LAMPARD: MOURINHO JE PROSTĚ NEJLEPŠÍ

13.04.2007, 14:47
Aktuality
Jose Mourinho v průběhu týdne trochu zpochybnil své další působení ve funkci manažera londýnské Chelsea. Portugalcův odchod si však nedokáže představit záložník a jedna z klíčových postav týmu Frank Lampard...

"Pokud se mě zeptáte, co vlastně chci, tak je to zůstat v Anglii a v Chelsea. Ale v životě se ne vždy stane to, co chcete. A pokud nebudu moci trénovat Chelsea, potom budu muset trénovat jiný klub," prohlásil Mourinho den po výhře nad Valencií, která jeho tým posunula do semifinále Ligy mistrů.

Mourinho má na Stamford Bridge platný kontrakt ještě na tři roky a už několikrát prohlásil, že by ho rád dodržel. Úspěšného trenéra již několikrát podpořilo také klubvé vedení, média i přesto spekulují o možném letním odchodu. Ten by určitě zasáhl hodně hráčů Blues, mezi nimiž by byl také Frank Lampard.

"Je jdním z nejlepších na světě a já neznám příliš lepších, než je on. Jsem šťasten, že s ním mohu pracovat každý den a máme spolu velice dobré vztahy. Je ústředním bodem a vůdcem naší party. Věci, které dělá, znamenají velké rozdíly mezi námi a ostatními. Samozřejmě, hráči jdou na hřiště a hrají, ale manažer je prostě fantastický. Obrovský kredit prokázal ve Valencii, nemůžete dostatečně vychválit změny, které udělal," pěje Lampard samou chválu na adresu Mourinha.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Matej

Mourinho je namysleny had!

Reagovat
Mr.Jindros

Je prostě nejlepší ....

Reagovat
HOST*inzaghi

jo to gay

Reagovat
HOST*rivera

..to asi budeš muset Jose..tak alou do sluncem zalitého Maďarska..příští sezónu budeš trénovat Debreden

Reagovat
HOST*rivera

myslel jsem samozřejmě Debrecen...ale vždyť mi si rozumíme,že jo Jose??

Reagovat
smazaný uživatel

Jose k noze!

Reagovat
HOST*

Jose je bůh!!!

Reagovat
dadoprso

na Spartě bude za chvíli volný místo

Reagovat
smazaný uživatel

misto zloutka tam bude moc jit a bude to stejne jak ted. Sparta je proste parta buziku a neumite ani kopnut do balona

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele