LaLiga - preview 11. kola: Villarreal cestuje do Granady

27.10.2023, 09:56, aktualizováno 30.10.2023, 08:25
Previews
Oslavující Gerard Moreno (© AFP)

Villarreal zaspal první čtvrtinu sezony, z deseti zápasů vyhrál jen dva a potřebuje rychle začít vítězit. Ideálně už v pondělí večer na půdě Granady.

Granada CF - Villarreal CF

pondělí 21:00

Zlepšit svoje postavení v tabulce budou chtít v pondělní dohrávce Granada i Villarreal. Ani jeden z nich na tom není dobře a zejména u Žluté ponorky je to zarážející. Účastník Evropské ligy slavil výhru v domácí soutěži jen dvakrát a potácí se hluboko ve druhé polovině tabulky.

Jen jednu výhru má na svém kontě Granada, která se krčí na předposledním místě. Domácím se nedaří navzdory nedávné remíze s Barcelonou zvítězit a svojí sérii bez tříbodového zisku natáhli už na sedm kol. Navzdory této bilanci zůstává i nadále trenérem Paco López, ale změny se udály na jiném postu. Klubové vedení se rozhodlo pro změnu sportovního ředitele a Nica Rodrígueze nahradil Matteo Tognozzi. Jestli to povede k lepším výsledkům v A-mužstvu, se teprve uvidí.

Výkony Villarrealu jsou na domácí scéně velkým zklamáním. Tradiční aspirant na evropské poháry prožívá výsledkovou krizi a v tabulce LaLigy je až patnáctý. To je daleko za očekáváním a v tomto směru musí Villarreal přidat. Příležitost bude mít v pondělní dohrávce, kdy ho čeká Granada.

Žlutá ponorka by měla být dostatečně odpočata, protože čtvrteční program Evropské ligy se jí kvůli dění na Blízkém východě netýkal a samotné utkání s Maccabi-Haifa bylo odloženo. Poslední zápas tak sehráli hosté před týdnem proti Alavésu a na vlastním stadionu pouze remizovali 1:1.

Granada bude určitě bez služeb Jesuse Valleja, Miguela Angela Rubia, Raula Fernandeze i Lucase Boyého s Gerardem Gumbau, poslední dva jmenovaní si odpykávají karetní tresty. Co se týče Villarrealu, ten nastoupí bez marodů Jeremyho Pina, Denise Suareze a Francise Coquelina. U dvojice Dani Parejo, Alfonso Pedraza je start nejistý.

Granada CF - pravděpodobná sestava:
Ferreira - Sanchez, Rubio, Miquel, Neva - Petrović, Villar - Melendo, Zaragoza, A Fernandez - Uzuni

Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Jorgensen - Mandi, Albiol, Cuenca - Femenia, Capoue, Trigueros, Comesana, A. Moreno - G. Moreno, Sorloth

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.76 - 2.35

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Real Betis - CA Osasuna

neděle 14:00

Nedělní program jedenáctého kola španělské LaLigy otevře zápas tabulkových sousedů, tedy Betisu a Osasuny. Oba celky se pro tuto sezónu kvalifikovaly do evropských pohárů, Pamplona ale nedokázala projít přes čtvrté předkolo, kde padla s Bruggami, a tak se již může plně soustředit na domácí ligu, potažmo pohár.

To "Béticos” zatím bojují ve skupině Evropské ligy poměrně úspěšně. Po první polovině skupinové fáze mají na svém kontě dvě výhry a jednu porážku a okupují první místo. Přesto jsou zatím výkony svěřenců kouče Pellegriniho v nové sezóně spíše za očekáváním, což dokládá například vysoká porážka s Athleticem Club, "pětka” obdržená na půdě mistra z Barcelony či až deváté místo v tabulce.

Obranné řady andaluského celku tak posílil alespoň Sokratis Papastathopoulos. Ten však ještě logicky nemohl zasáhnout do čtvrtečního utkání na půdě Arisu Limassol, kde měl Pellegrini k dispozici pouze dva středové obránce. Hosté přesto utkání zvládli, jediným gólem rozhodl čtvrt hodiny před koncem Pérez.

Z vítězství v minulém kole se radovali také "Los Rojjilos”, připsali si jej na domácím stánku EL Sadar s nováčkem soutěže Granadou. Utkání měli většinu času pevně ve svých rukou a vytrvalý tlak přetavil ve dvě branky Ante Budimir. Osasuna tak dokázala velmi rychle hodit za hlavu vysokou prohru 0:4 s Realem Madrid.

Vzájemná utkání obou celků z minulých sezón hovoří poměrně jasně pro Betis, když se ale v dubnu letošního roku tito soupeři potkali naposledy, radoval se právě celek z Navarry. A opět se o to významnou měrou zasloužil dvěma góly v prvních jedenácti minutách Chorvat Budimir. Za Betis snížil Miranda, na rozdíl dvou branek ale navýšil ještě do poločasu Moncayola a na konečných 3:2 pak ještě upravil Miranda. Všichni tito hráči by se mohli v utkání představit. Prosadí se tedy některý z nich znovu?

Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Bellerín, Pezzella, Roca, Abner - Rodríguez, Carvalho - Diao, Isco, Rodri - Pérez

CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Areso, Catena, D García, Peña - Moncayola, Torro, Oroz - Ávila, Budimir, M Gómez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.42 - 4.25

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Sociedad

neděle 16:15

V neděli se na Estadio Teresa Rivero potkají dva celky s výbornou formou - Rayo Vallecano a Real Sociedad. Domácí jsou už šest kol neporažení a tuto bilanci by proti Realu Sociedad chtěli prodloužit. Baskové však vyhrávají na všech frontách a tři body chtějí i z Madridu.

Něco málo přes měsíc čekali hráči Raya na ligovou výhru, aniž by přitom potkali přemožitele. Čtyři remízy v řadě se podařilo utnout tím nejlepším způsobem - výhrou 1:0 na půdě Las Palmas, kterou zařídil gólem z nastaveného času Bebé. Rayo tak pokračuje v dobrých výkonech a v nedělním zápase proti Realu Sociedad se může posunout na pohárové příčky.

Jednoduchté to ale nebude, protože domácí dlouhodobě na Real Sociedad neumějí, vždyť poslední výhra je stará osm let! I to je pro tým z Vallecas velkou motivací - ukončit letitou negativní bilanci proti baskickému soupeři. Loni byl v obou případech úspěšnější Real, který vyhrál i na Estadio Teresa Rivero.

Baskové také prožívají skvělou sezonu a daří se jim jak v LaLize, tak i na frontě Ligy mistrů. V týdnu svěřenci charismatického trenéra Imanola Alguacila porazili Benficu 1:0 a společně s Interem jsou na nejlepší cestě postoupit do osmifinálové fáze.

V LaLize má "La Real" v držení pátou příčku a samozřejmě chce do první čtyřky, která zaručuje Ligu mistrů. V tuto chvíli na ni Baskové ztrácejí a k tomu čtvrté Atlético má o jedno odehrané utkání méně. Zápas na půdě Raya se tak jeví jako velmi důležitý, protože v případě porážky se mohou nůžky rozevřít.

Rayo bude bez služeb Randyho Nteky, který se stále potýká se svalovým problémem, zatímco Oscar Valentin si odpykává karetní trest. Beze ztrát se neobejdou ani hosté. Hamari Traoré, Andre Silva, Alvaro Odriozola, Kieran Tierney a Martin Merquelanz zůstávají na marodce. Je samozřejmě otázkou, jestli trenér Alguacil dá odpočinout některým hráčům, kteří zasáhli do zápasu v Lisabonu.

Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Aridane, Lejeune, Espino - Palazón, Ciss, U Lopez, A Garcia - De Frutos, Camello

Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Elustondo, Zubeldia, Le Normand, Muňoz - Mendez, Zubimendi, Merino - Kubo, Oyarzabal, Barrenetxea

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.11 - 2.43

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF

neděle 18:30

Athletic se v neděli večer pokusí vrátit na vítěznou vlnu španělské nejvyšší soutěže, když na San Mames přivítá Valencii. Baskové nastoupí do zápasu po porážce 0:1 s úřadujícím mistrem Barcelonou, zatímco Valencia naposledy porazila Cádiz 2:0 a ukončila tak čtyřzápasovou sérii bez vítězství v lize.

Athleticu se minulý víkend podařilo Barcelonu dlouho trápit, ale debutující teenager Marc Guiu v 80. minutě vstřelil vítězný gól Xaviho týmu, kterému se tak podařilo zvítězit v utkání nejtěsnějším možným rozdílem. Pro Athletic to byla třetí prohra v této sezóně, ale i tak je to pro baskický celek pozitivní vstup do ročníku, neboť z deseti zápasů má bilanci pěti výher, dvou remíz a tří porážek a se ziskem 17 bodů se nachází na šestém místě tabulky.

Lvi se o víkendu rádi vrátí na domácí půdu, protože z posledních čtyř zápasů na San Mames třikrát vyhráli a jednou remizovali, včetně poslední výhry 3:0 nad Almeríí. Athletic je navíc proti Valencii neporažený od září 2019 a v minulé sezoně vyhrál oba ligové zápasy, včetně úspěchu 1:0 na domácí hřišti v srpnu 2022. Tehdy se o jedinou branku utkání postaral Alex Berenguer. Mimo dvou ligových úspěchů si Athletic poradil s Valencií v poháru, v lednu letošního roku ji ze soutěže vyprovodil výsledkem 3:1.

V minulé sezóně se Valencia umístila v La Lize na 16. místě, což byl její nejhorší výsledek v nejvyšší soutěži od sestupu do Segunda División v roce 1986. "Los Che" mají daleko k týmu, který ještě nedávno pravidelně patřil do první čtyřky, a v této sezoně se s mladým kádrem soustředí především na to, aby se probojovali do horní poloviny tabulky.

Svěřenci Rubéna Baraja vstoupí do zápasu po pondělním morálně povzbuzujícím úspěchu 2:0 nad Cádizem, kdy se na Mestalle střelecky prosadili Jose Gaya a Hugo Duro. Vítězství posunulo Valencii na osmou pozici v tabulce se 14 body, se slušnou bilancí bilancí čtyř výher, dvou remíz a čtyř porážek v této sezóně, přičemž na pátý Real Sociedad ztrácí pouhé čtyři body.

Za domácí celek do utkání určitě nenaskočí čtveřice Agirrezabala, Herrera, Álvarez, Vesga, s velkou pravděpodobností se nepředstaví ani Yuri se svalovým problémem. Za Valencii bude opět chybět Almeida, Diakhaby a Vázquez, otazník visí také nad Sergim Canósem a Albertem Marím.

Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue - D García, Ruiz de Galarreta - I Williams, Sancet, N Williams - Guruzeta

Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Mosquera, Paulista, Gayá - Pepelu, Guerra - Pérez, D López, Amallah - Duro

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.87 - 6.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Deportivo Alavés

neděle 21:00

Nedělní program španělské LaLigy zakončí souboj mezi Davidem a Goliášem. Atlético Madrid, celek hrající v současné době v asi nejlepší formě v lize vyzve před zaplněným Wanda Metropolitano nováčka Deportivo Alavés. Tomu se zatím podařilo nasbírat devět bodů a v tabulce se drží na sedmnácté příčce, těsně nad zónou sestupu. Dokáže outsider zaskočit svého soupeře, nebo se bude ze své osmé výhry v sezóně radovat celek z hlavního města?

Svěřenci Diega Simeoneho sice v současnosti jsou až na čtvrtém místě, mají ale na své rivaly dva zápasy k dobru. V případě zisku všech šesti bodů by se pak posunuli na dělené první místo s Realem Madrid a Gironou. K tomu je ale ještě daleko.

Kromě odloženého utkání se Sevillou totiž ještě musí zvládnout zápas s Deportivem. Pokud ale podají podobný výkon jako v minulém kole proti dalšímu sestupem ohroženému celku, Celtě Vigo, nemají se čeho obávat. Colchoneros si z Viga odvezli pohodlnou výhru 3:0, když se dostali do vedení po penaltě Griezmanna, který skóre následně ještě dvakrát navýšil a zapsal si na své konto svůj čtvrtý hattrick v LaLize.

Na skvělý výkon ale Atléti nenavázali v utkání třetího kola Ligy mistrů, ve kterém čelili Celticu. Skotský mistr je na své domácí půdě velice silný, což dokázal už po čtyřech minutách, kdy skóre otevřel Furuhashi. O dvacet minut později sice srovnal Griezmann, následně šli ale domácí znovu do vedení po trefě Palmy. Ani ta ale nebyla vítězná. Na konečných 2:2 totiž v třiapadesáté minutě upravil Morata.

Tým z města Victoria-Gasteiz si v posledních utkáních také nepočíná vůbec špatně. Na vítězství sice čeká už skoro dva měsíce, několikrát už ale dokázal potrápit a obrat o body papírově silnější soupeře. Naposledy to doma odnesl trápící se Villarreal. Alavés šel do vedení po pauze, když se trefil Omorodion, domácí už pak dokázali pouze srovnat krásnou ranou k tyči Gerarda Morena. Podaří se Deprotivu bodovat proti dalšímu, ještě o poznání věhlasnějšímu soupeři?

Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Witsel, Hermoso - Molina, De Paul, Koke, Barrios, Llorente - Griezmann, Morata

Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Sivera - Gorosabel, Abqar, Sedlar, Duarte - Blanco, Guevara - Sola, Guridi, Rioja - Samu

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.44 - 4.52 - 8.72

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

UD Almería - UD Las Palmas

sobota 14:00

Na posledním místě zůstává Almería a jako jediná z celé soutěže ještě nevyhrála. Změnit se to pokusí v sobotu odpoledne, kdy na svém stadionu přivítá Las Palmas. Předloni se tyto kluby potkávaly v nižší soutěži a vzájemnou bilanci mají vyrovnanou.

Situace Almeríe je po deseti kolech nadále špatná. Tým ještě nevyhrál a ztráta na nesestupové příčky se navýšila už na pět bodů. To je manko, které se samozřejmě dohnat dá, je ale potřeba výrazně zabrat a konečně začít vyhrávat. Almería teď bude mít jedinečnou šanci, protože na stadion Mediterráneos zavítá Las Palmas - soupeř, se kterým předloni bojovala v nižší soutěži.

Almería v minulém kole nestačila na Gironu a posedmé v soutěži prohrála. Porážku mají za sebou i v Las Palmas. O všechny body je po nejtěsnějším výsledku připravilo Vallecano, nicméně postavení hostů je ve srovnání s Almeríou pořád hodně dobré. Hostům patří po třech výhrách a dvou remízách solidní dvanácté místo.

Domácím všechno komplikuje marodka a trenér Garitano nebude mít ani v sobotu k dispozici Sergia Akiemeho, Edgara Gonzáleze, Marca Pubilla, Luise Suáreze, Martina Sviderského a Ibrahimu Koného. Las Palmas rovněž hlásí ztráty a oželet musí Fabia Gonzáleze, Sandra Ramíreze, Erica Curbelu a Omenukeho Mfulu.

UD Almería - pravděpodobná sestava:
Martinez - Pozo, Montes, Kaiky, Centelles - Baba, Chumi - Arribas, Melero, Embarba - Baptistao

UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Valles - Suarez, Coco, Marmol, S. Cardona - Pejino, Munoz, K. Rodriguez, Loiodice, El Haddadi - M. Cardona

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 3.29 - 3.41

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Madrid

sobota 16:15

Španělská liga je na nohou, protože o víkendu znovu dojde na boj dvou odvěkých rivalů Barcelony s Realem Madrid. Bitva, která je známá jako El Clásico, láká fanoušky fotbalu po celém světě a v sobotu odpoledne tomu nebude jinak. Katalánci jdou do bitvy z třetího místa, zatímco Real Madrid je před tímto kolem na čele tabulky.

Real Madrid bude chtít pochopitelně ukončit vládu Barcelony a získat letos mistrovský titul. Loni se z něj radoval Xaviho tým, navzdory všem finančním problémům. I po deseti kolech jsou Barcelona a Real Madrid na špici tabulky, koneckonců nic jiného se od nich ani nečeká.

Není to však bez šrámů. Barcelona čas od času někde ztratí, jako před nedávnem v Granadě nebo na Mallorce (shodně 2:2). Blaugranas to neměli snadné ani v minulém kole proti Athletic Clubu a nejtěsnější výhru jim zařídil až deset minut před koncem Marc Guiu. Formu na El Clásico ladila Barcelona především v Lize mistrů proti Šachtaru Doněck. Ukrajinský tým na Estadio Olímpico zlobil, avšak Katalánci si těsné vítězství 2:1 pohlídali a ve skupině zůstávají stoprocentní.

Plný počet bodů ze tří kol má v milionářské soutěži i Real Madrid. Svěřenci Carla Ancelottiho přivezli v týdnu výhru z Bragy a postup ze skupiny by jim neměl uniknout. V LaLize už nějakou ztrátu zaznamenali, jako posledně proti Seville (1:1), nicméně pořád jsou v tabulce první.

"Je to důležitý zápas, ale sezona je ještě dlouhá a je příliš brzy mluvit o tom, že jde o rozhodující body. Je to ale důležité pro jiné věci. O ligu navíc bojuje mnoho týmů jako Girona nebo Atlético. Až do konce bude tato liga konkurenceschopná," prozradil Carlo Ancelotti.

El Clásico má velmi bohatou historii a netřeba se ohlížel příliš zpátky. V loňské sezoně došlo všudy všeho na pět konfrontací a tři z nich ovládla Barcelona a jen dva Real Madrid. Ta poslední je ale památná, protože Real zvítězil, ještě na Camp Nou, v odvetě semifinále Copa del Rey vysoko 4:0. Takové ponížení bude chtít v sobotu Xaviho tým odčinit a připomeňme ještě, že Barca je jako jediná z LaLigy neporažena

"El Clásico, stejně jako derby, nemá nikdy favorita. Přijeli jsme sem v dobrém rozpoložení také jim se dařilo, takže to bude velkolepý zápas. Určitě velmi vyrovnaný jako vždy. My doufáme, že si to fanoušci užijí," prohlásil na tiskovce italský kouč. Real si určitě bude chtít udržet vedení a k tomu nic jiného, než vítězství nepovede.

Barcelona bude zřejmě bez tří hráčů, protože na marodce zůstávají Jules Koundé, Sergi Roberto i Pedri. Posledně jmenovaný už by měl být fit, ale do hry to asi ještě nebude. Naopak připravený bude João Félix, přestože v zápase se Šachtarem odkulhal ze hřiště i Robert Lewandowski. Na straně Realu je situace čitelnější a dlouhodobě jsou mimo hru jednak brankář Thibault Courtois a také stoper Éder Militao. Kvůli svalovému problému bude chybět i Dani Ceballos. Dobrou zprávou je uzdravení Juda Bellinghama, jehož čeká premiérové El Clásico. "Nepotřebuje vysvětlovat, co to El Clásico je. Je to profesionál a ti sledují všechny zápasy. Celý svět ví, co to El Clásico je," vysvětloval na tiskovce madridský kouč.

FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Cancelo, Araujo, Martinez, Baldé - Gavi, Romeu, Gündogan - Yamal, Lewandowski, Félix

Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Kepa - Carvajal, Rüdiger, Alaba, Camavinga - Valverde, Tchouameni, Kroos - Bellingham - Rodrygo, Vinicius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.59 - 3.61 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Getafe CF

sobota 18:30

Sobotní podvečer bude ve Španělsku patřit dvěma týmům, které na vítězství čekají už dlouhých pět zápasů. Stejně jako Mallorca i Getafe zažilo euforii z výhry naposledy před půldruhým měsícem, a oba celky se tak potřebují nutně chytit. Podaří se to jednomu z nich, nebo "Azulones” dodrží trend s posledních týdnů a se svým soupeřem se rozejdou smírně?

Ostrované jsou po deseti kolech na sedmnáctém místě. V dosavadním průběhu přitom získali osm bodů, a to za pouhé jedno vítězství a pět remíz. Tuto nepříznivou statistiku se budou pokoušet napravit v sobotu na Estadi Mallorca San Moix.

Naposledy využil bídnou formu "Pirátů” Real Sociedad. Baskický celek si na domácím hřišti utkání s oblíbeným soupeřem pohlídal, po jediné brance Méndeze si připsal osmou výhru z posledních devíti zápasů s tímto ostrovním soupeřem.

Getafe je na tom sice o něco lépe, přesněji o jedno vítězství. Nachází se ve středu tabulky, jeho pozice ale rozhodně také není chvályhodná. Stejně jako jeho soupeř zapisuje na své konto obrovské množství remíz, například teď táhne sérii čtyř smírných výsledků v řadě. Naposledy odehrálo velmi slušné utkání proti účastníkovi Evropské ligy, Betisu Sevilla. Po gólu Rocy z první minuty se v něm domácí vzpamatovali a vyrovnali zásluhou Mayorala. Žádný další gól už ale v utkání nepadl, a tak si oba soupeři zapsali do tabulky pouze bod.

RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Rajković - González, Valjent, Nastasić, Copete, Lato - A Sánchez, Costa, D Rodríguez - Muriqi, Prats

Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soría - Suárez, Duarte, Álvarez, Rico - Carmona, Dakonam, Maksimović, Mata - Greenwood, Mayoral

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.33 - 2.89 - 3.98

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Sevilla FC

sobota 21:00

Možná lehce upozaděn za sobotním El Clásicem bude večerní duel mezi Cádizem a Sevillou. I tak se ale jedná o souboj velmi zajímavý. Například mužstvo pod vedením Diega Alonsa dokázalo minulý týden velmi potrápit madridský Real, a neodehrálo také vůbec špatné utkání s londýnským Arsenalem.

Zápas milionářské soutěže odehrál andaluský celek na svém domácím stadionu v úterý a s favoritem dlouho držel krok. V nastaveném čase první půle ale brazilskou spolupráci přetavil v úvodní branku po pasu Jesuse Martinelli. Na svou asistenci pak Jesus navázal osm minut po pauze, kdy si poradil se svou střelou na zadní tyč a zvýšil na 2:0. Domácí se ale nevzdali, z rohového kopu snížil Gudejl, k vyrovnávací trefě se ale i přes několik závarů v závěru nedostali.

Ještě o něco lépe se jim vedlo na domácí půdě před týdnem, tehdy zde přivítali vicemistry z Madridu a po poměrně vyrovnaném průběhu se dostali do vedení po vlastní brance Alaby. Už o pár minut později se ale ze standardky prosadil Carvajal a srovnal na konečných 1:1. Přesto má ale pro Sevillu tento bod cenu zlata.

"Los Piratas” se naopak v lize trápí. Mimo zranění několika svých hráčů se budou muset v nadcházejícím utkání popasovat s absencí Roberta Navarra, který byl vyloučen v minulém utkání ve Valencii.

Ten se svěřencům kouče Sergia hrubě nevyvedl. Zaspali zejména úvod utkání, kdy šli nejprve domácí do vedení díky přesnému lobu Gayi, po dvaceti minutách byl navíc vyloučen již zmiňovaný Navarro, a to za tvrdé došlápnutí na soupeře. "Los Che” nepotřebovali na zužitkování početní převahy příliš mnoho času, už za tři minuty na končených 2:0 zvýšil Duro.

Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Mere, Fali, J Hernández - Alejo, Escalante, Alcaraz, Machis - Ramos, Guardiola

Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Nyland - Navas, Gudelj, Ramos, Acuña - Sow, Soumaré, Rakitić - Lukebakio, En-Nesyri, Ocampos

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.42 - 2.07

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Girona FC - Celta Vigo

pátek 21:00

Největší senzace letošní sezony Girona FC může znovu do čela celé soutěže, pokud v páteční předehrávce neprohraje s Celtou. Hosté mají zcela opačné problémy, protože po deseti kolech okupují sestupové pásmo a to znamená bezprecedentní ohrožení trenérské pozice Rafaela Beníteze.

Jen málokdo by čekal, že střetnutí Girony se Celtou Vigo bude soubojem druhého týmu s osmnáctým. Girona nepřestává udivovat a stále se drží v popředí LaLigy. Svěřenci trenéra Michela se rychle oklepali z lekce, kterou jim udělil Real Madrid a proti Cádizu a Almeríi zapsali plných šest bodů. Katalánci jsou nejproduktivnějším týmem španělské soutěže, ale od Realu je dělí vyšší počet inkasovaných branek. Na první místo je tak posune i remíza, protože Real hraje své utkání až v sobotu.

Na opačném pólu tabulky je Celta Vigo vedená trenérem Rafaelem Benítezem. Léčba pod slavným koučem nezabírá a hosté jsou v tabulce namočeni do bojů o záchranu. Celta vyhrála za deset kol jen jednou, což samozřejmě rozvířilo spekulace ohledně Benítezova setrvání. Jak dlouho nad ním bude klubové vedení držet ochranou ruku?

Celta by potřebovala uspět a na stadionu Municipal de Montilivi určitě může překvapit. Pokud jde o aktuální formu, je na tom lépe Girona, ovšem optikou vzájemných zápasů to tak jednoznačné není. Například loni byli úspěšnější Celestes, kteří ve dvou zápasech ani jednou neprohráli. Girona doma naposledy porazila Celtu v roce 2018, tedy před pěti lety.

Girona bude bez služeb Borji Garcii, Juana Carlose, Bernarda Espinosy, Joela Rocy, Ricarda Artera a Toniho Villy, všichni laborují se zraněními. Kompletní nebudou ani hosté a Rafael Benítez bude postrádat Josepha Aidoa, Carlese Pereze a Mihaila Ristiće. K dispozici není ani brankář Villar.

Girona FC - pravděpodobná sestava:
Gazzaniga - E. Garcia, D. Lopez, Blind - Couto, Herrera, A. Garcia, Gutierrez - Martin, Dovbyk, Savio

Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Guaita - Vazquez, Starfelt, Nunez, Sanchez - Mingueza, Beltran, De la Torre - Larsen, Douvikas, Bamba

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 4.07 - 4.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Real Madrid
10
8
1
1
21 : 7
25
2
Girona FC
10
8
1
1
24 : 13
25
3
FC Barcelona
10
7
3
0
22 : 10
24
4
Atlético Madrid
9
7
1
1
23 : 8
22
5
Real Sociedad
10
5
3
2
18 : 12
18
6
Athletic Bilbao
10
5
2
3
16 : 10
17
7
Rayo Vallecano
10
4
4
2
12 : 13
16
8
Valencia CF
10
4
2
4
12 : 11
14
9
Real Betis
10
3
5
2
12 : 14
14
10
CA Osasuna
10
4
1
5
11 : 14
13
11
Getafe CF
10
2
5
3
13 : 16
11
12
UD Las Palmas
10
3
2
5
6 : 9
11
13
Sevilla FC
9
2
3
4
14 : 13
9
14
Villarreal CF
10
2
3
5
12 : 16
9
15
Cádiz CF
10
2
3
5
8 : 14
9
Deportivo Alavés
10
2
3
5
8 : 14
9
17
RCD Mallorca
10
1
5
4
12 : 16
8
18
Celta Vigo
10
1
3
6
10 : 18
6
19
Granada CF
10
1
3
6
15 : 25
6
20
UD Almería
10
0
3
7
13 : 29
3

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (257)

Přidat komentář
Jordi Alba

Dobrá haluz, každopádně ty Gazziho hrubky nás budou brzo stát hodně bodů.

Reagovat
Visca el barca

Tak nakonec všichni zranění v nominaci. Očekávám, že Lewy půjde do základu. Frenkie a Rapha nastoupí v průběhu hry. Pedriho bych dnes určitě pošetřil. Pokud nebude hrát Romeu. Vyhrajeme. Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Frenkie není a Lewa podle posledního v základu nebude. Oproti středě bude hrát Gavi a Araujo, jinak bude sestava stejná.

Reagovat
Gazdo

Snad ale da Gaviho do stredu nie na kridlo. A hlavne hned po prvej zltej ho stiahne dole lebo sa bojim ze na clasicu mu prepne

Reagovat
patas92

No nedivil bych se kdyby vepředu hráli jenom Felix s Ferranem a záloha Romeu, Gundogan, Fermin, Gavi. Popřípadě Araujo na RB a Cancelo před ním.

Reagovat
Gazdo

Nedivil by som sa ani ja ale nasrany by som asi bol

Reagovat
patas92

Tak jsem to trefil Ale za mě dobrá sestava

Reagovat
blaugrana

Araujo rb a Cancelo prednim je asi tutovka, len sa bojim, ze to zas budem znamenat zranenie Arauja a Romeu v aktualnej forme je tiez casovana bomba

Reagovat
Jordi Alba

Co má za smysl aby nastoupil na 3 minuty?

Reagovat
MystycMac

Dnes očakávam dominantne víťazstvo Barcelony, Araujo si klasicky Viniho namaže a Real bude v Útoku neškodný , obrana Realu si len ťažko poradí z obrovskou kvalitou v ofenzíve Barcelony.

Reagovat
eder

Bude to přesně naopak než píšeš...

Reagovat
blaugrana

Piska to promadridska mr*** Manzano, takze snad ten zapas neodstreli nejakym nezmyselnym verdiktom...

Reagovat
CHONG

Nový level, brečet už před zápasem

Reagovat
Well

To si neviděl ty příspěvky po oznámení nominace.

Reagovat
blaugrana

To myslis oficialnu rm tv, kde mrncia na rozhodcov uz x tyzdnov? Dokonca o tom robia dokumenty.

Reagovat
CHONG

Ne, to myslím tvůj komentář, na který jsem reagoval...

Reagovat
blaugrana

Nj, tak to si pateticky pokrytec

Reagovat
CHONG

Ani ne, já nemám s obsahem na RM TV nic společného, ty se svým komentářem tak nějak jo...

Reagovat
blaugrana

aha, tak to je zaujimavy postoj

Reagovat
CHONG

Spíš logický...

Reagovat
blaugrana

ty si mal aj s kralom Šumavy odjakziva svoju vlastnu logiku

Reagovat
CHONG

Od tak komické postavičky jako jsi ty, je to vlastně kompliment.

Reagovat
blaugrana

Nj, pravnik v ruzovom svetri pijuce ruzove vinko je dnesny role model.

Reagovat
CHONG

Já jsem advokát, růžový svetr jsem nikdy neměl a víno už asi deset let nepiju... Ale i kdyby to všechno byla pravda, tak pořád lepší než šašek, který střídá jenom tři polohy - aroganci, fňukání a fňukání, že se chce zabít...

Reagovat
blaugrana

Ty pises nieco o arogancii? Arogancia je tvoje druhy meno ty kašpar.

Reagovat
CHONG

To nepopírám, ale na rozdíl od tebe ji nekombinuji s hraním si na chudáčka...

Reagovat
Well

Reagovat
los_blancos

Pritom možno aj vďaka videám z RMTV sa to v Španielsku rozhýbalo s vyšetrovaním kauzy Barsa/Negreira. Totiž, robia to už dlhé roky, akurát že len teraz si to začali médiá viac všímať, tie katalánske hlavne.

Inak teda je asi fakt, že videá sú tendenčné, ale aspoň niečo s tým klub robí. V normálnej súťaži, kde si niektorí rozhodcovia platili coaching u obvineného (Negreira), by im pozastavili činnosť a boli by nahradení inými (zo Segundy zrejme)...

Reagovat
smazaný uživatel

Som veľmi zvedavý , veľmi rád rozdáva červené …

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
los_blancos

https://www.youtube.com/watch?v=on1F-yR0vRU

Promadridský v čom? Však je suverénne najlepší v lige a jeden z naj v Európe. Oproti ostatným má aj omnoho viac odpískaných zápasov v LM, najmä vo vyraďovacej fáze. Btw. v lete ste mu zaplatili za Gampera, tak uvidíme. Rozhodujúci môže byť znovu aj VAR...

Reagovat
ACSeRw!n

1:3

Reagovat
Mishko

0:4 nech z toho spravíme trend a Gavi červená v 1. polčase

Reagovat
celeb

Uvidime. Prva vazna previerka v tomto roku (resp. sezone), kedze skupina LM bola po dlhych rokoch lahka a ani v Lige sme este s nikym z top 5 nehrali. Zatial najsilnejsim superom boli minule baskovia. Vracaju sa nam zraneni hraci, co je fajn, na 2. stranu bude im chybat zapasova prax a naskocia hned proti Realu.

Obavam sa zalohy Realu s Bellinghamom, snad Gavi dohra zapas.

EC sa tipovat neda, uvidime v akej fazone budu navratilci a co Carlo vymysli na Xaviho.

Visca el Barca!

Reagovat
celeb

"Obavam sa zalohy Realu s Bellinghamom" no dalo sa cakat. Neskutocny hrac. Inak Real skoro nic nemal, ale genialny hraci vedia rozhodovat zapasy z nicoho.

Ale herne sme nesklamali. Skoda 2 tyciek.

Reagovat
LAM

Tak co ten náš lazaret? I když se někteří vrací do nominace, tak asi nikdo nemůže čekat, že budou ready na 100%. To jsem zvědavej jak to nakonec Xavi sestaví. Napamatuji, že by někdy byl takovej problém se zraněními na začátku sezony.

Reagovat
Doubas

Já jsem docela rád, že se to děje teď na podzim, protože na jaře máme už 10 let problém a to buď se zraněním klíčových hráčů nebo celkové formy. Když bude dnes remíza, budu asi spokojený a ty co nejsou úplně ready, ať nechá raději sedět. Aspoň budeme mít parádně rozehraný náhradníky.

Reagovat
zasranej malíř

Kepa,Carvajal,Rudiger,Alaba,Mendy,Tchouameni,Kroos,Valverde,Bellingham,Vini Jr,Rodrygo

Reagovat
Hachim Mastour

Neni to trošku neštandardný čas na El Clasico?

Reagovat
wyqinac

ja vecer slavim narozky, takze jsem nadsenej, jinak bych to nevidel, max na mobilu

Reagovat
Jordi Alba

V LL celkem běžný, bejt to pohár dají to klasicky od devíti.

Reagovat
ACSeRw!n

v Asii je jeste celkem normalni cas

Reagovat
Mateo16

Ter Stegen Araújo, Christensen, Iñigo Martínez, Balde; Fermín López, Gavi, Gündogan, Cancelo; Ferran Torres a João Félix.

WTF čo to je ???

Reagovat
Mateo16

Normalne 10 min prehladam cely Twitter ze ci to nie je niaky fake

Reagovat
EaP

To je 433. Keďže Cancelo bez problémov zahrá zálohu a primárne sa nemusí zaoberať Viniciusom, keďže tam je jeho kriptonit Araujo, tak úplne výborná zostava. Dvaja technický hráči schopný 1na1 ( Gundo, Cancelo) jeden pitbull v strede ( Gavi) druhý sikulka Fermin na krídle a prava strana odkiaľ ide väčšina akcií Madridu úplne zablokovaná. Presne takto som si to predstavoval.

Reagovat
Jordi Alba

Tohle smrdí hroznou herní sračkou, minimálně od nás.

Reagovat
Mateo16

U nas tiež. Hraju Mendy a Rodrygo a ta zaloha je na zaplakanie Smutne pozerat kam sa EL Classico za posledne roky prepadlo

Reagovat
Jordi Alba

Tam nic jinýho do zálohy ani nemáte, ne ? Modrič moc nehraje. Ten náš útok bude asi taky dobrá sranda, i když na druhou stranu chápu, že nechat tam Cancela, kterej je dobrej dopředu bránit Viniciuse je asi sebevražda, jestli ho někdo umí vymazat, tak Araujo, z ostatních by si udělal kalendář.

Reagovat
misinho7

Reagovat
kaja900

Reagovat
Rizek

Tak jako s tou marodkou toho prostě lepšího moc nevymyslíš. Já tam docela vidím, co tím Xavi sleduje. Dneska jsou dva klíčový muži - v defenzivě Araujo, v ofenzivě Cancelo. Jestli zahrají dobře, neprohrajeme. Ale Real je favorit, o tom žádná.

Reagovat
Sigma Olomouc

2:0 Barça

Reagovat
Rizek

under 2,5 je dneska jistota. Tohle bude velká defenzivní bitka.

Reagovat
Rizek

Stouni!!!

Reagovat
Rizek

Další důležitá otázka bude, jak dlouho vydrží Gavi bez karty.

Reagovat
culé

stream pls?

Reagovat
Rizek

A pak bude Vinicius zase kňučet, že ho nemají rádi.

Sudí mu odpustil kartu.

Reagovat
Well

To jsou kopyta.

Reagovat
Rizek

Hezký. Jen tak dál.

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec.

Reagovat
patas92

Big games player

Reagovat
MystycMac

no dnes to vyzerá že som sa nemýlil zas a znovu

Reagovat
Neutron

Nick mas sice iny, ale blbecek si stale rovnaky stu

Reagovat
Kejza

krásnou uličku mu tam udělali Gundo

Reagovat
Csaplárova past

Vypínám. Pičuse z Barcy vidět ve vedení fakt nechceš ...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MystycMac

čakal niekto niečo ine ? ešte pozeraj jak poleno Vini zahodí nejaké tutovky a Barca pridá ešte tak 3 goly..

Reagovat
MystycMac

To je valec kokos a to ešte keby hrali De Jong a Pedri tak dostanú 7...

Reagovat
ACSeRw!n

uz by mohli zacit aspon behat

Reagovat
Mateo16

Ten vykon Viniciusa je normalna hanba ty vole

Reagovat
LeonardoUžoa

Vidím ho po delší době a nestačím se divit. Výkon, gestikulace, sebevědomí..otřes.

Reagovat
los_blancos

Občas to robil aj Cris, ale ten mal úplne iné čísla... Musí sa zlepšiť a to výrazne.

Reagovat
Well

Za to jak přestane hrát by měl dostat zjebat jak...

Reagovat
LeonardoUžoa

Odkdy děla Vini tuto pičovinu, že si vše přebere do stoje a pak chce zkroku čarovat?

Reagovat
MystycMac

Vinicius to je slabučký hráč ,nech privedú čim skôr Kyliana a na lavičku znim ...

Reagovat
Rizek

Na to v jaký slátaný sestavě hrajeme, to vypadá výborně. Hodně velká spokojenost.

Reagovat
Mateo16

znova čo robi ?

Reagovat
Kejza

S takovouhle koncentrací na zápas to nepůjde snadno.. pro nás dobře

Reagovat
MystycMac

Belingham hra vôbec? či sa nedostavil tak jak pri každom náročnejšom súperovi vid Atleti Sevilla

Reagovat
kaja900

Děkuji, ty si naše jistota

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Gazdo

Dufam ze nebudeme v nejakom prestupaku vymyslat blbosti a nebudeme chciet kupit zaloznika (iba defenzivneho) lebo Fermin je proste poklad zatial

Reagovat
Well

Teda zatím hrozný fotbal, jedna hrubka Realu, jinak tam nebylo nic...

Reagovat
Jordi Alba

Gavi dobrá rybička na Bellinghama.

Reagovat
Well

Tam padají všichni jak hrusky, strašný zatím.

Reagovat
Jordi Alba

Jako padají tak často, že než se člověk dozví jestli simuloval, tak už se válí na druhý straně jinej.

Reagovat
Well

Však to je útok na jednu stranu, ucitim dotek, lisknu sebou, útok na druhou stranu a to stejné v opačném gardu. Tam bylo jen jedno kratke období, kdy Real trošku zavřel Barcu a teď na konci Barca sevrela Real a jinak nic.

Reagovat
Jordi Alba

Dokud vedeme, jsem ochotnej to tolerovat.

Reagovat
Well

Já bych jim toleroval i to, že by po takové chybě prohrávali, ale to by museli bojovat a ne rozhazovat rukama.

Reagovat
Rizek

Penalta. A z toho pak žlutá pro Torrese. Fajn, ty žlutej čuráku.

Reagovat
Kejza

Ale Ferran dobrej chvat Araujo byl drženej, no

Reagovat
Rizek

Ferran bez diskusí.

Reagovat
CHONG

Reagovat
drussbarb

Smát se můžeš, ale to držení smrdělo velice. Kdyby v podobné situaci držel náš hráč vašeho, docela bych trnul, aby se neozval VAR

Reagovat
Remt

Za mě to není o diskuzi, tohle je na penaltu.

Reagovat
drussbarb

Navenek chci být aspoň trochu objektivní . Snad pak proti nám za něco podobného nepískne něco škaredého

Reagovat
Rizek

on je prostě debil. Nemá cenu cokoliv mu vysvětlovat.

Reagovat
CHONG

Stejně jako Araujo držel Camavingu, ale já tyhle soft penalty neřeším...

Reagovat
zasranej malíř

No jestli z tohodle udělají remízu, tak to bude úspěch, hrozný poločas

Reagovat
Well

Když se snaží hrat přes Viniciuse, který při každém kontaktu začne rozhazovat rukama a přestane hrát...

Reagovat
ACSeRw!n

hrozna nuda, jak kdybych koukal na Alaves - Cadiz.. krasa EL je nadobro pryc, uz ani ty strkanice tam nejsou

Reagovat
Jordi Alba

Tenhle rok máme ve skupině LM nahnaný body, EL je minulost.

Reagovat
patas92

Gundo je šéf. Ten tu měl přijít hned z BVB

Reagovat
Mateo16

Reagovat
10

takový El Classico z Wishe...od fotbalu, stadionu, atmosféry, nasazení, po hráče

Reagovat
10

°Clásico

Reagovat
Well

Krásné shrnutí.

Reagovat
CHONG

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mateo16

Treba si zvykat Laliga ide do sraciek

Reagovat
2miguel1

Vôbec.

Reagovat
Moshe Dajan

To mluvíš o zápase AC Milán-Juventus?

Reagovat
10

tomu se říká El Clásico, jo?

Reagovat
MystycMac

Real úplne na uterák ,to je ešte horšie ako som predpovedal nie že bude zahadzovať tutovky oni si ani žiadne nevypracujú...Cumeny Camavinga Valverde to su len beháči bez kreativity netechnicky naopak La Masia tých záložníkov vypľúva jedna radosť Pedri Fermin všetko technicky kreatívny hráči čo používajú hlavu.

Reagovat
Mateo16

Hrame v plnej zostave proti FCB Bčku , uplne tragicky , kde zacat ?

Valverde je traged a nie zaloznik, on nema nic. Jedine co dokaze je behat to je proste malo

Rodrygo znova nevidileny

Vinicius to je vykon na pokutu ako lahko si necha zobrat loptu

Bekovia Carvajal a Mendy neexistuju

Uzasne ze robime body proti Malorce a Almerii ked potom pehrame vsetky vacsie zapasy Atletico , FCB

Reagovat
ACSeRw!n

jo, Fede aspon beha a snazi se neco zmenit, zbytek se jen plouzi a ceka ze se porazi Barca sama

Reagovat
Well

Tak on i jak jednou tam krásně přenesl tu hru, když Mendy se rozbíhá, až letí míč, tak to je těžký...

Reagovat
kaja900

Reagovat
Remt

Tchouameni teď před pauzou - to je zákrok na penaltu ne? Copak může bránit hráče tak že ho strhne dolů a ještě rukou pod krkem?

Reagovat
drussbarb

No mám trochu pocit, že “nadšení” Barcy z nasazení tohoto sudího, bylo zaslouženě. I když tohle měl řešit VAR, smrdělo to velmi

Reagovat
Well

Vždyť nepiská fauly na obě strany a pousti tu hru, tohle vyřešil úplně stejně jako piska celý zápas, tady můžete vinit jedině VAR.

Reagovat
Mateo16

To ako nepiska tie mirkofauly ma velke plus rozhodca

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Remt

Však ho taky vinime. Z tohoto bych nevinil hlavního, těch soubojů je tam v rychlosti moc najednou. Toto má vidět var a zahlásit zákrok na penaltu.

Reagovat
Well

Jo já reagují spíš na to "nadšení " z nasazení, zatím pousti ty mikrofauly na obě strany a jediný se snaží odvrátit tu holomajznu.

Reagovat
drussbarb

Vždyť píšu i o VAR

Ale sudí si toho mohl klidně všimnout i sám a nečekat na VAR, před VARem by to normálně pustil

Reagovat
Kejza

tyvole s těma tyčkama už..

Reagovat
Well

Cama za těch pár minut už dopředu ukázal vic než Mendy za celou dobu.

Reagovat
Mass

Ale za tři minuty přes něj šly dva nebezpečný útoky.

Reagovat
Mass

Útoky Barcy myšleno.

Reagovat
Well

Jo, proto říkám dopředu, ale nutno dodat, že druhý možná byl ofsajd a v opačném případě by to šlo za stoperem, že nedrzel ofsajdovou lajnu s ostatními.

Reagovat
Mass

Cancelo si ho tam dělá jak malýho kida

Reagovat
Mateo16

Kepa ale chytá dnes dobre

Reagovat
ACSeRw!n

Carlo ven

Reagovat
Rizek

Cancelo je válec.

Reagovat
Well

Ouuuu

Reagovat
zasranej malíř

Magor

Reagovat
ACSeRw!n

100m bargain

Reagovat
misinho7

Hey Jude. Blazon. Najlepší

Reagovat
Rizek

Škoda, tohle měl MAtS mít.

Reagovat
Gazdo

nevadi hrame dalej

Reagovat
Müllered

Žid

Reagovat
Mateo16

Toto je sezóna každý zápas úplná sračka ale Bellingham to proste rozhodne

Reagovat
patas92

Achjo. Nejhorší hráč na hřišti

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby byl Hamás co k čemu, tak by se tohle nestalo.

Reagovat
10

tyvoe...

Reagovat
drussbarb

No teda

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle má být vtipný přesně jak?

Reagovat
Jordi Alba

Nevim no, jakej zápas, takovej humor.

Reagovat
10

Reagovat
Rizek

Mimochodem Lewa zatím nula nula nic. Trochu se to dalo čekat.

Reagovat
Rizek

Cancelo . Nejlepší na place a řekl bych, že o dva parníky.

Reagovat
Mass

Asi proto ho radši vystřídal

Reagovat
Rizek

hrál dvě pozice. Prostě mu došlo.

Reagovat
Mateo16

Camavinga veľmi pomohol ofenzíve ten by mal hrať stále na LB

Reagovat
Well

Ani Fran tam není úplně špatný, ale s Mendym bych se rozloučil.

Reagovat
los_blancos

Tak Fran je z nich suverénne najhorší v obrane. Pozične mimo, nevyhráva súboje...

Reagovat
Well

Ale nejlépe hraje toho klasického kridelniho obránce. Mendy třeba nikdy do útoku nebyl nic moc, ale v obraně byl jednu dobu totální zeď, takže to zase tolik nevadilo. Teď ale dozadu dělá chyby a do útoku nulovy. Cama na tom kraji taky brání docela blbě, ale zase je nejlepší do kombinace. Z nich tak udělat jednoho hráče.

Reagovat
los_blancos

Tak to pod Xabim by hviezdil. Mne inak v minulej sezóne prišiel v defenzíve omnoho platnejší, teda v pár zápasoch, čo som videl. Napr. na Nou Kampfe dokázal úplne vymazať Dembélého. U nás je to asi hlavne o hlave no...

Reagovat
Well

Reagovat
Kejza

Camavinga mi přijde skvělej, kdykoliv vás vidim hrát

Reagovat
Rizek

Lewa hraje tak špatně, že to dneska rozhodne.

Reagovat
Kejza

Docela mi to tempem připomíná zápas internacionálů. Možná by ale i opuchlej Ronaldinho a chodící Zidane předvedli víc než dnešní aktéři.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
sylarko

Ja som zvedavy kde bol dnesny real, a nie len dnes, bez bellinghama

Reagovat
Jordi Alba

Třetí.

Reagovat
king23

Naštěstí to nemusíme řešit

Reagovat
los_blancos

Ak by nebol Bellingham, bol by Kane. A ak by bol Kane, Vini s Rodrym by boli pravdepodobne produktívnejší...

Reagovat
Well

Judeee

Reagovat
ACSeRw!n

kral

Reagovat
Rizek

Hrozná haluz.

Reagovat
misinho7

Jude si ide po zlatu loptu

Reagovat
Mateo16

Neuveriteľné

Reagovat
Kejza

To nemůžem takhle odchodit prostě... Real hrál dneska mizerně, ale stejně z toho vyjdou se třema bodama a nedá se vlastně říct ani prd..

Reagovat
Well

Střídání Realu pomohla, v kontextu celého zápasu má Real z ničeho výhru.

Reagovat
Kejza

Barca druhou půli pasivně odbránila v důchodcovskym tempu stylem "na víc už se nezmůžem, pojďme to doklepat" - to se prostě proti takový kvalitě nedá. Druhej gól byl smolnej, ale celkově jsme na výhru prostě neměli energii, a to mě štve.

Reagovat
Kluivert9

Kurva nezasloužený

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Rizek

Škoda. Byli jsme lepší a nebezpečnější, ale Real má prostě Juda. On je celý mač k ničemu, ale dvakrát do toho kopne a rozhodne. Nedá se svítit.

S výkonem jsem velmi spokojený a na hráče jsem hrdý.

Reagovat
sylarko

Reagovat
Rothbard

Lepší a nebezpečnější. Naprosto vyrovnaný zápas, vyhrál šťastnější tým.

Reagovat
Rizek

dvě tyčky ... Proti tomu Real nemá, co postavit. Prostě nebezpečnější.

Reagovat
Rothbard

Real proti tomu postavil dva góly. Proto říkám vyrovnaný zápas.

Reagovat
Rizek

A my další gól a další šance. Tady prostě není o čem.

Reagovat
Kejza

v první půli jsme byli nebezpečnější a lepší, ve druhý to byl Real. měli víc štěstí, ale my jsme to tempo prostě neudrželi a nechali se strašně zatlačit na zbytečně dlouho.. tyčky netyčky..

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Gazdo

Reagovat
dantetomas

A potom sa bude cudovat, ze ho urazaju… mrdka vypatlana

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Müllered

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Mass

Why Always Me?

Reagovat
los_blancos

Je rozdiel medzi urážkami a rasizmom. A Vini sa sťažuje práve naň, pokiaľ viem. Jako fakt, vy ste už retardovaní, že to nedokážete rozoznať?

Reagovat
Mass

Když tě někdo označí za opici a tvýho bratra ne, je to rasismus?

Reagovat
los_blancos

Príliš málo informácií...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
sylarko

real horsi a stejne vyhra...

Reagovat
acko_bez_naflusu

Taky vám přijde, že si Vinicus za tu nenávist může sám. Mám sympatie k Realu, ale toho ublíženýho klauna nemůžu vystát. Bellingham

Reagovat
Greny

Reagovat
Rizek

No a samozřejmě - Vini zase ukázal, proč je na všech stadionech za čuráka.

Reagovat
Kejza

je to fakt debil neskutečnej

Reagovat
Mateo16

Ja byť Ancelottim tak Vinicia poradím na 3 zápasy, nechutne co tam robi

Reagovat
Greny

Hlavně ať si pak zas Vinicius nestezuje že na něj bylo piskano

Reagovat
10

PD je pro Bellinghama snažší než Bundesliga

Reagovat
Well

Lepší spoluhráči okolo.

Reagovat
Mishko

Vďaka Kepa a Jude... zvyšok dnes prinajlepšom priemerné výkony

Reagovat
CHONG

Běžec

Reagovat
10

když jsem před sezonou psal v diskusi k PL, že je při síle ligy docela paradox, že dva nejlepší Angličani hrajou v zahraničí, tak jsem dostal docela výsměch, že Bellingham teda ani omylem

Reagovat
Mass

Kdyby přestoupil třeba do ManU nebo Chelsea, tak z něj udělaj průměráka

Reagovat
10

přesně, už jen z toho důvodu jsem o mém názoru vůbec nepochyboval

Reagovat
Kokesh

Si pamatuji...to hned bylo, že Saka je někde jinde...

Reagovat
10

kdo?

Reagovat
alcantara

Na Seville ho posielali z ihriska cely druhy polcas.

Reagovat
vilp

Reagovat
Well

Já s tím nechtěl vyrypovat.

Reagovat
Kejza

mezi těma chodícíma lemrama to tam dneska odběhal parádně, no

Reagovat
alcantara

To je Haaland zalohy, strasna doba

Reagovat
Spagetka

Oriol Romeu válec, pohybově je tak na urovni našeho okresního přeboru

Reagovat
Jordi Alba

Ale pokus o zabití Alaby solidní.

Reagovat
Kejza

je to takový sloní mládě, no, ale když tam není koho hrát..

Reagovat
patas92

S tím Bellinghamem to není normální. Pokaždé co Real vidím, tak mi vůbec nepřijde dobrý, ale pokaždé se nějakým způsobem namotá do dvou gólů

Reagovat
ACSeRw!n

z 15 zapasu asi 12x MOTM, cista nahoda

Reagovat
patas92

Nic takového nepíšu. S jeho číslama jsou ty MOTM zasloužené.

Reagovat
king23

Ale to cos napsal je blbost. Nevím, kolik jsi zápasu viděl, ale on nemá ty MOTM jen za golovou produktivitu. Celkově je každý zápas nebezpečný, hrozně málo kazí a ty góly jsou takovavtresinka.

Reagovat
Well

A vybojuje spoustu míčů.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Tak to je ten jehovvýběr místa + to že celé zápasy odmaká.

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane na jeho výkonny strašne dopláca Vanicius a Rodrygo , ktorým celý systém nevyhovuje

Reagovat
Kejza

očividně na tom moc netratíte

Reagovat
alcantara

Celkom Vam to staci

Reagovat
10

i kdyby v takovým zápase udělal jen ty 2 top věci, jako byla ta střela a sprint do náběhu v 92. minutě, tak to imho dost stačí...velká část těch hráčů na hřišti neudělala ani nic trochu nadprůměrnýho

Reagovat
patas92

Souhlas

Reagovat
teenz

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Kejza

Reagovat
Kokesh

Ale Gavi dá o 50 nahrávek více a Pedri by dal klidně o sto, a to je přece pro oko diváka daleko důležitější.

" Pokaždé když Real vidím, tak mi vůbec nepřijde dobrý"..., no...

Reagovat
Rizek

a heleho, kdo vylezl z kanálu.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
10

jejich pohled na svět je už historicky trochu zdeformovaný

Reagovat
alcantara

Minuly rok to s tymi faganmi stacilo na titul, tak zasa neviem, trosku tej deformacie si kludne aj ponecham.

Reagovat
alcantara

Smiat sa z Pedriho, to je pomerne funny Niekedy sa mozno naucis vyhravat.

Reagovat
Kokesh

Kdybych tenhle názor nečetl pod každým jeho zápase, taky mi to přijde funny, teď už ani ne...mně připadá, že si někteří fanoušci zvykli, že na těchto pozicích mají hrát jen hrači jako Ronaldinho nebo Iniesta, jinak to vlastně ani není fotbalista...

Reagovat
alcantara

Ake nazory? Ak Pedriho hra vo forme niekomu imponuje, dokaze s tym aj vyhravat, nie je to len pre oko, tak o com sa vlastne bavime?

Reagovat
patas92

Lol. Pointa je v tom, že to "není normální" u záložníka, který do teď takhle gólový nebyl.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Kejza

on se k těm gólům prostě proběhá

Reagovat
Mercury

Smutny zapas nevalne kvality. Cancelo a Bellingham palec hore, jinak nuda jak prase. Vini je proste idiot. Romeu tam nema co delat. Zase mi na chvilku staci..

Reagovat
Gazdo

A Fermin ako nic???

Reagovat
Messiáš

Strašně chybí De Jong. Romeu byl od začátku sezony velmi příjemné "překvapení" (já celkem věřil, že bude dobrej), ale jde vidět jak někoho ještě k sobě potřebuje. Dneska to bylo děsný. Gundogan do obrany neudělá vůbec nic a kromě gólu toho nepředvedl ani extra moc dopředu. Realu vyšla střídání. Camavinga i Modric to dost zvedli. Minimálně bod jsme si zasloužili, ale na to se uplně nehraje. Je jednoduché být negativní, ale s rozbrakovanou sestavou jsme dominovali dvou třetinám zápasu. Bellingham je fantom. U nás se mi moc líbil Fermin a platí to dlouhodobě, Felix tam měl taky fajn momenty, to samé Yamal. Čekal jsem mnohem více od Ferrana. Liga je dlouhá, věřím, že ten titul uděláme.

Visca el Barca!

Reagovat
EaP

Ja si myslim, ze ten titul urobime opat. Vsetko vsak zalezi na tom, ako dlho nam kostra ostane pokope. I ked Fermin je hracik jak lusk. Este zo dvoch Ferminov vytiahnut a nemsuime uz riesit zalohu aj pri vypadku Pedriho ci De Jonga. Avsak , ta nasa pozicia DM potrebuje akutne posilnit. Nemam vsak tusenia, kto by to mohol byt. Mozno by nebolo odveci hodit Leicestru 10 mega nech pustia Ndidiho uz v zime. Lebo tam nas neuveritelne tlaci topanka. Potom musime doplnat zalohu dalsim zaloznikom a uberame moznost hrat po kridlach lebo ten kridelnik sa musi obetovat......

Reagovat
Gazdo

Ja aj ked mam Ferrana strasne rad tak on proste nie je hrac zakladu. On je uplne famozny ked nabehne z lavicky a mohol by byt nasim novym Pedrom otazka je ci mu to bude stacit lebo bohuzial na viac to asi nikdy nebude

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele