LaLiga - souhrn 11. kola: Real schytal v El Clásiku výprask

25.10., 23:12, aktualizováno dnes, 23:00
Komentáře a souhrny
Robert Lewandowski slaví druhý gól do sítě Realu Madrid (© ANGEL MARTINEZ / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Nečekaný výprask schytal v domácím El Clásiku Real Madrid. Po bezbrankové první půli se jeho obrana rozpadla, Barcelona nakonec zvítězila poměrem 4:0. Espanyol, za nějž nastupuje i český záložník Alex Král, prohrál druhé ligové utkání v řadě. V páteční předehrávce 11. kola LaLigy nestačil katalánský celek na Sevillu, s níž doma prohrál 0:2. Villarreal zvítězil na hřišti Valladolidu a v neúplné tabulce se posunul na třetí místo.

Real Sociedad - CA Osasuna 0:2

27.10.2024 21:00

Góly: 23. Lucas Torró, 34. Ante Budimir

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Real Betis - Atlético Madrid 1:0

27.10.2024 18:30

Góly: 4. José Giménez (vl.)

Brzký vlastní gól Atlétika stačil Realu Betis k vítězství 1:0 v tomto důležitém utkání a k posunu na páté místo v tabulce, o jednu příčku za svého nedělního soupeře. Pro hosty šlo navíc o první letošní ligovou porážku.

Navzdory problémům Atlétika ve venkovních utkáních v Lize mistrů, na domácí scéně to byla jiná káva. Madridský celek totiž před tímto duelem držel osmizápasovou sérii bez prohry na cizích trávnících. Již po čtyřech minutách však prodloužení této šňůry dostalo těžkou ránu. Nízký centr Abdeho Ezzalzouliho se odrazil od Axela Witsela do Josého Maríi Giméneze, jenž si ho usměrnil do vlastní sítě. V 15. minutě měli hosté štěstí, že prohrávali jen o gól poté, co Johnny Cardoso vyslal do šance Ezzalzouliho. Ten se řítil sám na branku, ale jeho střela orazítkovala pouze břevno branky Jana Oblaka.

Další šanci měl Ezzalzouli ve 27. minutě, kdy ho krásnou přihrávkou vybídl ke skórování Vitor Roque, ale i tentokrát se jeho razantní rána odrazila od brankové konstrukce. Do několika šancí se dostal i Roque, ale vedení borců ze Sevilly nezdvojnásobil. Domácí brankář Rui Silva měl v první půli práci jen jednou, ale střela Antoina Griezmanna z větší dálky mu nenadělala žádné starosti.

Diego Simeone udělal o poločase dvě změny a doufal, že jeho svěřenci předvedou lepší výkon. A skutečně druhou půli začali hosté lépe, ovšem Griezmann ani Julián Álvarez na Silvu nevyzráli. Betis dokázal brzy vyrovnat tempo hry a krátce po hodině hry v jeho prospěch odpískal sudí Gil Manzano penaltu. Pablo Fornals se snažil dostat k odraženému míči po své střele do břevna, přičemž ho atakoval Javi Galán. Tento verdikt se však nezamlouval sudím u videa, kteří si rozhodčího zavolali k obrazovce. Po přezkoumání opakovaných záběrů pak Manzano pokutový kop zrušil.

Zhruba 10 minut před koncem se domácím na Estadio Benito Villamarín zatajil dech, když Alexander Sörloth posunul míč na Ángela Correu, jehož nepovedená rána orazítkovala tyč a o tři minuty později Correa trefil i druhou tyč. Svěřenci Manuela Pellegriniho v závěru vedení udrželi a vylepšili svou domácí formu na jedinou prohru z posledních osmi zápasů, zatímco Los Colchoneros utrpěli první venkovní ligovou porážku od 21. dubna.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Valencia CF 1:1

27.10.2024 16:15

Góly: 90. Mauro Arambarri (pen.) - 36. Enzo Barrenechea

Dlouhé pětizápasové ligové čekání na vítězství na hřišti Getafe chtěla v neděli v 11. kole La Ligy ukončit Valencia, ale její sen v samotném závěru odmítl z pokutového kopu Mauro Arambarri. Netopýři si tak z Madridu odvezli bod za remízu 1:1. Jiří Letáček zůstal jen na lavičce.

Oba týmy šly do tohoto kola s tragickou ofenzivou, když shodně v 10 úvodních utkáních daly jen sedm branek. A záhy byl jasný důvod. V útoku to totiž skřípalo na obou stranách. Domácí si vytvořili několik náznaků, ale když přišlo na samotné zakončení, byli marní. Záložník Mauro Arambarri, který v posledních šesti zápasech skóroval třikrát, zamířil z bezprostřední blízkosti po centru těsně nad břevno a hlavičku Álvara Rodrígueze zneskočnil Giorgi Mamardašvili.

Devět minut před koncem první půle udeřili hosté. Po rohovém kopu se k hlavičce dostal nehlídaný Enzo Barrenechea a první střelou Valencie otevřel skóre. Teprve podruhé v této sezoně se hráči Valencie trefili mimo vlastní půdu. Pro Getafe to navíc znamenalo, že inkasovalo v této sezoně La Ligy jako první již v sedmi utkáních, což je druhá nejhorší bilance po Las Palmas.

Trenér Getafe José Bordalás udělal do druhého poločasu tři změny, když na plac poslal trio Christiantus Uche, Allan Nyom a Peter González. Domácí se snažili dostat zpět do zápasu, ale i kvůli mizérii v útoku se jim to nedařilo. Nejblíže vyrovnání byl opět Arambarri, ale tentokrát jeho prudkou střelu z hranice penalty zastavila branková konstrukce.

Rostoucí tlak domácích nakonec ovoce přece jen přinesl. V samotném závěru první půle zahrál Maximiliano Caufrie ve vlastní šestnáctce rukou a sudí ukázal na penaltu. K její exekuci se postavil Arambarri a nezaváhal. Oba týmy si tak rozdělily po bodu. Getafe se posunulo na 15. příčku, zatímco Valencia zůstala poslední.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Celta Vigo 3:0

27.10.2024 14:00

Góly: 59. Diego, 78. Darko Brašanac, 82. Sergio González

Hráči Leganés se v 11. kole La Ligy po jasném vítězství 3:0 nad Celtou Vigo dočkali první výhry po devíti zápasech a odpoutali se ze sestupových příček. Los Celestes naopak vyhráli jen dva z posledních devíti zápasů a po slibném úvodu sezony se propadají tabulkou.

Domácí do zápasu vstupovali s nejnižším počtem vstřelených gólů v lize, což nezměnila ani úvodní čtvrthodina utkání, kdy nezaznamenali ani jednu střelu, zatímco Marko Dmitrovič si lehce poradil se střelami Ilaixe Moriby a Iaga Aspase, kteří se po trestu vrátili do základní sestavy Celty.

Aspas, nejlepší střelec Los Celetes v této sezoně, v závěru prvního poločasu promarnil další dvě šance, když jeho tým nadále dominoval. Nejprve kroutil střelu do horního růžku branky, ta však mířila nad. O pět minut později Jonathan Bamba obešel Dmitroviče a pokusil se nahrát Aspasovi, brankář se ale včas vrátil a útočníkův pokus zneškodnil.

Po přestávce měl první skutečnou příležitost Hugo Sotelo z Celty, který vyslal střelu z 25 metrů těsně vedle tyče. Krátce před uplynutím hodiny hry ale už Leganés udeřilo. Po rychlém brejku se do šance dostal Diego García, který míč usměrnil za Vicente Guaitu, a vstřelil tak první domácí gól Leganés po třech bezgólových zápasech.

Druhá branka přišla 12 minut před koncem, když Celta ztratila míč na vlastní polovině, což umožnilo Miguelu de la Fuentemu vniknout do pokutového území a najít Darka Brašanace, který míč poslal do sítě a navýšil náskok domácích. O pouhé čtyři minuty později bylo po zápase, když se míč po přihrávce Juana Cruze dostal do pokutového území Celty a Sergio González prostřelil Dmitroviče.

Více informací k zápasu

Real Madrid - FC Barcelona 0:4

26.10.2024 21:00

Góly: 54. Robert Lewandowski, 56. Robert Lewandowski, 77. Lamine Yamal, 85. Raphinha

Real Madrid nezvládl 258. El Clásico, když v 11. kole LaLigy podlehl odvěkému rivalovi z Barcelony jasně 0:4. Katalánci tak utnuli 42 zápasů dlouhou ligovou sérii Bílého baletu bez porážky. V poslední možné chvíli uhájili vlastní rekord, v letech 2017 a 2018 totiž právě Barca nenašla přemožitele ve 43 ligových kláních v řadě. Lví podíl na triumfu domácích měl dvougólový Robert Lewandowski, jenž si tak letos napříč soutěžemi připsal již 17 branek. V 77. minutě se navíc stal nejmladším střelcem v historii tohoto derby Lamine Yamal.

Nejvěhlasnější derby rivalů doprovázelo několik příběhů. Barcelona na sebe upozorňovala výrazně omlazeným kádrem. Stejně jako v týdnu, kdy si v Lize mistrů poradila s Bayernem, i proti Realu Madrid nastoupila hned s šesticí hráčů povětšinou z akademie La Masia, jejichž průměrný věk činil 19,7 let. Bílý balet pak byl napěchovaný útočně laděnými superhvězdami, které pěti góly ve druhé půli otočily reprízu finále milionářské soutěže s Dortmundem.

Duel se hrál ve vysokém tempu od úvodního hvizdu. Ve 12. minutě sklepl dlouhý nákop soupeře 17letý stoper Pau Cubarsí přímo před Kyliana Mbappého, jenž jen těsně neuspěl s pokusem o přehození gólmana z dálky. Vzápětí vyslal Robert Lewandowski na druhé straně bravurní patičkou do průniku Lamineho Yamala, ani on ale nadějné situace nevyužil. Krátce nato vybídl na hraně ofsajdu nabíhající Mbappé přihrávkou napříč vápnem k lehké dorážce Judea Bellinghama, neuvěřitelně se ale na brankové čáře natáhl gólman Iňaki Peňa. Ve 22. minutě protančil do vápna z levého křídla rychlonohý Vinícius Júnior, ve skvělé pozici ale minul bližší tyč. Mbappému se další hraniční náběh vymstil na přelomu půlhodiny hry, kdy mu radost z přelobování brankáře vzal praporek pomezního.

Po výměně stran potvrdil neuvěřitelnou formu 36letý Lewandowski. Naběhl si na učebnicovou přízemní průnikovku Marca Casada a již za hranicí vápna zkušeně uklidil míč k bližší tyči. Druhý zásah přidal polský snajpr téměř vzápětí, když nekompromisní hlavičkou po centru Alejandra Baldeho potrestal alibistickou pasivitu obou stoperů Bílého baletu. Když už se v 65. minutě vyvaroval Mbappé ofsajdu, vylámal si v nadějné příležitosti zuby na Peňovi. Několik sekund nato brankáře znovu překonal poté, co ukvapil náběh.

To mohl potrestat o pár chvil později završením hattricku Lewandowski, hned dvě vyložené příležitosti uvnitř vápna ale zahodil. Ke slovu se znovu přihlásil mrštný Francouz, ani tentokrát ale zevnitř pokutového území na Peňu nevyzrál. V 77. minutě se zblízka prosadil Yamal, když zvolil odvážnou zakončení ranou pod břevno na bližší tyči. Utrpení domácích fanoušků završil Raphinha lahůdkovým lobem po samostatném průniku.

V pořadí 258. El Clásico tak s přehledem ovládli hosté a úhlavnímu rivalovi odskočili v čele tabulky na rozdíl šesti bodů. V příštím kole LaLigy vyrazí Real Madrid 2. listopadu na hřiště Valencie, Barcelona doma přivítá v katalánském derby Espanyol o den později.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Girona FC 1:0

26.10.2024 18:30

Góly: 42. Alejandro Muñoz

Girona překvapivě prohrála v 11. kole LaLigy 0:1 na hřišti Las Palmas. Katalánci si v týdnu poradili v Lize mistrů se Slovanem Bratislava, o to větší šok byla druhá výhra v řadě pro domácí, kteří tak opustili sestupové pásmo. Ladislav Krejčí odehrál již po šesté v řadě celé utkání ve španělské nejvyšší soutěži.

Girona se v šesté minutě zdánlivě ujala vedení, jenže rozhodčí viděl faul Bojana Miovského a radost hostů zase utichla. Další akci hostujícího celku zakončoval v pokutovém území střelou Arnau Martínez, Jasper Cillessen ale změnu skóre nepřipustil.

Těsně před přestávkou se však domácí dostali nečekaně do vedení poté, co se Vitiho přihrávka odrazila šťastně od hlavy Fábia Silvy k zadní tyči, kde čekal Álex Muňoz, který krásnou ranou levačkou zamířil do levého dolního rohu branky.

Náskok mohl zdvojnásobit zhruba po hodině hry Alberto Moleiro, když šikovně obešel dva obránce, Paulo Gazzaniga v bráně však udržel naděje Girony na bodový zisk skvělým zákrokem. Moleiro v 74. minutě zahrozil znovu, ale opět si vylámal zuby na fantastickém Gazzanigovi.

Katalánci sice drželi v závěru míč na svých kopačkách, žádnou vážnější příležitost si ovšem nevytvořili a zůstávají dál jen stínem Girony z minulého ročníku. Naopak Las Palmas po druhé výhře poprvé v sezoně opouští sestupové vody a vyhouplo se na 17. příčku.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Deportivo Alavés 1:0

26.10.2024 16:15

Góly: 80. Antonio Sivera (vl.)

Utkání 11. kola LaLigy mezi Vallecanem a Deportivem Alavés rozhodl vlastní gól hostujícího brankáře Antonia Sivery z 80. minuty. Domácí, kteří od 22. minuty hráli po vyloučení Abdula Mumina o deseti, si tak připsali druhé vítězství z posledních tří utkání a posunuli se na sedmé místo ligové tabulky.

Po jediné prohře v předchozích šesti ligových zápasech vstoupilo do utkání lépe Rayo. Pouze skvělý zákrok Sivery byl důvod, proč Isi Palazón nedokázal skórovat. Nedlouho poté navíc střílel do boční sítě jeho spoluhráč Sergio Camello. Prudkým trestným kopem z dálky poté zakončil úvodní čtvrthodinu Florian Lejeune.

Mužstvo Iňiga Péreze však šlo po 22 minutách do deseti, když videorozhodčí přesvědčil sudího Adriána Cordera Vegu, aby původní žlutou kartu pro Mumina změnil na přímou červenou za zmaření jasné gólové šance. K prvnímu zákroku v zápase po půlhodině hry donutil brankáře Raya Augusta Batallu rutinním pokusem zpoza pokutového území Toni Martínez, když se Alavés snažil využít početní převahu.

Ve snaze ukončit sérii čtyř porážek měl Alavés první jasnou šanci druhého poločasu, Carlos Martín však pálil přímo do Batally. Jeho jmenovec Carlos Vicente však těsně před hodinou hry zmařil ještě větší příležitost, když v souboji jeden na jednoho trefil nohu vybíhající jedničky Raya. I pokusy Martína i Adriho Embarby na obou stranách mířily mimo.

Nicméně Rayo šťastně rozhodlo v 80. minutě, kdy střídající Gerard Gumbau trefil břevno a padající míč se za brankovou čáru odrazil od Siverových zad. Výhra domácí posunula na rozdíl jediného bodu od první šestky. Alavés naopak prohrálo pět zápasů v řadě a El Glorioso se tak nachází jen dva body nad sestupovým pásmem.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Villarreal CF 1:2

26.10.2024 14:00

Góly: 60. Mamadou Sylla (pen.) - 29. Thierno Barry, 84. Ayoze Pérez

Real Valladolid prohrál v 11. kole La Ligy s Villarrealem 1:2 a již třetí domácí porážkou v řadě si značně zkomplikoval naděje na záchranu. Ve formě hrající Mamadou Sylla zareagoval na jednogólovou ztrátu z prvního dějství, když vyrovnal utkání z penalty. Přímo se podílel na třech gólech v posledních dvou duelech, v závěru ale vrátil hostům vedení žolík Ayoze Pérez.

Valladolid, který byl pozitivně naladěn poté, co v minulém kole ukončil sérii tří porážek v řadě vítězstvím 3:2 na hřišti Alavésu, začal utkání dobře. V úvodu cítili domácí křivdu, když se jim zdálo, že po hře rukou Raúla Albiona měla být nařízena penalta. Přes veškerý počáteční tlak Valladolidu však šli do vedení hosté, když se po špatné přihrávce Kika Femeníy prosadil Thierno Barry. Ten v pokutovém území vyskočil nejvýše a hlavou vstřelil svůj třetí gól v sezoně.

Domácí však brzy mohli prohrávat o dvě branky, Karl Hein se ale proti Nicolasi Pépému zaskvěl skvělým zákrokem. Druhý poločas přinesl podobný obraz hry. Barry nejdříve střílel nad břevno, Álex Baena následně trefil tyč.

Jen o chvíli později mohli hosté litovat nevyužitých příležitostí, když Logan Costa po chybě v koncentraci fauloval v pokutovém území Mamadoua Syllu. Útočník Valladolidu následně z pokutového kopu srovnal skóre. Tento vyrovnávací gól Villarreal probudil, a tak ožil a snažil se opět získat vedení.

Blízko k okamžité odpovědi byl střídající Pape Gueye, který donutil Heina k chytrému zákroku, stav utkání se ale neměnil. Rozhodující okamžik však nakonec přišel něco málo přes pět minut před koncem, kdy domácí nedbali na předchozí varovné signály hlavička Ayoze Péreze rozhodla o zřech bodech pro žlutou ponorku.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 0:2

25.10.2024 21:00

Góly: 20. Dodi Lukébakio, 45. Dodi Lukébakio

Sevilla díky dvěma gólům Doda Lukebakia porazila v předehrávce 11. kola LaLigy Espanyol 2:0 a částečně odčinila výbuch s Barcelonou z předchozího kola. Domácí naopak zapsali čtvrtou porážku z pěti posledních duelů a po nadějném začátku sezony rychle padají tabulkou.

Domácí se mohli dostat poměrně rychle do vedení, ale promarnili hromadu šancí. Slušnými šancemi pohrdli postupně Leandro Cabrera a po něm Álvaro Tejero. Slovo si tak vzala hostující Sevilla a konkrétně to byl Lukebakio. Po přihrávce Sambiho Lokongy poněkud překvapivě vypálil a z 25 metrů zakroutil míč naprosto přesně do horního rohu.

I přes inkasovaný gól se do šancí znovu tlačili více domácí a znovu to byl belgický útočník kdo překazil jejich snažení. Z nenápadné akce se dostal k zakončení z vnitřku pokutového území a trefil krásně vzdálenější roh. Hosté si do kabin odnesli dvougólový náskok, ačkoliv tomu herní obraz vůbec neodpovídal.

S ubývajícím časem domácí stupňovali svůj tlak a Alejo Véliz byl blízko snížení, jeho hlavička však zamířila těsně vedle tyče. Deset minut před koncem pak VAR odvolal nařízenou penaltu, čímž definitivně srazil sebevědomí Espanyolu, Sevilla si došla pro třetí vítězství z posledních pěti zápasů a vyšvihla se do první desítky.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
11
10
0
1
37 : 10
30
2
Real Madrid
11
7
3
1
21 : 11
24
3
Villarreal CF
11
6
3
2
20 : 19
21
4
Atlético Madrid
11
5
5
1
16 : 7
20
5
Real Betis
11
5
3
3
11 : 9
18
6
CA Osasuna
11
5
3
3
16 : 16
18
7
Athletic Bilbao
10
5
2
3
17 : 11
17
8
RCD Mallorca
10
5
2
3
10 : 8
17
9
Rayo Vallecano
11
4
4
3
12 : 10
16
10
Sevilla FC
11
4
3
4
12 : 15
15
11
Celta Vigo
11
4
1
6
17 : 20
13
12
Real Sociedad
11
3
3
5
8 : 10
12
13
Girona FC
11
3
3
5
11 : 14
12
14
CD Leganés
11
2
5
4
9 : 12
11
15
Getafe CF
11
1
7
3
8 : 9
10
16
Deportivo Alavés
11
3
1
7
13 : 19
10
17
Espanyol Barcelona
11
3
1
7
10 : 19
10
18
UD Las Palmas
11
2
3
6
13 : 19
9
19
Real Valladolid
11
2
2
7
9 : 23
8
20
Valencia CF
11
1
4
6
8 : 17
7

Zbývající zápasy

28.10. 21:00
RCD Mallorca - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (264)

Přidat komentář
Phillipinho

Lukebakio je jeden z mala hracu Sevilly, ktery snese nejake slusnejsi meritko.

Reagovat
Xavi

Reagovat
2miguel1

Reagovat
MystycMac

No 0:4 a rekord v ofsajde moje predpoklady sa naplnili...možte sa klaňať

Reagovat
Pithivier

Yamal novy majitel Realu, a ty prosim chcipni pls

Reagovat
MystycMac

Totálne poníženie demolácia najsledovanejšie EC od odchodu CR ...Real zosmiešnený zdevastovany.

Reagovat
Mönchengladbach

Během čtyř dnů rozdílem třídy smést Bayern i Real.

Hansi je prostě pan trenér. Rád bych si přečetl rozhovor se Xavim, ten je dost možná hlavním poraženým.

Jediné negativum: troll MystycMac (nebo jak se píše) měl pravdu.

Reagovat
Rizek

Reagovat
Jandy92

no nečekal jsem po tom výbuchu v repre že takto rychle pozvedne tým

Reagovat
Mönchengladbach

Já také ne. Ale možná je prostě reprezentace opravdu úplně "jiný hrníček", kde se slezou random hráči jednou za dva měsíce jako na pivo - není prostor cokoliv vštěpit, jako je tomu u dennodenní práce. Proto se podle mě třeba Trpiš k reprezentaci vůbec nehodí.

Reagovat
Jandy92

spíš uškodilo že hrál jen přáteláky místo kvaldy

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Pharrell

Reagovat
messi80

Xavi dáva dosť najavo ze jemu aj klubu praje ,dokonca sa s nim stretol nedavno a nemyslím si ze to len hra. Ako povedal jeho ego je naplnené na tri životy a Barca je klub ktorý miluje ,verím ze sa dnes úprimne tesil.

Reagovat
drussbarb

Reagovat
SpecialOne

Carletto trošku na Mourinha v závěru ne?

Reagovat
Laliga

Otázka je čo sa tam udialo. Z Flickom sa zdá sa o niečom rozprával, a v závere bolo vidno že šlo o niektorého člena štábu. Kto vie čo tam padlo

Reagovat
O.Giroud

Tak po nejakom góle tam asi niekto zo staffu Barcelony po góle proste oslavoval a možno zakričal niečo na lavičku Realu, aspoň tak mi to prišlo.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Gerd 2010

Reagovat
dextroza_m

Ha ha.. Ale 4:0uz máme.. Teda 0:4

Reagovat
patas92

37-0-1

Reagovat
-R2D2-

Jo, tohle utnutí nemohlo dopadnout lépe.

Reagovat
avicii

Musím povedať že táto Barca je sympatická, paráda na lopte, plno mladých odchovancov.. Španieli produkujú kopu dobrých hráčov a bolo by asi fajn keby hrali aj za Real, Peraz by sa mohol trosku zamyslieť nad tým, či treba naháňať každého top playera podľa FIFA ratingu.. nič proti Madridu, tam je to hráč vedla hráča co chceš vo svojom tíme, ale spolu ako tím maju lepsiu chémiu v Barcelone..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
bbbauch

Reagovat
20fredy20

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
valloire

taková píčovina po jednom zápase...pověz kolik LM má ta Barcelona v posledních letech?

Reagovat
avicii

Hneď na začiatku píšem ze tato Barca, čiže súčasná...ja sám som sa smial aké kraviny robili na prestupovom trhu a podobne ale zdá sa ze sa stho vymotaju vdaka akadémii... plne si uvedomujem silu Realu, môžete kúpiť koho chcete, paráda.. len hovorím ze keď sa ti podarí vybudovať tím ako sa črtá Barce, je to sympatické..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LFCreds

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Bakary3

Dobře jsi ho sundal

Ale teda ostuda, že v těch posledních letech Barca neudělala nějakou tu LM s yamalem, cubarsim, fermínem a spol. .. vždyť občanku snad už měli, ne?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Gazdo

Ou

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Čenda

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Svatej

Reagovat
Witcher

Reagovat
masly008

Kolik ma Real LM v roce 0?

Ha?

Reagovat
kaja900

Nevyhráli jsme ji snad naposled zase my? tak co to plácáš?

Reagovat
Y.N.W.A

Ty jsi píčovina, má pravdu, jen to přes svůj vztek nejseš schopen pojmout

Reagovat
drussbarb

Je to prostě on

Reagovat
fantomas10

Po jednom

Reagovat
Čenda

Stáří není zásluha, a mladí není výsada. Popřemejšlej o tom.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Laliga

Ono hlavne nám teraz dosť robí problém zložiť útok bez útočníka , a v obrane je celú sezónu deň otvorených dverí. Ako jednotlivci sú tam okej, no spolu to nefunguje. Chýba Alaba, dokonca Nacho. Myslím že v kontexte toho že Alaba je stále mimo hry, a ktovie ako bude vyzerať po návrate, a toho že nechceme posilovať, je extrémna škoda že nepresvedčili Nacha aby ostal. Millitao hrôzostrašne pri prvom góle, pri góle Raphinu som akosi ani nepostrehol kde da vlastne nachádzal (možno moja nepozornosť). Druhý gól Lewandovskeho tiež pekná spolupráca stopérov. Takto by sme narátali koepc ďalších šancí. Je to peklo sledovať defenzívnu činnosť. Tá štatistika obdržanych gólov je brutálne zavádzajúca.

Reagovat
avicii

Koho do obrany kúpite? Viem len o tom ze chcete nášho Trenta... by som si pozrel ako bude vypískany vlastnimi fans ... aké nie, dúfam ze ostane

Reagovat
Laliga

Nemám poňatia, osobne nie som veľmi fanúšikom nákupu Trenta. Toho by som rád videl aj naďalej v Liverpoole.

Reagovat
avicii

Reagovat
Amon

Romero by sa tam hodil. Podobny typ ako Pepe, Ramos alebo Rüdiger.

Reagovat
avicii

Reagovat
Bayern +

Reagovat
20fredy20
Reagovat
Gunner14

Yamal gól tzv na Saku výborný hráč

Reagovat
bbbauch

Reagovat
masly008

Tvl nespamuj jim to tady nebo nalezou k nám.

Reagovat
Gazdo

Pena prekvapil pozitivne, Yamal az do golu bol na facku, zaloha ako vzdy uzasna a Olmo je oproti Ferminovi bohuzial o dva levely futbalovo vyssie a ak vydrzi zdravy tak si Fermin moc nekopne a tie ofsajdy su jednoducho neuveritelne. Chlapci dik mam krajsi vikend

Reagovat
king23

Nevím co s tím Mbappem... Čekal jsem, že bude dělo, když už ne jako Ronaldo tak aspoň jako Bale první roky u nás. Zatím teda dost pod očekávání. Pár golu dal, ale že by přinesl něco navíc? Chápu, že byl zvyklý hrát víc zleva, ale občas člověk fakt pochybuje, že tohle má být nejdražší hráč na světě ve své době.

Reagovat
Y.N.W.A

Mbappe - hráč na vrcholu ve svých 20 díky dynamice, to je vše. Podobně vnímám Haalanda. To prostě nejsou komplexní, chytří fotbalisti jako Messi a CR7, kteří můžou dominovat dekádu...

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Lojzík

Ou yeahhhh

Reagovat
Lojzík

Hnus Madrid zpět kam patří

Reagovat
Greny

Mbappemu aspoň dneska vysvětlí jak funguje pravidlo o ofsajdu

Reagovat
Laliga

Mbappe zdá sa o ofside počul dnes prvý krát . Neskutočné ako si absolútne nedáva pozor na postavenie. Sranda že zrovna tie ofsidove akcie skončili gólom, a keď to bolo podľa pravidiel tak všetko spálil. Dnes jediné pozitívum, že si snáď vo vedení uvedomia, že bude treba do tej obrany zasiahnuť. To čo túto sezónu predvádzame je des a hrôza. Vďaka bohu za impotentých súperov. Žiaľ Barca taká nebola. Do toho gólu na 2:0 pekný zápas, potom to trošku stratilo na atraktivite z pohľadu fanúšika Realu. Už to bol len kŕč ktorý skončil celkom podľa predpokladov. Zato Barcelončania si asi najmä záver užili do sýta . Gratulujem Hansi prebral Lewu k životu, to môže byť dôležitý prvok pre Barcu, a možno sa aj Lewa dočká ocenenia ak mu to bude takto sypať, škoda že sa sám pripravil minimálne o hattrick. Neviem prečo sme my po odchode Karima zanevreli na post hrotového útočníka

Najviac mi je ľúto Kyliana. Svoje prvé Clasico si asi predstavoval "máličko" inak. Vo finále je asi on najväčším nešťastníkom. Keby mu to lepšie pálilo mohol výrazne zmeniť vývoj zápasu.

Reagovat
Lojzík

Bude Pičícius zase brečet že prohráli kvůli tomu že je černej?

Reagovat
Pepesma

Reagovat
Lojzík

Reagovat
Y.N.W.A

Jak ho nemám rád, tak dnes překvapil, když se na něj, s jasnou taktikou vyprovokovat a dostat žlutou, pověsil Gavi a on to ustál...

Reagovat
Laliga

Škoda, dúfal som že si od neho chvíľu oddýchnem

Reagovat
LAM

Naprosto parádní druhej poločas. Úplnej válec

Ta naše útočná trojka si neuvěřitelně vyhoví, normálně level MSN. Zatím 47 gólů v 14 zápasech . Olmův příchod navíc hodně zvedl souhru. herně je zatím jinde než Fermín a FDJ taky velmi dobře.

Nejhorší z Realu dle mě Militao. Ten byl úplně mimo a to že Vinicius nedostal po té žluté druhou za ty nadávky na rozhodčího

Reagovat
Novak.Usykovic

Těžká mr.dka zápas..... Ale potvrdilo se, že Real nezvládl přestupy. Celé léto jsem zde říkal, že musí přivést kreativní hráče. Ten Chong si tu maloval něco jako větev ve večerce.

Sice jsem viděl jen 10 % zápasu, ale živě si dokážu představit jak trapné to bylo ve zbylých 90 %. Holloway vs Topuria a vlk Chimaev vs Whittaker > El Classico

All Heil Chimaev, dagestánský vlk, Alláhu akbar

Reagovat
roman1978

Co ty jsi za vola .

Reagovat
valloire

koukám, že se tu urodilo spoustu blbců, asi je třeba nastolit pořádek

Reagovat
roman1978

Presne. A jeste tam najebe tu kozomrdskou picovinu.

Reagovat
valloire

No začnu chodit častěji. Barcelona vypadá, že klasicky když nemáte prachy a dáte šanci akademii, tak to někam povede. Už jste soupeř, když jste nebyli, kopat do mrtvoli baví chvíli. Uvidíme co bude dál.

Reagovat
Y.N.W.A

Taky byste měli dát šanci akademii a nevodit hráče bez rozmyslu podle cenovky na transfermarktu

Reagovat
valloire

Já si nemyslim, že to děláme špatně. Naopak. Děláme to nejlíp.

Reagovat
Mönchengladbach

Víš, že jste právě dostali úplně stejně jako Slovan Bratislava od Manchesteru City?

Reagovat
roman1978

Presne tak. Jen pokracujte. Až budeme mít prachy, akademie pujde zas do hajzlu.

Reagovat
drussbarb

Je to hrozné, ale Barca asi fakt nesmí mít prachy, pak jde všechno do kopru

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
-R2D2-

V kostce problém dnešních mláďat: viděl jsem houby ale neodpustím si silný kecy typu „těžká mrdka” uvědomuje si to tam alespoň jeden z vás?

Reagovat
Kluivert9

Kočka a myš dneska. Jestli tohle měl být ten tým, kvůli kterému teď bude Barca několik let bez trofejí, nebo co to tady Realisti celé léto psali, tak fakt závidím A Peňa dneska

Reagovat
20fredy20

Ako chce Real porazat Barcu najblizsie roky ? Ci kupit Haalanda, Arnolda, Rodriho, Daviesa

Reagovat
valloire

Reagovat
vagneris

Stejně jako to dělali roky. Zaplatit rozhodčího, který Barce nebude uznávat góly a k tomu nějakou penaltičku.

Reagovat
valloire

Máš pocit, že končí sezona?

Reagovat
Kluivert9

Samozřejmě nekončí, ale herně jste zatím o dost slabší, než loni. Což už vidí i ti největší zaslepenci. V létě jste si rozesrali, co vám loni fungovalo a cesta z toho asi nebude jen tak.

Reagovat
valloire

Tak když přijde hráč jako Mbappe a skončí hráč jako Kroos, tak to chvíli potrvá než si to sedne. Pamatuješ Zizua? Ten byl po půl roce na odpis. Po jednom zápase odmítam dělat soudy. Jste hladovější, dalo se to čekat.

Reagovat
Laliga

Tak rozesrali, Kroos končil kariéru, Nacho defacto tiež. A Kylian "zadarmo" sa neodmieta. Žiaľ s Vinim potrebujú minimálne čas aby sa zohrali, ak sa im to teda vôbec podarí. No za mňa tam jednoducho chýba klasická deviatka

Reagovat
valloire

Reagovat
Kluivert9

No, rozesrali... Váš nejlepší hráč (Bellingham) musel udělat místo Mbappemu a díky tomu je letošní sezónu uklizenej kdesi v hloubi, bez jeho typického vlivu na hru a k zakončení se téměř nedostává. Hodně ovlivňuje i Viniciusovu hru k horšímu. Není na pováženou, že loni jste s Joseluem byli nebezpečnější, než letos s Mbappem? Dokonce mu i Viniciusovo ego dokázalo loni přihrávat...

Reagovat
Laliga

S tým súhlasím, preto píšem že tam chýba deviatka, pretože vo finále aj ten Joselu odišiel. Jude už hral na tejto pozícii pár zápasov, len mu akosi nechodia lopty. Aj včera si ju tam viac krát márne pýtal od Viniho. Dvojica Vini- Mbappe jednoducho nefunguje. Uvidíme, možno si to sadne časom.

Reagovat
Y.N.W.A

O to přece nejde... Jestli to bereš tak, že jedna vlaštovka jaro nedělá a nevidíš, že Real buduje Galacticos dva, kde přes ego hvězd není možný žádnej úspěch, tak se v tom budete placat dál

Reagovat
valloire

Přišel Mbappe, toť vše.

Reagovat
Kluivert9

To na bordel a chaos ve hře bohatě stačí, viz moje reakce výš.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Mela být reakce

Reagovat
LAM

Real miliardovej tým a oni zase řeší koho zase koupí

Reagovat
valloire

tak my na to máme, vy ne

Reagovat
Kokesh

Reagovat
kitas

To je super. Pride ďalší Mbappe a zase si ho nejaký 18 ročný obranca z akadémie Barcy natrie na chleba

Reagovat
Laliga

Tak zrovna Mbappe dnes mal šancí dosť. Neviem kto si ho teda natrel na chleba. Keď už tak Pena

Reagovat
Bucky

Reagovat
kaja900

Zase? Do teď si Mbappe mazal na chleba Barcu, minulý rok je vyřadil v lize mistru jeden zápas se mu proti nim nepovedl, tak se zase uklidnime

Reagovat
Haaland

Však počkej z Mbappé LM nevyhrajete jsme tu mi. Tolik jste tak chtěli Mbappého až ho máte jste jedna velká tragédie

Reagovat
Kluivert9

Tak snad si to užíváš

Reagovat
valloire

Poslední roky mi Real dělá radost. Jeden podzim na tom nic nezmění.

Reagovat
Visca el barca

Dědku těch výprasků už máš celkem dost

Reagovat
Allianz_Arena

Možná by nebylo úplně od věci jim nějaké prachy půjčit, ať mohou zase začít "excelovat" na trhu, protože proti těmhle mladým klukům to dost možná nedáte.

Reagovat
Cracker10

To jim radsi nerikej

Reagovat
valloire

mladý janci nevydrží

Reagovat
Roberto Baggio

A ty si starej dědek?že tak píšeš

Reagovat
el Principito

on není tak starej jak se dělá... je jen blbej

Reagovat
Roberto Baggio

To jde vidět co tu píše za píčoviny ani fotbalu nerozumí blb

Reagovat
roman1978

On fotbal rozumi, jako malokdo tady. Jen to ma v hlavne pomotane a fandi bilemu zlu. Jinak opravdovy odbornik a znalostmi se mu vyrovna mozna tak google.

Reagovat
Haaland

Tak když už je to starej dědek plesnivej tak se není čemu divit

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Cracker10

To je prave dobre ze na to nemaj, jinak by zas kupovali zoldaky jako Dembele.

Reagovat
Y.N.W.A

a přesně podle tohoto hesla to dnes dopadlo

Reagovat
valloire

po kolika zápasech?

Reagovat
mistr129

Hele já nevím, ale když se měří klub s neomezenými možnostmi kupující děckám kolotoč s někým dalším, tak by se tohle nemělo stávat vůbec.

Analogicky kdyby Slavia/Sparta dostali doma 0:4 od Plzně, tak to bude taky průser bez ohledu na to, po kolika zápasech

Reagovat
Majk91

máme akadémiu, vy ne

Reagovat
drussbarb

Nezpochybnitelně máš pravdu, kdybys jen viděl na slovenské stránce Barcy opakující se pohádky a koupení Haalanda, vyprsknul bys čaj na monitor

Reagovat
Bakary3

Tak Barca klobouček

Flick neskutečný

Reagovat
TactXak

Nemůžeš vyhrát nic velkého, když máš vpředu dementa, který nepopoběhne dál než na stredovou čáru a to samé v bledě modrém Junior. Real hrál 2-8, Mbappe a Junior absolutně jebali na bránění a nešli dál nez na stredovou čáru. S tímto stylem by mohl Ancelotti vyhrávat v roce 2004, ne 2024. Každý sebelepší tým je roztrhá, když budou hrát proti Realu v defenzivě s 8 hráči

Reagovat
Bakary3

Taktický rozbory radši nedělej...pls

Reagovat
TactXak

Tak ho udělej ty

Reagovat
zasranej malíř

15/16, 21/22 0:4 na Bernabeu, pak se vyhrála LM

24/25 0:4...???

Ne teď vážně, Barca nás vypráskala jak psy, hlavně ten 2. poločas, obrana nevěděla která bije, hrají pod Flickem fakt luxusně nezbývá než doufat, že tento výprask Real už probere a rozjedou se taky

Reagovat
alegre

Reagovat
Laliga

Tak od gólu na 2:0 už to bolo skreslené. Dovtedy ale celkom slušný zápas z oboch strán. Ja musím povedať že som bol celkom spokojný. Vzhľadom na formu oboch tímov, som čakal že nás Barca bude viac dusiť. Bolo to relatívne vyrovnané. Kylian si mal dávať aspoň máličko pozor na postavenie a mohlo to vyzerať o dosť lepšie. Vini zase typický sebec, miesto aby dal Mbappemu do prázdnej tak to napálil mimo. To sú momenty ktoré mohli úplne otočiť priebeh. Mohlo byť 1:0 a a možno by sme to ukopali. Ale takto je to spravodlivejšie. Aktuálne nehráme dobre, Barca má formu. Boli dnes jednoducho lepší a hlavne oveľa efektívnejší.

Reagovat
valloire

asi tak, vést 1-0, vypadalo by to jinak

Reagovat
O.Giroud

1:4

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
Pharrell

Reagovat
ratusek

Reagovat
Rizek

Reagovat
oli9

Reagovat
roman1978

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Laliga

Reagovat
avicii

Reagovat
Ladas321

Reagovat
Vápeník

Reagovat
Cracker10

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Čenda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
drussbarb

První poločas byl neskutečně zábavný a Real byl nebezpečný. Výsledek moc neodpovídá zápasu, respekt!

Reagovat
loki5

Reagovat
Sigma Olomouc

Tipoval jsem 0:4. Bohužel jsem se trefil. Barca je neskutečná.

Reagovat
valloire

ale hovno, dostali se do formy, toť vše

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas na koukani

skoda,ze real nedal na 1:2, mohlo to byt zajimavejsi,takhle to byl uz jen debakl a to jeste mohl Lewa pridal dalsi dva

jinak Džůd je totalně marný, plus navic ta zaloha realu nejak nefunguje a mbappe to spis cele rozhodil

uvidime za pul roku, jak na tom budou a jestli si to sedne

barcelona s temi odchovanci skvela,ti snad nepujdou extra nahoru,protoze uz jednu velkou nadvladu tady s odchovanci uz meli a podruhe by to byla uz nuda

Reagovat
2miguel1

Bayern jedno velke ďakujeme za neho ❤️

Reagovat
Bayern +

Myslis Flicka či Lewu? Ak Flicka, tak závidím a naši sú ultra kokoti, že ho v lete nebrali. Ak Lewu, tak Kane je určite lepší. Akurát bohužiaľ ešte nezažil normálneho trénera

Reagovat
Pony Slaystation

Mladší*, lepší je věc názoru

Reagovat
El Cid z City

Porovnáváš Kanea se současným Lewou nebo i s topem u vás?

Reagovat
Dr. Admess

První poločas z naší strany slabší. Nekontrolovali jsme hru a Realu dovolili až dost tutovek.

V poločase ale Flick EXCELENTNÍ střídání Fermína za FdJ. De Jong byl dneska naprosto klíčovej ve druhém poločase. Ihned po jeho nástupu jsme najednou ovládli střed hřiště a už to bylo jen naše.

Ta ofsajdová past je fakt brutální a strašně baví. Přiznám se ale, že před zápasem jsem se fakt bál, že Kylian s Vinim tohle se svoji rychlostí prostě potrestají. Jsem rád, že mě hoši vyvedli z omylu.

Dva 17letí borci celý zápas v sestavě + několik dalších odchovanců.

HRDOST.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
2miguel1

Reagovat
2miguel1

Takto

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rizek

Když odečteš ofsajdy, tak Real měl tak 2 šance. To není za poločas moc. Ono to opticky vypadalo, že furt chodili sami na bránu, ale všechno to byly ofsajdy.

Reagovat
dextroza_m

Jsme je rozmradli, jak bylo potřeba. Ne nadarmo Henry mluvil o tom, že reálu se bojí celý svět a real se bojí Barcy, jsme zpět a bojte se!

Reagovat
valloire

Reagovat
LAM

Tak je hlavně rozdíl, že když vyhrává na SB Barca, tak se snaží dávat další a další góly, proto už po 3 jsme tam vyhráli 4:0 a jednou i 6:2. Je chyba se tam prostě stáhnout a bránit výsledek, což prostě nefunguje. Tohle by mělo pochopit více týmu i v LM.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Bucky

A kdyby Real nezazdil těch asi 5 šancí za stavu 2:0, tak nadáváš, proč se sakra nebránil výsledek.

Reagovat
LAM

Měl přesně dvě gólovky v té chvíli a na druhé straně měl ješvě větší Lewa. Kdyby se hrálo na gĺovky, tak je to tak 3:7

Reagovat
Kluivert9

5 šancí... ofsajd je šance?

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Bucky

Reagovat
vagneris

Mbappe je tak rychlej, že mu už ani ofsajdová linie nestíhá.

Reagovat
Visca el barca

Krása!!! Na jaře povinně výjezd. Tohle je strašně zábavný tým

Reagovat
LAM

Co je prostě největší bonus na téhle Barce je ten fotbal, kterej neskutečně baví. Naposledy ty zápasy takhle bavili v sezóně 2014/2015 a když si člověk vezme jak a kolik mladejch kluků v tom týmu je tak

Reagovat
Mateo16

Jediná skvelá vec na tejto hanbe je to ze to bude mať ďalšii dopad na vyvoj RM

Všetci si uvedomujú že nám extra chyba Kroos ale aj kreativita v zálohe, čoraz hlasnejšie sú komentáre ako Zubimendi je lepší ako Camavinga a Tchuameni

Nutnosť kúpiť obrancu iba stupne

Koniec 4-3-3 a koniec Rodryga

A v poslednej rade koniec Ancelottiho

Reagovat
Witcher

sem to vypnul, když sem zjistil, že to komentuje zase pan jinoch

Reagovat
Israha

Flickově Barce respekt, tam se děje něco, co se skoro dá považovat za fotbalový zázrak. Ale vysvětlí mi někdo, jak je možné, že tak zkušený trenér, jako Ancelotti, ani s pomocí svého týmu není schopný už přes čtvrt roku vyřešit problém se souhrou v ofenzivě a mizernou poziční hrou a komunikací při bránění? Však to musí všichni členové realizačního týmu vidět a nic se neděje, pořád se spoléhá jen na individuality a silnou mentalitu. Zrovna tak doba hájení pro adaptaci na hru bez Kroose už dávno pominula. Mám z toho pocit, že se tam nějak kolektivně pasivně doufá, že si to "sedne" a ty občasné otočky proti soupeřům, kteří se lekli a zalezli, tomu dělají spíš medvědí službu...

Reagovat
-R2D2-

Já tam teda žádnej zázrak ani nevidím. Ten tým nabyl pořádnýho sebevědomí a hrajeme hrozně jednoduchou hru založenou na kolektivním pojetí bez zbytečně vyčnívajících eg. Ta offside past je taky jen o jednoduchým pravidlu pro ostatní a sice bejt za úrovní spoluhráče, kterej je nejblíže k soupeři s míčem. Nic novýho. Kumšt je to těm hráčům vysvětlit a ještě lépe je to naučit dodržovat za všech okolností. S rychlejma krajema je to pak dokonalý. To Xavi nedokázal, pravda. Moc se to nedaří ani nyní Carlovi, pravda. Ti jeho svěřenci si hlavně vepředu dělaj co chtěj. A bránit zrovna moc nechtěj.

Peña zase na kolik je na čáře hroznej, byť nás dnes zákrokem na lajně zachránil, umí skvěle opticky zkracovat vzdálenost mezi ním a obránci, což je skvělá věc když obecně hraješ s liniemi vysoko. Hlavně obecně ta svižnost, rychlost a smysl pro hru a správný rozhodnutí a to fše s pocitem, že pořád nehrajeme peak – to nám dává bezva perspektivu do budoucna, kterou teda fakt jinde nevidím. Navíc je vidět, že se naši chtějí věnovat fotbalu a ne blbostím okolo. Konečně zase to pospolité spolčení poráží zatuchlej, Madridskej, pravicovej individualismus (ne, politiku sem nemíchám, jen vycházím z nejzazšího pozadí rivality, hned po tom fotbalovým, žejo)

Možná jsme jim nakonec medvědí službu udělali my, protože teď si soupeř musí sednout na zadek a dát řeč. V intenzitě problém neměli.

Reagovat
Israha

Toto je právě z mého pohledu ten zázrak. Trenér je tam chvíli, má slabší individuality a vedení mu nemůže koupit hráče, na které si pomyslí, a on z toho stejně udělá mašinu, a do toho ještě restartuje na individuální úrovni pár členů kádru, kteří vypadali na odpis. Ve srovnání s tímto by se náš realizační tým měl stydět. Neumějí vyřešit, že odešel Kroos, přišel Mbappé a nemáme hráče na postupný útok s kontrolou míče...opravdu hodné Realu Madrid

Reagovat
Bakary3

Tak oni ten tým mají poskládaný docela blbe a včerejší sestava toho byla důkazem, záloha úplně jalová, hráči mimo svoje přirozený posty, v útoku si Mbappe a Vinicius pravděpodobně vždy budou překážet, protože přirozeně hledají podobné prostory, nevím nevím, jestli to jednou přejde v nějakou chemii - i z pohledu ega obou si to neumím představit.

Ancelotti podle mě jen je věrný tomu, co říká - velký hráče nemusíš koucovat, nech je hrát.

A tak to dělá a takhle to vypadá, prostě spoléhá, že jejich individuality udělají výsledky.

Ale co čeká od zálohy bellingham, Valverde, tchouameni, camavinga, to nevím. To je pro mě záloha na urovni Mourinha....

A tu pasivní sracku, co Real hrál v LM, takhle Real hrát prostě nemá, není to bily balet, není to paráda na koukání. Nějaký příklon k pragmatismu ve velkých zápasech budiž, ale už to přerostlo moc.

Reagovat
Israha

No a to je to, co vytýkám Ancelottimu. Musí vidět, že na několika úrovních jeho přístup nefunguje a tím více, když mu zmizel organizátor hry v záloze, který byl jeho prodlouženou rukou, a stejně na to nereflektuje a nezkouší to přizpůsobit stavu kádru, prostě pasivně doufá, že se to "nějak utřepe". Jasně, že chyba je i na straně Peréze, protože ne všechny posily (či naopak nepříchod posily) jsou koncepční, ale kvalitní trenér by si s tím měl umět poradit.

Jinak záloha je ok, ale nehrát s ní a s těmi tahovými rychlíky před nima agresivní, přímočarý fotbal s rychlým přechodem, je na kriminál. Jasně že při postupné, na míči pomalé výstavbě, jsou ti přednosti Bellinghama, Valverdeho i Camavingy víceméně k ničemu...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
-R2D2-

Jinak příští EC musí hrát Gavi už od začátku. On je takovej ten jedinej páníček z rodiny, kterýmu se daří vzteklýmu bíglovi nandat náhubek a vodítko.

Reagovat
Pithivier

Jeden z mala, co umi ponizit Viniho

Reagovat
Vápeník

Araújo ho venčil pravidelně.

Reagovat
Csaplárova past

Real potřebuje mladšího trenéra

Reagovat
Bayern +

Lewa výprask baletiek

Reagovat
Lojzík

Potvrdilo se, že Machester City je nejlepší tým na světě. Ten hraje tu nejtěžší domácí soutěž a doma neprohrává. A už vůbec ne 0:4

Reagovat
roman1978

A ja jsem zil v tom, že poslední vitez ligy mistru, ktery mimochodem City vyradil, není nikdo z Anglie.

Reagovat
Kinky7

a ja zase to ze o tok drive jste dostali 4 na city po naprostem dominantnim vykonu kde nebyt Courtois tak je to 7+

Reagovat
roman1978

A zase o rok pred tím?

To jsou akorat hloupe kecy. Aktualni vitez není City.

Reagovat
roman1978

A jen tak mimochodem, jak "jste dostali 4"? Já bile zlo nesnasim, takže zadne "jste dostali". Oni dostali.

Reagovat
Kinky7

ok tak to sry.

Reagovat
Ladas321

Vyřadili je na penalty a ty už jsou spíš o štěstí než o kvalitě. Každopádně kdyby teď na ně nastoupilo City, tak by dostal Real ještě větší sadu než včera.

Reagovat
roman1978

Kdyby kdyby

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
whatever

Prvni polocas vyrovnana hra a na obou stranach nepromeneny sance - za nas Lewa, kterej netrefil mic, Yamal, kterej zvolil spatny zakonceni a dotretice Raphinha, kterej kdyby posunul mic Baldemu do behu…

Druhej cas dominantni vykon - De Jong mega pomohl, stejne tak Dani Olmo.

Co mi porad nejde do hlavy je ten nas offside trap. Tohle hrajeme nejlip na svete. Nerozumim tomu, ze jsme v tom tak dobri, nerozumim tomu, ze kdyz to celej svet vi, tak se na to ani Real nedokaze pripravit. Dalsi vec je ta fyzicka - my jsme nastoupili ve stejny sestave jako ve stredu v noci proti Bayernu. Hraci uz v parek cestovali do Madridu… ja bych to na nasi hre vubec nepoznal.

Kdyz se pak sectou dalsi faktory jako tymovost, individualni talent a ta obrovska chut vyhravat, je to radost sledovat. A nechtel bych proti nam ted hrat.

Tohle jsem si nedokazal predstavit ani v nejdivocejsich snech.

Visca el Barca! Gracies Hansi

Reagovat
Laliga

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MystycMac

Rozhodla hlavne individuálna kvalita hráčov, Raphinha Yamal Lewa sú o triedu lepší hráči jak útok Reálu ty absolútne nevedia zakončovať už minule som písal že Vinicius je neefektívny palič ,Mbappe škoda slov v hlave toho veľa nenosí ,nevedel pochopiť čo je ofsajd a v zálohe sa potvrdilo že Valverde Bellingham Camavinga sú len bežci bez nejakej hernej inteligencie bez kreativity bez citu pre prihrávku Tchouameny to je Flop ten všetko rieši zle...mladík jak Casado ho zosmiešnil, a porovnávať tých troch s Pedrim to je urážka pre Pedriho.

Reagovat
Pithivier

Propastny rozdil mezi obema tymy. Barcelona umi vymyslet taktiku, ktere se musi souperi prizpusobovat a malokdy neco udelaji. Real, ktery se musi kazdy zapas prizpusobovat taktice soupere, ty vysledky pak odpovidaji.

Reagovat
Mateo16

Lamine Yamal: "To be honest, after the 1st half, we noticed that Real Madrid's players were very tired, so we decided to push hard."

Mňa to ani neprekvapuje že to hráči nedávajú. Fakt práca s kádrom je najväčšou slabinou Ancelottiho

Reagovat
AliDží

Slabý je celkově.

Reagovat
Ladas321

Mbappe si přestupem do Realu splnil sen, ale dost možná zničil kariéru. Možná se to ještě změní, ale zatím to vypadá, že to kombo Vinicius - Mbappe fungovat nebude a Bellingham ani nevím, že hraje.

Reagovat
sensei25

Mbappe mal ist do Anglicka.Je to top hrac,no v Spanielsku sa nehra hura futbal ako v anglicku.On potrebuje priestor,pretoze jeho rychlost je brutalna.V spanielskej lige bude toho proestoru podstatne menej.Drzim mu palce.Jeden z mala sympatakov v Madride.Takeho Viniciusa by som predal okamzite.Takeho labila nenajdes len tak hocikde.

Reagovat
Ladas321

Mbappe měl jít do Bayernu, tam nemají žádné takové křídlo a on s Kanem a Musialou to by byla pecka.

Reagovat
AliDží

Ale prosím tě, hráč jako Mbappé si ten prostor najde kdekoliv, nebo ti včera přišlo, že má problém dostat se do šancí? To se říkalo i o CR, že ve Španělsku kvůli podobnýmu faktoru vyhoří. Fakt nesmysl. Problém je jeho typologie vzhledem k ostatním hráčům kádru, s Vinim jsou si až moc podobní a oba hrají spíš na sebe než pro tým a taky se jeho příchodem odpálila nejlepší vlastnost Bellinghama, ten byl loni touhle dobou hlavní adept na GB a letos díky jeho bídným statistikám po něm ani pes nešťekne.

Reagovat
Ladas321

Vsak ty problémy, které jsi vypsal jsem měl přesně já na mysli a ty mu můžou kariéru zničit nebo ne zničit, ale nedosáhne na cíle, které si stanovil - zlatý míč a liga mistrů.

Jako nezávidím mu, přetahovat se na hřišti o místo s takovým dementem jako je Vinicius, to bych fakt nechtěl

Reagovat
Miguel19

A co se hrálo včera hlavně v první puli?

Reagovat
Kluivert9

Ofsajd fotbal.

Reagovat
Paganini

tyto hodnocení po 3 měsících v novém klubu...

Reagovat
Ladas321

Napsal jsem, že se to ještě může změnit, musíš číst pozorně.

Reagovat
EaP

Uprimne , po prvom polcase kedy Mordor dokazal s nasim tempom drzat krok som si myslel, ze to skonci klasicky jednym zlepenym golom od Mbapecka alebo Vinca. Mali sme len den oddychu po fakt brutalnom zapase s Bayernom kde rovnaka 11 ako vcera nabehala 128 km. Takze som ocakaval, ze fyzicky pojdeme do utlmu a Real to vyuzije. Naopak, nasi druhy polcas este viac kopli do vrtule a v podstate cely polcas bol uz len v nasej rezii. To som fakt necakal. Casado s Pedrim uplne vygumovali celu zalohu Realu, Tchuameniho som vlastne okrem faulu na Pedriho ani nevidel na ihrisku. Bellingham oproti nim vyzeral, ako by hral iny sport. Prichodom Frenkieho a Olma sme si uz robili, co sme chceli. Ono, vela zahrala aj hlava , kde to po druhom gole biely uz polozili. Celkovo vsak musim povedat, ze tento tyzden bol z nasej strany asi to najlepsie , co som za poslednych 10 rokov videl. Bez vyraznej individuality ale poctivým tímovým futbalom kosime supera za superom. Toto si uzivam. Nech dopadne sezona akokolvek , lebo urcite pridu aj horsie obdobia , Hansi odvadza genialnu robotu a s trochou stastia to moze znamenat aj viac ako jednu trofej na konci sezony.

Reagovat
Jandy92

užívejme si aktuální formu, ale určitě nastane období kdy to bude drhnout, hlavně načasovat formu na závěr sezóny.

Reagovat
Phillipinho

Balde se mi vubec nelibi. V porovnani s Albou, na ktereho jsme byli dlouhodobe zvykli, tak je to smerem dopredu velka bida

Reagovat
Cracker10

Ale centr dobrej ne? Albic to samozrejme neni, takovyho najit neni mozny.

Reagovat
Jandy92

dal bych mu ještě čas, je šance že to může dopředu zlepšit, sice včera centrem našel Lewu ale zatím to byl jeden světlý moment z mnoha zápasů.

Reagovat
patas92

Směrem dopředu má mezery, no. Dozadu je ale dobrý a tou svoji rychlostí si ty svoje nepřesnosti většinou pak sám vyžehlí. Když sem viděl ve středu Daviese, jak si tam z něj Yamal dělal dobrý den celý zápas, tak nevím, jestli existuje nějaký levý bek, co by byl výrazně lepší než Balde

Reagovat
AliDží

Tak Davis je hrozný už minimálně tři roky v kuse.

Reagovat
O.Giroud

co taky Theo Hernandez? Mňa borec dosť baví aj je to taký debílek

Reagovat
Kluivert9

Zas na druhou stranu, loni tam hrál Cancelo a jak to dopadlo všichni víme.

Reagovat
AliDží

Jak se teď v Barce vůbec stavíte k tomu, že máte po letech vysokýho útočníka, co dokáže pravidelně hrozit ze vzduchu? Jako u toho druhýho gólu prakticky z ničeho? Až Lewa odejde, chcete nějakou věž, nebo radši typologicky jinýho hráče? Třeba u Realu je teď strašně vidět, jak tomu týmu chybí si pomoct centrem.

Reagovat
EaP

Len dufam, ze Laporta sa nezosalie a nebude tlacit na prichod Haalanda. I ked , marketingovo by nas to opat posunulo na iny level, mame pozicie, ktore treba posilnit viac. Lewa este jednu sezonu zvladne a dovtedy by som neriesil tento post.

Reagovat
2miguel1

To načasovanie je ale klučove. Treba, aby Haaland ešte rok zostal v City. Aby nechcel prestupit uz toto leto.

Reagovat
Ladas321

Záleží na tom jak u City dopadne to šetření s FFP, to už se bude rozhodovat tuto sezonu.

Reagovat
EaP

Ak po tom vsetkom, cim sme si posledne roky presli ukazeme v Europe gule ako doteraz, Haaland bude chciet sam prist. Mozno k nam , mozno do Realu ale davam tomu dve sezony, ze bude v La Lige.

Reagovat
Kluivert9

Šeško by mi do budoucna asi nevadil

Reagovat
vladino10

Brutálny palič

Reagovat
Kluivert9

Vyhraje se.

Reagovat
vladino10

To je možné

Reagovat
AliDží

Reagovat
roman1978

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Phillipinho

Hele jsou fanousci Realu taky rasisti nebo ne? Jak to je?

Reagovat
Visca el barca

Prej ne Včera se krásně předvedli

Reagovat
Greny

Hlavne proč Vinicius teď mlčí?? Proč nechce přísně tresty a potrestání viníků atd, kdyz chce proti rasismu bojovat, zatím jen alibisticky mlčí

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roman1978

Posledních pet zapasu a skore 21:2. Pecka. A to je v tom i Mnichov a Madrid. Kloboucek Hansi.

Reagovat
Pithivier

Lewa dal zapomenout na Villu

Reagovat
Paganini

ještě není ani třetina soutěže a už Barča má skoro 40, můžou ohrozit Mourinhuv rekord - 121

Reagovat
rominhoFCB
Reagovat
Xavi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rizek

blázen

Reagovat
Greny
Reagovat
Rizek

Reagovat
Raul=Real

Ancelotti OUT kurva ale už okamžite

Reagovat
unk

Vcera sme hrali presne opacne, ako zvykneme. Nastupili sme vo vysokom tempe a nefungujuci utok znamenal, ze v druhom polcase to bola len otazka casu. S Vinim a Mbappem sa bude musiet nieco spravit, takto to proste nejde. Tento zapas mal byt idealny pre nasu zalohu aj utok, vysledok je 0 golov

Reagovat
Gazdo

Sledujete niekto pravidelne Betis? Ako hrava Roque?

Reagovat
EaP

Dnes hral , povedal by som vyborne. Hlavne pohyb po ihrisku a cuch na sance ma slvely. Ale to premienanie je ako kedysi Vinicius. Ale ten chlapec ma obrovsky talent. To hostovanie mu zatial sedi a ma aj doveru Pellegriniho.

Reagovat
Gazdo

To som si vsimol uz v Barce ze ten pohyb a cuch alebo stastie na to ze sa ocitne vzdy nejako v tej sanci tam proste je a hlavne je tam ocividne jednoduchost riesenia situacii. Ocividne si je dost vedomy svojej najvacsej slabiny a to je proste praca s loptou. On je este menej brazilsku brazilec ako Raphinha ak je to vobec mozno a uvidime ci to s takou technikou niekedy dotiahne na cislo jedna vo velkoklube lebo vsetko ostatne podla mna len ta technika no..

Reagovat
Mateo16

No po tom co dostal velky hate po vykone proti Seville je to lepšie , tie vykony su ako na hojdačke

Zlepšuje sa medzihru ma skvelu co mu dava zaklad pred Bakambum , zakonečenie je uz horsie dost pali, uplne nepremysla a striela aj z 30 + metrov rovnako ako Endrick

Bude potrebovat ešte asi tak 2 - 3 roky aby vobec mal na FCB ale urcite bude vyššie ako Endrick ktory bude mat 1K minut

Reagovat
Mateo16

Sevilla vs Atletico

Slusna tragedia od Atletica. Betis bez Lo celsa , Isca, Rocca , Natana a oni aj tak prehrali

Je skvele aky progres robi Abde a Roque dnes po dlhej dobe hral dobre aj Assane Diao.

Johny dnes MOTM

Reagovat
Mateo16

Atletico ma podobny problem ako RM , to je tak ked stred pola ma virtuózov typu Koke, Gallegher a De Paula

https://x.com/SpidyAtletico/status/1850602144543424922

Reagovat
Salfovic

Atletico má největší problém na lavičce. Cholo ja jak desetkrát vylouhovanej pytlík čaje.

Reagovat
MystycMac

23.10.2024

21:52

Proti tomu systému jak zaviedol Flick sa ani hrať nedá už vidím jak Mbappe z Vinim budú cely zápas rozhadzovať z rukami pre ofsajdy ...zároveň majú extrémne smrteľne kontry a zabijakom vpredu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele