hráč a běhá tam po pravé straně, jak kdyby byl bek nebo defenzivní záložník

Reagovat
Hachim Mastour

Bellingham je box to box záložník. Nie AM

Reagovat
TactXak

Ale běhá po pravé straně jak bek. Protože musí, Mbappe tam vůbec není.

Reagovat
gargi11giggsy

Reagovat
alcantara

Fermin a ten jeho prvy dotyk, to je proste na past, zas a znovu.

Reagovat
Thomass28

Očividně si zapomněl vzít karty pro bílé snad si je o přestávce aspon vezme

Reagovat
Xavivax1

Vždyť Casado dostal kartu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hachim Mastour

Zábavný zápas

Reagovat
TactXak

Tvl, nevěřím, absolutně nevěřím, že v roce 2024, potažmo 2025, může vyhrát Ligu Mistrů tým, který hraje v obraně 2-8. Čili dva hráči před balónem, kteří úplně jebou na bránění. To prostě nejde.

Reagovat
LAM

Proč tomu opičákovy pořád prochází to filmování a věčný nadávání rozhodčímu?

Reagovat
O.Giroud

Ten by v Arsenale atakoval rekord v počte červených za sezónu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
valloire

Viniho lze zastavit pouze faulem.

Reagovat
20fredy20

A Rudiger vie zastavit niekoho pouze faulem.

Reagovat
O.Giroud

ho zastavili čisto úplne s klidem

Reagovat
drussbarb

Proč o hráči soupeře, který JE debil, píšeš v souvislosti s barvou pokožky? To normální slušný člověk nedělá

Reagovat
martin.b

Fermín zatím dost utopenej, Olmo je zatím špatnej ? Sledovat jinak na míči Pedriho s Casadem je boží, to v PL moc nemáme

Reagovat
misinho7

Výborný zapas ale mohli by sme si strazit tie ofsajdy. Hlavne Mbappe teda.

Ale inac nasadenie top.

Reagovat
Kluivert9

Slušný šachy Zatím bych náš výkon zhodnotil, jako kontrolované čekání na větší šanci.

Reagovat
MystycMac

Ta Ofsajdová línia Barcelony to je dokonalosť, Real absolútne netuší čo robiť + Pena výborne číta hru...Barca to rozhodne v druhom polčase nejakou strelov z diaľky alebo štandartky.

Reagovat
patas92

Pedri s Casadem to zvládají skvěle. Fermin musí co nejdřív domů.

Pro Barcelonu štěstí, že Bellingham schopný nabíhat za tu vysokou obranu z druhé vlny utopený někde na lajně.

Reagovat
Novak.Usykovic

Dívám se souběžně na ufc a když vidím, co Rakic a Ankalaev ustojí a Lewandovski se tam válí po zemi jako malé prase...

Lewandovski by potřeboval jednu na rypák a na bradu od Ankalaeva, aby si uvědomil za co se padá. I když ona už ho asi bije ta jeho karatista co má doma, podpantoflák pšončí.

Reagovat
LAM

Může mi někdo vysvětlit, proč se ve Španšlsku nepískají ofsaidy a čeká se až na znamení od Varu? Tohle úplně mění ráz hry, když se hraje tolikrát dohrává akce úplně zbytečně. Jinak se mi dnes nelíbí Fermín a dal bych tam Olma.

Jinak Peňa je hrozně nejistej v rozehráce.....

Reagovat
mupi23

protože španělský rozhodčí jsou ještě horší než jejich kolegové v Anglii

Reagovat
Rizek

Zvláštní půlka. Opticky nás Real těma dlouhýma balonama válcuje, ale statisticky jsme lepší a nebezpečnější. Začátek od nás dost nejistý, ale čím dál víc se dostáváme do hry.

Do druhé půlky čekám, že tam dá Carlo Modriče, aby taky Real hrál fotbal a ne jen bezmyšlenokovité nakopávání na rozběhnutý rychlíky. My musíme přidat v presingu, abychom se dostávali k balonu v nebezpečnějších prostorech.

Reagovat
Doubas

Myslím, že Flickova taktika zvolená výborně. Normálně je Real 1. poločas jalovej, dneska se čekalo, že za to vezmou od začátku, což se stalo, ale to jsme přečkali a časem jim dojdou jim síly.

Reagovat
Paganini

Prej nejlepší Barcelona za poslední roky,,,haha????

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
mupi23

Hezký tempo, zakončení neuvěřitelný, na počet ofsajdů asi nejbohatší zápas historie.

Reagovat
Pony Slaystation

Vini minimálně žlutou za to, co předvádí k rozhodčím. V LL se tohle může?

Reagovat
LAM

On ano jinak rasismus

Reagovat
mupi23

Reagovat
Vápeník

Reagovat
Rizek

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
drussbarb

Rasismus je psát o něm, že je opice

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

jj muze se to ve vsech jizanskych ligach.. mrkni do JA, to by po pezi minutach nemel kdo hrat.. piskani se musi prizpusobit temperamentu hracu

Reagovat
avicii

Takúto picovinu som už dávno nečítal

Reagovat
ADM

Yamal potrebuje vidieť trošku červeno, zatial tam chyba emócia..

Reagovat
Gazdo

Inak pride to len mne alebo Lamine posledny zapasy voli tie najefektnejsie a nie tie najjednoduchsie riesenia?

Reagovat
Mateo16

Netusim ale dnes slusne zamrdava protiutoky Stale ale lepšie ako neviditelny Raphinha proti Lucasovi

Reagovat
Kokesh

Jako s tím co si RM a Bayern vytvořili za 1. poločasy je fakt k uznání, že dostali jen jeden gól....rozhodují cm, je to hodně odvážný, každopádně asi nic s čím by se dalo dlouhodobě uspět.

Určitě ale zajímava taktika od Flicka, ale tak nějak bych čekal že rychlostní typ jako Mbappe si umí odskočit a ne že udělá světový rekord ofsajdů za poločas...

Vini je úžasný, zpět ve formě, Tchou mi extrémně dlouhodobě vadí.

Reagovat
Haaland

Barca i Real oba dva su dobří to su kluby kteří maj na to vyhrát ligu mistrů a ještě Man.City a Liverpool..... Arsenal na to nemá jsou to smolaři a nikdy LM nevyhrajou to samé si už myslím už u PSG. Arsenal dostane klepec od Interu. Inter vyhraje 2:0 a Real porazí AC Milan 3:0

Reagovat
TactXak

Arsenal ji klidně může vyhrát, stačí trošku příznivý los. Hrají organizovane a takticky vyspěle. Ne jak Real.

Reagovat
Haaland

Arsenal vyhrat ligu mistrů jo? to už spíš věřím PSG že LM vyhrajou ale tak za 5 let

Reagovat
O.Giroud

klíďo

Reagovat
Haaland

Však uvidíme zítra jak Arsenal dostane klepec od Liverpoolu

Reagovat
O.Giroud

možno ak dostanú redku inak 0:0

Reagovat
MystycMac

Kamzat do je kráľ...

Reagovat
Miguel19

Yamal bídnej.

Reagovat
Gazdo

Nechapem ako si toto moze dovolit hentak zadrbat tu loptu… tam mu nadherne bezal Raphinha a este aj daleko mimo ofsajdu.. to mala byt nahravka do tutovky

Reagovat
mistr129

Reagovat
Messiáš

Pockame na Var?

Reagovat
Xavivax1

Tam se jeden zapomněl, čistý gol

Reagovat
Greny

Ten Bellingham má taky zakázaný dostat kartu???

Reagovat
Messiáš

Krasa Lewa

Reagovat
mistr129

To se dneska mašťáci na obou stranách předhání, kdo vystřelí z větší dálky?

Reagovat
MystycMac

Absolútne zaslúžene takto sa to robi ....

Reagovat
Miguel19

Lewandowski si dobře namazal Mbappého. Jedna akce, pohlídaný offside. Mbappé na druhé straně desetkrát v offsidu...

Někdy je lepší být pomalejší...

Reagovat
mimi_united

Barca <3

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
TactXak

Tak a tady vidíte rozdíl mezi pánem zakončovatelem a nahajpovaným namachrovaným kktem z Francie. Jednomu stačí jedna šance, druhý jich musí mít 4.

Reagovat
O.Giroud

easy až moc

Reagovat
Xavivax1

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
MystycMac

Real úplne na dne totálne nevedia čo hrať proti tej defenzíve...Barca ich preščala

Reagovat
martin.b

lol

Reagovat
ADM

Ty vole Lewa celkom gule, 15 metrov prázdneho priestoru pred sebou a on už zakončuje ..

Reagovat
CTM

Tiez som sa cudoval tomu zakonceniu

Reagovat
MystycMac

Dajte im 5

Reagovat
MystycMac

Reál na smiech celému svetu

Reagovat
O.Giroud

škoda, že im Sahin tak daroval výhru. Asi im bol niečo dlžný

Reagovat
TactXak

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Messiáš

Ty vole, Lewangolski uplne jinej hrac nez lonskou sezonu, on jeste potrapi i Haalanda o zlatou kopacku

Reagovat
TactXak

Mbappe žereš ty špíno francouzská? Nikdy nebudeš mít na takového hráče jako je Lewandowski. Kryple.

Reagovat
drussbarb

Kripl je tvá máme, že tě pouští k internetu

Reagovat
fantomas10

Drzitel zlateho mice kolik uz ma golu?

Reagovat
Jordi Alba

Sol tam ten hattrick!

Reagovat
TactXak

Lewandowski - man of the match.

Mbappe - kokot of the match.

Reagovat
CTM

Toto som necakal. Ale asi zasluzene zatial

Reagovat
20fredy20

Trapny Rudiger bez faulov neubrania ani Choreho

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
martin.b

Real je úplně mrtvej ve středu, potřebujou tam dostat Modriče

Reagovat
Xavivax1

Real by měl prodat Mbappeho a zkusit ten tým poskládat znovu.

Reagovat
Kejza

Hansi to tam trknul s Lewou zatim krása

Reagovat
drussbarb

To se mi hodně líbilo

Reagovat
patas92

To je hrozná sračka ten Camavinga

Reagovat
O.Giroud

ta má väčšinou pred sebou Filmiciusa, to sa na človeka nalepí

Reagovat
valloire

hraje dobře

Reagovat
-R2D2-

S balonem ano..

Reagovat
TactXak

Nemůžeš nic vyhrát velkého, když masv mužstvu krypla, který absolutně jebe na nějaké bránění a navíc dopředu zajebe x tutovek. A už vůbec nemůžeš vyhrát nic velkého, když máš v mužstvu i druhého, který jebe na bránění - Juniora. Ancelotti opět geniální taktika

Reagovat
Mateo16

Camavinga na Viniciusa no hanba

Reagovat
king23

Proboha kde ses tady vzal po té ostude minule?

Reagovat
Greny

Uz mu dej ho prdele žlutou za ty kecy...

Reagovat
fantomas10

V Tokiu nechapou co se to deje

Reagovat
EZ

lewa ale luxusne zakoncenia, to nebolo nic easy

Reagovat
Phillipinho

Nechapu, jak se Flickovi podarilo odemknout dedka

Reagovat
valloire

Kurtoá by oba měl.

Reagovat
EZ

ten druhy urcite nie

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
el Principito

Reagovat
Reggie

Ten druhej určitě

Reagovat
LeonardoUžoa

To ke ten zápas, jak tam v 75. Fede (totál neviditelný dnes) šoupne něco z 35 metrů a pak to tam v nastavení nějak dotlačí na remízu.

Reagovat
MystycMac

0:4

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
MystycMac

Reagovat
drussbarb

Reagovat
TactXak

Nedivím se, že Klopp vzal luxusně placenou dovolenou u Red Bullu, namísto se rozčilováním nad prací s dvěma idiotama Mbappem a Juniorem Ten, který naučil bránit Salaha, Maneho i Firmina, by s těmito regulérně zesedivel za půl roku. Škoda slov.

Reagovat
MystycMac

Traged

Reagovat
martin.b

tvl Kyliáne, to je slušná křeč

Reagovat
fantomas10

Tohle je ta zaloha realu poresena na 5-6 let dopredu?

Reagovat
O.Giroud

neboli FIFA záloha

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
TactXak

Kyliján man of the match

Reagovat
Messiáš

Casado skvělý výkon

Reagovat
el Principito

je to poklad

Reagovat
Jordi Alba

ter Stegen who ?

Reagovat
Xavivax1

Mr. Offside

Reagovat
LeonardoUžoa

Jako to je šilene s těmi ofsajdy dnes.

Reagovat
ACSeRw!n

proc to nemavne, kdyz to je tak jasny.. to je fakt mor fotbalu

Reagovat
martin.b

proč tohle nemávneš hned tvl

Reagovat
TactXak

Lewandowski dvě šance - 2 góly, krypl si jen chodí po hřišti, běhá jen dopředu a zaebal 4 tutovky

Reagovat
Kixi Syhimour

Wtf Lewa

Reagovat
Miguel19

Reagovat
LeonardoUžoa

tvl lewáč

Reagovat
O.Giroud

vole Lowa

Reagovat
king23

Dneska se.i ta hra vůbec nelíbí. Je to nervózní, nahoru dolu, nerozvazne. Takhle my obvykle nehrajeme. Možná to je ten pohledný fotbal, po kterém někteří volají. Šanci plno, 20 rohu, 20 nabehu do offsidu já radši tu starou Carlovu hru.

Reagovat
patas92

To je ocas To se beztak vymstí

Reagovat
MystycMac

no určite Mbappe to potrestá ešte 3x z offsajdu

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec, tohle bude 3:2.

Reagovat
Hachim Mastour

Zasa cakal namiesto okamziteho odpisania offsidu

Reagovat
O.Giroud

v spanielsku to maju asi nastavene tak, ze proste nechaju dohrat

Reagovat
TactXak

Prisaham bohu, v 65. minutě by si pohlídal offside i ozraly Inzaghi. To je naprosto neuvěřitelné.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
el Principito

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
20fredy20

Dneska keby nebol Var , tak Real vyhrava 7:2

Reagovat
O.Giroud

mozno 1:2 ostatne by borci zamavali

Reagovat
Greny

To je hovado ten Lewa

Reagovat
ADM

Yamal dole. Dnes najslabší hráč.

Reagovat
Moshe Dajan

Kylyján Želvé - mistr ofsajdů

Reagovat
valloire

Kylijánovi by měl někdo vysvětlit ofsajd.

Reagovat
Rox

Mbappe už tou hrou nakazil i Lewu

Reagovat
LeonardoUžoa

co to dělá pro Boha... hraje jak kdyby měl Anglický dres na sobě

Reagovat
drussbarb

Furt jsme ještě neprohráli

Reagovat
fantomas10

Reagovat
Moshe Dajan

Želvé netrefí ani piču..ani anál

Reagovat
MystycMac

Ten Pena to je boh...

Reagovat
O.Giroud

Mbappe z neho robí Boha, nabudúce príde Sorloth a bude ťahať jedna radosť

Reagovat
adyss2

používáte nekdo flightradar? má to nekdo tady vubec jak hobby?

Reagovat
GabrielBatistuta

Jako hobby asi ne, ale obcas kouknu.

Reagovat
adyss2

Reagovat
Mateo16

Carlo kurva striedaj tak tahaju nohy a ty zase 80 + minute urobis 2 striedanie

Reagovat
O.Giroud

ten netuší pokiaľ si to hráči nevyhrajú sami

Reagovat
king23

Mateo16 stridej, už 80 minut meles sračky

Reagovat
sylarko

Ja si jebnem diazepam asi bo ma jebne...sice je to 2:0 ale mohlo to uz byt a 4:0 byt to kludnejsie. Takto zas nervy az do konca

Reagovat
-R2D2-

V každým případě nezapomeň na ten diazepam.

Reagovat
sylarko

????

Reagovat
Greny

Proč ten Real trošku aktivněji nebrání, presink skoro žádný a to prohravaji

Reagovat
Moshe Dajan

nemají na to

Reagovat
Muffi

Protože Mbappé a Vinicius.

Když mělo PSG trio Neymar, Mbappé, Messi, nejvíc z nich se na presinku a bránění podílel první.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Nikikrew

Pedri world class

Reagovat
ACSeRw!n

grandiozni ostuda, Carlo ven

Reagovat
mistr129

Carlo může za to, že má v útoku dřeváka co nedá gól?

Reagovat
O.Giroud

tak on prišiel s tým, že ide hrať 2-8

Reagovat
ACSeRw!n

je to tak.. nekdo po tohle zapase bude muset letet a pochybuju, ze to bude Mbappe

Reagovat
ramm+

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Och...

Reagovat
MystycMac

No čo chlapci ????

Reagovat
Xavivax1

Pojďme, ještě 2

Reagovat
Moshe Dajan

real na ručník, směšná taktika

Reagovat
TactXak

Reagovat
Miguel19

Militao, Rudiger - čistá šílenost.

Reagovat
Ed_Hazard

Pekní žebráci. Zaslúžene a krásne nastavené zrkadlo celej tejto sezóne. Ešte padne 4. gól.

Barca tímovo o 2 levely lepšia. Miestami radosť na nich pozerať s akou lahkosťou hrajú.

Reagovat
Jordi Alba

Deset, deset!

Reagovat
zasranej malíř

To je v piči ten 2. poločas

Reagovat
20fredy20

Fuzaty Rudiger ak sa mu piskaju fauly , tak moze hrat tak za Podbrezovu ????

Reagovat
mayday

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
valloire

no to di do prdele

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Moshe Dajan

tak co, dají ti hoši v bílém ještě 6 gólů, nebo to umí jenom proti slabým týmům?

Reagovat
O.Giroud

daj mu druhú žltu za kecy močke

Reagovat
Moshe Dajan

děda Modrič tomu hodněš pomohl, díky

Reagovat
Miguel19

Vinicius je mrdka mrdek. Kéž by ten Zlatý míč nedostal.

Reagovat
Vápeník

Reagovat
martin.b

to je strašnej šašek fakt, ten si zaslouží fakt jediný...

Reagovat
valloire

Lunin

Reagovat
mayday

Pičus hraje kulový, nevrací se a ještě bude ukazovat prstem na rozhodčího... Úplně v klidu bych se ho pokusil zbavit a přivést hrot a želvu nalevo. Brazilec dělá Realu jen ostudu.

Reagovat
MystycMac

To je totálne znásilnenie

Reagovat
Greny

Dej mu druhou za kecy a za tu gestikulaci

Reagovat
fantomas10

Live kurs 14.2 na vice nez 2 branky barcelony ale nemel jsem koule

Reagovat
Vinci

To ukacko v bráně má tak 120 cm ne

Reagovat
Moshe Dajan

mentálně určitě...mrzí ho, že se nejmenuje aspoň Lenin, aby nebyl takový noname

Reagovat
mistr129

To už nemyslí vážně, že ani za tohle nedostane druhou žlutou

Reagovat
TactXak

Ti rozhodčí jednoznačně tu opici chrání. Jinak byl už dvakrát venku.

Reagovat
Moshe Dajan

o tom snad nikdo nepochybuje...mazánek

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

Sudí ale pěknej srac, jednomu ji nedá a teď na brankáře Barcelony nekompromisne žlutou za kecy

Reagovat
$dolar$

Opicak uz mel bejt venku za kecy tak 5x.

Reagovat
drussbarb

Opičáka si nech do PL

Reagovat
Vinci

Vinicius má imunitu

Reagovat
martin.b

Reagovat
$dolar$

Krasna prace

Flick tam sedne jak prdel na hrnec.

Kurz na Barcu byl pred sezonou skoro 5.

Reagovat
Doubas

Tpč, to je dobrej shinkanzen

Reagovat
20fredy20
Reagovat
Mateo16

Toto je pici

Reagovat
mayday

Měl někdy Rafiňa lepší období?

Reagovat
loki5

To asi těžko. Dát za týden 3 góly Bayernu a 1 Realu to se nestává.

Reagovat
Ed_Hazard

Tutovečka. Aspoň mi svojou debilitou zarobili peňázky

Reagovat
MystycMac

To je poníženie potupa Dehonestácia

Reagovat
LAM

Komedianti z real. Tady máte debakl

Reagovat
TactXak

Kez by ty dvě opice na hrotu za tohle jeblo

Reagovat
Greny

To je regulérni zostuzení...

Jsem zvědav komu teď ujedou nervy

Reagovat
Miguel19

Chytil ten Lunin něco?

Reagovat
Moshe Dajan

nemá na to, teží jenom z toho, že jmenuje podobně jak Lenin

Reagovat
Registrujisejenproto

Taka sranda

Reagovat
Moshe Dajan

fakt

Reagovat
Transfermarkt

Wow, neskutečný humor

Reagovat
O.Giroud

strelu Yamala z polky ihriska

Reagovat
ttopi

Reagovat
MystycMac

Už teraz možme povedať že sezona pre Real skončila...

Reagovat
Registrujisejenproto

Tak urcite

Reagovat
kaja900

Vtipná naše obrana po těch 4 vyhrach se to dnes dalo čekat už, Barca najetá pod Flickem

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je dobrej rape.

Reagovat
Roberto Baggio

No teda takovou ostudu si ani Mbappé neudělal unas

Reagovat
Roberto Baggio

Ještě že odešel z PSG

Reagovat
O.Giroud

docela očakávané, akurát prekvapil Peňa

Reagovat
Xavivax1

Chudák Szczesny. Vytáhli ho z důchodu a stejně si nezachytá.

Reagovat
MystycMac

Real je na také debakle v EC zvyknutý ...

Reagovat
kaja900

Poslední výsledek 4:0 byl zase opačně ale užívej chlape, dneska jednoznačný

Reagovat
MystycMac

PAA ich vtedy zostrelil

Reagovat
Moshe Dajan

4:0 vám dal i Xavi

Reagovat
dantetomas

Lucas asi hrava prilis vela fifu. Namiesto toho, aby drzal lajnu na polovici so zbytkom timu a nechal rafinu v ofsajde, tak ho tienuje a este mu to takto prepadne. Strasne branenie

Reagovat
Moshe Dajan

kapitán jak víno

Reagovat
Doubas

Dejte nám tým tvl!

Reagovat
Haaland

Zas nemachrujte ještě jsme tu mi Manchester City

Reagovat
kaja900

Na vás mají štěstí, dostáváme vás jen my

Reagovat
Haaland

Však mi tu Barcelonu si namažeme na chleba

Reagovat
20fredy20

Kolko odchovancov hra za Real?

Reagovat
Moshe Dajan

Mbappé

Reagovat
vocasisko

Lol

Reagovat
martin.b

no nevím nevím jestli je Trent zrovna vhodný kandidát na doplnění kádru, sice zdarma, ale charakter týmu teda úplně nepřinese

Reagovat
Greny

Občas je silenej v defenzivě ale možná by byl furt nejlepší obránce dneska

Reagovat
Pony Slaystation

Stavíte černý balet?

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte čakám Vini 2. žltú ala nezvládajko a bude to dokonalé.

Reagovat
ADM

Iňigo ešte pár týždňov dozadu hral ako z tretej ligy, no aktuálne to teda slušne valcuje

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
O.Giroud

opluj ho Gavi

Reagovat
CHONG

No jo no, když se to v životě sype, tak proč by měl aspoň Real udělat radost

Reagovat
Bajsn

tohle je bezvýznamný zápas sám o sobě :) sezona je dlouhá a 6 bodů je nic

Reagovat
CHONG

Pro mě to mělo ještě jiný význam, ale to je jedno...

Reagovat
Xavivax1

Hlavu vzhůru

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak doufám, že se ti to v životě brzo otočí. Vždy tu píšeš v pohodě . Jen si zkus fandit Slovácku

Reagovat
Cracker10

Je to jen fotbal. Dulezitejsi veci jsou jiny.

Reagovat
Manik...

Tohle je zrovna to poslední

Reagovat
CHONG

Ne, když je to plesnivá třešnička na dortu z hoven...

Reagovat
el Principito

co, stará tě opustila?

Reagovat
valloire

Tak seš idiot? Já vím že jo. Ty mně něco povídej. Jseš normální chudák. Můžeme do sebe rejpat, ale měli bychom se respektovat. U vás třeba roman, Alba, ADM...popíchnem se, ale neurážíme. Ty jsi idiot, pak se nediv.

Reagovat
el Principito

vlez mi na záda debile

Reagovat
CHONG

Vall tě odhalil, no.

Reagovat
valloire

pusinka

Reagovat
patas92

Kde je moje jméno ty dědku plesnivý?

Reagovat
valloire

Sorry, mea culpa. Se vomlouvám. No ale zase za toho dědka tě asi zabiju

Reagovat
Haaland

Plesnivej dědek já se poseru smíchy

Reagovat
Xavi

Reagovat
Gazdo

Ja sa tiez pridam na mna si sa regulerne v tom zozname vysral?

Reagovat
Jordi Alba

Kdo je kurva roman a co dělá na první příčce?

Reagovat
Reggie

Reagovat
drussbarb

Znám, neměj obavy, život i fotbal jsou sinusoidy. Občas se to sere všude

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Messiáš

Držím palce, ať se to brzo otočí. Hlavně samozřejmě v osobním životě. Fotbal často měl i u mě tu moc některé horší momenty v životě udělat radostnějšími. Takže to chápu. Věřím, že minimálně v bráchovi JM budeš tu oporu mít.

Reagovat
sensei25

Hlavu hore kolega.Kazda jedna vec v tvojom zivote sa deje pre nieco.Preco?Nato prides skor ci neskor.

Reagovat
Jordi Alba

Hoď se nám do kupy, kdo tu má s těma novejma diskutovat.

Reagovat
Bajsn

Zaslouženě, normálním fanouškům Barcy gratulace (určitě ne některým kidům tady, kde jsou jejich rodiče sourozenci viz MickyMouse atd.).

Pro nás nezbývá než se zlepšit a že tohle bude stejná epizodka a jediná radost Barcelony, stejně jako v sezoně 21/22

Reagovat
ttopi

Díky. Celej tejden jsem v napětí, zápasu na Madridu se vždycky bojím, ať jsou formy jakékoliv. Dnes to mohlo být i klidně obrácene kdyby tolikrát nevyšla ta ofsajdová past. Nakonec je z toho neskutečný debakl. Jo a sorry, ale Vinicius je prostě blb, dneska to zas nedával.

Reagovat
Transfermarkt

Reagovat
Ed_Hazard

Dobre vidím? Ofsajdy 12:1?

Reagovat
EZ

Reagovat
valloire

idioti

Reagovat
EZ

akoze Mbappe na tu svoju world class uroven dnes pekne naivne nabiehal, takze ma to neprekvapuje. Videl som tam na obrazovke to iste.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
ADM

Mbappe je snad na drogách, toto už by som zvládol aj ja

Reagovat
Ed_Hazard

Časť (ne)úspechu by som určite priradil aj Peňovi. Chytal výborne.

Reagovat
ADM

Myslel som ten posledný offside

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, tak to jo zase.

Reagovat
king23

Bohužel souhlas

Reagovat
kaja900

Snad Carlo neurve ligu mistru aby se uvolnilo místo pro Xabiho tuhle sezónu se ukazuje jak moc je důležitý trenér, úplně jiná Barca než pod Xavim a přitom se stejnými hráči

Reagovat
EZ

ten Carlov laxny pristup k taktike sa raz musel prejavit

Reagovat
Kejza

Gavi

Reagovat
LAM

Krásně ho ještě nakopal

Reagovat
Patt

A to Valloire řekl, že v Barceloně dnes poteče množství slz. Je to prostě velký hlupák.

Reagovat
LAM

Reagovat
valloire

Tebe neznam. No name. Snaž se víc pár let.

Reagovat
ADM

Reagovat
Bajsn

asi tak

Reagovat
Gazdo

Reagovat
icka

Reagovat
Xavivax1

Od radosti myslel

Reagovat
ttopi

valloire je furt tady?

Reagovat
valloire

no jasně hombre

Reagovat
ttopi

Ty vole zdar. Furt si myslíš že nejlepším fotbalistou historie je Garrincha? Doufám že si tě nepletu

Reagovat
valloire

Já jsem team Pelé. O nikom nevim tady že by říkal, že je to Garrincha. A mě si jako s někým tady pleteš? Tak to jsi mě těžce urazil.

Reagovat
ttopi

Promiň. Jo někdo tu furt tlačil Garrinchu. Možná jsi to byl i ty, ale ne ve smyslu že by měl být ten úplně nej

Reagovat
valloire

To si ani nevybavuju. Pár zmatenejch lidí tu tlačilo Messiho, to jo, ale Garrinchu ne.

Reagovat
ramm+

Jde vidět, že ten včerejší průplach nezůstal bez následků

Reagovat
el Principito

Vasconcelos vole

Reagovat
Greny

Budou brečet štěstím o tom se jim ani nezdalo

Reagovat
ramm+

Reagovat
el Principito

největší kašpar na tomto fóru

Reagovat
valloire

Ty se prober, budeš mladej a blbej. Že jo. nekoušeš nějaký věci a tvá reakce na CHONGA svědčí o tuposti. Kašpare.

Reagovat
el Principito

ty tady svou tupost prezentuješ už 13 let

Reagovat
valloire

Vážně? Ono nedošlo na mý slova? My vyhráváme LM a vy bankrotujete. Nauč se tu historii blbe.

Reagovat
-R2D2-

Tupostí proti tuposti.

Reagovat
Rizek

Je to idiot

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Děkujeme FIFA sestavě za trénink a těšíme se zase příště

Reagovat
Kejza

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Manik...

Reagovat
kaja900

Užívejte borci, konečně se vám podařilo nás porazit my se těšíme na jaro a co budete předvádět v lize mistrů.. ale dneska druhý poločas jednoznačný

Reagovat
valloire

asi tak, chlapci pořád nezaznamenali, že sezona se rozhoduje až na jaře

Reagovat
Kluivert9

Však píšu, že se na vás těšíme zase na jaře...

Reagovat
valloire

Bude nám potěšením.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Gerd 2010

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Bajsn

Ještě bych dodal, že fabec je zbytečná existence

Reagovat
LAM

Znemožněni, potupěni a zdecimováni

Ten druhej poločas byl strašnej válec

Reagovat
20fredy20

Skoda ze Lewa bol asi opity, mohlo byt 0:6

Reagovat
michalbarca

Hustý, nechápu co se to zase dnes stalo. Peňa král. Lewa pod Flickem hraje jak v nejlepších letech.

Forca Barca

Reagovat
Xavivax1

Dejte nám City, ať je můžeme roztrhat

Reagovat
sylarko

Nervy ale o to vecsia radost...visca barcaaaa

Reagovat
king23

Fakt hrozně divnej zápas, nevím vůbec proč jsme vyrukovali s takovou hurá taktikou. Tohle není naše hra, takhle nehrajeme

Plus teda Mbappe dnes 0/10, takto tragicky výkon jsem nevěřil, že je vůbec hráč jeho formátu schopen podat.

Reagovat
Ed_Hazard

Gratulka Barcelone, výsledok absolútne zaslúžený a zodpovedajúci zápasu. Potvrdila to čo sa javilo zjavným skoro od prvého zápasu LL. Neviem čo im Flick mieša do nápojov na raňajky, ale trebalo by nám to tiež Túto sezónu im verím na viac ako iba 1 trofej, ten tým je hladný po úspechoch a jednoznačne si po ne ide.

Reagovat
Bajsn

nevyhrají ve finále nic

Reagovat
LAM

Hlavní je jak fotbal baví a to letos úplně naprosto.

Reagovat
Phillipinho

Slusnej narez Chybelo jenom malo k Manite nakonec…Mbappe s Viniciusem se asi koukali jak zakoncuje Sorloth.

Reagovat
Phillipinho

Slusnej narez Chybelo jenom malo k Manite nakonec…Mbappe s Viniciusem se asi koukali jak zakoncuje Sorloth.

Reagovat
valloire

Hezkej zápas. Neni Toni, neni výhra. Mbappe potřebuje potrénovat a s Vinim si nebejt konkurenti. No možná neměl chodit.

Reagovat
fantomas10

Jo jen v tomhle to je

Reagovat
TactXak

Nikdo normální nemůže přát té opici Zlatý míč.

Reagovat
Bajsn

ban už pls

Reagovat
ttopi

Jo, dá se to říct i normálně, nicméně s pointou příspěvku souhlasím. Vini je prosté nesympatický, neustálé gestikulace a obviňování všech okolo he spiknutíy fakt hrozný. Ale nezmění se, holt je taková nátura.

Reagovat
valloire

Loni byl nejlepčí? Byl, tak di do prdele.

Reagovat
LAM

Do prdele jdi ty.

Kde jsou ty slzy?

Reagovat
TactXak

Reagovat
Arsenal.FC

Já se poseru smíchy tys to teda valloiremu nandal

Reagovat
ramm+

Reagovat
Bajsn

Reagovat
Vinci

To fakt nebyl

Reagovat
valloire

Ale...Real vyhrál ligu a LM. A tu LM rozhodoval jako kdo? Militao?

Reagovat
Greny

Carvajal a vyhrál ligu, LM a dokonce i Euro

Reagovat
valloire

no

Reagovat
Xavi

ME je víc než LM. Navíc to Španělsko vyhrálo krásným fotbalem, což uznali snad všichni, i to kteri je nemusí.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Visca el barca

Nebyl nejlepší ani z rychlíku.

Reagovat
Moshe Dajan

nejlepší simulant

Reagovat
Transfermarkt

Běž do prdele už ty demente

Reagovat
drussbarb

Reagovat
$$CaptainKokotko

Vždy přeju víc Realu ale super zápas od Barcy

Reagovat
alcantara

Neviem, kto tu pisal, ze Pedri je priemerak, ale tomu sa da iba smiat. On a Cubarsiho rozohravka, na to je radost sa divat. Yamal este nie uplne chape velkost toho zapasu, ale zase tam stihol 2-3 genialne momenty, v jeho veku nie je co vytknut.

Reagovat
michalbarca

Jako Cubarsí v 17? neuvěřitelný. Sestava wonderkidů

Reagovat
Visca el barca

Pedri je naprosto boží hráč

Reagovat
20fredy20
Reagovat
Xavivax1

Reagovat
Cracker10

Bozi

Reagovat
ADM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
krisa

Reagovat
Pony Slaystation

Olmo ještě není 100% ready? Jeho hra fakt baví, hodně inteligentní hráč. Dneska kdyby byl v základní sestavě namísto De Jonga, tak by to bylo ještě větším rozdílem...

Reagovat
ttopi

Jak De Jonga? Šak on taky střídal Fermina.

Reagovat
Greny

On ale nebyl v základní sestavě ani de Jong

Reagovat
Gazdo

Ako uz pisali nado mnou tak Frenkie nehral od zaciatku ja by som ale este aj dodal ze to co odohral bolo absolutne v pohode a hral dobre

Reagovat
Roberto Baggio

Jedná z nejkrásnějších věci ve fotbale je vidět poraženej Real

Reagovat
Pharrell

Trapas pičo

Reagovat
Roberto Baggio

Píčajses ty aj tak vypadáš

Reagovat
valloire

To chápu. Taková věc se občas stane.

Reagovat
F.o.X.i.K

Reagovat
drussbarb

To pozápasové studio je studio fanklubu Realu? Celou dobu řešil Real, moc jsem to nepochopil. Ale ublížené řeči osazenstva byly vtipné.

Dnes to byl monumentální večer, takový týden jsem jako fanda Barcy nezažil, in Flick I trust

Dobrou noc

Reagovat
ttopi

Taky jsem měl ten pocit. Příště Folpiho, ten jede Barcelonu

Reagovat
Visca el barca

Kisel je idiot.

Reagovat
valloire

Jinak samozřejmě vždycky, když Real Madrid nevyhraje, je to podvod.

Reagovat
roman1978

Reagovat
fantomas10

Slusnou generaci ma barcelona a flick se na ni veze

Reagovat
vladino10

Chalani, nevidel som zápas, ako sa to stalo? Mne to v tom zápase s bayernom prišlo, že Barca je dosť deravá, boli veľmi vysoko a hráči bayernu mali pomerne dosť času na lopty za obranu, ktoré však nemali kvalitu a keď ju mali, tak to hráč v nábehu nespracoval. No a potom sa tiež deravý bayern zasypal.

A myslel som si, že hráči ako mbappe budú vedieť ten nábeh 100% nacasovat a aj hráčov co im tie lopty dajú tam sú (ci?). A teda ze si to real postrazi. Prečo teda tento môj dojem zlyhal? Hrala Barca inak, či čím real takto rozdrvila?

Reagovat
vladino10

Proste real som si predstavoval ako prototyp klubu a herneho stylu, ktorý bude vedieť tieto slabiny súpera co som videl u barcy proti bayernu využiť..A neviem na com to zlyhalo

Reagovat
Xavi

Vy ty ofsajdy počítáte jako šance?

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
vladino10

Kde tam vidíš nejaké slovo ako šanca alebo niečo podobne?

Reagovat
Xavi

Co tam měl Ancelotti za problém?

Reagovat
Visca el barca

Došly mu mentosky.

Reagovat
Vinci

Řešil se evidentní rasismus. Vini dostal žlutou

Reagovat
sensei25

Silna Barcelona znamena silny Real a naopak.Sice to vyznie zvlastne,ale oba kluby sa potrebuju navzajom.Neviem ako vy,ale vcera to bolo po dlhej dobe clasico ako za starych cias.Rivalita,kvalita,agresia.Posledne sezony som tu auru el clasica akosi vypustil.Co vy nato?

Reagovat
EaP

Suhlasim, vcera to malo kvalitu najlepsieho zapasu sveta. Bola to podivana z oboch stran. Real ma individuality , Barca team spirit a La Masiu. Bola to reklama na futbal.

Reagovat
O.Giroud

Real nepotrebuje silnú Barcelonu, vedel sa zaobísť aj bez toho

Reagovat
loki5

Docela zajímavé je srovnání sestav. Real jediný španěl v základu. Barca osm.

Reagovat
rominhoFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele