LaLiga - souhrn 7. kola: Vedoucí trio nadále bez prohry

24.09., 20:59, aktualizováno 26.09., 23:00
Komentáře a souhrny
Hlavičkující Robert Lewandowski (© AFP)

Barcelona porazila také Getafe, vyhrála i sedmý zápas a drží si čtyřbodový náskok na Real Madrid. Na čele se seřadily tři týmy, které ještě neokusily hořkost porážky, k vedoucímu duu se připojilo Atlético.

Celta Vigo - Atlético Madrid 0:1

26.09.2024 21:00

Góly: 90. Julián Álvarez

Série Celty Vigo bez vítězství proti Atlétiku Madrid se protáhla na 12 zápasů. V 90. minutě duelu sedmého kola La ligy totiž o výhře klubu z hlavního města rozhodl střídající argentinský útočník Julián Álvarez a Atlético se díky tomu udrželo na třetím místě tabulky za dvojicí Barcelona a Real Madrid.

Celta si v prvním poločase vypracovala několik šancí, švédský mladík Williot Swedberg však v dobré pozici branku přestřelil, stejně jako po půlhodině hry kapitán Celty Iago Aspas. Ještě větší šanci měl křídelník Viga těsně před přestávkou, brankář Jan Oblak ale vytáhl skvělý zákrok levou nohou a do kabin se šlo bez branek.

Oblak byl nucen předvést své umění i v úvodu druhé půle po hlavičce Borji Iglesiase z malého vápna. Až teprve deset minut před koncem bylo blízko gólu i Atlético, střelu Rodriga Riquelmeho však vyrazil brankář Celty Vicente Guaita. V 90. minutě se už tým z Madridu radoval. Álvarez si naběhl na přihrávku Antoina Griezmanna a rozradostnil fanoušky hostujícího týmu.

Atlético tak udrželo neporazitelnost v tomto ročníku LaLigy a se třemi inkasovanými góly ze sedmi zápasů je navíc suverénně nejlépe bránícím týmem soutěže. V neděli pak doma v madridském derby přivítají Real, Vigo se doma utká s Gironou.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Villarreal CF 1:2

26.09.2024 19:00

Góly: 45+1. Jofre Carreras - 45+6. Ayoze Pérez, 63. Ayoze Pérez

Žlutá ponorka na hřišti Espanyolu napravila výbuch s Barcelonou a vylepšuje svou bilanci z venkovních duelů na tři vítězství a jednu remízu. Hosty za výhrou dotáhlo fantastické duo Álex Baena a Ayoze Pérez. Naopak domácí Espanyol po vysoké porážce 1:4 s Realem Madrid musí spolknout další hořkou pilulku v podobě otočeného zápasu a ztráty bodů před vlastním publikem.

Oba týmy vstoupily do zápasu spíše opatrně. Moc útočných akcí diváci neviděli, spíše se hrálo na držení míče a zabezpečenou obranu. První nadějnější šancí byla střela hostujícího Iliase Akhomacha, domácí brakkář Joan García však pokus mířící do pravého rohu zlikvidoval.

Počet ošetření znamenal dlouhé 11minutové nastavení, ve kterém začaly padat branky. Vedení se ujal domácí Espanyol po standardní situaci. Rozehrávka přímého kopu nakrátko a následná střela Jofreho Carrerase, kterou lehce tečoval Santi Comesaňa, zaplula za Diega Condeho. O pět minut později už ovšem bylo srovnáno. Álex Baena poslal přesný centr ze strany a Ayoze Pérez nasměroval míč do sítě.

Ve druhém poločase dvojice Pérez Baena zaúřadovala znovu. Krátce po hodině hry Baena přiťukl balon Pérezovi a ten ranou z hranice pokutového území na bližší tyč skóroval podruhé. Přidal tak svůj šestý gól v sedmi ligových kláních a potvrdil, že v téhle sezoně mu opravdu chutná.

Villarreal i přes snahu domácích komplikace nepřipustil a otočku dotáhl do vítězného konce. Espanyol zůstává čtrnáctý, zatímco hosté díky výhře upevňují svou pozici v elitní čtyřce.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Real Betis 1:1

26.09.2024 19:00

Góly: 9. Alberto Moleiro - 45+3. Giovani Lo Celso

Betis v sedmém kole LaLigy remizoval na hřišti Las Palmas 1:1. Neúspěšný start do nového ročníku španělské nejvyšší soutěže pro svěřence Manuela Pellegriniho tak pokračoval i proti celku, který byl uprostřed více než 20 zápasů dlouhé série bez výhry. Alespoň bod zařídil hostům v nastavení první půle Giovani Lo Celso, jenž se v posledních třech utkáních prosadil již počtvrté.

Las Palmas, které stále čeká na první vítězství v sezoně, začalo v prvním poločase s Betisem pozitivně. V centru dění byl Alberto Moleiro, který už po deseti minutách hry vstřelil svůj druhý ligový gól v sezoně. Moleirova střela z úhlu z bezprostřední blízkosti nedala Ruimu Silvovi šanci na zákrok.

Nebylo však překvapením, že tým, který v této sezoně dosud nedokázal udržet čisté konto, inkasoval těsně před odchodem do kabin. Střelcem byl Lo Celso, záložník Betisu však musel děkovat spoluhráči Assanemu Diaovi, který vyzrál na ofsajdovou past a následně pro svého kolegu přichystal míč na zlatém podnose.

Po vyrovnání se očekávalo, že Betis přidá plyn a převezme kontrolu nad zápasem. Opak byl pravdou a dominovat začali domácí, brzdila je ale kombinace špatného zakončení a důrazné obrany hostů. Johnny Cardoso si měl při hlavičce z bezprostřední blízkosti počínat lépe, zatímco na druhé straně kvalitě zakončoval žolík Cédric Bakambu a donutil brankáře Jaspera Cillessena k zákroku.

Bakambuovo podráždění se v závěru utkání vystupňovalo, když trefil jen břevno při ambiciózním pokusu z dálky. Hráči Las Palmas museli nakonec být rádi za získaný bod, vzhledem k tomu, že do střetnutí šli jako jasní outsideři. Opak se dá říci o Betisu, který po tomto střetnutí nevylepšil bídnou statistiku pouhých dvou výher v LaLize.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Getafe CF 1:0

25.09.2024 21:00

Góly: 19. Robert Lewandowski

Hráči Barcelony si udrželi i po sedmém kole La Ligy stoprocentní bilanci, když na své půdě přemohli Getafe 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil v 19. minutě Robert Lewandowski. Polský útočník si tak udržel dosavadní bilanci gól na zápas a i nadále se vyhřívá na čele tabulky ligových střelců.

Vedoucí Blaugranas smetli všechny dosavadní soupeře. Ve středečním klání narazili na tým Azulones, který stále čekal na první výhru v této sezóně. Madridský celek však chtěl předzápasové předpoklady brzy rozvrátit. Iňaki Peňa musel hned na začátku utkání zasahovat, když zneškodnil hlavičku Carlese Péreze po přihrávce Álexe Soly. Živý Pérez poté vnikl do pokutového území svého někdejšího zaměstnavatele, jeho střelu zblízka však zablokoval pozorný Alejandro Balde.

I přes pozitivní začátek hostů to byla Barca, kdo udeřil jako první. Velký podíl na brance měl díky své lišácké přihrávce krajní bek Jules Koundé. David Soria totiž Francouzovu pobídku pouze vyrazil k Robertu Lewandowskému, který z první klinicky zakončil a vstřelil svůj sedmý gól v sezoně.

Po přestávce Barca pokračovala ve hře s větší intenzitou a Soria předvedl skvělý zákrok, když zneškodnil dalekonosný pokus Lamine Yamala. Soria držel Getafe ve hře o bodový přísun i nadále. Mazák v brance madriského celku předvedl svůj um, když vyrazil Raphinův volný přímý kop poté, co míč uviděl až na poslední chvíli. Flickovi svěřenci se stále snažili navýšit svůj náskok. Eric García mohl zdvojnásobit vedení domácích, když po volném kopu Raphiny zakončoval z dobré pozice, branku ale přestřelil. Brazilec byl pak sám velmi blízko gólu, nicméně jeho hlavička po Koundého přihrávce šla mimo tři tyče.

Katalánci si i tak zajistili tři body a znovu si upevnili čtyřbodový náskok na čele tabulky. Getafe po 22 neúspěšných pokusech pokračuje i nadále v čekání na historicky první venkovní vítězství v Barceloně.

Více informací k zápasu

Girona FC - Rayo Vallecano 0:0

25.09.2024 19:00

Góly: -

Na Estadi Montilivi se v utkání sedmého kola španělské LaLigy Girona s Rayem Vallecanem rozešly bez branek. Bezbrankové utkání, které nenabídlo ani jednu střelu na branku, tak prodloužilo sérii domácích bez vstřeleného gólu na tři utkání.

Girona se snažila napravit zpackaný začátek sezony, ale Rayo na Estadi Montilivi přijelo s velmi defenzivní taktikou. Hosté se hned od začátku zatáhli do bloku, nespěchali s rozehrávkou a zároveň úspěšně zabraňovali domácím ve tvorbě šancí. Největší šanci první půle měl na kopačce Yaser Asprilla, ten však příležitost neproměnil. Kolumbijec, kterého přihrávkou skvěle našel Miguel Gutiérrez, se ocitl ve slibném prostoru ve vápně, ale jeho projektil skončil na břevně.

Rayo se v druhé půli utkání snažilo změnit průběh zápasu dvěma střídáními ve středové řadě, ale změny neměly kýžený efekt a Girona nadále kontrolovala hru. Šancí bylo stále málo, ale Asprilla nadále ohrožoval branku hostů. Po hodině hry bývalý útočník Watfordu vypustil střelu z dálky, kterou opět zastavilo břevno. Šance měli i Yangel Herrera, Viktor Cygankov a nebo Gutiérrez, ale otevření skóre Michelovým svěřencům nadále unikalo.

Ani příchod Christiana Stuaniho nepřinesl Gironě potřebný impuls a v závěru mělo dokonce Rayo možnost strhnout utkání na svou stranu. Nejprve z dálky zahrozil Andrei Ratiu a poté se po plynulé týmové akci dostal do zakončení Álvaro García, který však minul. Stuani ještě stihl promarnit jednu z největších šancí zápasu, když na zadní tyči přestřelil odkrytou branku.

Rayo tak i přes fakt, že bylo drtivou většinu utkání uvězněno na vlastní polovině, získalo bod a výsledkem prodloužilo neporazitelnost na tři zápasy. Naopak Girona, s Ladislavem Krejčím pouze na lavičce náhradníků, pokračovala v nepovedeném úvodu sezony. Pozitivním faktem může být alespoň to, že ukončila sérii tří proher v řadě.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Deportivo Alavés 3:2

24.09.2024 21:00

Góly: 1. Lucas Vázquez, 40. Kylian Mbappé, 48. Rodrygo - 85. Carlos Benavídez, 86. Kike

Fotbalisté Realu Madrid porazili v nakonec dramatickém duelu sedmého kola LaLigy Deportivo Alavés na svém hřišti 3:2. Domácí sice vedli už po necelé minutě a postupně si vypracovali jasný třígólový náskok, po dvou přesných trefách soupeře se ale v závěru museli o výsledek strachovat.

Navzdory blížícímu se městskému derby proti Atlétiku se Los Blancos představili v nejsilnější možné sestavě a už během první minuty za to sklidili ovoce. Vinícius Júnior v úvodní akci zápasu perfektně načasovaným pasem od postranní čáry vybídl ke skórování Vázqueze, jenž se už v 55. sekundě nemýlil. Šlo tak o nejrychlejší gól Realu po více než šesti letech. Tehdy ještě o šest vteřin dříve radoval rovněž Vázquez. V průběhu prvního dějství pak nebyl uznán gól Kylianovi Mbappému, s čímž se ale Francouz nebyl ochotný smířit a ještě do přestávky udeřil. Po efektní výměně balonu s Judem Bellinghamem se Mbappé zbavil posledního obránce Alavésu a nekompromisně prostřelil Antonia Siveru.

Oproti začátku celého zápasu se domácí po přestávce rozjížděli pomaleji, protože jim trvalo celé tři minuty, než po návratu na trávník přidali třetí gól. Rodrygo se dostal k odraženému míči, a protože neměl mnoho jiných možností, uzmul ho sám pro sebe, díky dostatečnému zrychlení se zbavil dvou beků a přízemním pokusem mezi nohama Sivery skóroval. V tu chvíli se zdálo, že je vítězství Bílého baletu nevyhnutelné, a tak nechal Ancelotti odpočívat některé opory. To se ale celku z hlavního města postupně přestalo vyplácet, neboť nejprve snížil pokusem z hranice pokutového území Carlos Protesoni a krátce před koncem se prosadil také Kike García.

Po šesti minutách nastaveného času baskické naděje stále žily, ale domácí si připsali další výhru, a v lize tak neporazili už 39 zápasů. Navíc se udrželi v kontaktu s Barcelonou, která na začátku sezony udává tempo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CA Osasuna 0:0

24.09.2024 19:00

Góly: -

Týmy Valencie a Osasuny se v sedmém kole LaLigy na Mestalle rozešly bez gólů, což znamená, že Pamplona má z předchozích 18 venkovních zápasů nejvyšší španělské soutěže na kontě pouze stále jen tři výhry.

Domácí zaznamenali nejhorší vstup do sezony za posledních 25 let, když z úvodních šesti ligových zápasů získali pouhé čtyři body. Střetli se s týmem Los Rojillos, který měl na kontě již 10 bodů a v předchozích čtyřech návštěvách na Mestalle pouze jednou prohrál. Byli to ovšem Los Ches, kdo si vypracoval první příležitost, když Pepeluův pohledný volej letěl mimo. Poněkud utlumené dění na hřišti náhle ožilo, když Dani Gómez upadl v pokutovém území po srážce se Sergiem Herrerou, nicméně rozhodčí Miguel Angel Ortiz Arias se nenechal rozhodit penaltu neodpískal.

Na druhé straně měl Giorgi Mamardashvili také štěstí, že sám nezpůsobil pokutový kop, když při pokusu o odkop uklouzl a vzal s sebou kotník Raúla Garcíi. V závěru prvního poločasu se zdálo, že Los Ches budou mít větší šanci prolomit nerozhodný stav, ale oba týmy se do konce poločasu zmohly pouze na jednu střelu na branku.

Po přestávce se tempo zápasu zvýšilo a Herrera musel být ve střehu, aby u bližší tyče nohama zmařil pokus Andrého Almeidy. Osasuna se sama snažila prolomit nerozhodný stav, ale svěřenci Vicenteho Morena neměli dostatečnou kvalitu, aby Mamardashviliho výrazněji potrápili. Los Ches se podařilo skórovat v každém z posledních 20 setkání s Osasunou ve všech soutěžích, ale sami postrádali přesnost, aby v této pozoruhodné statistice pokračovali i tentokrát. Ante Budimir mohl v závěru utkání rozhodnout o výhře hostů, ale chorvatský reprezentant po lákavé přihrávce Moie Gómeze zamířil nad.

Nakonec se body dělily, takže Barajaovi svěřenci mají na kontě jedinou výhru ze sedmi ligových zápasů, zatímco Osasuna odjíždí s bodem a cenným čistým kontem poté, co v předchozích dvou venkovních zápasech inkasovala sedm branek.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Valladolid 2:1

24.09.2024 19:00

Góly: 45. David Torres (vl.), 85. Chidera Ejuke - 56. Kike Pérez

Chidera Ejuke vstřelil po příchodu z CSKA Moskva svůj první gól v LaLize a nasměroval Sevillu k důležitému vítězství 2:1 nad Realem Valladolid na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána, čímž prodloužil neporazitelnost domácích ve vzájemných setkáních již na 12 zápasů.

Poté, co si García Pimienta z prvních šesti zápasů ve funkci trenéra Sevilly připsal jedinou výhru, věděl, že potřebuje zvítězit, aby zmírnil tlak, který se na jeho bedrech již stupňoval. Pimientu by povzbudilo, kdyby viděl, jak Saúl Ñíguez poslal svůj pokus, který nakonec prosvištěl jen těsně nad břevnem Karla Heina, do sítě. Šancí v prvním poločase bylo po Saúlově příležitosti málo a Valladolid se snažil své hostitele co nejvíce frustrovat. Vytrvalost Sevilly se však nakonec vyplatila v závěru půle, kdy Dodi Lukebakio po kombinaci s Pequém a nešťastným obráncem Valladolidu Davidem Torresem dostal míč do branky.

Na rozdíl od silného závěru prvního poločasu zažila Sevilla katastrofální začátek druhé půle, když byl Saúl odnesen na nosítkách jen chvíli předtím, než Kike Pérez vyrovnal stav utkání. Před stažením ze hřiště si Kike naběhl na pěknou přihrávku Maria Martína a poté usměrnil odražený míč za záda Ørjana Nylanda. Poté, co ji nováček soutěže šokoval, se Sevilla rychle vydala zpět do útoku, když Ejuke donutil Karla Heina k důraznému zákroku na levé straně. Host z Arsenalu Arsenalu musel předvést další důležitý zákrok, aby zmařil pokus Pequeho.

Bohužel pro Heina už nemohl nic dělat, aby zabránil Ejukemu vsítit vedoucí gól. Střídající hráč si naběhl na přihrávku a poté přesnou ranou do dolního rohu zaznamenal svůj první zásah v dresu Sevilly. Marcão dostal v závěrečných fázích druhou žlutou kartu za cynický faul, ale rozhodující bylo, že domácí dokázali situaci ustát a připsali si druhé vítězství v sezoně. Co se týče hostů, ti už šest zápasů nevyhráli a krčí se v sestupovém pásmu.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Athletic Bilbao 0:2

19.09.2024 19:00

Góly: 65. Dani Vivian, 75. Iñaki Williams

Mužstvo z Bilbaa si v sedmém kole LaLigy odvezlo tři body ze hřiště Leganes za výhru 2:0. Po vyrovnané první půli provedl kouč hostí Ernesto Valverde několik změn, jednou z nich bylo nasazení Gorky Guruzety. Španělský útočník po hodině hry asistoval u vítězné branky, první venkovní ligový triumf Athletic Clubu od dubna 2023 pojišťoval přesným zásahem další žolík Iňaki Williams. Ten si v posledních dvou zápasech připsal gól a tři asistence.

Obě obrany měly v úvodních 20 minutách menší množství práce, ani jedna strana se nechtěla dopustit chyby. To není překvapivé vzhledem k tomu, že oba celky v předchozích dvou zápasech LaLigy neudržely čisté konto. Postupně však hru aktéři na hřišti oživili a jako první zahrozil Athletic Club prostřednictvím Yuriho Berchicheho, který se prokličkoval do pokutového území Leganes a křížnou střelou přestřelil branku.

Vzápětí se domácí hnali do útočné třetiny s vidinou ukončení třízápasového gólového sucha. Miguel de la Fuente si udělal prostor ke střele a donutil Julena Agirrezabalu k zákroku. Brankář předvedl působivý reflex, když okamžitě vyskočil zpět na nohy a vytěsnil i následný pokus Sébastiena Hallera.

Do druhého poločasu nastoupilo Leganes s větší intenzitou a utkání hned mělo na obou stranách hřiště více šťávy. Nejvýraznější šanci měl Daniel Vivian, jenž ve své příležitosti trefil břevno. O chvíli později vysoký stoper jako první zareagoval na volný míč v pokutovém území a s přehledem načal gólový účet zápasu. Byl to zároveň jeho první gól v lize po více než dvou letech. Haller si poté myslel, že se mu podařilo vyrovnat důraznou hlavičkou, ale ta nemohla být uznána kvůli těsnému ofsajdu. Krátce nato hostům pojistil výhru střídající Iñaki Williams, který se prosadil po přízemním centru Andoniho Gorosabela.

Po sérii nevydařených výsledků na cestách tak Athletic podruhé v řadě zvítězil na hřišti soupeře. Svěřenci trenéra Valverdeho se prozatím posunuli na páté místo ve španělské nejvyšší soutěži, zatímco Leganes nadále trápí střelecký půst. Na začátku sezony sice drželi třízápasovou sérii bez porážky, v dalších ligových kláních ale budou muset svěřenci Borjy Jimenéze přeřadit na vyšší rychlostní stupeň.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Sociedad 1:0

17.09.2024 19:00

Góly: 36. Abdón Prats (pen.)

Mallorca protáhla svou neporazitelnost v úterních duelech LaLigy, když v sedmém kole porazila 1:0 Real Sociedad. Ukončila tak devítizápasovou sérii bez vítězství ze vzájemných duelů. Jediný gól utkání vstřelil z penalty Abdón Prats.

Kouč Mallorky Jagoba Arrasate cítil, že jeho tým nebyl spravedlivě odměněn za své úsilí při víkendové porážce s Villarrealem, a tak doufal, že si doma jeho svěřenci tentokrát odnesou to, co si možná dříve zasloužili. Jejich snaha o to však málem začala katastrofálně, když se během úvodních deseti minut dostali domácí do úzkých. Ander Barrenetxea se hnal za obranu Los Piratas, ale Leo Román svůj tým zachránil, když předvídal lob svého soka a míč do brány nepustil.

Pro domácí se zdálo být nemožné vytvořit si jakoukoliv šanci. Přesto se dočkali povzbuzení v podobě penalty, když Barrenetxea zahrál rukou uvnitř pokutového území. Prats převzal odpovědnost a nemýlil se, poslal Álexe Remira špatným směrem a dostal ostrovany do překvapivého vedení.

Trenér Sociedadu Imanol Alguacil se rozhodl nechat v tomto střetnutí odpočívat Takefusu Kuba, který měl před sebou nabitý program včetně začátku Evropské ligy. Přesto byl nucen po přestávce nasazením japonského reprezentanta oživit hru. Tato změna však nijak zvlášť nezměnila průběh hry - místo toho se Mallorca snažila navázat na svou převahu. Málem to bylo už o dvě branky, když po přihrávce Sergiho Dardera přesně hlavičkoval Cyle Larin, ale praporek asistenta rozhodčího jeho oslavy přerušil.

Sociedad mířil za třetím duelem bez vstřelené branky v LaLize za sebou a jeho největší šance přišla, když se Luka Sučič netrefil z hranice pokutového území. Mallorca se nakonec poměrně bez problémů dočkala svého druhého vítězství v sezoně, což pro Alguacila znamenalo další drtivou ránu. Pomalý start jeho týmu do ročníku přinesl diskuzi o jeho pozici, neboť La Real vyhrál pouze jeden z úvodních šesti ligových zápasů a v tabulce se nachází na 16. místě.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
FC Barcelona
7
7
0
0
23 : 5
21
2
Real Madrid
7
5
2
0
16 : 5
17
3
Atlético Madrid
7
4
3
0
11 : 3
15
4
Villarreal CF
7
4
2
1
14 : 14
14
5
Athletic Bilbao
7
4
1
2
11 : 7
13
6
RCD Mallorca
7
3
2
2
6 : 5
11
7
CA Osasuna
7
3
2
2
8 : 11
11
8
Deportivo Alavés
7
3
1
3
11 : 10
10
9
Rayo Vallecano
7
2
3
2
8 : 7
9
10
Celta Vigo
7
3
0
4
14 : 14
9
11
Real Betis
7
2
3
2
7 : 7
9
12
Girona FC
7
2
2
3
8 : 10
8
13
Sevilla FC
7
2
2
3
7 : 9
8
14
Espanyol Barcelona
7
2
1
4
7 : 11
7
15
CD Leganés
7
1
3
3
4 : 8
6
16
Real Sociedad
7
1
2
4
3 : 7
5
17
Valencia CF
7
1
2
4
5 : 10
5
18
Real Valladolid
7
1
2
4
3 : 15
5
19
Getafe CF
7
0
4
3
3 : 6
4
20
UD Las Palmas
7
0
3
4
8 : 13
3

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (135)

Přidat komentář
ADM

Vinicius druha žltá po potlesku rozhodcovi, už mohol ísť

Reagovat
Laliga

Že hráči Alavesu dohrávali súboje, robili taktické fauly a nedostali ani kartu to nespomenieš. Fede dostal kartu potom čo čisto odobral loptu krátko nato ako na nášho hráča nebol odpiskany faul. Vini pri brejku jednoznačne ťahaní na polovici ihriska, po výhode akcia pokračovala(karta dodatočne neudelena) prišiel center ktorý preletel vápno, pozbieral ho Rodrygo ktorý okamžite schytal zákrok zo zadu znova bez karty. V závere brankár vonku z brány, k lopte sa dostáva Fran, ktorého ako tank zbúra ďalší s hráčov Alavesu v jednoznačnej snahe prerušiť hru, znova bez karty. Tak by sa dalo pokračovať dosť dlho, ale nezapisoval som si . To že tento zápas bol na karty 4:0 je niečo, čo len znova a znova potvrdzuje akí amatéri pískajú LaLigu. Ale tebe asi nevadí, že aj takého Yamala kopú ako prasce, ešte by si mu dal žltú keby náhodou z frustrácia mávol rukou, alebo niečo podobné

Reagovat
Kily8

Reagovat
AlevsakNevadi

ta liga sa neposunie ak si neuvedomia ze to nie je mentalita ale nekvalita. od 60 minuty vcera mohlo mat getafe 6 zltych dostali jednu, rozhodca zbytocne pusti zapas a potom idu vsetci do toho 30 minut ako prasce a je prekvapive ze sa nikto nezrani. Ked Cristiano pistal ze La liga nechrani hviezdy, sa mu vsetci smiali aky je placko. Mal pravdu.

Reagovat
Laliga

Reagovat
janinho

uz nech mu konecne zasolia poriadny trest aby sa aj carlo prebral a konecne mu povedal na rozum. toto zastavanie sa ma zjavne u neho opacny efekt nez by bolo potrebne. ja sa uz na to co predvadza nemozem pozerat. aj on aj endrick mali dostat cerven a bodka.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
ADM

Ďakujem za triezvy názor

Reagovat
Laliga

S tým plne súhlasím Úprimne, byť to na mne, tak mu dávno oznámim, aby si hľadal nový klub. Červená pokojne mohla prísť u oboch, U Endricka mala prísť jednoznačne. Len je vtipné, ako každý vypichne len to čo je proti Realu. Preto bola moja odpoveď v tomto duchu.

Reagovat
Laliga

*teraz vidím že ty si nereagoval na mňa

Reagovat
janinho

ja som za, kludne nech si da niekto namahu a ukaze chybne rozhodnutia v neprospech realu. len tieto 2 tak bili do oci, ze to sa proste musi vypichnut. kopnut niekomu hentak okato a bez lopty do gul, za to keby dostal trest na 7-10 zapasov, tak nikto sudny nemoze povedat ani fn. a ten vini, to je uz aj skoda komentovat. on ked dostane zlatu loptu (keby mali messi a CR o 5 rokov menej, tak vini ziska tak 1% hlasov), tak tej cene velku reklamu asi neurobi. on je dost zly ambasador futbalu. hrac uzasny ale hlava proste nepusti, viac ludi rozdeluje nez spaja.

Reagovat
Laliga

Vini je pre mňa čisto negatívna postava. O ňom sa ani nebudem baviť, dvíha mi to tlak, ako svojho času Ronaldo. Ja som len to chcel povedať, že s tým všetci hneď pribehnú s komentárom, ale že pomer kariet v zápase kde sme boli ten otĺkaný tím bol 4:0 to už nikto neberie ako nejaký problém. Keby si rozhodca všímal čo sa deje a adekvátne reagoval. K tej situácii s Endrickom nemuselo prísť. A opakujem nemyslím to ako obhajobu Endricka, ale ako absenciu aspoň snahy o kúsok objektivity na fóre. Endrickovi, ako vravíš, pokojne mohli a nechápem prečo neudelili trest dodatočne. To samé Haalandovi za tú lopty do hlavy Gabriela.

Reagovat
janinho

suhlas. takto sa zase len dalsi tyzden bude pisat o tom ako rozhodcovia pripiskuju realu, co nie je pravda ale preco nedali tie tresty dodatocne nechapem. endrick tam dostal ZK (to vobec nechapem) takze mozno to nemozu riesit dodatocne, ale minimalne by som potrestal toho co sedel za VARom lebo toto nehlasit hlavnemu je proste neuveritelny fail

Reagovat
kaja900

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ADM

Reagovat
MoonKnight

Zubimendi on a jeho agent, to jsou hlavičky. Odmítneš Barcu, Arsenal a Liverpool a pomažeš do druhý ligy, to zní jak námět pro seriál na Netflixu

Reagovat
MystycMac

Nič ine mu ani Neprajem ...Barcu a Arsenal sa da chápať ale do Liverpolu mal ist..

Reagovat
Elliasson

Protože milovat, ve kterém hraji, se přece nedělá...

Reagovat
Wanderlust

+ rodina, priatelia, zázemie. A stále hrá na najvyššej úrovni.

Reagovat
MoonKnight

No se po letošní sezóně může změnit. A furt to není nejvyšší úroveň, mohl hrát o tituly, výraznější svoje jméno zapsat v historii fotbalu. Takhle za 10 let nikdo krom jeho města nebude vědět, kdo to je. Jeho vztah ke klubu samozřejmě sympatický je, ale měl ve fotbale na víc a tady ho ty přátelé akorát tahají dolů. Rodina? Mohl jim ještě zlepšit úroveň, plat by určitě měl v Anglii lepší s nebyla by to žádná Arábie ale top klub. Chápu, že jsou amatéři, co hrají pro srandu, ale moc nechápu proč hráč s velkým talentem hraje vrcholový sport, když nemá vůbec žádné ambice něčeho v něm dosáhnout.

Reagovat
MarcoBanco

Čo to je za blbosť? Bez ambícií? Socky niesu žiadne terno ale LM urobiť vedia, viac zatial nedokázal ani Arsenal tak že by takto prichádzal o tituly sa povedat nedá. Do nároďáku sa može dostať aj od Sociek, jedine plat bude mať určite horší. Zrejme je s tým v pohode keď ma cez ulicu rodinu a nie cez 4 štáty. Každý je nastavený inak, mne sú podobní srdciari sympatickí lebo ich už nieje vela.

Reagovat
Tomanatura

Wtf

Reagovat
Rizek

Reagovat
misinho7

Nepamatam si kedy som videl takto odflaknuty druhy polcas hlavne ta posledna 15 minutovka. Cely zapas Alaves v lese, jednoznacna prvaha od nas ale potom sme sa na to vyjebali a spravili z toho dramu. Za toto by ich Carlo mal bit.

Inac mimo toho zas zlepseny vykon a ak neratam ten koniec tak pohodicka.

Ale v nedelu pride poriadna skuska.

Reagovat
alcantara

Ten typek, co vyzera, jak keby chodil do mekacu 3x do tyzdna, jasna cervena, nie?

Reagovat
Laliga

Hlavne že žlté rozdáva za hocijaké somariny, navyše väčšinou po vlastných chybách, a potom príde takéto niečo nemá gule sa k tomu postaviť ako sa patrí. To bola jasná červená karta . Ale zase mi nedá povedať aj to že aj keď to Endricka neospravedlňuje, ani raz naňho nezapískal faul potom čo ho tam viackrát obranca jasne nedovolene atakoval, a neraz to bolo v momente keď bola lopta úplne v iných priestoroch.

Reagovat
MystycMac

Tragédia ten Real to už neje o nezohratosti to je o nekvalite hráčov... Barca Vytiahne hocijakého Noname hráča z LaMasie a pôda World Class výkon, Real vystrieda par hráčov a Alaves ich Demoluje ...Ten Valejo je snáď vtip ten na profesionálnu úroveň futbalu nemá. Endrick ma tieš dobre vypratane v hlave to kludne mohla byt Redka.

Reagovat
Paganini

World class hraca ???? možná proti Leganes tam jejich dorostenci vypadají jakože top...až přijde únor, březen uvidíš ty výprasky v LM, Barcelona odejde zpraskana jak pes, jako vždycky poslední roky????

Reagovat
MystycMac

Reagovat
mistr129

Za posledních 17 sezon odešla Barcelona z LM "zpráskaná" jak pes v únoru či březnu všehovšudy... jednou

Reagovat
Jordi Alba

Rozhodčí hodně suše.

Reagovat
Thomass28

Endrick tam dobře nakopl soupeře do rozkroku.. mladík se toho nebojí..ale rozhodčí se zalekl vytáhnout červenou, ikdyž by se asi nikdo divit nemohl..

Reagovat
Alf14

rozhodčí v la lize jsou fakt na zblítí dávaj nesmyslný karty (Valverde, Modrič) blbě vyhodnocují situace a pak když to má právem kartovat tak se z toho posere a to je bohužel skoro každej zápas co dělaj takový blbosti

Reagovat
Laliga

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
technecium

To je hrac Reálu Madrid, ti se nevylučují.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Jordi Alba

My jsme zvyknutý, ale je dobře, že na to koukají i fanoušci ostatních lig, ať pak nejsou v LM ve vzájemných zápasech zase tak překvapený.

Reagovat
Laliga

Za celý zápas môže spraviť rozhodca 100 zlých rozhodnutí, budeš tu tárať klasickú Barcelonskú propagandu nad jedným ktoré bolo pre Real. Že vy sa nestaráte o ten Váš klub, ale stále riešite Real, ešte ja na vašich fankluboch, to je slušný mindrák

Reagovat
Jordi Alba

Já jinou stránku o fotbale než tuhle nenavštěvuju. Tenhle zákrok jsem ani neviděl, měl jsem zaplý až nastavení, kde teda měl mít redku i ten druhej blbeček.

= Nemyslím to nijak moc vážně.

Reagovat
Laliga

Viem že ty osobne asi nie, alebo skôr myslím si než viem, z toho čo som vypozoroval. Ale takisto to v tomto prípade píšeš takým štýlom akoby to bolo pravidlo. Ja čítam viacero webov,(ak tu je niekto z forcabarca, tak ti to možno potvrdí, že sa tam rieši Real prakticky neustále, už to tam aj niektorým prispievateľom vadí) mám rád prehľad aj o Barce, lebo aj keď to tak nevyzerá, ja jej ako futbalovému klubu celkom fandím. Aktuálne je tam celkom sympatický tím, viacero hráčov ktorým fandím. Nemám rád akurát kultúry tej hlasnejšej väčšiny fanúšikov

Napr včera okrem tohto môže Real akurát nadávať. Vôbec nechránia hráčov. Za X nepekných dohratí neprišlo jediné napomínanie, ani za taktické fauly. Že Alaves dohral bez karty je väčšie pochybenie, než jeden moment u Endricka. Aj keď to bola jasná červená za mňa. Ale nikto pri tej príležitosti nepovie že kvalita rozhodcov je mizerná. Robí sa z toho akási pomyselná pomoc Realu, čo je holý nezmysel. Ďaleko viac rozhodnutí šlo včera proti nám.

Reagovat
Jordi Alba

Vtom má bejt ten vtip, aby to tak vyznělo. Ty fanweby jsem nedával už před 10 rokama, to je na mě až moc divná sorta lidí.

Tady je problém, že kromě rádoby vtipných narážek tu nemáš prakticky co psát. Máš tu záměrný trolly, dementy, Matea - kterej je od obou trocha, skeptika co mi pod každej článěk napíše, kolik máme zraněnejch a normální lidi sem prakticky už moc nepíšou.

Na fotbalovou otázku v preview, kde jsem se ptal na pohárový umístění a sestupy reagoval 1 člověk a to Kily, takže vlastně půl člověka, vzhledem k jeho přezdívce cyklo.... (Jistě odpustí menší popich z dob SF.)

Reagovat
Laliga

Reagovat
Profesor Ikebara

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kily

s VARem za zády je tohle nepochopitelný fail a nejhorší je, že komise to přejde a rozhodčí půjde o víkendu pískat znovu

Reagovat
misinho7

Mbappe asi zraneny..rip.

Reagovat
zasranej malíř

Tak bude sestava jako loni, Bellingham jako falešná 9, křídla Vini s Rodrygem a záloha Tchoua, Fede, Luka .. jestli je to vážnější, tak ať radši nehraje, nebo případně naskočí z lavičky

Reagovat
misinho7

tak akoze uprimne nehneval by som sa aj tej nasej klasike, Jude si trosku zopakuje ake to je hrat vyssie a rozhodne

Reagovat
Kenneth

Tohle nepochopis proc vcera hral pred derby. Proste Ancelotti....

Reagovat
Laliga

Proste Ancelotti? To mi vždy vyčarí úsmev na tvári Haaland pred zápasmi s Interom a Arsenalom takisto nevynechal domáci zápas s Brentfordom, Guardiola bude asi ďalší " Ancelotti" však? A tak by sa dalo pokračovať od nevidím do nevidím.

Reagovat
MarcoBanco

Ak by mal sedieť pred každým velkým zápasom tak by odohral tak 2/3 zápasov

Reagovat
Laliga

Veď to nerobí nikto. Keď je hráč ako Mbappe fit, tak hrá. Vždy to tak bolo. Navyše sa potrebuje dostať do formy, zohrávame sa. Jude s Kylianom ešte poriadne nehral atď. Niekto skrátka za všetkým vidí Ancelottiho, akurát za trofejami nie

Reagovat
MarcoBanco

Tak tak

Reagovat
ACSeRw!n

on musi hrat kazdy zapas, je pro to asi milion duvodu

Reagovat
GrimeBaller98

VARdrid znovu v akci s tema cikanskyma zmrdama Endrick jasna cervena a Vinicius druha zluta a cervena. Je videt komu se v lize pomaha a pak ti to vemeno Dvorak, rekne ze nee, at jde celej Real do...

Reagovat
Tony Stark

Reagovat
GrimeBaller98

Cemu se smejes? Vzdyt je to celou sezonu, nejtrapnejsi klub na svete s nejdebilnejsima fanouskama

Reagovat
misinho7

Reagovat
Well

Reagovat
zasranej malíř

Ukázkový mindráček

Reagovat
GrimeBaller98

Vubec. Jen bych chtel videt nejakou spravedlnost. Takovej pocet penalt a hlavne divnych penalt bylo za tuto sezonu pro RM az moc. Chovani jejich nejvetsich hvezd je odporny a jeste ta ubrecena placka (co chce pouze hrat fotbal) ma vyhrat Zlaty Mic

Vytahnete hlavy z prdele fanousci Realu, chtel bych vas videt, kdyby se tohle delo neustale proti vam

Reagovat
Israha

"Takovej pocet penalt a hlavne divnych penalt bylo za tuto sezonu pro RM az moc." - vyloženě divná byla jedna (na Endricka o víkendu) a řekněme, že diskutabilní byla ta na Vincka proti Sociedadu.

"Chovani jejich nejvetsich hvezd je odporny" - to platí pro Vincka a dejme tomu Rüdigera s Carvajalem, v menší míře. Žádné další "největší hvězdy" se nechovají "odporně".

Tohle generalizování je strašné zlo.

Reagovat
GrimeBaller98

Chovani Bellinghama ti prijde v poradku? v BVB zlatej kluk, v Realu se z nej stava Vini 2.0

Reagovat
janinho

coze? vini je jasny, ale co kde robi bellingham....

Reagovat
Laliga

Tak Vini je úplne inde, ale Jude tiež nie je zrovna vzor slušnosti. Vidno to aj na počte kariet za reči, ak to chceš niečím podložiť.

Reagovat
janinho

zopar dostal ale pri tom kolko schytaval to nebola ziadna tragedia aby ho trebalo davat za nejaky priklad neslusneho hraca.

to co urobil endrick je pre mna 100 krat horsie nez to co pises. vini je v recneni o 1000 levelov horsi nez bellingham. ale za mna nech za to davaju karty kazdy jeden krat. ja som bol chvilu rozhodca a okrem kapitana by nemal nikto diskutovat s rozhodcom. minulu sezonu mal v lige 6ZK a jednu cerven. za mna teda ziadny pruser.

Reagovat
Laliga

Tak kariet je to dosť ale samozrejme nekde len o to. Jeho interakcie so súpermi, fanúšikmi občas atď. Neviem, ako úprimne, ja mám Judea rád. Jeho bojovnosť mi imponuje. Ale práve pre tieto veci sa môj obdiv k nemu pomaly vytráca.

Reagovat
janinho

je pravda, ze som nevidel vsetky zapasy, ale skor si pamatam jeho interakcie s fans v pozitivnom zmysle, ked podavacovi lopt dal v burke deku a pod. urcite mi vela veci uniklo, ale tak nevypichol by som prave jeho. za posledne roky sme tu mali inych expertov. zober si napr. Zizoua... ako trener bol vzorom diplomata, stale vysmiaty, bezkonfliktny... a ako hrac pozbieral tolko CK, ze sa to u takeho spilmachra casto nevidi.

u mna je uz vini velmi blizko hranice kedy sa pohar preleje. genialny hrac, ale velmi velmi konfliktny.

Reagovat
Laliga

akurát teda u Viniho sa v mojom prípade, nie že prelial pohár, ale pretrhla hrádza, už dávno

Reagovat
los_blancos

Možno by len stačilo, aby ste ligu proste nebrali tak vážne. Je to zaostalá, skorumpovaná súťaž zhora nadol už dlhé desaťročia a Viního správanie je to najmenej - je to iba odzrkadlenie úrovne ligy. A klubu to očividne vyhovuje, keď mu v tom dovoľuje pokračovať, tak možno by ste sa mali sťažovať skôr tam.

Reagovat
Israha

Na rovinu - ne vždycky, ale mně jsou (nejen ve fotbale) celkem sympatičtí sebevědomí a zdravě arogantní lidi, kteří dávají najevo frustraci, takže vidíš, že jim záleží na úspěchu, a své chování zároveň mohou opřít o kvalitu své práce. Bellingham mi do tohohle svým projevem na hřišti povětšinou spadá. Ale lehký náběh na "zvinckovatění" by mít mohl, no .

Reagovat
Laliga

Väčšinou s tebou nesúhlasím , ale tu máš bohužiaľ pravdu

Reagovat
ciernyribiz

Rudiger je frajer

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Alf14

nebreč a podívej se na celej zápas a ne jen na dvě situace, Endrick měl jít ven bez debat ale lokty, dohravání soubojů ze zadu bez karty , nesmyslný žlutý karty pro real a podobně tak pak není čemu divit že se to vymkne

Reagovat
GrimeBaller98

Nebrecim, me je tahle sranda liga u prdele horsi rozhodci jak u nas

Reagovat
netopier

Liga ti je u prdele ale ideš sa z toho pojebať

Reagovat
MarcoBanco

Tak na čo sem vobec píšeš keď ti je liga u prdele? Milujem podobných tebe, príde sa rozkrikovať ale keď ti dá niekto k tvojím výlevom argument, zahráš to do autu že teba liga aj tak nezajíma.. bravo

Reagovat
Laliga

To nikoho nezaujíma, oni si potrebujú poplakať, je to ich forma fandenia, neber im to.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
los_blancos

Do stavu 3:0 to bolo dobré, teda nič extra, no dalo sa a boli sme efektívni. Ale potom? Takmer bez pohybu, zväčša len prihrávanie medzi stopérmi a dozadu, no totálne šetrenie času, boleli z toho oči.

Vinícius by v takých zápasoch s takým priebehom nemal hrávať moc často. Chýba mu mentalita Cristiana, ktorý vždy chcel viac, no Viní robí presný opak, fláka sa, nudí a robí potom absurdné veci, ktoré mu nikdy nevychádzajú. Sčasti ho chápem, je to súťaž, ktorá úplne stratila na vážnosti, no malo by mu byť vysvetlené, že na lavičke sú mladí, ktorí potrebujú dostávať viac minút. Keď už, tak aspoň pre ich dobro by mal ustúpiť. Škoda, že na konci nedostal druhú žltú za ten výsmech za nastavenie (v ktorom mal opäť pravdu), aspoň by sme ho mali čerstvého v UCL.

Na Endrickovi je skvelé, s akou ľahkosťou sa dostáva do šancí. V budúcnosti bude patriť medzi najlepších, no má aj tienisté stránky podobne jak Viní a ďalší. Niekedy, keď je dohraný súperom, tak nato nezabudne a o pár minút mu to vráti niekoľkonásobne viac. Včera ukážková ČK, mal by si na to dávať pozor.

Rozhodcu veľmi dobre zhodnotil Laliga. Je absurdné, začo všetko nám dávajú karty, sú jak posratí diktátori. Pravda, že niekedy si po kartu idú hráči zbytočne naproti, no napr. tá pre Mbappého z minulého kola bola teda extrém.

Včerajší sudí znovu pripomínal tých z Negreira éry. Súperom nepíska takmer nič a bez kariet, nám všetko a aby to nejako vyvážil, tak nám ku koncu zápasu nejak pomôže, aby sa mohlo v médiách znovu hovoriť jak nám len a len pomáhajú. A takto funguje systém v Španielsku už desaťročia. Tiež pobavilo, jak v TV schválne vypínali zvuk, keď diváci na Bernabéu skandovali ¡Corrupción en la Federación! alebo ¡Negreira, Negreira eh, eh!

Reagovat
Breze

Pekne zhodnotenie. Celkovo vykon nic moc, ale boli sme nastastie efektivni v zakonceni. Rozhodca priserny, ale to je uz klasika. Endrick by si zasluzil prefackat, prepiekla sa mu jasna cervena a Vini mal tiez dostat druhu zltu, to jeho spravanie mi hrozne lezie na nervy.

Reagovat
ciernyribiz

V nedelu to bude sranda na atleticu. Ono hlavne ten laket na Frana nechapem ako mohol zostal nepotrestany, je sice krpaty ale za mna tam bol umysel a to bolo na oranzovu kartu. Ok zmenili sa pravidla a budu to trestat ale mat 8 kariet za protesty je velmi vela. Ja by som to Vincovi netoleroval, hlavne to co predvadzal pri striedaní je hanba. Nepamatam si ze by nieco podobne niekedy spravil Rodrygo. V nedelu cakam cervenu

Reagovat
los_blancos

Jj, bolo tam niekoľko žltých faulov, či už na Viního, Rodryga...

S tým Viním ťa chápem, ale u mňa by bolo cez čiaru, ak by to robil aj v LM.

Reagovat
messi80

Negreira éra,Ježiš to si sracky. Chceš povedať ze nám systematicky pomáhali rozhodcovia ? Je to smiešne, mohol by som ti tu vymenovavat kedy sme sa cítili my zase ukrivdeni ,ale sak načo.

Reagovat
alcantara

Staci si spomenut na clasica za Mourinha, co tam vyvadzali, napriklad pamatne finale Copy Na to som si spomenul, ked som tu dnes cital obhajobu McDonald' s typka, ze ved da sa to chapat, lebo ho tam provokoval. A hentomu by stacilo polozit jednu otazku, na ktoru by padla kladna odpoved: Je ten Negreira s Tebou teraz v miestnosti?

Reagovat
Laliga

Tak v Clasikách sme zrovna mi rozhodcom rozhodne nemali začo ďakovať Podotýkam že ja teda sledujem naozaj dlho a žiadne systematické pomáhanie si nepamätám. Je to nezmysel. Barca bola jednoducho veľkú časť toho obdobia TOP, a nemalo to zapotrebí. Ale Clasiká si za mňa netrafil . Určite sa nájde nejaká situáciu pre nás, to vôbec nepopieram, to už by bolo naozaj čudné keby sme nenašli. Ale v celku to rozhodne nebolo na našu stranu. Povedzme že to bolo 50/50 nech nežeriem.

Reagovat
los_blancos

A ty si myslíš, že boli/sú(?) tak naivní, aby pískali každý zápas/sezónu rovnako? Jasné, že sa pomáhalo aj nám aby sme mohli byť ticho...

Reagovat
blaugrana

Mordor ma fuknutych 5 penalt v siestich kolach. Ta na Endricka nebola ani v pokutovom uzemi a ty tu pises hovna o Negreira ere. Ale 21 bodov boli, chapem.

Reagovat
los_blancos

Síce si skĺzol do inej témy, ale dobre teda - áno, boli celkom jasné a malo ich byť dokonca 7. Faul Endricka bol v pokutovom území, ráta sa, kde bol držaný a keďže to bolo okolo pásu, ktorým bol už na čiare, tak je to penalta.

Nato, aby som sa trápil, čo sa deje v tejto prehnitej lige, som už konečne dospel. Opakujem, je to kompletne skorumpovaná súťaž od klubov, ich prezidentov/majiteľov, Federácie, Ligy (Tebas), rozhodcov (CTA) až po manipulatívne Mediapro a médiá.

Vaše trofeje za posledné desaťročia nemajú žiadnu hodnotu. Je zrejmé, že viac ako polovicu trofejí by vyhrali tak či tak, lenže, žiaľ, podvádzali, takže akú majú cenu? No žiadnu, mali by byť všetky odobraté. A podobne je to s tými slávnymi "palancas". Je to len ďalší z hrubých podvodov, vďaka ktorým mohli falošne registrovať hráčov, vďaka ktorým už vyhrali niekoľko trofejí a stále im je dovolené súťažiť, čím prakticky falšujú celú súťaž až doteraz. Takže kľudne užívaj, no pre mňa táto súťaž už nadobro stratila prestíž, je úplne zaostalá a nemá žiadnu úroveň. A kým sa kompletne neprečistí, nemá cenu ju brať vážne.

Reagovat
zasranej malíř

No tak Mbappe asi 3 týdny out aspoň nepojede na repre

Reagovat
misinho7

Ach jaj....tak nastupi teraz do utoku zase Jude

Reagovat
los_blancos

A to je veľké plus. Kľudne by som sa vsadil, že reálne celé 3 týždne zranený nebude, len to chcú využiť, aby nešiel k repre a mohol radšej absolvovať mini prípravu s Pintusom.

Reagovat
Pharrell

Mbappé out

Reagovat
whatever

První poločas Barca - Getafe. Překvapujeme mě, jak dobře hraje Iňigo Martinéz a Koundé. Baldé taky vypadá, že se po dlouhym zranění vrací do formy, mnohem víc zkouší a mnohem častěji mu to vychází. Náš útočnej trojlístek taky zatim skvěle, Lewa zkouší i takový Zlatanoviny. Dnešní problém je naše záloha, kde za mě Eric i Torre do tohohle fotbalu jsou prostě měkký - nedůrazní, pomalu a špatně se v té rychlosti a přehuštěném prostoru rozhodují a často ztrácí míče. S Pedrim, Olmem, Gavim, De Jongem a Fermínem to je prostě někde úplně jinde, ta kvalita dneska chybí.

Ale i tak bychom mohli dnes Getafe porazit a ještě dřív stáhnout Yamala, ať si odpočine.

Reagovat
Kejza

To bude modřin.. Ale Getafe jsme prakticky k ničemu nepustili - dozadu super výkon. Eric i Raphinha měli ty tutovky proměnit a byl by klid. Každý kolo to tam ale holt padat nebude.

Reagovat
kaja900

Mayoral tutovka v poslední minutě a netrefí míč

Reagovat
LAM

Velmi těžkej zápas což jsem očekával, protože Getafe hraje ten svůj hnůj systém a u nás bych řekl, že někteří hráči už začínají pociťovat dost únavy. Nakonec ale 7 výhra v řadě k čemuž není s tou mardokou co dodat

Flick

Reagovat
whatever

Getafe je spolu s Espanyolem můj nejvíc nenáviděnej tým. Zápasy s nima jsou většinou podobná sračka, takže za mě výhra super, výkon vzhledem k sestavě a programu taky velmi dobrej. Neproměňování šancí a pak ta Mayoralova tutovka v nastavení taky zároveň wake up call, že podobný zápasy se nám taky můžou vymknout.

MVP (nejen) za mě Yamal a v těsnym závěsu za ním Lewa a Koundé. Hejtovat Torrese je snadný, ale nedělat to, je nemožný. On fakt posere všechno. První dotek s míčem. Pak dá první dobře, ale zajebe druhej. Bohužel Ferran, Eric ani Pablo Torre za mě nejsou ani hráči širšího týmu.

7. výhra s řadě. Sama o sobě a o to víc za těchto okolností... klobouček, Hansi.

Reagovat
AlevsakNevadi

MVP jednodznacne Kondé, hasil po Cubarsim a zachranuje pri 100tej strate lopty Yamala. Pricom cez neho nikto nepresiel a este podporoval utok. Malo kto si uvedomi co on na tej pravej strane predvadza a hlavne zachranuje za 2 17 rocnych miestami motákov.

Reagovat
MystycMac

Ta Liga už ani nikoho nebaví, Barca si to demoluje rad radom , či je v Brane Stegen alebo Pena je úplne jedno keď súperi ani bránku neohrozia... Chcel by som vidieť teraz City s Barcou súboj Titanov čo by stohom bolo. 7-0-0 bilancia a cez 3 góly na zápas... Takto dominantný tým som už veľmi dlho nevidel. Trojka Lewa Raphinha Yamal najlepšia ofenzívna trojica v Európe... Kounde tak isto na RB je neprechodný ,ked si porovnám Cubarsiho a napr to čo predviedol Valejo včera za par minút tak to snáď hrajú iný šport Real ani Atletiko nevyzerá že by mali nejako držať krok tam to bude už vo Februári hotovo, potom sa Barca sústredí na LM a môže sa stať hocičo ani City Bayern nevyzerá že by boli tak dominantný.

Reagovat
Mönchengladbach

Ona tě ta sranda přejde, až za čtyři týdny přijede Bayern.

Reagovat
MystycMac

Dostanú 4 a budu spokojný , aj keby nie v LM skupine môžeš zaváhať tak či tak postúpiš..v Lige je každá strata devastacna a tu zatiaľ je Barca s prehľadom najlepšia v top 5 ligách a to ešte mali extrémne ťažké zápasy vonku.

Reagovat
Visca el barca

Taky se na Bayern vrátí celá záloha. A Hansi je zná. Letos je seknem

Reagovat
Laliga

To stretnutie veľa napovie o tej aktuálnej forme. Držím palce, hráte doma či vonku?

Reagovat
Mönchengladbach

Hraje se v Barceloně.

Reagovat
Laliga

vidím to tak so šanci na 45/55. Stále skôr favorizujem Bayern keby som si musel vybrať, lebo obranu Barci zatiaľ nikto poriadne nepreveril. Tam môže byť problém. Herne zaostávať podľa mňa nebudú, formu majú skvelú, o nejaký ten gólik by som sa nebál. No tá obrana sa asi prvý krát zapotí. Uvidíme ako sú na tom v tomto smere.

Reagovat
LAM

Bayern za mě jasný favorit. V létě jsme potřebovali doplnit kádr, což se nepovedlo a i když jsme to postavili na odchovancích, tak tam v takových zápasech budou potřebovat ještě dost zkušeností. Navíc není vůbec jasný s kým proti nim nastoupíme, když nás tak kosí zranění.

Reagovat
Laliga

Tak v podstate by som to videl podobne. No aktuálna forma môže byť kľúčová, a vy ste teraz takisto vo veľkej pohode. Ale súhlasím že favoritom je Bayern.

Reagovat
Eichel

však dobre vieš, že to je troll

na čo reagovať

Reagovat
Phillipinho

Asi bych nebral jako meritko soucasny vykony tymu z ligy. V Lize mistru muzou prijit pekne neprijemni a o dost vic fyzicky souperi…

Reagovat
Dr. Admess

Jeden ze slabších zápasů sezony, ale dalo se čekat, že i takové přijdou. S tolika zraněními, s náročným programem a s Getafe se to přímo i nabízelo. Naštěstí ale opět nadprůměrný výkon celkově a další 3 důležité body jsou naše!

A myslím, že je na čase v následujících dvou zápasech dát odpočinout i Yamalovi. Nemyslím si, že by 17letý talent měl mít tak náročný program ještě. Ale Flickovi věřím, že ví, co dělá. Tak snad.

Visca el Barça y Visca Catalunya!

Reagovat
Cracker10

Kounde je fanstastickej.

Reagovat
Crustyq

Je trošku s podivem, že Getafe dohrálo s jednou žlutou. V tomhle mě rozhodčí celkem štvou, že netrestají takové týmy, co tě neustále dohrávají, kopají, strkají...

Jinak to mohlo být o 3 góly a byl by klid, takhle byly na konci ještě trochu nervy, ale vítězná série pokračuje .

Reagovat
Laliga

Bohužiaľ, to už nemôže nikoho prekvapovať táto skutočnosť. Rozhodcovia v Lalige vedia len vyplakávať. Pritom absolútne nelogicky udeľujú karty. XY faulov od jedného hráča, či taktické fauly, pokojne aj viacero v jednej akcii úplne v pohode prejdú. Absolútne neriešia zdržovanie. Jediné čo im ide, je chodiť z nosom do hora a čakať, až si niekto kto dostal už 5/6x kosu, otvorí ústa. Potom sa ukazujú.

Reagovat
Israha

Tenhle trend v La Lize je příšerný. Jsem stoprocentně pro to, aby se za nemístné řeči kartovalo, ale není sakra možné, aby jediné karty v zápase byly za řeči a fauly se nepískaly/nekartovaly vůbec. Tohle ubližuje kvalitě fotbalu a nahrává dřevákům a provokatérům.

Reagovat
kaja900

Nechápu co to je že rozhodčí dávají karty skoro jen za řeči a fauly neřeší no, proti Alavesu jsme dostali 3 karty za řeči, z toho jednu Modrič jako kapitán A Alaves dohrál bez žlutý karty.. a to nebyl první zápas kdy proti nám dohrál soupeř bez karty, to nepochopíš prostě. To je jeden z důvodů proč je třeba Vini tak frustrovaný, jeden hráč ho tam několikrát fauluje, ale žlutou nevidí prostě. To ho ale samozřejmě neomlouvá, chová se jak debil skoro každý zápas a může být rád že neviděl proti Alavesu i 2. žlutou za kecy, ale rozhodčí by se měli vzpamatovat a nerozdávat žlutý jen za řeči.

Reagovat
los_blancos

Máme 15 žltých a 9 z toho za protesty.

Reagovat
-R2D2-

Inigo konečně vypadá jako bargain. Poctivej, přesnej, nepříjemnej bez míče.. kraje obrany máme ve formě, radost pohledět. Chce to už někoho top v LM. Hrozně mě zajímá jestli aktuální Barca onen Bayern zase nezvládne, v jistym momentu se zataví a podělá jako to v posledních letech bejvávalo zvykem, nebo naopak neopustí od toho „svýho” a vypleská je tak jako dosud každýho. Jo, já vím, Monaco!

No a na Osasunu již v Wojtou..

Reagovat
LAM

Tak hlavně to chce zraněné zpět. Pokud budeme mít vyprázdněnou marodku, tak věřím že můžeme potrápit všechny. V naší situaci ale spíš řešíme zda je vůbec koho postavit, než že si můžeme teď vybírat.

Reagovat
-R2D2-

Nevim, zas nám nechybí žádnej „Messi”. Flick je důkazem, že odvolávat se na zranění je alibismus. Jako byl by to fakt pech, kdyby se teď nedejbože zrakvil i Inaki.. ale podobný extrémy nejsou naše situace. Extrém vidím max v tom, že borcům nedržej kolena..

Reagovat
LAM

Jinak včera mimo Koundeho, Lewy a Raphinhy v základu a na lávce jen samí Španěláci. Hlavně béčko je teď bez hráčů, jelikož jsou všichni s áčkem

Reagovat
Mateo16

Neviem co je horsie pozrat sa 90 min na tragickeho Fornalsa alebo na extremne nefektivneho Abdeho A toto ma byt jeho rok

Ešte ze prisiel Lo Celso lebo by neboli ziadne body

Reagovat
Mateo16

Alberto Moleiro je neskutocny talent. Las Palmas chcel v lete 20 - 25 mega . co buduce leto bude chciet tak 40 + mega

Zase pojde do PL

Reagovat
Gazdo

Mal ist do Barcy ale neboli prachy bohuzial

Reagovat
Mateo16

https://x.com/OptaJose/status/1839371606222946577

Sice je to mrdka ale tuto sezonu je neskutocne

Reagovat
Elliasson

Honza Oblak

Pojďme na Real a věřit, že proti němu budeme hrát lépe než teď ve Vigu.

Reagovat
Phillipinho

Dalsi strasnej vykon. Jediny stesti, ze jsou v tymu word classove Griezmann s Alvarezem. Jinak teda Gallagher je absolutni top posila. To cumim.

Reagovat
blaugrana

Ja som mal teda za to, ze Julian zatial moc world class nepôsobi, ale snad sa do toho dostane a bude hrat pravidelne zaklad.

Reagovat
mesyas

Gallagher byl minulý rok po Palmerovi nejlepším hráčem, bohužel má nálepku nekopy z jeho první sezony v Chelsea, ale neskutečně se zvedl a v kombinaci s jeho pracovitostí jeho výkony budou ještě lepší. Odcházel protože peníze a asi podle nějakých tabulek nedisponuje tak velkým talentem jako Enzo/Lavia/Caicedo, nic jiného v tom nebylo.

Reagovat
Indio

Atlético s obří porcí štěstí, takhle to celou sezónu nepůjde. Ale nakonec 3 body tak jsem rád. Alvaréz se mi zdálo že minulý zápasy občas ghostil, ale teď i bez toho gólu to hodně osvěžil, tak snad mu to zůstane Gallaghera chválím každý týden a udělám to zas, snad tu bude ještě dlouho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele