LaLiga - souhrn 6. kola: Barcelona znovu odskočila Realu

20.09., 22:59, aktualizováno dnes, 22:56
Komentáře a souhrny
Raphinha se dvakrát zapsal mezi střelce. (© AFP)

Real Madrid zvládl otočit duel s Espanyolem a zařadil se o bod za Barcelonu, která však odpověděla výhrou nad Villarrealem. Ladislav Krejčí hrál v dresu Girony poprvé v rámci španělské nejvyšší soutěže v základní sestavě, prohře svého týmu na hřišti poslední Valencie ale nezabránil. Atlético Madrid nepotvrdilo roli favorita na půdě Raya a jen remizovalo.

Rayo Vallecano - Atlético Madrid 1:1

22.09.2024 21:00

Góly: 35. Isaac Palazón - 49. Conor Gallagher

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - FC Barcelona 1:5

22.09.2024 18:30

Góly: 38. Ayoze Pérez - 20. Robert Lewandowski, 35. Robert Lewandowski, 58. Pablo Torre, 75. Raphinha, 83. Raphinha

Reportáž z utkání připravujeme.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Celta Vigo 3:1

22.09.2024 16:15

Góly: 4. Gorka Guruzeta, 39. Gorka Guruzeta, 80. Álvaro Djaló - 25. Iago Aspas (pen.)

Jako specialista na Celtu Vigo se ukazuje kouč Athleticu Ernesto Valverde, který proti tomuto soupeři vyhrál již 18. zápas v kariéře. V neděli jeho svěřenci na San Mamés v LaLize triumfovali 3:1.

Domácí celek začal velmi dobře, když se již v první minutě dostal do zakončení Gorka Guruzeta, ale jeho střela šla nad. O tři minuty později už se skóre měnilo a opět v tom měl prsty Guruzeta, když byl po rohovém kopu ve správný čas na správném místě a poslal míč do sítě. V polovině prvního poločasu Celta vyrovnala. Iago Aspas byl ve vápně nedovoleně atakován Julenem Agirrezabalou a sám faulovaný pokutový kop proměnil. Šest z jeho 11 tref proti Athleticu padlo právě na San Mamés.

Hosté v tu chvíli byli jako politi živou vodou. Marcos Alonso, který již ve třetí minutě vystřídal zraněného Óscara Minguezu, zkoušel překonat Agirrezabalu, ale neuspěl. Radost neměl ani Aspas, jehož trefa nebyla uznána kvůli ofsajdu. Naopak se prosadili domácí poté, co Guruzeta po parádní přihrávce Álexe Berenguera hlavou překonal Vicenta Guaitu.

O přestávce musel trenér domácích udělat změnu v brance, když zraněného Agirrezabalu nahradil Álex Padilla. Ale byli to hráči Athleticu, kteří se dál tlačili do zakončení. Berenguer se prodral ke střele a donutil Guaitu k zákroku. Šance měli i Oihan Sancet a Jonathan Bamba, ale ani jeden z nich neuspěl. O definitivní podobu výsledku se tak hlavou postaral střídající Álvaro Djaló, pro něhož šlo o první zásah v dresu Athletiku.

Athletic díky této výhře opět vylepšil svou výbornou domácí bilanci, když na San Mamés od začátku minulého ročníku padl pouze dvakrát. Naopak pro Celtu to byla již třetí prohra v aktuální sezoně (3-0-3).

Více informací k zápasu

Getafe CF - CD Leganés 1:1

22.09.2024 14:00

Góly: 83. Borja Mayoral (pen.) - 76. Jorge Sáenz

Nedělní bitva mezi Getafe a Leganés na stadionu Coliseum přinesla po výsledku 1:1 dělbu bodů. Domácí zapsali již čtvrtou letošní remízu v LaLize, přičemž doposud vstřelili pouhé tři branky.

Leganés mířilo do Madridu s elánem po svém prvním vítězství v sezoně z minulého kola. Naopak domácí stále marně čekali na triumf, ačkoli na vlastní půdě drželi sérii bez prohry (0-2-0). Getafe od úvodního hvizdu převzalo iniciativu, ale gólmana hostů Marka Dmitroviče neohrozilo. Naopak to mohli být hosté, kteří měli šanci jít do vedení, ale možnosti Óscara Rodrígueze a Juana Cruze zůstaly nevyužity.

Leganés tyto příležitosti vlily novou krev do žil, což potvrdil i Mauro Arambarri, jehož nůžky ovšem Dmitrovič dokázal výborným reflexem zneškodnit. Po úvodním poločase se tak šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Po přestávce se Getafe snažilo znovu převzít kontrolu nad zápasem. Do šancí se dostali Djené Dakonam a Christantus Uche, ale ani jeden z nich Dmitroviče nepřekonal. Kvalita hry s postupujícím časem klesala, a když už se zdálo, že tato bitva skončí 0:0, poslal hosty do vedení po přímém kopu Roberta Lópeze Jorge Sáenz. Vypadalo to, že Getafe bude muset překousnout porážku, ale dostalo šanci na vyrovnání. Po faulu Sáenze v pokutovém území proměnil penaltu Borja Mayoral.

Remíza není ideální ani pro jeden tým. Getafe zůstává v sestupovém pásmu s pouhými čtyřmi body a pouhými třemi vstřelenými góly, Leganés se posunulo na 14. místo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Espanyol Barcelona 4:1

21.09.2024 21:00

Góly: 58. Daniel Carvajal, 75. Rodrygo, 78. Vinícius Júnior, 90. Kylian Mbappé (pen.) - 54. Thibaut Courtois (vl.)

Naděje Espanyolu na dosažení historického 1000. vítězství v nejvyšší španělské soutěži zmařil úřadující mistr La Ligy Real Madrid, který dokázal zvítězit 4:1, zůstal v této sezoně neporažen a přiblížil se na rozdíl jediného bodu vedoucí Barceloně.

Espanyol, který měl za sebou dvě ligová vítězství v řadě, se od začátku zápasu ocitl pod tlakem. Éder Militão se po nahrávce Rodryga ke střele neodhodlal a Kylian Mbappé byl na zadní tyči vychytán hostujícím brankářem Joanem Garcíou.

Fran García vzápětí prověřil svého jmenovce v brance Espaňolu štiplavou střelou z dálky, načež si třiadvacetiletý brankář dobře poradil i s prudkým pokusem Mbappého. Kapitán Espaňolu Javi Puado zkusil štěstí zpoza půlící čáry, ale couvající Thibaut Courtois míč pohodlně vyrazil.

Po přestávce to vypadalo, že se bude pokračovat ve hře na jednu branku, když Mbappé svou střelou z otočky prověřil Garcíu, ale Espaňol rychle odpověděl nebezpečnými údery Jofreho Carrerase a Carlose Romera. A byl to právě Carreras, kdo v 58. minutě neuvěřitelným způsobem poslal hosty do vedení, když si naběhl na Garcíův centimetrově přesný odkop od branky a vystřelil přímo do Courtoisovy nohy, od které se míč odrazil do branky.

Tento šok vedl k tomu, že Carlo Ancelotti nasadil místo Gülera Viníciuse Júniora a netrvalo dlouho a Real Madrid vyrovnal. García si dobře poradil se střelou Federica Valverdeho, ale Jude Bellingham vytvořil pozici pro Daniho Carvajala, který doklepl míč do branky. Comeback Realu pokračoval poté, co Vinícius nádherným centrem šajtlí našel Rodryga a domácí šli do vedení.

Body byly zpečetěny krátce poté, co Vinícius zakončil krásnou přihrávku Mbappého. V závěru zápasu se kopala i penalta, když byl rugbyovým zákrokem sražen střídající Endrick. Postavil se k ní Mbappé a nekompromisně proměnil. Madriďany v úterý čeká další zápas na Bernabéu proti Alavésu. Espaňol si musí počkat až do čtvrtka, kdy hostí Villarreal.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Girona FC 2:0

21.09.2024 18:30

Góly: 56. Juanpe (vl.), 58. Dani Gómez

Valencia v šestém kole španělské La Ligy dokázala vybojovat první vítězství v sezoně, když porazila Gironu 2:0. Ladislav Krejčí v nejvyšší španělské soutěži poprvé odehrál v obraně katalánského klubu celé utkání.

Valencia, která je šestinásobným mistrem La Ligy, začala sezonu se ziskem pouhého jednoho bodu z úvodních pěti zápasů. Girona se naopak snažila navázat na skvělou minulou sezonu, díky níž získala účast v Lize mistrů.

Navzdory rozdílné formě byl úvod utkání vyrovnaný, ani jedno mužstvo nechtělo čekat a oba soupeři se snažili o brzký gól. První šance se však urodila až po téměř 20 minutách hry, kdy Bojan Miovski na hranici pokutového území zblokoval hlavičku. V dalším průběhu poločasu se začalo hrát opatrněji a tempo hry se zpomalilo. Nejblíže ke vstřelení branky byl Diego López, který to zkoušel z hranice pokutového území, ale španělský záložník svůj pokus poslal nad břevno.

První poločas nepřinesl jedinou střelu na branku a mnozí doufali, že se to po návratu ze šaten změní. První pokus mezi tři tyče si připsal Arnaut Danjuma. Nizozemský útočník si naběhl na dlouhý pas a pohotově vypálil, brankář Valencia si ale s jeho šancí poradil a udržel bezbrankový stav. Když už se zdálo, že Girona převezme otěže zápasu, dostala se do vedení Valencia. Luis Rioja sebral míč na polovině hostů a než stačil kdokoli zareagovat, vypálil z 30 metrů a překonal Paula Gazzanigu. Druhý gól o dvě minuty přidal Dani Gómez, když dostal míč na hranici pokutového území a zvýšil vedení domácích.

Girona se ještě pokusila o zkorigování stavu, ale výsledek utkání se již nezměnil a hosté si tak připisují další porážku, která je ponechává na 13. místě. Valencia se po výhře posunula na 18. příčku a na svého soupeře ztrácí pouhé tři body.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - UD Las Palmas 2:1

21.09.2024 16:15

Góly: 39. Ante Budimir (pen.), 60. Aimar Oroz - 41. Alberto Moleiro

Osasuna v šestém kole španělské La Ligy na Estadio El Sadar porazila Las Palmas a zajistila si tak všechny tři body. Los Amarillos se po porážce propadli na sestupová místa.

Oba týmy se snažily hrát v rychlém tempu, a i když se zpočátku hrálo nahoru dolů, Las Palmas vypadalo na začátku zápasu lépe. Hosté si vytvořili několik jasných šancí, ale Sergio Herrera byl skvělý a pohotovými zákroky vychytal Alberta Moleira i Kiriena Rodrígueze. Domácí se nakonec prosadili, když ve 39. minutě Ante Budimir proměnil penaltu. Chorvatský reprezentant byl v pokutovém území faulován Mikou Mármolem, postavil se k penaltě a v pohodě vymetl pravý dolní roh branky, čímž dostal domácí do vedení. Naneštěstí pro ně však vedení trvalo jen několik minut, protože krátce poté vyrovnal Moleiro, který využil perfektní přihrávky od Sandra Ramíreze a hlavou srovnal. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Druhý poločas měl stejný průběh jako úvodních 45 minut, oba týmy hrály pěkný fotbal. Přestože jasných šancí nebylo mnoho, Osasuna využila svou největší, když Aimar Oroz zužitkoval chytrý průnik od Rubena Garcíi a prudkou střelou uvnitř pokutového území překonal Jaspera Cillessena. Las Palmas se snažilo odpovědět díky střídajícímu Oliveru McBurniemu, ale i nadále jim chyběla určitá kreativita.

Las Palmas bylo častěji u míče a chvílemi se zdálo, že se dočká vyrovnání, Osasuna ale zůstala vzadu pevná a v závěru mohla přidat další gól. Raúl García de Haro ale zakončoval vedle, a tak utkání skončilo výhrou domácích 2:1. Los Amarillos tak stále nemají ligovou výhru a vypadají jako kandidáti na sestup.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Real Sociedad 0:0

21.09.2024 14:00

Góly: -

Real Sociedad zatím nevypadá, že by měl obhajovat šesté místo z poslední sezony a ani na hřišti Valladolidu své trable nezahnal. Držení míče 66:34 může vypadat jako jasná dominance, na světelné tabuli ovšem po konečném hvizdu svítilo 0:0.

Valladolid nevstoupil do utkání špatně a snažil se tvořit šance, byli to však hosté, kdo měl v úvodu blíže k brance. V 10. minutě vyhrál osobní souboj Takefusa Kuba, uvolnil se v pokutovém území a přihrál Orrimu Óskarssonovi. Jeho pokus i následnou dorážku Jona Arambura dokázala obrana domácích zblokovat.

Další skvělý zákrok předvedla defenziva Valladolidu při úniku Sheralda Beckera, poté co se dostal k volnému míči a tlačil se do nebezpečné pozice. V průběhu celého utkání viděli fanoušci řadu akcí, gól však žádný. Nejblíže k němu byl právě Becker, který svou střelou napálil břevno.

Ani v závěru utkání týmy rozhodně nehrály žádný ustrašený fotbal. Své šance měl jak Valladolid, tak Real Sociedad, nikdo ale nedokázal dostat balon do sítě. Hosté tak svou bilanci moc nevylepšili a ze sedmi zápasů získali na jejich poměry tristních pět bodů.

Více informací k zápasu

Deportivo Alavés - Sevilla FC 2:1

20.09.2024 21:00

Góly: 17. Carlos Vicente, 60. Carlos Martín - 83. Dodi Lukébakio

Sevilla poprvé ve své historii podlehla Alavésu třikrát v řadě a navázala tak na své dosavadní nepřesvědčivé výkony z úvodu nového ročníku španělské La Ligy. Zároveň venku nevyhrála už šest zápasů v řadě.

Domácí začali dobře a během 17 minut se ujali vedení, když Carlos Vicente vstřelil svůj druhý gól v této sezoně. Jejich náskok se málem zdvojnásobil o pouhé tři minuty později, Toni Martínez ale se svým střeleckým pokusem neuspěl. V polovině prvního poločasu sice Alavés skóroval podruhé, tentokrát však branka pro ofsajd uznána nebyla.

Saúl Níguez měl těsně před hodinou hry příležitost na vyrovnání, ale poté, co ho v pokutovém území našel Dodi Lukebakio, usměrnil svůj střelecký pokus přímo do připraveného Antonia Sivera. Nevyužitá šance byla vzápětí potrestána, když Carlos Martín při svém debutu v základní sestavě za Alavés vstřelil premiérový gól v La Lize.

Když domácí v závěru polevili v koncentraci, Lukebakio krásnou střelou do dolního rohu branky zajistil hostům alespoň snížení - to ostatně znamenalo, že Alavés poprvé v tomto ročníku doma inkasoval. Navzdory tomu se svěřencům trenéra Luise Garcíi podařilo dotáhnout zápas do vítězného konce a natáhnout svou domácí ligovou neporazitelnost na sedm zápasů.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
6
6
0
0
22 : 5
18
2
Real Madrid
6
4
2
0
13 : 3
14
3
Athletic Bilbao
7
4
1
2
11 : 7
13
4
Atlético Madrid
6
3
3
0
10 : 3
12
5
Villarreal CF
6
3
2
1
12 : 13
11
6
Deportivo Alavés
6
3
1
2
9 : 7
10
7
CA Osasuna
6
3
1
2
8 : 11
10
8
Celta Vigo
6
3
0
3
14 : 13
9
9
Rayo Vallecano
6
2
2
2
8 : 7
8
10
Real Betis
5
2
2
1
5 : 4
8
11
RCD Mallorca
6
2
2
2
4 : 4
8
12
Girona FC
6
2
1
3
8 : 10
7
13
Espanyol Barcelona
6
2
1
3
6 : 9
7
14
CD Leganés
7
1
3
3
4 : 8
6
15
Sevilla FC
6
1
2
3
5 : 8
5
16
Real Sociedad
7
1
2
4
3 : 7
5
17
Real Valladolid
6
1
2
3
2 : 13
5
18
Getafe CF
6
0
4
2
3 : 5
4
19
Valencia CF
6
1
1
4
5 : 10
4
20
UD Las Palmas
6
0
2
4
7 : 12
2

Zbývající zápasy

23.09. 21:00
Real Betis - RCD Mallorca

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (84)

Přidat komentář
Hanna28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Jordi Alba

Socky celkem formička.

Reagovat
Pepe1911

Proti nám hráli skvěle ale

Reagovat
misinho7

Vinimu lavička prospela. Prisiel otocil a bolo

Mbappe spalil co slo.

Reagovat
misinho7

A Endrick teda sefik. Vzdy pride na par min a hned ma dopad. Dalsi zapas snad zaklad.

Reagovat
Cracker10

Reagovat
misinho7

? Carlo povedal ze ma hrat zaklad nejaky dalsi zapas

Reagovat
Mateo16

Dlhodobé úročenie na rozhodcov zo strany Realu Madrid cez RM TV, Marcu, AS ma proste vplyv na pripiskavanie penalt v prospech RM

Toto naozaj musí skončiť

Reagovat
Mateo16

*utocenie

Reagovat
MystycMac

Nechal výhodu a zapískal až ked Endrick spadol.. Velke + pre Endricka za bojovnosť zároveň obranca úplný hlupak...

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Indio

Espanyol bojoval statečně, ale bohužel stejně jako minulý týden sociedad bez bodů. Ta kvalita realu je prostě obrovská. Jen teda ta penalta naprosto směšná Neříkám že by to něco změnilo, ale to byl jasnej přímák.

Real a Atlético si tuhle sezónu kopírujou výsledky, tak alespoň můžu doufat že to bude pokračovat zítřejší výhrou

Reagovat
Laliga

Takúto penaltu neuvidíš ani niekde v Indii . Celý zápas mi liezol na nervy. No toto mi normálne sánka padla.

Reagovat
Moshe Dajan

Opravdu musí být ty penalty pro "superhvězdu" tak očividné? Nebýt péček, tak má ten komik možná dva góly do prázdné brány.

Reagovat
MystycMac

Ako ja večne kritizujem Real ani dnes to nebolo ine ale tu Penaltu absolútne obhajujem a Endrick u mňa veľmi stúpol že pokračoval bojoval aj keď nemusel väčšina by sa hodila o zem hneď ...Bola to hlúposť obrancu že ho nepustil a paradox je taký že sice mal nohy pred 16 ale fauloval ho nie po nohách ale rukami držal telo ktoré v 16 bolo ...zamna jednoznačná penalta a Endrick veľké +

Reagovat
unk

Ak chcel rozhodca spravit "statement", mal mu za to dat cervenu, nie taketo penalty

Reagovat
Laliga

Presne to mi napadlo. Že chcel byť "vidieť". Mal mu dať 2x žltú, za dva po sebe idúce fauly. Ale kde z tohto dokázal vykúzliť penaltu

Reagovat
los_blancos

To si ešte nevidel odpískané penalty za pokračujúce fauly?

Reagovat
unk

Hm, pravdupovediac som nevedel, ze staci uplne posledny kontakt aby sa stal v 16 a je to penalta, az teraz som nasiel to pravidlo

Reagovat
Ed_Hazard

Ano, rozhodca nesmie zvýhodniť faulujúceho hráča.

https://shorturl.at/V5KFT

Reagovat
Breze

inak povedane, mal by si podla teba vymysliet nove pravidla, len aby nemusel zapiskat jasnu penaltu pre Real?

Reagovat
unk

Ano, presne tak

Reagovat
Israha

Takhle neefektivního Mbappého z Francie nepamatuju. Taky evidentně nebude až takové mentální monstrum a ten přesun s ním psychicky zamával, byť je herně jinak ok.

Reagovat
El Matador

Připomíná Ronalda ke konci působení v Evropě - z každé pozice se až nesmyslně snaží vystřelit a dat gól.

Reagovat
Israha

O to mi až tak nejde, hraje hrot, takže jistá míra sobeckosti je na místě. Za mě je problém, že prostě a jednoduše neproměňuje šance kvůli nekvalitě v koncovce.

Reagovat
Laliga

Nepadá mu to. Na často je to o cm. Nezdá sa mi že by bol psychicky v nejakej nepohode. Chýba mu kúsok šťastia momentálne. To sa otočí

Reagovat
Israha

Včera třikrát zakončil přímo do brankáře a jednou v akci 1 na 1 nezvládl jednoduchou kličku. Toto za mě vůbec nebylo o štěstí, ale o horším zakončení/uvolnění.

Reagovat
los_blancos

Ani herne to nie je úplne ono, stráca lopty alebo mu ľahko odskakujú, neprihráva dobre...

Reagovat
Israha

Jo, proto píšu "ok", a ne "výborný" či něco v podobném smyslu. Ale v tomhle ohledu mi přijde z té ofenzivní trojice pořád nejplatnější (Vini včera spíš výjimka, co se týče letošní sezony).

Reagovat
los_blancos

Pre mňa je herne o trochu lepší Rodry. Ale inak jo, včera mal Kyly tiež skvelé náznaky, viď asistencia Vinímu či vytvorenie tutovky (a lá Karim) pre Endricka. Možno mu len chýba nejaká golazo akcia, aby sa úplne odblokoval a začal byť s loptou konečne sebavedomý.

Reagovat
Israha

Reagovat
Hansa28

Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.

Reagovat
Visca el barca

Realu se pískají penalty za všechno. To dělají proto, aby vypadalo že Mbappe dává góly?

Reagovat
Cracker10

Jo, moc dobry by nebylo kdyby mel na konte 1 gol.

Reagovat
alcantara

Cakam na statement toho dementa blancosa, ako je to vysledok korupcnej Barcelony. Taktiez tam Bellingham vravi rozhodcovi, ze je piece of shit, to je asi tiez v poriadku

Reagovat
Pospovič

JJ a nejvíc je to, že mu ty penalty bere Vini pak musí písknout ještě jednu

Reagovat
Breze

Treba sa dovzdelavat. Podla pravidiel je to uplne jednoznacna penalta:

If a defender starts holding an attacker outside the penalty area and continues holding inside the penalty area, the referee must award a penalty kick.

https://www.thefa.com/football-rules-governance/lawsandrules/laws/football-11-11/law-12---fouls-and-misconduct

Reagovat
2miguel1

Lenze tam nebolo uz holding insite the penalty area. Co to je za zvratene obhajovat faul pred 16. Cely internet sa vam smeje a tu sa najde par poloretardovanych co sa to snazia zachranit. Mate 5 penalt, druhy najviac ma jednu, ale hej len vas fauluju aj teda mimo 16 za co su penalty. Toto je neobhajitelne, tu sa neda nad nicim ani len polemizovat, ta čiara tam je. Ale aj tak si myslim, ze vam ani toto nepomoze, Barca je lepsia tento rok, Mbappe vam tam nemal chodit, zabil vam ten utok

Reagovat
Breze

Ale bolo tam aj drzanie vo vnutri.

https://www.youtube.com/watch?v=kMoXL183INM - Z tohto pohladu je to pekne vidiet, ved este aj ten hrac Espanyolu dokonca stal jednou nohou v sestnastke, ked Endrick padal a ten hrac ho stale drzal. To je krasne, ze mame najviac penalt, ale drviva vacsina z nich bola aj uplne jasna. Ale chapem, Realu sa nesmu piskat ani jasne penalty podla pravidiel. Musi sa najprv pockat, kym aj ine timu budu mat rovnako vela a az potom sa mozu piskat dalsie pre Real

Reagovat
2miguel1

https://www.instagram.com/reel/DAMb1LwyOZ_/?igsh=czlrcHpvN2lqMXh6

Prosim vas nejaky pri zmysloch fanusik Realu, napište že toto je faul meter pred 16, tak ako to vidi cely svet, ja sa tu nemienim bavit o takej jasnej veci. Čo to tu chodi za ludi, absolutne to tu uz nema uroven.

Reagovat
Breze

Ze zrovna ty nieco pises o urovni. Fanusikovia Barcelony nie su cely svet. Aj z toho zaberu, co si dal je vidiet, ze faul sa tiahol az do pokutoveho uzemia. Ty si jeden z tych, co by aj v pripade, ze super zlomi hracovi Realu vsetky koncatiny, tvrdil, ze je to max na zltu.

Reagovat
los_blancos

https://x.com/HdeHelena_RM/status/1837624128842412213

A čo keď si poloretardovaný ty aj s celým internetom?

Reagovat
kaja900

Myslíš že jsme tu penaltu chtěli.. aby to pak akorát kolovalo po internetu jak máme nesmyslný penalty.. vyhrávalo se 3:1 a mohl být už konec a pak se rozhodčí usmyslí že se chce zviditelnit a pískne takový nesmysl pak se vám akorát hodí psát jak nám rozhodčí pomáhá, přitom nám je taková penalta v nastavení uplně k ničemu

Reagovat
misinho7

Ak neprehrame s Alavesom tak to bude uz rok bez prehry v La Lige

Reagovat
los_blancos

Čím teoreticky vytvoríme nový rekord ligy. Ten od Barsity (43z) sa nedá brať vážne.

Reagovat
los_blancos

Munuera Montero. Síce sa snažil, no našťastie nevydalo.

Reagovat
los_blancos

Vcelku zábavný zápas. Prvých 25min. Gülera bolo výborných a hlavne vďaka nemu sme hrali skvele. Následne to bolo už horšie a pretrápili sme sa až do príchodu geniálneho Viního. Ten jak prišiel, tak do 20min. rozhodol zápas prakticky sám. Veľmi solídne zahrali Valverde s Modrićom, Militão a pozor na Frana Garcíu - v tejto sezóne začína ukazovať, že nato má. Po dlhej dobe to nebolo ono od Tchoua na CB a najslabší asi Carva, snáď sa nezranil. A Endricky je býk.

Reagovat
misinho7

Reagovat
los_blancos

https://x.com/RafaRNMJ/status/1837632298327400553

Málo sa hovorí o tomto zákroku, čiže po správnosti sme mali kopať dve a nikto by nemohol povedať ani slovo. "Lenže tu ide predsa o Real a ten nemôže dostávať takéto penalty..."

Reagovat
Paganini

A koho to sere? Normální fanoušci Barcelony, kteří tu dělali ramena dávno zalezli do kanálu, JIrka, vocas, Hristo atd... Teď se tu vyjadřuje maximálně LAM a Hnojomet, těm se dá ledatak smát. Lamovi se btw smějí i na force, kde vystupuje jako Ihsahn nebo tak něco. Totální tragéd, měl by zalézt do kanálu jako jeho soukmenovci.

Reagovat
Pithivier

Hnojomet bavi nejvic schovava se za Izraelskeho dustojnika Moshe Dajana, ale ohledne vyjadreni se k tomu, ze to je jeho new ucet... se radeji nevyjadruje. Pritom kazdy inteligentni clovek si spoji, ze to je on

Reagovat
Mateo16

Toto rozhodne nemala byt ziadna penalta , isiel mu od chrbta a ani ho nevidel a ani mu to nechcel zapricinit a nemalo to ziadny vplyv na hru

Toto su presne tie sracky ktoré vypusta Marca, RM TV, AS aby viac rozhodcovia piskali pre RM , humus toto

Reagovat
Ed_Hazard

"Toto rozhodne nemala byt ziadna penalta , isiel mu od chrbta"

Neviem, či by mi stačili dve ruky na spočítanie červených kariet/penált, ktoré za takéto máchnutie do tváre dostal/spôsobil Ramos v našom drese

Reagovat
los_blancos

Rovnako Cristiano hneď v úvodnej sezóne.

Reagovat
los_blancos

Reagovat
Rizek

To je lov na Yamala?

A sudí na to čumí jak pizda.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Cracker10

Rozhodci ve Spanelsku budou vzdycky slabi jak caj.

Reagovat
Crustyq

Reagovat
Jordi Alba

No, naštěstí nám experti v týdnu vysvětlili, že MAtS je vlastně k hovnu, takže se nic neděje.

Reagovat
patas92

Co to je za demagogii

Reagovat
2miguel1

Je rozdiel zobrať namiesto Stegena jednotku napriklad Unaia cez leto, ako hrať Penu celu sezonu, to samozrejme je Stegen lepsi. Ak to bude na rok, tak podla mna uz pojdeme po Simonovi. Moze to byt konečna toto zranenie pre Stegena, uz bude mat svoj vek po zraneni

Reagovat
Mateo16

Yamal zahodil 2 tutovky , Lewa nedal penaltu a stale dali 5 golov

Fakt uspech Flicka je o tom ako dobre mu funguje zaloha : Casado, Pedri , Pablo Torre

Potom pozeram na RM a musim sa 90 minut pozerat na kopyta typu Camavinga, Tchou , Bellignham. Po tom 90 min utrpeni si clovek otvori Marcu a docita sa tam ze su to vlastne najlepsi hraci na svete

Reagovat
kaja900

Ty už si radši změň oblíbený týmy.. kdo tu má číst furt ty tvoje nesmysly a nadávky na každého hráče Realu.. stejný jak ten Moshe Dajan

Reagovat
Crustyq

Trošku klika, že ponorka dá 3 góly z offsidu . Ale vyhrát s tak zdecimovanou sestavou venku proti rozjeté ponorce je mazec.

Na konci to Villarreal trošku nezvládl v hlavě, tam měla přijít minimálně jedna červená.

Reagovat
2miguel1

Dva goly totalne ofsajdy, to ani neber do uvahy

Reagovat
Kluivert9

Dřív by se to mávlo hned

Reagovat
Kejza

Reagovat
LAM

Wau..........

Jako s tím co nastoupilo a po zápase na Monacu, kde se to sotva doběhalo je tohle bomba. Opravdu hrajeme pod Flickem parádní fotbal směrem dopředu a ta trojka je famózní. Obrana docela hořela, ale s tím co tam hrálo + Eric se to dalo čekat a ten poslední gól lahůdka.

Bohužel další velká kaňka je další zranění Stegena, který je asi miliontý letos a jestli bude na delší dobu tak ........... Loni jsme si to s Peňou vyzkoušeli a naprosto to nešlo.¨

Jo ajinak to že kretén Cardona nedostane za tu prasárnu na Yamala červenou jen podtrhuje, jak tragičtí jsou letos rozhodčí v LL.

Reagovat
Thomass28

Půl roku to bude určitě..

Zavěr od ponorek šílený..díky sudímu dohráli v 10..nechapu co sledoval, ale na Yamalovi se v závěru slušně vyřádili. Ani s tou penaltou, co sleduje že nevidí tak jasný zákrok..

Reagovat
fantomas10

Mne se furt libi, jak stale frci ta teze, ze anglie je tvrda a la liga technicka, pritom ty nejvic prasacke zakroky jsou v la lize, a o to hur, ze nejsou exemplarne trestane, to je ostuda

Reagovat
rominhoFCB

Dnes to bola zasluhou oboch timov reklama na futbal so zasluzenym vitazstvom Barcelony.

Paci sa mi Marc Casado. Lepsie povedane, na hraca, od ktoreho sa moc necaka(lo), tak hra docela dobre. Kimmich style.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
blaugrana

Stegen out minimalne do konca aprila. Moznosti su Navas ci Badia.

Reagovat
whatever

Navasovi je 37, hral za Real. O Badiovi jsem nikdy neslysel ani slovo, natoz ho videl chytat, ale hral za takovy kluby jako Elche… Blby, kdyz mas dvojku nekoho, komu neveris. Co ten Astralaga? Dat mu sanci…

Reagovat
Salfovic

Po jeho konci v Realu by se v bráně přetrhl

Na rok by to podle mě byl dobrej záskok.

Reagovat
fantomas10

Docela pesek na zraneni teda

Reagovat
Greny

Vaclík už čeká na nabidku

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
whatever

Zaloha Pedri - Eric - Pablo Torre. To by za normalnich okolnosti hralo max proti klubum z treti ligy v prvnim kole poharu. Obrana to samy - Gerard Martin a Dominguez…

Nadherna hra na obou stranach, spousta sanci, krasny goly, vitezstvi venku proti Villarrealu ve forme. A to vsechno navzdory nasi marodce, nutne rotaci a ctvrtecni prohre venku. Nechapu. A mega si to uzivam.

Reagovat
Dr. Admess

Krásný zápas. Dneska se mi líbili Torre i Casado. No, a Yamal opět neskutečnej.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Elliasson

Áááááá, to břevno od Juliana bolí ještě teď.

Reagovat
Indio

Jak jsem psal minulý týden, tak je super že Atléti dokážou hrát krásnej fotbal, jako proti Gironě a Valencii, ale ta konzistence je proti Barceloně prostě málo. Barca i přes spoustu zranění vyhraje 5:1, zatímco my se trápíme s Vallecanem i se 4 útočníkama na hřišti.

Gallaghera nemůžu dost vynachválit, jednoznačně nejlepší posila z léta. A nejen kvůli těm gólům

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele