LaLiga - souhrn 5. kola: Barcelona jasně ovládla bitvu o Katalánsko

13.09., 23:01, aktualizováno 16.09., 22:57
Komentáře a souhrny
Oslavující Lamine Yamal (© AFP)

Hráči Barcelony si udrželi stoprocentní bilanci. V katalánském derby uštědřili Gironě na jejím hřišti debakl 4:1, oplatili jí dvě porážky z minulého ročníku a upevnili si vedení v tabulce o čtyři body před Realem Madrid. Villarreal veze body z Mallorky, čímž si udržel neporazitelnost a zároveň si upevnil pozici v popředí tabulky.

Rayo Vallecano - CA Osasuna 3:1

16.09.2024 21:00

Góly: 50. Abdul Mumin, 66. Andrei Ratiu, 90+5. Unai López - 27. Raúl García

Vallecano využilo v rámci pátého kola LaLigy výhody domácího prostředí ke zdolání Osasuny 3:1. Poprvé od roku 1995 si tak Rayito užili oslavy třech domácích ligových výher ve vzájemných střetnutích se soupeřem z Pamplony v řadě, díky čemuž se posunuli na průběžnou osmou příčku. Fanoušci Vallecana se navíc dočkali prvních minut Jamese Rodrígueze v novém dresu.

Jedinou střelu na branku v prvních 20 minutách vyslal Bryan Zaragoza, jehož pokus pohodlně zneškodnil domácí brankář Augusto Batalla. Následně hráč hostující z Bayernu našel nádhernou přihrávkou Raúla Garcíu, ten ale nedokázal vystřelit, protože ho v pokutovém území stáhl k zemi Abdul Mumin. Poněkud překvapivě se však hosté penalty nedočkali, místo toho dostali Zaragoza i manažer Osasuny Vicente Moreno žlutou kartu za protesty.

Zaragoza i nadále hrozil, úvodní branku utkání ale nakonec obstaral jeho kolega García, jenž nastoupil poprvé v této sezóně. Předchozí pocit křivdy si vynahradil skvostným zásahem, když nechytatelným volejem ze střední vzdálenosti překonal Batallu a umlčel domácí příznivce.

Kouč Los Franjirrojos Iňigo Pérez byl nepochybně frustrován výkonem svého týmu proti klubu, v němž ukončil svou hráčskou kariéru. O přestávce však k žádné změně nedošlo, přestože na svůj debut stále čekal nedávno podepsaný Rodríguez. Místo něj v 50. minutě překvapivě vyrovnal Abdul Mumin, který z obtížného úhlu efektivně vymetl šibenici.

Pérez vycítil příležitost chopit se iniciativy a nasadil Isiho Palazóna a Jorgeho de Frutose. Zejména Palazón měl na hru domácích pozitivní vliv. Po jeho přihrávce zakončoval Sergio Camello, jeho střelu ale Sergio Herrera vyškrábl. Palazón byl následně sám blízko gólu, gólman však jeho dalekonosný pokus vytěsnil mimo tři tyče. Nakonec byl střelcem vítězné trefy Andrej Ratiu v 66. minutě, kdy mu sedla střela zpoza vápna.

V posledních minutách se na hřiště dostal Rodríguez, který byl příznivci na stadionu fantasticky přivítán. Výsledek korunoval v 95. minutě Unai López po rychlém protiútoku. Osasuna si tak v LaLize osvojila 11. příčku, 21. září bude chtít znovu ochutit pocit z výhry proti Las Palmas. Rayo se o den později utká s městským rivalem Atlétikem.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Valencia CF 3:0

15.09.2024 21:00

Góly: 39. Conor Gallagher, 54. Antoine Griezmann, 90+4. Julián Álvarez

Atlético prodloužilo v rámci pátého kola La Ligy sérii neporazitelnosti, když na vlastním hřišti s přehledem zvítězilo nad Valencií 3:0. Rozhodující trefu si připsal v závěru první půle Connor Gallagher, neúnavná posila do středu pole z Chelsea. Na anglického reprezentanta navázal Antoine Griezmann, třešničkou na dortu pro fanoušky Los Indios byl premiérový zásah další letní posily Juliána Álvareze v samotném závěru.

Tým Diega Simeoneho se po vítězství v posledním kole nad Bilbaem snažil nabudit. Před klíčovým utkáním Ligy mistrů je totiž ještě čekala Valencia. Ta se po hrozivém vstupu do sezony zasekla na dně tabulky. Ve 20. minutě Netopýři málem doplatili na chybu v obraně, když se Alexander Sörloth vrhl vstříc nevydařené rozehrávce. Naštěstí pro hosty se Giorgi Mamardašvili předvedl a Norův nájezd zneškodnil.

V minulé sezóně otevřel skóre ve vzájemném střetnutí Samuel Lino. Ten byl blízko tomu, aby se mu to podařilo znovu, když jeho pokus proletěl těsně vedle pravé tyče. Nakonec Los Che podlehli tlaku favorita. První gól Conora Gallaghera ve Španělsku byl výsledkem skvělé týmové kombinace, kdy Angličan s přehledem zakončil do dolního rohu po šikovné přihrávce Rodriga De Paula.

Valencia zahrozila po výměně stran jako první prostřednictvím Javiho Guerry, jenž byl v letním přestupovém období jednou nohou v Atlétiku poté, co kluby dosáhly slovní dohody. Nakonec ale udeřili znovu domácí, když Griezmann zužitkoval z bezprostřední blízkosti přihrávku hlavou v podání Lina. Hosté se snažili utkání v závěru zdramatizovat, pojistku pro domácí ale obstaral v nastaveném čase Álvarez, čímž stvrdil čtvrtou porážku Netopýrů v posledních pěti zápasech.

Valencia, která v posledních 12 ligových zápasech nevyhrála, zůstala na posledním místě a prožívá nejhorší sérii výsledků od dob Garyho Nevilla před osmi lety. Na druhé straně Simeoneho svěřenci si připisují čtvrté ligové čisté konto v řadě. Tým z hlavního města je nyní v lize neporažený od předposledního zápasu minulé sezony, kdy doma prohrál 1:4 s Osasunou.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Athletic Bilbao 2:3

15.09.2024 18:30

Góly: 58. Sandro Ramírez, 83. Alejandro Muñoz - 7. Oihan Sancet, 30. Nico Williams, 76. Aitor Paredes

Athletic Club zvítězil v pátém kole La Ligy na hřišti Las Palmas 3:2. Nebojácnou přestřelku dirigoval na straně hostů Iňaki Williams, jenž přihrál na všechny tři zásahy svého týmu. Jeden z nich obstaral jeho bratr Nico, jenž v baskickém klubu nedávno prodloužil smlouvu poté, co o něj silně usilovala Barcelona.

Hráči Las Palmas zažili žalostný začátek sezony, zatím totiž nevyhráli. Ani vstup do utkání s Bilbaem se jim nevydařil, již v sedmé minutě totiž Oihan Sancet potvrdil střeleckou formu a zevnitř vápna vsítil již třetí branku v nové sezoně.

Athletic prožil svůj nejhorší vstup do La Ligy za poslední čtyři ročníky, nebyl tak po brzké trefě připraven usnout na vavřínech. Povedená kombinace mezi bratry Williamsovými s blížící se půlhodinou hry znamenala, že mladší Nico načal krásnou střelou k tyči svůj gólový účet v této sezoně. Jednalo se o jubilejní 10. případ, kdy se tito dva spolu přímo podíleli na brance. Předchozích devět přišlo v utkáních, které Bilbao nakonec vyhrálo, což hostům před odchodem do kabin zlepšilo náladu o něco více.

Netrvalo to však dlouho a ve druhém poločase se nálada změnila. Athletic během několika desítek vteřin přišel o hráče a inkasoval. V centru dění byl útočník Sandro Ramírez, kterého podrazil Mikel Jauregizar. Ten byl vyloučen proto, že ho rozhodčí Miguel Ángel Ortiz považoval při faulu za posledního muže. K následnému přímému kopu se postavil Ramírez a míč trefil náramně do horního rohu, čímž Las Palmas vrátil do hry.

Jakékoli obavy, že si hosté nezajistí tři body, se zdály být zažehnány 15 minut před koncem. Aitor Paredes zareagoval na zpětnou přihrávku Iňakiho Williamse a s přehledem zakončil. Athletic však nedohrával v klidu, krátce před koncem totiž znovu inkasoval. Střídající Álex Muňoz přesnou hlavičkou obstaral dramatický závěr, během nějž ale Bilbao nakonec vítězství udrželo.

Více informací k zápasu

Girona FC - FC Barcelona 1:4

15.09.2024 16:15

Góly: 80. Cristhian Stuani - 30. Lamine Yamal, 37. Lamine Yamal, 47. Dani Olmo, 64. Pedri

Barcelona navýšila v rámci pátého kola La Ligy náskok na čele tabulky výhrou 4:1 na hřišti Girony. Nepřesvědčivou bilanci Blaugranas ze vzájemných střetnutí s rivalem z Katalánska pomohl utnout Lamine Yamal. Teprve 17letý střelec dvou branek v prvním dějství nasměroval hosty k jasnému triumfu. Tím Barca částečně vrátila domácím blamáže z loňského ročníku španělské nejvyšší soutěže, kdy v obou společných zápasech padla po inkasování stejného množství gólů.

Toto derby v poslední době výrazně ožilo. Úspěchy Girony nejen proti katalánskému rivalovi však znamenaly, že celek z City Football Group přišel o několik klíčových hráčů. To ale neodradilo Míchelovy svěřence od toho, aby nastoupili na hřiště se sebevědomím týmu, který brzy okusí chuť zápasů Ligy mistrů.

Možná právě tato sebedůvěra ovšem byla také jejich zkázou. Davida Lópeze obral o míč příliš snadno ve 30. minutě Yamal, který si následně naběhl do pokutového území a z 10 metrů překonal bezmocného Paula Gazzanigu. Barca nepolevila a uplynulo pouhých sedm minut, než se zázračný křídelník dočkal svého druhého gólu, když završil kombinační hru nádhernou střelou z 25 metrů. Hráči Blaugranas si před odchodem do kabin výrazně oddechli, videorozhodčí totiž odvolal penaltu Girony.

Ihned po výměně stran udeřil Dani Olmo, jemuž do pokutového území přihrál Jules Koundé. Závěrečné minuty připomínaly cvičení na tréninkovém hřišti. Yamal nadále trápil zálohu Girony, jeho kolegové pokračovali ve střelách na Gazzanigu. Možná to byla pomsta za porážky z minulé sezóny, která stála za nemilosrdnou snahou hostů o další góly. Barca se dopracovala ke čtvrtému gólu nádherným způsobem, když Marc Casadó zpětnou přihrávkou našel Pedriho, který se po kličce brankáři nemýlil.

Cena útěchy v podobě snižujícího gólu Cristhiana Stuaniho dala domácím fanouškům alespoň nějaký důvod k radosti. Girona sice měla v závěru početní výhodu, vyloučení Ferrana Torrese ale na poslední minuty utkání nemělo silný vliv. Barcelona tak pokračovala v silné formě, zaznamenala totiž páté po sobě jdoucí vítězství na začátku sezóny.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Real Valladolid 3:1

15.09.2024 14:00

Góly: 22. Hugo Álvarez, 35. Borja Iglesias, 90+1. Anastasios Douvikas - 50. Raúl Moro

Celta Vigo se v pátém kole španělské La Ligy po dvou předchozích porážkách vrátila na vítěznou vlnu a díky výhře 3:1 na Estadio de Balaídos prodloužila svou domácí neporazitelnost ve vzájemných zápasech proti Realu Valladolid na neuvěřitelných 14 zápasů.

Domácí Celta začala aktivně a byla blízko brzkému vstřelení úvodní branky, Pablo Durán ale mířil těsně vedle. To se ukázalo být pro hosty jen dočasnou úlevou, protože Hugo Álvarez a Durán předvedli elegantní kombinaci, Álvarez nasadil obránci Valladolidu jesličky a vyslal prudkou střelu, která prošla pod Karlem Heinem do branky.

Brankář Valladolidu brzy opět vytahoval míč ze své sítě, ale bez vlastního přičinění, protože předvedl úžasný zákrok, kterým vychytal Iaga Aspase, jenže Borja Iglesias zareagoval nejrychleji a odražený míč poslal do sítě. Dvougólové vedení Celtu trochu ukolébalo a brzy za to měla zaplatit. Trenér Valladolidu Paulo Pezzolano o přestávce, ve snaze změnit průběh hry, provedl trojí střídání.

Z druhého poločasu nebylo odehráno ani než pět minut, když jeden ze střídajících, Raúl Moro, poslal svůj pokus do branky Celty. Po snížení se na obou stranách začaly rodit šance, ale zejména na straně Valladolidu, který věděl, že aby vyrovnal, bude muset hru otevřít. Když se nakonec přece jen jeho hráči trochu více prosadili, vytvořili si jasnou gólovou příležitost. Lucas Rosa se ale zmohl jen na střelu, kterou Vicente Guaita vyrazil.

Šance hostů na návrat do zápasu se rozplynuly necelých 10 minut před koncem, kdy Mario Martín sestřelil Williota Swedberga, což rozhodčí Francisco Maeso posoudil jako zákrok na červenou kartu. V nastavení tři body pro domácí ještě zpečetil Anastasios Douvikas.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Real Madrid 0:2

14.09.2024 21:00

Góly: 58. Vinícius Júnior (pen.), 75. Kylian Mbappé (pen.)

Real Madrid vyhrál ve šlágru pátého kola LaLigy na hřišti Realu Sociedad 2:0 a sezonou dál kráčí bez porážky. Přitom to byl tým ze San Sebastianu, kdo tahal za delší kus provazu, třikrát však trefil brankovou konstrukci, a tak přišla ve druhé půli chvíle úřadujícího mistra španělské ligy, který zásluhou Viníciuse Júniora a Kyliana Mbappého proměnil pokutové kopy.

Hned v úvodních minutách domácí tým na Real Madrid vletěl, střelu Sergia Gómeze z přímého kopu však vyrazil Thibaut Courtois. V 15. minutě poprvé zahrozil Mbappé, jeho pokus levačkou však vykopl brankář Álex Remiro. Byl to však Real Sociedad, kdo měl v první půli navrch, Luka Sučić ale z 20 metrů trefil tyč, od níž se míč odrazil zpět do hřiště. V závěru první půle pak Courtoise zachránilo břevno po střele Sheralda Beckera.

Jak první půle skončila, tak začala druhá. Hned po 30 sekundách si narazil míč Sučić s Takefusou Kubem a jeho střela opět skončila na tyči. Krátce před uplynutím hodiny hry pak přišel pro Sociedad trest za neproměňování šancí, když střelu Ardy Gülera zablokoval rukou v pokutovém území Gómez. Penalty se chopil Vinícius, a přestože Remiro jeho pokus vystihl, na míč těsně nedosáhl.

Vzápětí Jon Aramburu v pokutovém území srazil Viníciuse, tentokrát se k míči postavil Mbappé, který poslal Remira na druhou stranu a zvýšil na 2:0. Real Madrid tak prodloužil sérii neporazitelnosti v lize na úctyhodných 18 zápasů.

"Bílý balet" s 11 body ztrácí z druhého místa už jen jediný na vedoucí Barcelonu, která však má zápas k dobru. Real Sociedad, který prohrál i třetí domácí zápas sezony, je se čtyřmi body až šestnáctý. Příští týden odehrají Baskové duel na hřišti Mallorky, Real Madrid se střetne s Espanyolem.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Getafe CF 1:0

14.09.2024 18:30

Góly: 23. Jesús Navas

Sevilla, která utkání dohrávala oslabená o vyloučeného hráče, vybojovala první vítězství v této sezóně La Ligy, když zvítězila 1:0 nad Getafe. To tak i po pátém kole zůstane bez výhry.

Začátek zápasu byl zběsilý, oba týmy ve snaze vybojovat první výhru sezony předvedly spoustu nápaditosti a snahy, ale váhavost a nedostatek sebedůvěry ve finální fázi ukazovalo na rozpoložení obou týmů, které se nachází ve spodních patrech tabulky. První velkou šanci měli hosté, když Christantus Uche šel sám na branku a zdálo se, že jeho zakončení přes Örjana Nylanda skončí v síti, ale míč měl příliš velkou rotaci, a tak se otřel o tyč a zamířil do zámezí.

Seville se příliš nedařilo, ale přesto v polovině prvního poločasu jako první udeřila. Veterán a kapitán Jesús Navas z ostrého úhlu perfektní střelou napříč brankou do vzdálenějšího horního rohu nedal Davidu Soriovi šanci.

Domácí mohli těsně před pauzou zvýšit na 2:0, když se po senzačním Nylandově výkopu dostal do gólové šance Isaac Romero, ten ale zamířil pouze vysoko nad břevno. Tlak Sevilly pokračoval i po přestávce a Navas byl dalším, kdo promarnil šanci zdvojnásobit vedení, když po průniku střílel jen do Sorii.

Zhruba 25 minut před koncem to vypadalo, že se domácím nevyužité šance vrátily, když se trefil Bertug Yildirim, ale opakované záběry ukázaly vynikající organizaci obrany Garcíi Pimienta, které se tureckého útočníka podařilo vystavit do ofsajdu.

Getafe v závěrečných 20 minutách provedlo několik útočných střídání ve snaze vyrovnat a pět minut před koncem dostalo výhodu, když Juanlu Sánchez dostal druhou žlutou kartu za simulování. Přesto Sevilla udržela tři body a uklidnila obavy ze sestupu, protože se posunula na 12. místo, zatímco Getafe nyní klesá do sestupového pásma.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Deportivo Alavés 3:2

14.09.2024 16:15

Góly: 21. Javi Puado, 56. Javi Puado, 63. Javi Puado (pen.) - 35. Tomás Conechny, 68. Nahuel Tenaglia

Espanyol si připsal druhé vítězství v řadě, když zvítězil 3:2 nad Deportivem Alavés, které tak propáslo šanci posunout se na přední příčky La Ligy. Kataláncům zajistil tři body hattrickem Javi Puado.

Domácí hned v úvodu převzali iniciativu a snažili se otevřít skóre, což se jim málem podařilo po 10 minutách, kdy Alejo Véliz hlavičkoval o centimetry vedle. Tlak na branku Alavésu se nadále stupňoval a průlom přišel krátce poté, když pohotový Puado prokázal svůj gólový instinkt a z bezprostřední blízkosti proměnil prudkou přihrávku Álvara Tejery. Hostům se nedařilo vytvářet si šance, ale přesto se jim 10 minut před přestávkou podařilo srovnat.

Jon Guridi do pokutového území vrátil míč, který se zdál být již ztracený, a vybídl tak Tomáse Conechnyho, aby z metru s pomocí břevna napálil míč do sítě a umlčel domácí stadion. Hosté začali po přestávce dominovat, ale do vedení se dostali opět domácí. Stejná kombinace se ukázala jako smrtící, když Tejero nacentroval do pokutového území na Puada, který chytrou tečí míč usměrnil do vzdálenějšího rohu.

O několik minut později domácí zdvojnásobili vedení, když Walida Cheddiru v pokutovém území fauloval Antonio Sivera a Puado mohl z následného pokutového kopu zpečetit svůj hattrick. Ani hosté však ještě neskončili, protože po 20 minutách dokázali snížit, když Nahuel Tenaglia bravurně usměrnil z bezprostřední blízkosti rohový kop Joana Jordána. Ander Guevara měl poté fantastickou šanci získat pro hosty bod, když si našel místo ve vápně, ale svůj volej špatně načasoval a branku minul.

Espanyol si nakonec tři body pohlídal. Poté, co nevyhrál žádný z úvodních tří zápasů, se nyní odrazil ode dna a vyšplhal se na sedmou příčku, o jedno místo za Alavés, ale shodně se sedmi body po pěti odehraných zápasech. Tímto výsledkem ukončili hosté sérii tří zápasů bez porážky a příští pátek se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu, když se utkají se Sevillou.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Villarreal CF 1:2

14.09.2024 14:00

Góly: 57. Raúl Albiol (vl.) - 27. Logan Costa, 90+4. Ayoze Pérez

Dlouho to vypadalo, že Mallorca remizuje s dalším favoritem na svém stadionu. Po Realu Madrid a Seville si zde málem vylámal své ofenzivní zuby i Villarreal, nakonec i s přispěním červené karty domácího obránce Toniho Lata překlopila Žlutá ponorka zápas na svou stranu a odplouvá po výhře 2:1 se třemi body. Navíc se po pěti kolech stále může pyšnit ligovou neporazitelností.

Villarreal na stadion Mallorky nejezdí s příliš velkou oblibou, jelikož zde dokázal vyhrát jediný z posledních sedmi zápasů. Tentokrát na nelichotivou bilanci dali hosté zapomenout krátce před půlhodinovým milníkem. Álex Baena poslal krásný centr na zadní tyč, kde se v hlavičkovém souboji blýskl Logan Costa a svým prvním gólem ve žlutém dresu poslal Villarreal do vedení.

Další pasáž ovšem patřila domácí Mallorce. Série střel a dorážek vyvrcholila prudkou ranou ze vzdálenosti zhruba 25 metrů, po které ukázal krásný akrobatický zákrok hostující gólman Diego Conde. Překvapením pro všechny bylo zjištění, že tuhle výstavní raketu vyslal 17letý mladík Marc Doménech. Bohužel pro domácí ani Doménech, ani nikdo jiný vyrovnat nedokázal a do kabin se šlo za stavu 1:0 pro hosty.

Mallorca se dočkala v 57. minutě. Takuma Asano prokličkoval po levé straně a vyslal do šestnáctky nebezpečný centr, který si do vlastní brány srazil veterán Raúl Albiol. Už se zdálo, že domácí se dostali do tempa a budou útočit na vítězství v zápase. Celé snažení však utnul Toni Lato, který při pokusu trefit skákající míč, nakopl místo balonu hlavu Yeremyho Pina. Zákrok to byl sice nechtěný, přesto nemohlo přijít nic jiného než červená karta.

Domácí dlouho houževnatě bojovali a rvali se o remízu, v nastavení i tak rozesmutnil zaplněné ochozy Ayoze Pérez. Baena prošel středem hřiště, poslal velmi dobrou přihrávku na Pina, který akci vyšperkoval přihrávkou na skórujícího Péreze. Žlutá ponorka se tak do nižších pater tabulky nepotopí, spíše naopak, hůře než čtvrtá po pátém kole nebude.

Více informací k zápasu

Real Betis - CD Leganés 2:0

13.09.2024 21:00

Góly: 74. Abdessamad Ezzalzouli, 86. Vitor Roque

Betis si zajistil první výhru v novém ročníku LaLigy poté, co góly Abdeho Ezzalzouliho a Vitora Roqueho zajistily týmu Manuela Pellegriniho triumf 2:0 nad CD Leganés. Výsledek prodloužil dominantní domácí bilanci Los Verdiblancos v nejvyšší soutěži na pět vítězství v řadě.

Svěřenci trenéra Pellegriniho věděli, že začátek ročníku zaspali, a proto proti nováčkovi potřebovali pozitivní start. Během úvodní půlhodiny se však ani jedné straně neurodilo, přičemž neúspěchem skončila také šance Sébastiena Hallera, jehož přesná hlavička přišla z ofsajdového postavení.

Domácí se v průběhu prvního poločasu postupně zlepšovali a krátce před přestávkou se mohli ujmout vedení, když Ezzalzouliho ostrý pokus zevnitř pokutového území skvěle zmařil Juan Soriano. Tato příležitost dodala Betisu do druhé části zápasu tolik potřebné povzbuzení, nicméně po přestávce bylo jasných šancí stále málo.

V zoufalé snaze vnést do hry svého týmu jiskru provedl Pellegrini po hodině hry trojí střídání a jedna z jeho změn měla okamžitý dopad. Héctor Bellerín, který byl na hřišti pouhých 10 minut, si naběhl na průnikový míč od Pabla Fornalse a vrátil jej do malého vápna, kde Ezzalzouli zakončil přesně a vstřelil svůj první letošní gól v LaLize.

Povzbuzen vedoucí brankou se Betis vydal za druhým gólem, který by hosty vyvedl z míry, a čtyři minuty před koncem se dočkal, když se Roque ocitl ve správný čas na správném místě a dorazil odražený míč po Ezzalzouliho pokusu. Tím nakonec zápas skončil a domácí si v závěrečné fázi snadno zajistili tři body. Co se týče Leganés, ti budou chtít proti Bilbau prolomit sérii nepříznivých výsledků.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
5
5
0
0
17 : 4
15
2
Real Madrid
5
3
2
0
9 : 2
11
Atlético Madrid
5
3
2
0
9 : 2
11
4
Villarreal CF
5
3
2
0
11 : 8
11
5
Celta Vigo
5
3
0
2
13 : 10
9
6
Deportivo Alavés
5
2
1
2
7 : 6
7
Rayo Vallecano
5
2
1
2
7 : 6
7
8
Girona FC
5
2
1
2
8 : 8
7
9
Athletic Bilbao
5
2
1
2
6 : 6
7
10
Espanyol Barcelona
5
2
1
2
5 : 5
7
11
CA Osasuna
5
2
1
2
6 : 10
7
12
Real Betis
4
1
2
1
3 : 3
5
13
RCD Mallorca
5
1
2
2
3 : 4
5
14
Sevilla FC
5
1
2
2
4 : 6
5
15
CD Leganés
5
1
2
2
3 : 5
5
16
Real Sociedad
5
1
1
3
3 : 6
4
17
Real Valladolid
5
1
1
3
2 : 13
4
18
Getafe CF
4
0
3
1
1 : 2
3
19
UD Las Palmas
5
0
2
3
6 : 10
2
20
Valencia CF
5
0
1
4
3 : 10
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (174)

Přidat komentář
Phillipinho

Baena by mohl pristi sezonu do Barcy nebo Atletica. Absolutni baller

Reagovat
Mateo16

Ale aj slusna mrdka po incidente s Valverdem takze smer Atletico

Reagovat
Phillipinho

Tak tam nikdo nevi, co mu rekl ze jo. To jsou spekulace pouze. Nicmene hajzlik to na hristi urcite je

Reagovat
houdic

To je Real PR. Týpek dostane po držce, ale mrdka je on

Reagovat
Pharrell

Baena vs. Valverde . Super náboj pro budoucí madridské derby wow nice

Reagovat
Gazdo

Hrac je to super a cisto hracsky by som ho bral ale je to neskutocny zmrdik a to radsej nech si hra inde. Za nas ich uz hralo dost a konecne nas kader vyzera ako tak sympaticky a bol by som rad keby sme v tom pokracovali

Reagovat
Jordi Alba

To předváděl už v druhý lize, bohužel je to tak trošku krysa.

Reagovat
misinho7

Easy.

Reagovat
Breze

Esteze je ten Sociedad tak impotentny. Mali sme viac stastia ako rozumu, ale tak 3 body sa rataju

Reagovat
ladyboy arsenal

kdo to je ten Tomáš Konečný co kope za Alaves?

Reagovat
Moshe Dajan

bohužel polský, ne český původ

Reagovat
ladyboy arsenal

škoda, už bych ho povolal do repre

Reagovat
Israha

Jedna věc je, že Ancelotti pořád ještě nevyřešil, jak hrát bez Kroose a jak sehrát tu ofenzivní trojici, když jsou primárně všichni stejný post. Je to na pováženou, že tak zkušený trenér podle toho, co vidíme na hřišti, prostě doufá, že to "nějak začne klapat". Ale co se, do prdele, stalo s Vinckem a Rodrygem na individuální úrovni? Ok, Mbappému to tam taky nepadá, ale ten aspoň hraje pořád stejně sebevědomě, daří se mu individuální akce i souhry. Ti dva jsou hotoví, jeden střílí jen do obránců a přihrává jen do země nikoho, druhý je naprosto anonymní. Nechápu, a nechce se mi věřit, že by je až tak zničila ta krize brazilské repre.

Reagovat
kaja900

Důležité body vzhledem k tomu jaký jsme podali výkon ale Militao a Brahim další out

Reagovat
2miguel1

Zjavne nemáme dostatok financií, pretože kym v minulosti boli preťažovaní najma Barca a Real, teraz v tom už dosť zaostavame. Co si budeme, aj nam pomahali rozhodcovia, no posledne dva roky je to už trochu one man show z Realu. Musime na to nejako zareagovať, je to už moc okaté, može to byt problem, takto sme mali spolu s Realom vždy vyhodu pred ostatnymi, teraz nam asi dochadzaju prachy na tieto veci.

Reagovat
Phillipinho

https://x.com/imanoleg_/status/1835057597285908548?s=46&t=_1MRB--GCkPxP6QuXoEPXg

Jaky je tady vyklad pravidel? Doslapnuti po odehrani mice v pripade Correi a Ruibala penalta nebyla, ale tohle ano?

Reagovat
Mateo16

Ono to je celkom smutne ze si to cele Vinicius pri rozhodcovi vyzobral aby siel porzeť VAR to je ešte horsie

https://x.com/Pepelias17_/status/1835056974138163649

Reagovat
los_blancos

Rozdiel je, že niektorí rozhodcovia sú tie posledné roky vyšetrovaní pod prísnym dohľadom Civilnej gardy, tak sú z toho dosratí. Inak teda neviem akú pomoc máš na mysli, prvá 11 jednoznačná a druhá je proste faul a záleží jak to vyhodnotia rozhodcovia. Pravdou je, že ak to bola 11 na Viního, tak malo byť možno aj 10 ďalších v minulosti.

Reagovat
Jesfey

Dneska to byl zase dvojí metr jak svině a to nemluvím o penaltách. To, co písknul na jedné straně, jako by na druhé nemohl

Reagovat
Laliga

No to by som zase netvrdil. Faul na Viniho by som nepiskal, ale taky Zubimendi behom 3 minut spravil dva jasne taktické fauly keď oboma rukami zo zadu zatiahol ručnú brzdu pri brejkoch, a ani v jednom prípade nedostal kartu. A taký Aranburu zo žltou kartou spravil toľko faulov, že mohol byť rád že ostalo u jednej. Tak zas nepreháňaj.

Reagovat
LAM

Oni jsou tak tragičtí že je budou muset tlačit celou sezónu. Nic co by se už tolikrát nedělo no.

Reagovat
2miguel1

Keď zostanu takyto tragicki, tak ani toto im nepomože

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Paganini

říká fanda Barcelony, která nikdy tlačena nebyla

Reagovat
kaja900

A dost hezky tu zastupujete klokanometa.. ikdyz ten tu určitě taky bude, on bude jeden z těch nových trollů

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
Pithivier

Ty jsi strasne ukrivdena, ubrecena a sikanovana mrdka

Reagovat
valloire

a proto Barca posílala prachy sudím po celou Messiho éru...kašpare

Reagovat
rominhoFCB

Podla poslednych zaverov z vysetrovani, Negreira nemal ziadne pravomoci, vdaka ktorym by mohol nejakym sposobom ovplyvnovat vysledky zapasov.

Reagovat
los_blancos

Menej čítania Mundo Deportivo či Sportu.

Reagovat
drussbarb

Ježís, tys tu chyběl, vševěde

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Cracker10

Fotbal je byznys, takhle to proste musi bejt.

Reagovat
Cracker10

Zvlast po prichodu frantika.

Reagovat
Mateo16

Hra sa nezlepsuje a podla mna sa ani moc nezlepsi

Ako hrat bez Kroosa ?

1. Bud pride nahrada za Rodryga do systemu 4-4-2 cize zaloznik ( Wirtz , Musiala )

2. Vyhodis niekoho z dvojky Valverde alebo Bellingham ( co je nerealne )

3. Za Tchuameniho privedies niekoho kreativnejšieho ( Angelo Stiller )

Reagovat
2miguel1

pisal som to už pred sezonou, Mbappe sa tam nehodi, resp. bud on alebo Vini, nie obaja + zaloha bez Kroosa uplne bez kreativity. Nechapem, preco ste predali Joselu, jedinu 9 ktoru ste mali. Mbappe sa bude tlačit na stranu, on na tom hrote nebude. Zabijete tym Viniho

Reagovat
los_blancos

Predčasné takto hodnotiť. Btw. Viní hral často na hrote už minulú sezónu, chce to len čas.

Reagovat
2miguel1

však hral, ale zle. Donekonečna vam ani rozhodcovia tie desiatky piskat nebudu. Guler je este moc mlady, nevyhraty na tej desiatke. Mozno sa to zlepsi ked pride Bellingham, mozno to este viac zabije

Reagovat
los_blancos

To, že Viní hrá zle nie je tak rozhodujúce ako u iných. Jeho najväčšou devízou je produktivita napriek horšej hre. Ale pravda, toto, čo predvádza v tejto sezóne je trochu extrém a určite to takto nebude fungovať.

Reagovat
Transfermarkt

Nechápu, že odborník jako ty nechodí do TV studia. Máš neskutečný přehled, tvými analýzami by se měl řídit sám Carlo

Reagovat
los_blancos

Sudí s VAR, tyče a Fede (už tradične). Inak zdalo sa mi to, alebo chyboval Rüdiger pri všetkých 3 tyčiach súpera? Pri prvých dvoch zlá rozohrávka. pri ďalšej hrozné pozičné bránenie. Asi najhorší zápas Rüdiho, naľavo je očividne slabší najmä pod tlakom pri rozohrávke...

Reagovat
Pharrell

Kurtoá (RM brankář) to je mág . Přímo čaroděj mezi tyčemi . Jeden z nejlepších brankářů světa v současném fotbale .

Reagovat
Pharrell

Ale velká škoda že už ukončil repre kariéru u Belgie . Škoda těch rozepří sporů s trenérem repre Belgie .

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Indio

Tak tohle bylo pro Sociedad hrozně krutý. Hráli fakt dobře, dostávali se do zakončení, jen chyběla troška štěstíčka, to měly být alespoň 2 góly, ale nic A pak 2 penalty skoro z ničeho. Ta ruka hodně nešťastná, to je prostě reflex krýt si hlavu, to bych udělal stejně. To druhý faul byl, ale viděl jsem teda i případy kdy se to nepískalo.

Reagovat
Laliga

Reagovat
Kenneth

Spolupráce Mbappe Viní tragická. Je v tom ego? S Karimem se Vini doplňoval výborně.

Reagovat
Raul=Real

Viniho predať a pôjde to

Reagovat
Kenneth

Za Haalanda jedině.

Reagovat
Raul=Real

kľudne

Reagovat
misinho7

Reagovat
Laliga

Ťažko povedať. Skôr ide o to že sa pohybujú v podobných priestoroch, čím ma menej miesta. A Vini keď nemá za obrancom aspoň 10 metrov priestor tak je sotva polovičný. Karim mu "nezavadzal". Každopádne ja by som bol všetkými desiati za, aby Vini zmenil dres. Včera sa zase správal ako debil. Zbytočne tam dohral Kuba a ešte potom znova ako veľký frajer gestikuloval k publiku. Nechápem ako niekto s jeho správaním môže stále hrať nejakú obeť. Je to hanba čo predvádza.

Reagovat
los_blancos

To je hovadina, čo píšeš, Kylyho "mapa" nie je tak rozdielna v porovnaní s Karimom, tiež hrával často zľava. Je to o inom, však si ani neprihrávajú, každý hrá sám za seba. A s Rodrym to nie je iné, taktiež sa úplne ignorujú. Celé je to nejaké čudné, ale je hodne vtipné, že s takýmito výkonmi dokážeme konkurovať a ešte k tomu stále bez porážky.

Kritizovať Viního včerajšie správanie je už vážne na pováženie z tvojej (a hocikoho) strany. Ale Ok, ja sa na tvojich komentároch o ňom budem len vysmievať, inak to proste nejde.

Reagovat
Laliga

Keď ti je smiešne čo robí pokojne sa smej. Ľudia sú rôzny, neberiem ti to. Za mňa je to úbohé. Zbytočne provokuje fanúšikov súpera trápnymi gestami a potom chodí všade vyplakávať ak ho urážajú. Pokojne tomu tlieskaj

Reagovat
los_blancos

Utíšenie fanúšikov je provokácia, keď tí naňho po celý zápas pískajú a urážajú? "Plače" len vtedy, ak ho urážajú rasisticky a na to má plne právo, s tým nemôžeš argumentovať jeho správaním, bože...

Reagovat
Laliga

Z toho čo si napísal usudzujem že podľa teba ho urážajú kvôli farbe pleti(keď nemám argumentovať správaním) . To si naozaj tak mimo, alebo si len na jeho obhajobu ochotný povedať čokoľvek?

Reagovat
los_blancos

Urážajú ho hocijak, ale keď ho urážajú rasisticky či už kvôli jeho správaniu, rase alebo klubovej príslušnosti, je to úplne jedno, je to jednoducho cez čiaru a má plné právo sa na to sťažovať. Je to také ťažké pochopiť?

Reagovat
Raul=Real

A prečo všetci ostatní čierni v Reale su ok vo vzťahu s fanúšikmi súpera, respektive na nikoho sa rasistický neútočí, len na dementa Viniciusa?

Spamätaj sa už, keby nebol zákerný zmrd, nikto by naňho rasistický neútočil a neurazal ho

Reagovat
los_blancos

Ak je nejaká baba vyzývavo oblečená a je potom znásilnená, nemá právo si sťažovať? Alebo čo tým chceš povedať? Viní je podobne ľahký ciel ako tá žena pre násilníkov, preto ho urážajú častejšie. A už som to písal dávnejšie, urážaní boli aj ostatní z tímu - Rüdiger, Tchouaméni, Camavinga, Militão - lenže im to očividne tak nevadí, to je celé.

Reagovat
Gazdo

To je strasne dementne prirovnanie sorry

Reagovat
Raul=Real

Neospravedlňuj sa mu, splieta dva na tri

Reagovat
los_blancos
Reagovat
Laliga

Ja o voze ty o koze. Potom že kto je nechápavý, ja som popisoval situáciu kedy atakoval Kuba a následne sa tam žgeril a pokyvkával hlavou nad publikom ako somárik, a ty tu ukazuješ nejakú gólovú oslavu.

Reagovat
los_blancos

Už dlhšie som si myslel, že máš 2 účty.

Reagovat
Laliga

Keď nie sú argumenty tak píšeš len takéto nezmysly. Gratulujem Columbo, zase si za vedľa

Reagovat
los_blancos

Mýliť sa kľudne môžem, ale to, že ste sa vy dvaja našli, neustále hejtujete Viního a píšete podobným, negramotným štýlom, sú holé fakty.

Reagovat
Laliga

Ak si zabudol tak to mne si hore písal o utíšení fanúšikov. Miesto snahy o dedukciu, nabudúce radšej rozmýšľaj nad súvislosťami.

Reagovat
los_blancos

Ja mám premýšľať nad súvislosťami, keď ty reaguješ na môj príspevok adresovaný niekomu "inému", pričom si ho očividne nepochopil, OK.

Ak ti vadí jeho škerenie a kývanie hlavou, keď očividne reagoval na urážky od divákov... no neviem, čo ti mám už na toto napísať. Ty si len ďalší z tých, ktorému prekáža Viního temperament a najradšej mu zakázal hrať bez emócií. Ale radím ti, aby si sa čo najskôr uvedomil, lebo tieto tvoje neustále výčitky po každom jeho prejave sú smiešne a absolútne nezmyselné a pôsobíš tak potom jak zatrpknutý a retardovaný antimadridista.

Reagovat
Laliga

Antimadridista . Koľko máš 15? Ja som práveže madridista a nie fanúšik jedného hráča . Preto mi vadí ako svojím správaním negatívne ovplyvňuje imidž klubu. To že ty si ako zaľúbený pubertiak a nič nevidíš, nič nepočuješ je tvoj problém. A znova a znova žiadne argumenty, len urážky. Tam sa ukazuje aký si slabý.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
los_blancos

Madridista je, keď podporuješ každého jedného hráča klubu, ktorý svojimi výkonmi prispieva, aj keď ti nie je práve sympatický alebo sa mu aktálne nedarí. Navyše Vinícius je už naša legenda, dal nám toho hodne, či sa ti to páči alebo nie a bude v tom pokračovať. Je to tiež najväčší madridista v tíme, nikdy na klub cez médiá nehromžil. Ak si myslíš, že kazí imidž klubu, tak takých hráčov bolo už viac ako dosť, od Juanita, Ramosa, Pepeho, Ronalda, Benzemu až po Viního s Rodrym teraz - každý rôzne a inou mierou. Našťastie ľudia v klube majú dostatok IQ a vedia, že ich pozitívne vlastnosti vysoko prevyšovali tie negatívne a nenechali sa ani trochu vyviesť z miery nátlakom neobjektívnych, skorumpovaných médií, novinárov alebo antifanúšikov, rovnako ako väčšina madridistas.

Ty a tebe podobní, vám už načisto preskakuje, sledujete každý jeden jeho úškrn či prejav, aby ste ho mohli potom hejtiť za každú jednu maličkosť - ste chorí, abnormálni ľudia, čo si myslia, že každý jeden hráč vášho klubu by mal byť na ihrisku poslušný, lebo neznesiete predstavu, keď niekto "iný" prezentuje váš obľúbený klub a je pritom nenávidený súpermi a rozdeľuje spoločnosť. Pričom ani si neuvedomujete, že "čo sa udeje na ihrisku, tam aj ostane". Rovnako sa to stalo aj na Anoete a po odpískaní zápasu sa Vinícius normálne pozdravil s každým hráčom LaReal a vymenil si dres, bodka. Samozrejme iná vec sú fanúšikovia, keď to preháňajú s pískaním a urážkami, možno by si si mal prečítať, ako sa o tom na včerajšej tlačovke vyjadril Carletto.

Týmto by som to asi uzavrel a kľudne si mysli/te, čo len chcete a nesúhlaste. Ja vám už len želám, aby ste si potom znovu užívali zápasy, v ktorých nás bude opäť tiahnuť Vinícius a prispeje niekoľkými trofejami. Papá

Reagovat
los_blancos

No nie je, skúsim to ešte trochu podrobnejšie. Viní je v tom prirovnaní ten vyzývavý/provokatívny rovnako ako tá žena, a preto sú na nich ľudia oveľa agresívnejší než na tých normálnych/poslušných. A vy tu niektorí vlastne dávate najavo, že by mal byť radšej úplne ticho a nemá právo sa vôbec sťažovať, lebo však je to len provokatér. No neskutočná demencia, sorry jako...

Reagovat
Laliga

Skús ešte raz My nie sme nechápavý, len to nič nemení na tom že píšeš somariny. Vini by v tomto príklade mohol byť tak maximálne ženou, ktorá sa obnažuje na verejnosti, a potom plače keď ju niekto osloví ako si podľa svojho chovania zaslúži. Fanúšikovia ho napr v sobotu totiž neurážali rasisticky pokiaľ viem, takže je to chabá obhajoba jeho výstrelkou. Či máš snáď nejaké iné info? pokojne sa podeľ.

Reagovat
los_blancos

Nie len, že si nechápavý, ale aj negramotný. A to už je vážne smutná kombinácia...

Reagovat
Laliga

Smutné je skôr to, že ti bez rasizmu došli argumenty a tak zbabelo hľadáš cestu von prostredníctvom urážok

Reagovat
los_blancos

Argumentoval som dostatočne, lenže ty si to proste len nepochopil/nechceš pochopiť a opakuješ stále tie isté nezmysly, to je celé...

Reagovat
Raul=Real

Už prestaň každý fanúšik futbalu vidí čo je Vinicius za zmrda, nestrapňuj sa už viac ty negramoto

Reagovat
drussbarb

Ale oni jej uráží i rasisticky, to je prostě zlo. Je ok říct, že je dement, ale rasismus je přes čáru

Reagovat
Laliga

V tom s tebou súhlasím. Ale tebe uniklo (nečudujem sa keďže tu splietal losblancoso rasizme) o čom je toto vlákno. Hovoril som o zápase s Realom Sociedad. V sobotu ho nikto rasisticky neurážal pokiaľ viem.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Laliga

Ty už si náhodou nepovedal papá? Smeješ sa na vlastných chybách a ešte ani za slovom si nestojíš.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
drussbarb

Tak pokud jej neuráželi rasisticky, tak je to v jeho případě v pořádku

Reagovat
drussbarb

Má pravdu

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Unique

Reagovat
Mateo16

Brahim 3 mesiace out , jak to takto dalej pojde v Decembri nebude mat kto hrat

Celkom by bolo fajn ak chce FIFA rozsirovať počet zapasov 72 + musi povoliť zvysenie hracov na supiske na 30 cca

Reagovat
O.Giroud

Veď Mbappe s Vinckom to potiahnu aj sami

Reagovat
Matteus

https://pbs.twimg.com/media/Fmiyba_XEAUznMY?format=jpg&name=small

Nebudu lhát, kdybych měl na stole tlačítko "Dejme El Clásico", asi bych nad zmáčknutím v poslední době dost přemýšlel. To bych pár měsíců dozadu vůbec nečekal teď to vypadá fakt dobře, snad forma zůstane a Real se nesehraje

Yamal se za pár měsíců (marketingově a mediálně) stal globální hvězdou. Zatím to zvládá i hlavou, co myslíte?

Reagovat
Pithivier

U neho jsem se loni bal, ze dopadne stejne jako Fati, nastesti se zatim mylim. Neuveritelny cit na vyber mista + ten pressing... Mbappe mu soon bude rikat pane

Reagovat
Bakary3

Mbappe je bestie od 16 let, už skoro 10 let v kuse. Trošku pokory...

Reagovat
kaja900

Reagovat
michalbarca

souhlas...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Laliga

Ak Barca udrží formu, Yamal môže mieriť o rok v GB veľmi vysoko(otázka samozrejme ako sa do toho premietnu trofeje). Skvele hral už minulý rok, no tam bol nato " sám". Sezóna je dlhá, no u neho to nie je o nejakej náhodnej sérii dobrých vystúpení. Je jednoducho skvelý. Úplne cítiť ako z neho majú obrancovia strach keď má loptu. Človek si po rokoch konečne oddýchol keď odišiel Messi, a už tam rastie ďalší strašiak

Reagovat
Salfovic

U Yamala je jen otázkou času, kdy se zraní. Ne že bych mu to přál.

Reagovat
AlevsakNevadi

statisticky je to velmi pravdepodobne, mimo Messiho ziadny tinejdzer v utoku neprezil.

Reagovat
Laliga

Tak riziko u hráča ktorý je stále vo vývine je pri nadmernej záťaži asi o čosi vyššie ako u dospelého človeka. Snáď mu doprajú trocha oddychu. Otázka je či bude kedy. Napr, Ancelotti uvažoval dávať hráčom v sezóne "dovolenky", je odohratý 5-ty zápas a pomaly nemáme s kým hrať . Takže z toho asi nič nebude.

Reagovat
AlevsakNevadi

pevne verím že sú tam ludia co sa tomu rozumejú ale akosi historicky nemám z toho dobrý pocit.radšej nech 2 roky nič nevyhráme ale ak z Yamala má byť tá budúca superstar, tak by som ho viac šetril.

Reagovat
Laliga

Tak samozrejme, len predvídať sa to nedá. A pokiaľ nič nevykazuje nejaké známky opotrebenia, preťaženia, tak ho asi nechajú hrať podľa vlastného uváženia. A v jeho veku mu nerobí problém za dva dni zregenerovať. No kedy jednoducho nejaký konkrétny sval toho bude mať plné zuby je otázne. A hlavne v prvom rade individuálne. Snáď bude mať viac šťastia ako jeho súkmeňovci a vydrží. Ja by som inak chcel zažiť niečo také, aby sa napr dohodli kluby a odignorovali MS klubov, a jednoducho tam poslali nejaké "B" výbery. Aby ukázali že niekde ten strop byť musí.

Reagovat
AlevsakNevadi

ligu národov, ms klubov, priatelske medzistatne zapasy. Inak toto je celkom zaujmave ze napr kdb, kroos to otvorene kritizovali ze hraci maju toho dost ale nikdy neurobili nejake radikalnejsie opatrenie.

Reagovat
Laliga

Reagovat
whatever

Kvalitni vykon, kterej si cenim o to vic, ze po repre pauze. Zaslouzene rozdilem tridy. Pritom bych nevypichl nikoho, kdo to dnes tahnul, ciste kolektivni vykon.

Z ceho mam do budoucna obavy jsou alernativy na krajich obrany - Fort dnes uplne tragicky, Gerard Martin ma k Baldemu taky obrovskou dalku… snad v lednu privedeme kvalitni back-up.

Reagovat
ratusek

Tak jsem zvědav, zda po tom výprasku dostane šanci Krejčí

Reagovat
alegre

Aby byl další výprask ještě větší...

Reagovat
blaugrana

Snad bude Olmo OK. Flick spravil z marazmu Xaviho okulahodiaci futbal. Snad to vydrzi co najdlhsie.

Reagovat
Laliga

No občas to takto vyzerá po výmene trénera pár týždňov akoby eufória z niečoho nového, a potom sa to vracia do starých koľají. Snáď to bude tento prípad

Reagovat
Eichel

U Flicka tomu docela verím, ten narozdiel od Xaviho vyzerá, že tuší, čo chce hrať Určite pôjdeme výkonnostne dole, ten káder má medzery.. pivot, kraje obrany, kopec zranení.. ale zatiaľ to vyzerá tak, že hráči za ním idú, má presnú predstavu ako chce hrať a priniesol víťaznú mentalitu. Môžeme ďakovať za to, že si Xavi otvoril ústa na tlačovke a Lapo spravil správny krok... a za to, že sa tam Flick tak cpal.

Reagovat
Laliga

Zatiaľ tá hra vyzerá naozaj dobre

Reagovat
Moshe Dajan

MystycMacovy předsezonní předpovědi se zatím ukazují jako nejkvalitnější

Reagovat
patas92

Reagovat
Pithivier

Souhlasim s tebou Klokanomete sice je to krysa, ktera hned pujde proti Barcelone, hned jak zacnou prohravat, ale jeho predikce je vskutku na urovni

Reagovat
kaja900

na jaře až bude liga mistrů, tak hned otočí.. to je jistota

Reagovat
2miguel1

Ďakujeme Xavi za všetko, ale Flick je najvyšši level. Ako mohol pustiť Bayern takeho trenera?

Reagovat
Eichel

konflikty s vedením

Reagovat
LAM

4:1 na Gironě? Naprostá paráda a krásnej fotbal opět z naší strany. Zatím opravdu parádní výkony a jediná kaňka je zranění Olma. Snad je to jen něco menšího, protože už je těch zranění strašnej ranes a už skoro není s kým hrát........

Jinak Portu musí bejt strašnej výmaz

Reagovat
kaja900

Brahim out na 3 měsíce to je sezona tohle.. při tom počtu zápasů se obávám že budou zranění jen přibývat

Reagovat
los_blancos

Hlavne, že tam pobehoval snáď viac než 10 minút so zranením a trénerský štáb sa na to bez problémov pozeral akoby nič.

Reagovat
Laliga

Mali sme brať príklad s Chelsea

Reagovat
ACSeRw!n

karma za nasi prestupovopu politiku, nic jinyho si nezaslouzime. jedine jeste vice zraneni

Reagovat
MystycMac

Barcelona neskutočná ta Ofenzíva je fenomenálna, Yamal dal zabudnúť že vôbec nejaký Mbappe do španielska prišiel...Ten tým je schopný dať v Lige kludne za celu sezónu 120 gólov. Keď vidím jak hrajú tie Madridské polena na čele z Viniciusom Rodrygom a Mbapečkom tak mi to príde jak keby hrali úplne iný šport. Tuto sezónu už bude rozhodnutý titul pre Barcu vo Februári...a v LM ak ich nieko zastaví tak možno jedine City ak na seba narazia.

Reagovat
alcantara

A Copa del Rey ako, nemame supera?

Reagovat
Laliga

To my "nehráme" tak to nesleduje

Reagovat
misinho7

Reagovat
Pharrell

Reagovat
valloire

Reagovat
blaugrana

Pedri: "VAR told the referee that the ball bounced off Balde. Before the start of the seasons, the referees explained to us that those plays would not be a penalty if they came off a teammate."

Reagovat
los_blancos

Tie predpisy sú smiešne. Baldého hlavička smerovala k bráne alebo tesne vedľa na roh...

Reagovat
MystycMac

Olmo to je iné delo s tou výmennom za Gundogana to spravili najlepšie ako mohli...Tchouameny nech sa uči ako hra Top DM.

Reagovat
Petrinho17

Tak Olmo teda DM určite nie je ..

Reagovat
MystycMac

Tchouameny nech sa uči od Casada ako hra Top DM. Tak to malo byť

Reagovat
kaja900

Reagovat
blaugrana

ze to trapi zrovna fanusika madridu

Reagovat
los_blancos

Čo myslíte, kedy začne Mendes tlačiť na klub, aby zvýšil Yamalovi plat? Bude to hoodne zaujímavé

Reagovat
MystycMac

To su len Banality ,Yamal je momentálne o parník najväčšia hviezda Laligy a bezkonkurenčne najlepší hrač LL

Reagovat
los_blancos

Galaxie

Reagovat
-R2D2-

to byl Leoš.

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
AlevsakNevadi

už jedného takého za 260k tyzdenne platíme, ja by som vydržal.

Reagovat
Dr. Admess

Yamal

Tahle sezona je zatím fantastická! Užívám si to, dokud to je. A jen doufám, že to vydrží co nejdéle. Zatím bych po 5 kolech určitě ale moc nehypoval. Už jsem zažil hodně týmů, kde s novým trenérem se povedl začátek sezony a pak to šlo jen a jen dolů. Snad ale toto nebude ten případ.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Unique

Souhlasím s tebou. Snad to vydrží co nejdéle.

Reagovat
Indio

Atlético fenomenální. Takhle by měla chemie v týmu fungovat. Kdyby takhle hráli každý zápas, tak už teď sázím na 1. místo Bohužel ta konzistence je oproti Barce pořád o level níž

Reagovat
Phillipinho

Asi bych mirnil nadseni kvuli souperi. Valencia na padaka, jeste se nekolika dulezitymi absencemi…

Reagovat
Elliasson

Na sestup úplně ne, ale je fakt, že jsem od Valencie čekal trochu více.

Jinak, jak se líbil zápas? Já jsem rád, že se trefil Julián. Herně to možná není ono, ale snad je to něco, co potřeboval. Na druhou stranu mě zajímá, jestli se prosadí gólově Simeone mladší. Byl vůbec u míče v zápasu? A co Lenglet, kdy si zahraje?

Reagovat
Pharrell

Simeone nebyl u míče si myslím . Teda neviděl jsem to v tom zápase . On by mohl jít na hostování do Neapole za starším bratrem (Giovannim).

Reagovat
Salfovic

Co to je zase za ptákovinu ta expreska ve 23:21? To se asi bude týkat jen Angličanů.

Reagovat
Senna28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
rominhoFCB

Olmo out na 4-5 týždnou

Reagovat
blaugrana

Za tu koncovku to bude 5. Nevadi, De Jong mozno mesiac vydrzi a potom sa zasa vystriedaju. Potom sa vracia Gavinhos.

Reagovat
rominhoFCB

Nic nas nezlomi.

Reagovat
Cracker10

Zraneni budou pribyvat, tech zapasu je proste moc.

Reagovat
LAM

Tak to jsme děsně v p.či......

Zaprvé kvůli tomu, že Olmo tomu systému hrozně seděla a za druhé, že tam prosté nemá kdo nastoupit-FDJ,Gavi,Bernal, Fermín a teď Olmo.... Jedinej Fermín bude snad brzo.

Tohle nás asi doběhnout už v Monacu, které zatím hraje hodně dobře.

Hlavně je těch zranění hrozně moc a nepomáhají ani jiné tréninkové metody.....

Reagovat
whatever

Sorry, ale myslim, ze to vidis (opet) moc cerne.

Ano, ztrata to je velka - Olmo ma formu jako hrom, 3 zapasy, 3 goly, velky vliv na hru, proti Valladolidu navic 2x golova konstrukce, vcera diky jeho pressingu dal Yamal prvni gol atp. Dani urcite bude chybet. Ale…

Raphinha ma zivotni formu a na CAM mu to zatim slo nejlip, dokaze tam dobre zahrat i Pedri - coz dokazal i vcera, kdyz se na CAM posunul prave po stazeni Olma. Pedri tam ted ale hrat nemuze, protoze bychom nemeli nikoho na CM. Vracet se bude i Fermin. Takze mas 2 hrace na CAM ve forme, az se vrati Gavi a De Jong, pak tam muze hrat i Pedri.

Spis me ted trapi, ze mame kvuli zranenim uzkej kadr a ceka nas snura 2 zapasu tydne, coz bez rotace a zvlast pri nasem stylu fotbalu, proste nejde.

Ted se ukaze, jak realne pouzitelny jsou Pau Victor, Pablo Torre, Ansu Fati, Eric, Ferran, Hector Fort, Gerard Martin a pripadne dalsi hraci z juniorky (hlavne na CM a CB - Pedri a Cubarsi nemuzou odehrat vsechno) - ted je budeme potrebovat.

Reagovat
Kluivert9

Takže jsi vlastně sám popsal, že situace je úplně na píču

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Salfovic

whatever je stoupenec Solipsismu, což se projevuje tím, že zastává názor, který zároveň vyvrací.

Reagovat
whatever

Ne, píšu, že varianty jsou, ale všechny naše back-up options jsou velká neznámá. Může to dopadnout na hovno, stejně tak to může bejt dobrý. Raphinha byl první dvě sezóny na odpis a pod Flickem je MVP, stejně jako začít ligu s Casadem a Bernalem na DM vypadalo jako sebevražda, stejně jako nemít RB a pak se z Koundého stal top RB atp. Věřím Flickovi, že se s tím vypořádá.

Reaguju tady i na LAMa, kterej při zranění Bernala odepsal celou sezonu, že ani nemusíme hrát, a teď při zranění Olma, na jehož pozici můžou hrát další 3 hráči, píše, že je to v piči.

Reagovat
Gerd 2010

Reagovat
drussbarb

Fermín se zranil, 3 týdny out

Reagovat
Eichel

Fermín by mal byť ready na Monaco, tak snáď.

Reagovat
alcantara

Bozk smrti.

Reagovat
Wella

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
rominhoFCB

Nieco pre "zlepsenie" nalady...Fermin sa opat zranil.

Reagovat
-R2D2-

Reagovat
drussbarb

Reagovat
whatever

Tezko rict, co je pricinou aktualniho stavu, ale takhle to dal nejde, musi se neco zmenit. Zivotosprava, posilovani na miru (jako ma ted nove Pedri a jako mel v minulosti Messi), rehabilitace… nebo vymenit cast realizacniho tymu.

U Fermina nemuze byt rec o pretezovani ani nedokoncenem vyvoji. On toho loni neodehral tolik a je mu uz 21. A borec si udela jedno svalovy zraneni a na prvnim treninku si udela druhy na jinym miste… to prece neni normalni. Svalovy zraneni maji i Araujo, Olmo. De Jong kotnik, Christensen achilovku, Gavi a Bernal ACL. To je uplne sileny jakej mame lazaret.

Verim, ze to bude trigger k tomu, aby se neco zasadne zmenilo. A doufam, ze se kluci vrati po zraneni ve forme. Zvlast Bernal a Gavi - vime, jak dopadl Fati a snad se tohle uz nebude opakovat.

Reagovat
EaP

Tak Hansi vymenil všetko čo mohol. Najal rôznych špecialistov. Tieto zranenia sú pozostatok minulosti.

Reagovat
Kluivert9

Neskutečný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele